Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugunku yediklerim
Kahvaltı 12 gıbı
sürme peynir 3dilim kızarmış kepek ekmek
Zeytın cay
Ara 1trabzon hurması aksam 1tabak karnıbahar yemegı 1yagsız yogurt azcık salata suan cok acımmm

Selammm bazi kucuk kacamaklar disinda herkesin menusu mukemmel bayildim
Gelelim bana
Sabh
Ilk once 4 bardak su
Shake
Ogle
1 simit
Ara
Esimn durumnden bikac isirik
Ara
Bir buyyk armut
Ara
Tuzsuz fistik
Ajsam
Soslu misir biraz
Kacamk
1 tane biskuvi
Su
2,lt civari

Sanki kilo almış gibi hissediyorum kendimi
Regl de olucam çok şişim ama aldım 1-2 cm kalınlaşmışım kesin en az 2 kilo aldım
Bu cuma hiç tartılmak istemiyorum yaaa

oynakbasi34 canım
Cuma günü:45 dk spor
Hafta sonu:yok
Pazartesi :45 dk spor
Cumayı kaç gündür diyecem unutuyorum
Aldığım kalorilerin yanında bu sporlar hiçbişey ama neyse devamı gelir inşallah spora 10 gün aradan sonra başlaması biraz zor oldu ama devamı gelir inşallah
İnşallah bir daha yatılı misafirim gelmez ben ideal kiloma inene kadar

İyi gclr kizlar benim kociste dünyaları yer aynı ben seninle aksamları yesem tatli cerez meyva mahvoldum diyorum ısrar ediyor bazen yiyorum yok diyorum bu gece kötü hissediyorum birdahada yemem gülüyor erkekler çok şanslı

Selamınaleyküm kizlar

Anam nasil performans odeviyse daha bitiremedi kizim Hem uykusuz kalacak hemde bana laptobu vermiyor

Eve geldigimden beri basimin agrisi yeni gecti Artik nasil usuduysem duşa girip resmen kaynak suyla duş aldimda ancak kendime geldim

Aklimdayken bende yediklerimi yazayim;

Sabah 07:00de
2 yumurtali tereyagli omlet
6 zeytin
1 parca süzme peynir
1 salatalik

Ara 10:00
Şekersiz nescafe

Ara 11:30
1 yaban mersinli kefir ( sadesini icemiyorum )
1 avuç ceviz

Öğle 12:45
Cubuk kraker

Ara 14:00
Sekersiz nescafe

Akşam 18:30da
Yağı iyice süzdürülmüş Ton balığı
1/2 salatalık
1/2 bol limonlu turp

Gün içinde 2 litre su olmustur belki daha fazla

Yarin yanima sandviç yapacağım krakerden iyidir nasilsa başka ekmek yemiyorum
Aksamlik da bol sarimsakli yogurtlu karnabahar yerim esimde yer ama kızlara mecbur artik baska birşeyler yaparim
Sabahda çıkmadan kuru fasulye islatayimda eve gelince hemen pisiririm hem carsamba akşamı hazir olur hatta kendime piyazlik ayirip ben sadece piyaz olarak yerim diye düşünüyorum ♥ bugün tvde gördüm bol soganli canim istedi :)

Erkeklere kiyasla kilo alma durumu vahim yaaa
Eşim bile hep der valla mutfağın önünden gecsen kilo aliyorum diye nette dolanan bir resim var ya onu sanki sana yazmislar diye
Senin yediklerini yesem avliktan bayilirdim diyor tabi kendi maşallah kitliktan çıkmış gibi yer Hatta bir keresinde kebapciya gittik ben 1 adana yerken esim 4 porsiyon az ciğerin üzerine 1 urfa yedi sonra bide dönüp garsona birde bize bir künefe atsana diyince garson dayanamayıp abi masallahin var dedi ki o dönem adam 76 kiloydu Sigarayı birakinca 15 kg aldı sonrada hastalikta 5 ay yiyip içip yatinca 98i gördü ama sadece çok hafif gobek var görünüşte SIMDI bana eşlik ediyor bakalim onuda bir 10 gün sonra tartayim kaç çıkacak Tabi sirkette ne yiyor bilemiyorum

Neyse ben yatauim sabah yine cikmadan yazarim nasilsa

Herkese Allah rahatlik versin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür yine erkenden uyandım, kahvaltımı ettim, öğlenlik sandevicimi de hazırladım
Birazdanda keyif kahvemi içer giyinir kuzumu uyandırım
Dün nasıl yorulduysam resmen baygın düşmüşüm ama çok dinç uyandım

Bugünde kurs inşallah aynı şekilde keyifli geçer

ya kızlar aranızda hiç leslii yapan varmı forumlarda yazmışlar çok ter atıyoruz diye 3 millik olanı yaptım bende tık yok benmi bişiyi yanlış yapıyorum acaba

Canım spor yapmaya alışkın olanlar çok fazla terlemeyebilir Lesliede Malum yürümeye alışkın olan insan uzun mesafe yürüdüğünde çok fazla etkilenmez Sen devam et canım emin ol çok faydasını göreceksin

Aleykum selam
Herkese günaydın arkadaşlar. Bende erkenden uyananlardanım. Oğlumu okula götürüp geldim. Misafirler uyanmadan bazı islerim var onları halledeyim.

Aleykum selam
Herkese günaydın arkadaşlar. Bende erkenden uyananlardanım. Oğlumu okula götürüp geldim. Misafirler uyanmadan bazı islerim var onları halledeyim.

Kolay gelsin canım bende şimdi kuşumu giydirip çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…