bu super oldubenım ıcın
Sevindim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu super oldubenım ıcın
Dağçileği orada mısın?
Kızlar ben diyet yemeklerinin tariflerini aktarmak istiyorum. Konu açıpta mı aktarsam ,yoksa bu sayfalara(8 takıma özel) mi yazsam bana bir fikir verir misiniz? Kaptan ya sen ne dersin bu işe?
haklısın sbnm bu konuda bir topik vardı çok eskiden
bu arada seni daha önceden hatırlamıştım hatta sormuştumda eski üyemisin diye ama gerisini hatırlamıyorum(
anam ne orucu:1shok:anammmmm siz hiç bişi yemeyrsunuz yawwwwwwwwwww tebrik ederim vallahi..a.s. bende yarın oruç tutmayı deniyecegim inş. sütüm azalmaz sahurda 4 bardak humana bol çoooooooooook bol su ve tost yemeyi planlıyorum
hehehe ben iftarımı açtım bulaşıklarımı bilem hallettim:)
ne yediğime gelince
2hurma
1 büyük kase hazır çorba
salata
haşlanmış 2 parça tavuk baget (derisiz)
birileri söylesin nası yemişim
azrasılamm faceden baktın mı resimleri şişkomuyum nasılım
14 takımla 8 takım arasında çok büyük farklar var. Burada herkes sıkı bir diyalog içinde ama orada garibim dominoda olmasa... Kızcağızda maşşallah hiç boş durmuyor ha! ha bire takımına bilgiye yönelik mesajlar atıyor.Aferin kıza burdan onu tebrik ediyorum.Diğer takımlarda iyi ama ben 8 takımı çok seviyorum.
Arkadaşlar rica etsem 14 takımın mesajlarına bir bakar mısınız? Bu yazımla ilgili hiç aklımın ucundan bile geçmeyen şeyler düşünmüşler. Ben bunları yazarken 8 takım üyelerinden başkası görmez nasıl olsa diyerek yazmadım ki ! Benim kötü niyetle yazmadığımı rabbim biliyor. Bir insanın 14 takıma davet edilipte o takım hakkında kötü şeyler düşünerek takım fertlerini kızdıracak şeyler yazması için bir insanın aptal olması lazım.Siz beni tanıyorsunuz ( tanıdığınıza inanıyorum) arkadaşlar varsa bir yanlışım beni uyarın lütfen. Ben sizleri tanıdığım ve sizleri çok sevdiğim için 8 takımı seviyorum dedim Diğer takımları sevmiyorum demedim ki! Benim için diğer takımların fertleride birbirinden değerli insanlar. İnsan değer vermediği kişiler için gözyaşı dömezmiş.Ağlamaktan harabeye döndüm. Ben kötü biri değilim.Ben ilk defa 14 takıma mesajlar yazmadım ki!...Ağlamaktan ekranı ve tuşları göremiyorum. İyi akşalar.