• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmacım bu konuyla ilgili topik bence açıl mıştır eger açılmamışsa aç ama açılmışsa bekiyoruz tariflerini
ben böyle düşünüyorum yinede kaptanımız daha iyi bilir

haklısın sbnm bu konuda bir topik vardı çok eskiden
bu arada seni daha önceden hatırlamıştım hatta sormuştumda eski üyemisin diye ama gerisini hatırlamıyorum:((
hangi takımdaydın eskiden sen
asi gülegüle anacım yolun açık olsun kuzu ama seni kendime rakip görmüyomlülülülülülü
luboş kıs sende heee öyle olsun bakalım gidin anam gelmeyin bizim takımımızada daha:mymeka:
oyy oyyy çok açım çok fenayım ya ben ne obuurum dayanamıyorum yahu
sude cadısı ramazan dinlemiyorki sabahın köründe kalkıp dikilioyr uyku muyku hak getire...

Dağçileği orada mısın?

canım akşama iftara misafir çağırdım onun için yemekleri erkenden hazırlayayım dedim çıtım...bende çok çok iyiyim hiç zorlanmıyorum....40 dk titrettim kendimi çok iyi geldi.....

ha bu arada iftarda çorba ve bol salata var...............tabi başlamadan önce 2 bardak su içecem...zemuszemuszemuszemus

slm şekerler.. ,giremedim ya nete.. dün iftarda 1 kase çorba içtim.. sonra meyve, yeşil çay falan..
sahurda 1 bardak süt,domates,salatalık,beyaz peynir..
herkese hayırlı iftarlar..

Kızlar ben diyet yemeklerinin tariflerini aktarmak istiyorum. Konu açıpta mı aktarsam ,yoksa bu sayfalara(8 takıma özel) mi yazsam bana bir fikir verir misiniz? Kaptan ya sen ne dersin bu işe?

genel paylaş derim
herks faydalansın
konu açınca burayada link at emi
çoook susadıım çoook

menümde çorba karnıyarık pilav vs.vs.vs. var
ama ben hiçbişey yemek istemiyorum zaten dün de yediklerimi çıkarmıştım az olmasına rağmen
uzun süre aç kalınca midem bulanıyor herşeyden :((

yemeklerimi hazırladım iftarı bekliyorum.... diyetten dolayı açlığa alışmışım zannedersem bişey hissetmiyorum....iftardan sonra biraz yürüyüşe çıkacağım.....

Uyuz gaci yer vardida pizmi gelmdik he e e e:) aebencim sagolsun fedakarlik yapti rakiplik olara sekerjim takim olarak dgl bireysel rakip olak seni yenejemi bilip urkuyon dimi i i i:). . neyse daha deneme asamasndaym ins olar. . bu arada selma ben bisi duydum senle paylasajam ama msn de

anammmmm siz hiç bişi yemeyrsunuz yawwwwwwwwwww tebrik ederim vallahi..a.s. bende yarın oruç tutmayı deniyecegim inş. sütüm azalmaz sahurda 4 bardak humana bol çoooooooooook bol su ve tost yemeyi planlıyorum

hehehe ben iftarımı açtım bulaşıklarımı bilem hallettim:)
ne yediğime gelince
2hurma:(
1 büyük kase hazır çorba
salata
haşlanmış 2 parça tavuk baget (derisiz)

birileri söylesin nası yemişim

azrasılamm faceden baktın mı resimleri şişkomuyum nasılım

anammmmm siz hiç bişi yemeyrsunuz yawwwwwwwwwww tebrik ederim vallahi..a.s. bende yarın oruç tutmayı deniyecegim inş. sütüm azalmaz sahurda 4 bardak humana bol çoooooooooook bol su ve tost yemeyi planlıyorum
anam ne orucu:1shok:
daha yeni doğum ettin bak süt yetmez bnden san demesi:1no2:
dene de gör

hehehe ben iftarımı açtım bulaşıklarımı bilem hallettim:)
ne yediğime gelince
2hurma:(
1 büyük kase hazır çorba
salata
haşlanmış 2 parça tavuk baget (derisiz)

birileri söylesin nası yemişim

azrasılamm faceden baktın mı resimleri şişkomuyum nasılım

baktım cnm yaa
ne şişkosu fıstık gbisin
özellke bazı rsmleriin dee bayıldım rsmn
ayırca sen elazığlımısın?

selam 8. takımın güzelleri nasılsınız bakalım??nasıl gidiyor Ramazan?Valla ben dün akşam iftarda çorba salata yedim bir dilim ekmekle..
sahurda 1 yumurta bir domates 3 zeytin şekersiz çay ve 1 sois yedim 2 dilim ekmekle..
iftarda da bir kepçe çorba ve sosisli makarna...
karnımdaki şişlik indi çok mutluyum sanıırm gidecek bu kilolar:))

14 takımla 8 takım arasında çok büyük farklar var. Burada herkes sıkı bir diyalog içinde ama orada garibim dominoda olmasa... Kızcağızda maşşallah hiç boş durmuyor ha! ha bire takımına bilgiye yönelik mesajlar atıyor.Aferin kıza burdan onu tebrik ediyorum.Diğer takımlarda iyi ama ben 8 takımı çok seviyorum.

Arkadaşlar rica etsem 14 takımın mesajlarına bir bakar mısınız? Bu yazımla ilgili hiç aklımın ucundan bile geçmeyen şeyler düşünmüşler. Ben bunları yazarken 8 takım üyelerinden başkası görmez nasıl olsa diyerek yazmadım ki ! Benim kötü niyetle yazmadığımı rabbim biliyor. Bir insanın 14 takıma davet edilipte o takım hakkında kötü şeyler düşünerek takım fertlerini kızdıracak şeyler yazması için bir insanın aptal olması lazım.Siz beni tanıyorsunuz ( tanıdığınıza inanıyorum) arkadaşlar varsa bir yanlışım beni uyarın lütfen. Ben sizleri tanıdığım ve sizleri çok sevdiğim için 8 takımı seviyorum dedim Diğer takımları sevmiyorum demedim ki! Benim için diğer takımların fertleride birbirinden değerli insanlar. İnsan değer vermediği kişiler için gözyaşı dömezmiş.Ağlamaktan harabeye döndüm. Ben kötü biri değilim.Ben ilk defa 14 takıma mesajlar yazmadım ki!...Ağlamaktan ekranı ve tuşları göremiyorum. İyi akşalar.

hayırlı ramazanlar 8. takım. Çok iyi gidiyorsunuz kaç (yani bireysel de dereceler alıyorsunuz) haftadır bir bakayım dedim neler yapıyorsunuz. 13. takımdan sevgiler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam melisçim..teşekkür ederiz de hepimiz ramazandan önce biraz dağıldık ama toparlanmaya başladık..işallah ramazanı da kilo vererek tamamlayabilirsek gerisi çok daha kolay gelecek:)

Arkadaşlar rica etsem 14 takımın mesajlarına bir bakar mısınız? Bu yazımla ilgili hiç aklımın ucundan bile geçmeyen şeyler düşünmüşler. Ben bunları yazarken 8 takım üyelerinden başkası görmez nasıl olsa diyerek yazmadım ki ! Benim kötü niyetle yazmadığımı rabbim biliyor. Bir insanın 14 takıma davet edilipte o takım hakkında kötü şeyler düşünerek takım fertlerini kızdıracak şeyler yazması için bir insanın aptal olması lazım.Siz beni tanıyorsunuz ( tanıdığınıza inanıyorum) arkadaşlar varsa bir yanlışım beni uyarın lütfen. Ben sizleri tanıdığım ve sizleri çok sevdiğim için 8 takımı seviyorum dedim Diğer takımları sevmiyorum demedim ki! Benim için diğer takımların fertleride birbirinden değerli insanlar. İnsan değer vermediği kişiler için gözyaşı dömezmiş.Ağlamaktan harabeye döndüm. Ben kötü biri değilim.Ben ilk defa 14 takıma mesajlar yazmadım ki!...Ağlamaktan ekranı ve tuşları göremiyorum. İyi akşalar.

selmacım öncelikle üzme kendini..Ben yazılanları okudum 14. takımdaki arkadaşların da kötü niyetli olduklarını sanmıyorum sanırım ortada bir yanlış anlaşılma var...Hepimiz ortak bir amaç için burdayız ki bunu o arkadaşlar da dile getirmişler zaten...Sen de üzme kendini lütfen..Ben bir süredir düzenli katılımda bulunamıyorum ama diğer takımdaki arkadaşların da dediği gibi zaman zaman takımdan kopmalar oluyor ki ben ilk geldiğimde tüm gün kimsenin yazamadığı zamanlar da oluyordu..Şimdi yazın bitmesiyle yavaş yavaş geliyor herkes..Ben senin iyiniyetine inanıyorum.Yazdıkların da yanlış anlaşılmış ..Sonuçta burda kimse kimseyi tam anlayamaz net ortamında da bu tür durumlar olabilir..o arkadaşlar da senin yazdıklarını farklı algılamışlar ki bu da gayet normal bir durum. Bu nedenle kendini yıpratmamanı rica ediyorum...Ortada her iki taraflı olarak da kötü niyet yok..Bunu bil yeter canım..Sen zayıflamaya odaklan..

Back
X