Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanım bir öneride bulunmak istiyorum kabul edersen. Ramazandan önce son yenilen yemek akşamdan olduğu için haliyle ertesi günün sabahına kadar mide boşalıyordu.Fakat şimdi son yenen yemek geceden olduğu için (tartılacağın saate yakın) boş mideyle değil dolu mideyle tartılmış oluyorsun. Bence bu durumda iftara 15 dk. kala tartılmak daha doğru ve mantıklı olmaz mı ne dersin. İsterseniz akşam saatlerinde bir tartılın kilonuzun ne kadar doğru çıktığını görecek siniz.Benimki sadece bir öneriydi.

önerin kabul edilmiştir:lepi:
bundan sonra bildrimler ramazan ayı byunca
iftara beş kala tartıııvereliniortak

14 takımla 8 takım arasında çok büyük farklar var. Burada herkes sıkı bir diyalog içinde ama orada garibim dominoda olmasa... Kızcağızda maşşallah hiç boş durmuyor ha! ha bire takımına bilgiye yönelik mesajlar atıyor.Aferin kıza burdan onu tebrik ediyorum.Diğer takımlarda iyi ama ben 8 takımı çok seviyorum.

Gerçekten mi ? önerim sana mantıklı geldi mi?

evt cnm çünkü doğrusu o
nerdeyse genelimz oruç tutyor
onun için sahura kalkıyoruz ve mide dolu oluyor
ve doğru sonuç çıkmaz
onun için perşembe günü iftara 5 kala tartılıp
sabah yazsınlar
saol cnm bnm önerin içiiinŞeniz
tabii tutmaynalr yine cuma sabahı tartılsınlar

benim çok uykum var kızlar yaa akşamada misafir gelicek bana offff şimdi eve git evi toparla hazırlık yap sonra iftar telaşı o çok güzel oluyor ama yemeği yedik bulaşıkları yıka bir bakmışsın misafirler kapıda oysa ben uyumak istiyordum yaaaaa

slm şekerler ya açıkmıyorum susamıyorum ama çok halsizim
bugün yada yarın regl olurum heralde ama böyle daha rahattım ya tutabilsem keşke
bu dönemde lapa yerim dişyorum ama
araanızda en erken ben açıyorum iftarımı:)

Kızlar ben diyet yemeklerinin tariflerini aktarmak istiyorum. Konu açıpta mı aktarsam ,yoksa bu sayfalara(8 takıma özel) mi yazsam bana bir fikir verir misiniz? Kaptan ya sen ne dersin bu işe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…