- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
tatlım bal kaynatılmaz ancak hoşafını kaynattıktan sonra ,içerken ılık haldeyken bardağına ekleyebilirsin
kaynatırken içine çubuk tarçın atabilirsin
iyiyim tatlım sen nasılsınBen kimleri goruyorum hosgeldin nasilsin?
merhaba 8.takımın kelebekleri
ben Ayşe takımın banuş'dan önceki kaptanı
uzun süredir izindeydim yoğunluğumdan dolayı, bu süre zarfında kilolar aldı başını gitti
artık kendime çeki düzen vermem gerektiğine nihayet() karar verdim
tekrar gruba dönmeyi düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla 8.takım dolmuş taşıyor maşallah
bu durumda kendime grup bakıyım önce bi kardeş takımın kapısını tıklatayım da artık neresi olursa
Hosgeldin. Şukur iyiyim bende. Evet olmuyor kesinlikle. Bende dort hafta oldu doneli. Daha bugun listeye girebildim. Belki senin burda devam etmen icin birsey yapilabilir... Burda kalabilirsen cok sevinirim :)iyiyim tatlım sen nasılsın
kürkçü dükkanına döndüm burası olmadan olmuyor
Pekmez de olurBu arada kizlar kayisi hosafi yapcam icine seker atmak istemiyorum seker yerine bal atilirmi eksimsi bi tadi var cunku
evet ya kimsenin sesi çıkmıyor. Benim misafirlerim vardı biraz önce çıktılar hemen buraya damladım. Canım beraber yarışalım dedik ama hic yapamadık. Haftaya daha iyi olmak için birlikte yarışalım.üstelik kilolarımız çok yakin.Iyi geceler kızlar kimsecikler yok bu gece
canim 82 den 75 e kaç ayda düştün maşallah 7 kilo vermissin.Iyi geceler kızlar kimsecikler yok bu gece
1 aralıkta başladım diyete ve bu gruba ilk başlarda güzel gitticanim 82 den 75 e kaç ayda düştün maşallah 7 kilo vermissin.
Bu arada kizlar kayisi hosafi yapcam icine seker atmak istemiyorum seker yerine bal atilirmi eksimsi bi tadi var cunku
merhaba 8.takımın kelebekleri
ben Ayşe takımın banuş'dan önceki kaptanı
uzun süredir izindeydim yoğunluğumdan dolayı, bu süre zarfında kilolar aldı başını gitti
artık kendime çeki düzen vermem gerektiğine nihayet() karar verdim
tekrar gruba dönmeyi düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla 8.takım dolmuş taşıyor maşallah
bu durumda kendime grup bakıyım önce bi kardeş takımın kapısını tıklatayım da artık neresi olursa
abowww ben yanlış mı saydımKızzzzzzzzzzz başka takım ne demek
Buradan başka yer olmaz sana kuzum bak daha birlikte diyetisyene gideceğiz
Zaten 15 kişiye kadar yolu varmış bizde 13 kişiyiz
Yaaaaaaaa bananeeeeeee bananeeeeeeeeeeeebizde kal bak ne güzel birbirimizi gaza getireceğiz yer geldimi şöyle hafiften uyaracağız yanlış olursa
Banu geçmiş olsun tüm hastalara şifa dilerim
Benimde küçük kız ateşli gene grip kendisi
Evde yatılı misafirlerim var pazartesiye kadar bendeler bildirim az olabilir şimdiden öperim hepinizi
abowww ben yanlış mı saydım
kız takım full+full ben bu göbişle nereye sığışcaktım
kardeş takıma kaçtım bile
biz birbirimizi her yerden dürteriz banum
oy oy ekmek arası ekmek olsa da yesem dermişimKüstüm hatta diyetisyene gittiğimizde diyeceğim ona çok ekmek ver hatta ekmek arası ekmek yesin ben daha çok vereyim diyeceğim
Şaka şakadediğin gibi her tülü dürteriz birbirimizi
Belki rekabet kızışırsa bizde daha fazla gaza geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?