Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim bu cuma taryidiysan o kiloyu baz alarak haftaya cumaya kadar hesaplayacagiz sivi diyeti bana göre değil bir kere detox corbasi yaotim facia gibi gecti gun herkes kendi usulünce zayiflayabilir boy ve yas cok yakin birbirine :) okuyomusun neden 65 cok zayif degilmi bolgesel kilon varmi benim kalca ve basen problemim var

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Küçük kuşumunda parka götürerek gazını aldım şimdi en az bir hafta sesi çıkmaz
Baya yoruldum hatta şu anda yorgunluk kahvemi içiyorum hemen çorba koyacağım ateşe birazdan hem küçük kuzumda içer bende bol limonlu arpa şehriye çorbası içerim

Eşim yine geç gelecekmiş büyükte okçuluktan direk halasına geçecekmiş sanırım bu gece onlarda kalacakmış
Bende az dinlenip şu dün bir türlü değiştiremediğim nevresimlerimizi değiştireyim

Oyyy burnumun ucu sızlıyor resmen
Kuşumla akşamlık yıldız şehriyeden çorba yaptım yatana kadarda sıvı hariç bir şey tüketmem

Aman kaptancim dikkat et kendine iyiles biran once

Arkadaş bir çay tarifi verdi onu yapacağım birazdan
1 Fincan kaynamış suya
1 çay kaşığı zencefil tozu
1 /2 limonun suyu ( hatta az kabukluda at içine dedi )
1 karanfil ( gerçi hiç sevmem ama zencefilin acılığını alıyormuş
Ilıdığında da 1 tatlı kaşığı kadar bal koy sabah öğle akşam hatta birde yatarken yap ertesi gün çok daha dinç kalkarsın dedi

Insallah iyi gelir toparlanirsin biran once
Bende kendime bi kur kaynattim onu iciyorum

Nefis yemek tarifleri diye bi site varya ordan buldum zayiflamaya yardimci
Iyi yonu 1kez kaynatip 4-5 gun icebilmek
Fayda eder diye umuyorum
malzemeler
3litre su
2yesil elma
1limon
1c k tane k biber
2cubuk tarcin
4karanfil kaynatip gunde 2bardak icibiliyosun
Dolapta saklamak gerekiyomus
Denemek isteyenlere hemen tarifi veriyim dedim

oynakbasi34 kaptanim ya ben izne ayrilayim ablam gidince tekrar katılayım olmuyo ya ne diyet kaldi ne spor elimden geldigince bu hafta dikkat edip cuma ile izne ayrilayim bir ay sonra tekrar listeye giris yaparim olurmu

Ay bu arada kızlar benim uzun bir süre Eminönüne inmemem lazım yani inmemem daha hayırlı
Ne zaman insem kendimi tutamıyorum bir sürü şey alıyorum

Bugün sırf 2 tane muline ip ve biten masa örtüsü için astarlık kumaş alayım dedim Bir gittim renkleri çeşitleri görünce kendimden geçtim eşimde o an yanımda yoktu başka bir bölüme bakayım dedi o arada
Normalde tülbent oyalamayan ben bir tane Mor tülbent aldım ucunada ahşaptan minik boncuklar aldım top top tabi ipinide aldım
Astarlık diye girdiğim kumaşçıdan birde masa örtüsü kumaşı aldım tekrar hani şu kare kar gibi görünenler var ya ister kanaviçe ister brezilya nakışı yap

Hatta durun resmini bulayım ;

Masa örtüsü şu şekilde

Tabi bu internetten benim değil ben daha sonra işleyeceğim ama modelde sizlere danışayım bari hazır lafı geçmişken

Bunlarda örnekler den bir kaçı gerçi 2si çok benziyor birbirine
Sizce nasıl bir şey yapayım benimde kumaşım beyaz hatta sonradan güzel bir hazır bant geçmeyi düşünüyorum ağır bir şey olsun istiyorum sonuçta ilk yaptığım daha canlı buda ağır olsun dedim

Aslında bütün malzemeler var bende yapayım bunu hem hepsi sağlıklı şeyler belki daha çabuk iyileşmeme yardımcı olur

oynakbasi34 kaptanim ya ben izne ayrilayim ablam gidince tekrar katılayım olmuyo ya ne diyet kaldi ne spor elimden geldigince bu hafta dikkat edip cuma ile izne ayrilayim bir ay sonra tekrar listeye giris yaparim olurmu

Tamamdır canım Bu arada seni kaptan yardımcısı olarak kayıtlara geçiriyorum Dönüşün muhteşem olacak inşallah

Tamam abla cunku boyle hem kendimj kasıyorum hem takima faydam olmuyo
Bu arada canim yarismak super olacakti ama düşündüm de ablamla diyet olmuyo umarim sende biran once hedefine ulasirsin Balonyanak

hepsi çok güzel görünüyor canım. Ben aynı modelli iki örneği beğendim. Daha önce yaptıkların varsa foto atar misin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…