- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Evey ya gecekten küçük evlenen anneler genel arak kızlarının biraz büyüyüp evlenmesini istiyor. Bence 22 yasin altındaki kızlar evlilik için olgunlaşmamış oluyor. Erkeklerde de 26. 27. yaslar iyi gelir bana. Bu zamanda kızlarda erkeklerde geç olgunlaşıyor. Ben 23 yaşında evlendim en ideal yaslarda yani.
Büyük kızıma yaptığım büyük masa örtüsüher köşede böyle işi var
Eki Görüntüle 1962284
Bu yaptığımız ilk Brezilya nakışı havlu
Eki Görüntüle 1962285
Bu da Kurdele nasıkışınla yaptığımız ilk iş
Eki Görüntüle 1962286
Bu ikinci yaptığımız havlu kenarı
Eki Görüntüle 1962287
İlk yaptığımızdan bir tane daha yaptım oda ufaklığa kalır diye
Eki Görüntüle 1962288
Abla masallah ellerine saglik bunlar cok hos ya valla kizlar cok sansli rabbim haklarinda hayirlisini nasip etsin iyi insanlara denk getirsin inşallah
Kızlar mutlaka okumalı ve bir mesleğe sahip olmalı hayatin insana neler göstereceği ni Allahtan başlası bilemez. Hep söylerler ya insanin kolunda bir altın bileziği olmali diye gecekten öyle. Üniversiteyi bitirsinler de çalışıp çalışmamak onların kararı olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin Allah korkusu olan, gönlü imanlı, karisini Allahın emaneti olarak gören ve her zaman eşlerinin destekçisi olan damatlar ve gelinler versin inşallah.Kesinlikle aynı fikirdeyim
Birde hep diyorum kızlarıma ne olursa olsun çalışmaktan asla vazgeçmeyin diyeengel olan damat beni karşısında bulur
Eşim hep diyor cahillikti ozaman benimkisio zamanlar izin verseydim hem 18 sene sigortan işlemiş olacaktı hemde maddi anlamda çok daha rahat olacaktık diye ama nasip değilmiş
Kızım 17 yaşında ama şimdiye kadar hiç erkek arkadaşı olmadı ( olsaydı kesin bilirdim çünkü cidden herşeyini benle paylaşır ) ve hep diyor Üniversite 2den önce kesinlikle kabul etmem öyle birşeyi çünkü derslerime odaklanmamı engeller diyeheee aşk bir kere yüreğe düşünce insan söylediklerinide yiyor ben gibi hep derdim asla eşim istiyor diye evde oturmam asla kocanın eline bakmam diye ama hepside oldu
Heee hala para istemem öylede pis huyum varo verirse bende hep biraz zulaya atarım ki sonradan istemek zorunda kalmıyayım
Rabbim evlatların hepsini hayırlı insanlarla, yüreğinde Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın ............Aminnnnnnnnn
günaydınGünaydin herkese :)
tebrik ederim canım eline sağlık hepsi çok güzel olmuşBüyük kızıma yaptığım büyük masa örtüsüher köşede böyle işi var
Eki Görüntüle 1962284
Bu yaptığımız ilk Brezilya nakışı havlu
Eki Görüntüle 1962285
Bu da Kurdele nasıkışınla yaptığımız ilk iş
Eki Görüntüle 1962286
Bu ikinci yaptığımız havlu kenarı
Eki Görüntüle 1962287
İlk yaptığımızdan bir tane daha yaptım oda ufaklığa kalır diye
Eki Görüntüle 1962288
tebrik ederim canım eline sağlık hepsi çok güzel olmuşelişini bende çok severim ama brezilya nakışını bilmiyorum ama çok da beğenirim yani :)
Hafta sonu en gezenti bizim takim sanirim kimse yok yine...
Selamün Aleyküm kızlar yine ben geldim
Toplantıyı yaptık çok şükür ama tek hatun bendim
Maşallah baya bir masraf var yapılacaklardan dolayı ( asansör tamamen yönetmenliğe göre yenilenecek, çatı yapılacak hatta megafonlarıda araya sıkıştıralım dedim)
Sanırım daire başına 1.500ü bulacak ama ne yapalım öbür türlüde şikayet yada denetim olursa çok daha fazla ceza kesiliyormuş
Alt kattakiler biraz itiraz ediyormuş neymiş Asansörü kullanmıyoruz zaten diye ama kesinlikle apartmanda oturuyorlarsa mecbur ödeyecekler olmadı gecekonduya taşınsınlar dedim
1.5 saatte yakın konuşuldu ve sanırım 1 hafta içinde net fiyat belli olacak
Gerçi bizim bütçeye bu ara ağır gelecek ama yapacak bir şey yok mecbur ödeneceken azından hepimiz rahat edeceğiz
Canım inan çok zevkli hatta youtube da bile çok basit anlaşılır bir sürü video varMayısta kurs bitiyor ama ben yine netten bakıp biraz daha geliştirmeye çalışacağım
Hatta normalde ben hiç tülbent oyalamadım ama netteki videolara bakarak deneyeceğimçok güzel iğne oyaları var
Valla benim ufaklık dün doymadı gezmeleretoplantı esnasında oda kapı önünde oyandı aslında ama eve geldiğimizden beri felaket huysuzlanıyor alt komşu kızını parka götürecek niye bizde gitmiyoruz diye bana duygu sömürüsü yapıyor keşke hasta olmasaydın işte güveneceğimiz kimsede yok ki beni parka onla gönder diye hani dur komşu senide götürsün derim diye bekledi ama yemezler adamcağız 2 çocukla uğraşacak eşiyle birde benimkini takamam peşlerine
Allahtan şimdi tablete izin verdimde sustu ama arada soruyor hala düşündünmü varmı güvenebileceğimiz biri diye
Parktaki alaletler cok ise yariyor. Bizimde var ama cocuga o an bakacak kimse yok. Ben hic gidemiyorum.Merhaba kizlar parka gittik ablam ve kizcemle 25 dk bisiklet cevirdim siz meler yapiyonuz bakim pazar pazar
galiba her apartmanda kapışan birileri var. Bizim apartmanda da toplantı olduğun da mutlaka birileri tartışır ve birkaç gün bina sakinleri olarak bunun dedikodusunu yaparız.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı pazarlar
Bugün nezle gribe çevirmiş şekilde uyandım
Zorla kahvaltı ettimASlında hiç halim yok ama şimdi giyinip apartman toplantısına gitmem gerekiyor eşim sağ olsun işi var diye kaçtı toplantı bana kaldı
Neyse kesin şenlikli geçerbakalım kimler yine kapışacak
Gelir gelmez damlarım nasılsa yine
Merak etmeyin diye haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?