Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar nerelerdesiniz hic ses çıkmıyor. Grubu daha aktif hale getirelim mi kızlar. Nacizane fikrim odur ki ne kadar çok muhabbet edersek o kadar çok diyet yapma aşkımız artar. Galiba hem haftasonu olmasından hemde herkesin hastalıkla uğrasmasından kaynaklı bugün burası durgun. Ben buradan kopmak istemiyorum çünkü gurubu ve sizlerin arkadaşlığını çok sevdim. Buraya olan sorumluluğumdan dolayı diyetime daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.

Kızlar geçmişi okuyamadim sabah erkenden hastaneye gittik çok kötüydum
Serum taktilar emzirdigim için hafif ilaçlar verdi Dr

Serumun etkisi geçince ateş yine yükseldi şuan 39 40 arası
Soğuk kompres yapıyorum
Dr mide gribi dedi vucudum kemiklerim ağrıyor

hiç bişey yiyemiyorum

Canım benim çok geçmiş olsun. Daha önce mide giribi diye bisey duymamistim. Allah şifa versin. Kendine dikkat et.

Canım benim çok geçmiş olsun. Daha önce mide giribi diye bisey duymamistim. Allah şifa versin. Kendine dikkat et.
Sağol canım salgın varmış midem bulanıyor oguruyorum ama kusamiyorum karın ağrısı kemik ağrısı ateş var biraz düştü çok şükür

Eşim kızıma baktı bugün yarın napacagim onu düşünüyorum halsizlikten kucağıma alamıyorum

Çok gecmis olsun canım. Allah acil sifa versin.

Bende telefondan giriyorum surekli gozum burda. Hafta sonlari durgunlasiyor hep. Birde herkes hasta.

Canım anneler hastalanınca olan bebelere oluyor. Kıyamam kuzuya yavrum benim. İnşallah annesi çabucak toparlanır.

Bugunku menumu paylasayim

Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim ekmek

Ara
1 muz

Öglen
1 kase corba
4 yk ıspanak kavurması
Yogurt
Salata
1 dilim ekmek

Ara
Yapamadim

Aksam
3 kofte
5 yk piyaz
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Ara
Hibiskus cayı.

Spor 45 dk leslie

Haftalık toplam 135 dk

Selam hayirli aksamlar kizlar ...
Hasta olan arkadaslarima acil sifalar dilerim ...
2 gundur piknik acik hava gezmelerdeyim ugramaya pek firsatim olmadi
Bana cok iyi geldi bol spor yaptim cocuklarla oyunlar oynayip enerji attik
Yarinda dr randevum var bakalim tahlillerim nasil cikacak merak ediyorum insallah guzel sonuclarla donerim
Kızlar bana müsaade

Hastalıktan sanırım resmen içim uyuyor
Yarın sabah inşallah görüşürüz yine

Allaha emanet olun
iyi geceler
Kaptancim gecmis olsun el emegi goz nuru cicilerinde cok guzel olmus ellerine saglik

Ilk duydum mide gribi canim cabuk toparlanirsin insallah ...

Ne güzel olmus benimde cok ihtiyacim var gezmeye ama vaktimiz yok hic.

Menumude yazayim
Sabah 1 elma

10 gibi ..
Peynir
Zeytin
Yesillik
Domates
2 d.ekmek

Ara 1 portakal
1 avuc kabak cekirdek

5 gibi...
4 kofte 1 parca tavuk izgara
Bol salata
1 bardak komposto

2.0 lt su
60 dak spor diyelim
Dunde 60 dak en az
H.t.spor 120 dak

Yakan top. basket. Ip atlama. Hepsini yaptik cok guzeldi cocuklugumuza donduk :)
Hatta dun arkadaslarimla 3 ayak bile oynadik

oh maşallah ne iyi olmuş. Bütün enerjinizi boşaltmışsınız. Menüde çok güzel.

güzel menü tebrikler

Parktaki alaletler cok ise yariyor. Bizimde var ama cocuga o an bakacak kimse yok. Ben hic gidemiyorum.
canim ben kizimla yalnizda gidiyorum arabasi yok mu arabaya koyuyorum cocuklara bakiyo cocugun kac yasinda ?

cAnim cok gecmis olsin ya umarim tez zamanda iyilesir ayaklanirsin yoksa hasta halde cocuga bakmak cok zor olacak yakin birilerin varsa onlarda gelip gun icinde baksalar cok iyi olurdu

oh maşallah ne iyi olmuş. Bütün enerjinizi boşaltmışsınız. Menüde çok güzel.
Sagol canm cok iyi geldi enerjimden sizede vermek istedim cok gecmis olsun onumuzdeki guzel gunleri degerlendirin sizlerde insallah gezin tozun kizlar
Ben cok sevmem gezmeyi ama doga yuruyuslerine asla hayir demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…