- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün öğleden sonra iyice her yerim ağrıyınca bütün gün dinlendim
İki gündür inat edip dinlenmemiştim ama bu sabah şükür çok daha dinç uyandım
Hala ağzımın içi zehir bende kendime kocaman bir bardak ballı süt yaptımbaya rahatlatıyor ve uzun süre tok tutuyor
Bugün malum kurs günü
Dün herhalde gitmem diyordum ama bu sabah çok daha iyiyim gideyimde biraz kafam dağılsın
Canım çok uzak değilse sabahları eşin işe gitmeden gitseneBen havalar biraz daha ısınsın her sabah eşim ve çocuklar uyurken gideceğim inşallah parka yürüyüşe Geçen senede bir ara öyle yapmıştım çok faydasını gördüm Herkes uyurken ben sabah 06:00da gidiyordum 07:00de en geç 07:30da eve gelip sonrada ufak kızı anaokuluna hazırlıyordum Şimdi büyük 06:45de zaten kendi çıkıyor 06:30da da olsa çıksam yine rahat 07:45e kadar vaktim var gelincede küçük kuzumu okula hazırlar gönderiririm
Bizimde dün bütün akşam konu toplantıydı
Canım fırsat oldukça hepimiz zaten geliriz burayabakma benim kafam kalkmıyordu yoksa elli kere bakmıştım
Dediğin gibi insan ne kadar çok sık uğrarsa okadar çok tereddüt ediyor kaçamak konusunda
Bizde seni çok sevdik canım
Çooook çooook geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin canım ...........Aminnnnnnnnnnn
İlk kez duydum bende mide gribini
EVET BENCEDE ÇOK İYİ Bİ GRUBUZ DAHA ÖNCEDE KATILMIŞTIM BEN SERT Bİ ŞEKİLDE ELEŞTİREN MORAL BOZANLAR OLUYODU MAŞALLAH BİZİM GRUBUMUZ ÇOK TATLIKızlar nerelerdesiniz hic ses çıkmıyor. Grubu daha aktif hale getirelim mi kızlar. Nacizane fikrim odur ki ne kadar çok muhabbet edersek o kadar çok diyet yapma aşkımız artar. Galiba hem haftasonu olmasından hemde herkesin hastalıkla uğrasmasından kaynaklı bugün burası durgun. Ben buradan kopmak istemiyorum çünkü gurubu ve sizlerin arkadaşlığını çok sevdim. Buraya olan sorumluluğumdan dolayı diyetime daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.
Günaydın canım :) haftasonum çok yoğundu kusura bakma giremedim foruma, ama tabiki dediğimiz gibi yoldaş rakibeyiz hala :) En son çarşamba ya da perşembe tartıldım 76,100 kg çıktım onu baz alacağım senin kaçtı ? Detox çorbası dersen onlar çok hoş olmuyor sıvı diyeti daha kolay bence, yine de sen bilirsin :) Bölgesel kilom var ama korse ile onu biraz olsun yonttumCanim bu cuma taryidiysan o kiloyu baz alarak haftaya cumaya kadar hesaplayacagiz sivi diyeti bana göre değil bir kere detox corbasi yaotim facia gibi gecti gun herkes kendi usulünce zayiflayabilir boy ve yas cok yakin birbirine :) okuyomusun neden 65 cok zayif degilmi bolgesel kilon varmi benim kalca ve basen problemim var
canım günaydın :) seni unutmadım senle ayrı bi takımız biz, largegemini arkadaşımız ayrı :) Sıvı diyetine başlayabildin mi peki ?Iyi aksamlar dun ve bugun hastayum geip mi bilemiyrm o kdar halsz dustumki saglk ocagna gttm malasef cok sert gorunmlu bi doktormz var ve cokda ilgli diyemeycgm cumadan beri sadece corbayla besleniyrm desem yerdr bugun oglem biseyler yiyebldm cok sukur halada cok terliyrm ve yutkunamiyrm psikolojik olrkda dustm biraz....Balonyanak bakiyrmda yeni rakibeler aramaya baslamssn aah ahhh
Bugün bana da arkadaşlarım zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum. Sabahtan beri onun heyecanıni yaşıyorum. Aynen benimde motivasyonum arttı. Cumayı heyecanla bekliyorum sen olumlu sonuç alirsan bende sıvı diyetini deneyebilirim.Günaydın hanımlar, yoğun bir hafta sonundan dolayı giremedim ama bugün sizinleyim, çok hafiflemiş hissediyorum, bir kaç kişi zayıflamışsın dedi daha da motive oldum en fazla 1-2 hafta daha bu moddayım :) Sizler napıyorsunuz ? Cuma sabahı tartılıp güncel kilomu da açıklayacağım, çok merak ediyorum
Ne güzel insan mutlu oluyor azmi tescilleninceBugün bana da arkadaşlarım zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum. Sabahtan beri onun heyecanıni yaşıyorum. Aynen benimde motivasyonum arttı. Cumayı heyecanla bekliyorum sen olumlu sonuç alirsan bende sıvı diyetini deneyebilirim.
Bugün bana da arkadaşlarım zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum. Sabahtan beri onun heyecanıni yaşıyorum. Aynen benimde motivasyonum arttı. Cumayı heyecanla bekliyorum sen olumlu sonuç alirsan bende sıvı diyetini deneyebilirim.
Bende toplamda 5.5 kilo verdim. 4.5 haftada. Etraftakilerde artik belli oluyor deyince nasil mutlu oluyorum. Vermekte zorlandigim kilolar olunca taasNe güzel insan mutlu oluyor azmi tescilleninceBen de heyecanla bekliyorum iyi bir rakam göreceğime eminim beni takipte kalın o zaman Cidden dediğim kadar çabuk sonuç veren iyi bir diyet olduğunu göreceksiniz, bakalım
MaşallahBende toplamda 5.5 kilo verdim. 4.5 haftada. Etraftakilerde artik belli oluyor deyince nasil mutlu oluyorum. Vermekte zorlandigim kilolar olunca taas
ilerde bende bu divi diyetini deneyecegim. Takipteyim
takipteyim balımNe güzel insan mutlu oluyor azmi tescilleninceBen de heyecanla bekliyorum iyi bir rakam göreceğime eminim beni takipte kalın o zaman Cidden dediğim kadar çabuk sonuç veren iyi bir diyet olduğunu göreceksiniz, bakalım
Bende toplamda 5.5 kilo verdim. 4.5 haftada. Etraftakilerde artik belli oluyor deyince nasil mutlu oluyorum. Vermekte zorlandigim kilolar olunca taas
ilerde bende bu divi diyetini deneyecegim. Takipteyim
Gecmis olsun canim ya. Herkes hasta insallah bir an once iyi olursun.Kızlar halsizlik bitirdi beni üzerine dünden beri aferdersiniz ishal eklendi bide yemek yiyemiyorum
Eşim yarın Dr gidelim kizimda çok huysuz eli kulaginda sürekli ikinizde muayene olursunuz dedi Karnım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?