Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptancim biz her sabah 6 da kalkiyoruz. Ben kahvalti hazirliyorum esim 7 de gidiyor. Bende 7.30 yada 8 gibi evden cikiyorum. Sabah hiic vakit olmuyor. Bir ctesi gitmiyor. Bir o gun gec kalkiyoruz. Pazar yine kursu var.

EVET BENCEDE ÇOK İYİ Bİ GRUBUZ DAHA ÖNCEDE KATILMIŞTIM BEN SERT Bİ ŞEKİLDE ELEŞTİREN MORAL BOZANLAR OLUYODU MAŞALLAH BİZİM GRUBUMUZ ÇOK TATLI

Günaydın canım :) haftasonum çok yoğundu kusura bakma giremedim foruma, ama tabiki dediğimiz gibi yoldaş rakibeyiz hala :) En son çarşamba ya da perşembe tartıldım 76,100 kg çıktım onu baz alacağım senin kaçtı ? Detox çorbası dersen onlar çok hoş olmuyor sıvı diyeti daha kolay bence, yine de sen bilirsin :) Bölgesel kilom var ama korse ile onu biraz olsun yonttum Bel ve göğüs bölgesi çok fazla benim şu an orantılı duruyor ama az biraz daha gitmesi lazım, 65 zayıf bence de evet, ineceğim en son rakamda o ama :) Çok fazla zayıflık sevmiyorum, çalışıyorum bu arada mezun oldum, sen çalışıyor musun ?

canım günaydın :) seni unutmadım senle ayrı bi takımız biz, largegemini arkadaşımız ayrı :) Sıvı diyetine başlayabildin mi peki ?

Günaydın hanımlar, yoğun bir hafta sonundan dolayı giremedim ama bugün sizinleyim, çok hafiflemiş hissediyorum, bir kaç kişi zayıflamışsın dedi daha da motive oldum en fazla 1-2 hafta daha bu moddayım :) Sizler napıyorsunuz ? Cuma sabahı tartılıp güncel kilomu da açıklayacağım, çok merak ediyorum

Bugün bana da arkadaşlarım zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum. Sabahtan beri onun heyecanıni yaşıyorum. Aynen benimde motivasyonum arttı. Cumayı heyecanla bekliyorum sen olumlu sonuç alirsan bende sıvı diyetini deneyebilirim.

Ne güzel insan mutlu oluyor azmi tescillenince Ben de heyecanla bekliyorum iyi bir rakam göreceğime eminim beni takipte kalın o zaman Cidden dediğim kadar çabuk sonuç veren iyi bir diyet olduğunu göreceksiniz, bakalım

Ne güzel insan mutlu oluyor azmi tescillenince Ben de heyecanla bekliyorum iyi bir rakam göreceğime eminim beni takipte kalın o zaman Cidden dediğim kadar çabuk sonuç veren iyi bir diyet olduğunu göreceksiniz, bakalım
Bende toplamda 5.5 kilo verdim. 4.5 haftada. Etraftakilerde artik belli oluyor deyince nasil mutlu oluyorum. Vermekte zorlandigim kilolar olunca taas
ilerde bende bu divi diyetini deneyecegim. Takipteyim

takipteyim balımbekliyorum.
Bende toplamda 5.5 kilo verdim. 4.5 haftada. Etraftakilerde artik belli oluyor deyince nasil mutlu oluyorum. Vermekte zorlandigim kilolar olunca taas
ilerde bende bu divi diyetini deneyecegim. Takipteyim

Selaaaaammm ben geldm kulaklrm ve bogazm henuz cok iyi degil ilaclarma devam ediyrm ins ama daha iiim cok sukur Rabbim tum hastalara acil sifalar nasip eylesin ins sayin Balonyanak bugun itibariyle basldm ins cok mink atstrmalarm oldu ama sivi olrk devam ediyrm ins sen ne zamn basldn bide sana zahmet bana biraz anlatrmsn nasl yapiliyr etksi nasil?ben daha bugun basldm getci ins bide dun ve bugun toplm 1 saat spor yazablrz sanirim:)

Kızlar halsizlik bitirdi beni üzerine dünden beri aferdersiniz ishal eklendi bide yemek yiyemiyorum

Eşim yarın Dr gidelim kizimda çok huysuz eli kulaginda sürekli ikinizde muayene olursunuz dedi Karnım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…