- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
Amiiin canımmm...
Ay ne sanslisin benim annem hayatta gezmez...l
Millet olarak diyet bozdurmakta uzerimize yok zaten
Allah yardımcınız olsun insallah...
Ben boyle durumlarda ben diyetteyim lutfen yemem icin israr etmeyin iciniz rahat etmeyecekse ben siz yedikten sonra geleyim diyorum. Suan okulda bana biskuvi vs ikram etmeyide kestiler artıkGerçekten öyle, arkadaşıma da kızamıyorum 2 çocukla hazırlamış bişeyler ama biraz anlayış istemiştim. Bugün de 2 arkadaşım geçmiş doğum günümü kutlayacak, bana kalsa ben yemeyeceğim iradem güçlü şükür ama dayatacaklarından korkuyorum (%99) ortamı germek istemem tersleyipte, şimdiden ne yapacağımı düşünmeye başladım
şimdi yemekten kalktım tıkabasa yemişim çok tokum desen kimse ısrar etmez ama diyetteyim desen ye ye ye diye tuttururlarGerçekten öyle, arkadaşıma da kızamıyorum 2 çocukla hazırlamış bişeyler ama biraz anlayış istemiştim. Bugün de 2 arkadaşım geçmiş doğum günümü kutlayacak, bana kalsa ben yemeyeceğim iradem güçlü şükür ama dayatacaklarından korkuyorum (%99) ortamı germek istemem tersleyipte, şimdiden ne yapacağımı düşünmeye başladım
Benim çalıstığım okula yeni bir ögretmen geldi bayan. Bu da diyet yapmaya başladı ucuncu gün. Ben on gunde 2 kg verdim falan demistim ilk on zaman dondu bana ben 3kg verdim dedibaktim hatun bir hafta sonra diyeti birakti hafta sonu verdiklerimi geri aldim dedi
Diger arkadaslarla falan konusuyoruz yine ben diyorum 5.5 kg verdim bol giyiniyorum ya belli olmuyor dedim. Biride olurmu ya yuzun kuculdu falan belli oluyor dedi.bu hatunda donmus bana ben yuzumun kuculmesini istemiyorum falan diyor daha dün gelmiş bana laf söylüyor. Neyse diyete tam gaz devam. yüzüm de küçülcek popomda oh canıma değsin
bebek istiyormuydun ?Sonuc negatif çıktı acilen toparlanip kilo vermem gerek
Hayirlisi olsun canim.Sonuc negatif çıktı acilen toparlanip kilo vermem gerek
Birlikte nobet tutuyoruz da bu hatun ben ucretini almiyorum diye sallamiyor benim isime de engel oluyor. Ondan gıcığım.çatlatacaksın kadını komplekse sokmuşsun sen yoluna devam ederken o yokuş aşağı yuvarlanmış
bebek istiyormuydun ?
neyse hayırlızı önce zayıfla cıtıpıtı ol hamileyken bile kimse inanmasın havalı olursun
Ben geldimBugün kimse yok mu?
Menu cok guzel canim afiyet olsunMenüm
Sabah
1 yumurta
2 zeytin
Peynir
Biraz yeşillik
2 dilim t.b.ek
Ara
1 incir
Öğle
1dilim ekmek
1 kase patates salatası
Aksam
Biraz çorba
1 kase yoğurt
2 parca tavuk eti
Su 2.5lt
Spor 60dk
Toplam spor 140dk oldu
Canım iyi aksamlar. Daha önce bu diyeti yapabileceğimi söylemiştim ama cuma gününü bekliyordum. Bugün kararımı verdim ve yarin sabahtan itibaren yapmaya başlıycam inşallah. Çünkü hem yürüyüş yapıyorum hemde yediklerine çok dikkat ediyorum ona rağmen istediğim gibi kilo veremiyorum. Yakin zamanda annem bana gelecek ve uzun bir sure kalacak. Annem gelmeden kilolardan kurtulmalıyım çünkü onun yaninda diyet yapamam. Eve birileri geldiğinde zaten tamamen yeme düzeni değişiyor. Ben o zaman sadece kilomu kontrol etmek için uğraşmak istiyorum. Yani nisan 15 e kadar 68 ,69 olmak istiyorum inşallah.Canım kusura bakma dün tam cevap yazacakken yığınla işim çıktı, akşamda arkadaşıma bebek görmeye gittim eve gelince direk uyumuşumben en son 76,100 kilo idim, cuma günü güncel kilomu ileteceğim :) ilk başta adapte olman için mini minnak kaçamakları mazur görüyorum çünkü bende yaptım ama 2-3 gün çok abartmadan kaçamakları yersen 3 gün sonunda kendinde istemeyeceksin beyin oburluğu gidiyor biraz :) Nasıl yapıyorum, örnek menü vereyim sana; sabahları 2 ceviz ve sütlü kahve içiyorum genelde (içinde süt tozu yok granül kahveyi alıyorum sütle karıştırıyorum hepsi bu, şeker kullanmayı bırakalı 5 yıl oldu zaten) ara yapmıyorum ben ama istersen yapabilirsin o da yoğurt olur (hep baharatlı yiyorum ben), süt olur ayran olur ya da meyve, yoğurt, sütü blenderda karıştırıp bir kupada içersin o olur. Öğlen yemeğinde mutlaka çorba içiyorum (sınırsız, ben 4-5 kepçe olacak şekilde tüketiyorum) ama sebze olması çok daha yararlı (ben çalıştığım için ne gelirse onu yiyorum ama pirinçli mercimekli çorbaları mümkün mertebe yemiyorum, çabuk çorbalar var domatesli o zaman onu tüketiyorum) çorbanın yanında da genelde yoğurt yiyorum hep, ayranda olabilir. Bir dipnot geçeyim yemekte eğer haşlama et, tavuk geldiyse küçük bir parçada mutlaka onlardan alıyorum. Daha sonra ki ara da genelde kefir tüketiyorum (meyvelilerden alıyorum genelde daha çok sevdiğim için tatlı ihtiyacımı da gideriyor kalorisi daha yüksek tabi ama bir sıkıntı yaşamadım), olmadı kakaolu süt ya da yine ayran veya kendi yaptığım meyveli smoothie'den. Ya da baktım çok açsam bunlar bana tokluk hissi vermeyecekse bir üç kepçe daha çorba içiyorum arada. Akşamda 5'te kapatıyorum dükkanı İşyerinde abla sağolsun kalan çorbadan bırakıyor, onları ısıtıp getiriyor ben istediğimde Akşam eve gittiğimde açlık hissediyorsam mutlaka sütlü kahve içiyorum yine. Örnek menüm bu benim, değiştirebilirsin sen. Aklına gelen şekerli ve çok yağlı olmayan her sıvıyı tüketebilirsin. İstersen sebzelerin suyunu sıkıp içersin istersen kendi yaptığın meyveli yoğurttan yersin (yoğurt mama kıvamında olduğu için sıkıntı yok yenilebilir). Çok örnek verilebilir yani, bir de bunun yanında korse takıyorum ben canım. 3-4 aydır. Elma tipli olan vücudumu biraz olsun armut yapıya çevirebildim. Çok ciddiyim. Bir de kilo vermede de katkısı var, akşamları hulahop çeviriyorum korseyi takıp yarım saat 1 saat, belim çok terliyor ve inceldi. Servis var işyerimde mesela servisten rampa olan bir yerde iniyorum eve kadar 20-25 dakika yürüyorum her gün. İşyerim 5 katlı, 5 kat merdivenleri çıkıyorum nabzım küt küt atacak şekilde bir kaç defa. Mümkün mertebe hareket ediyorum yani, bir de su içmeyi unutmuyoruz tabiki :) 2-2,5 litre onun da payı çok büyük canım :)
Teşekkür ederim canım. Senin menülerinde güzel oluyor. İnşallah bide karşılığını alabilsem.Menu cok guzel canim afiyet olsun
Teşekkür ederim canım. Senin menülerinde güzel oluyor. İnşallah bide karşılığını alabilsem.
iyiki burası var. Sırf cuma bildirim var diye daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Öyle canım sabir istiyor. 7 kiloyu 2 ayda hemen aldım ama vermesi çok zor oluyor.Sabirli olmak lazim canim. Bende bazen istedigim gibi veremiyorum ama mutlaka karsılığını alacağımıza inaniyorum. Bol bol buraya takılıp kaçamak yapmamaya çalışıyorum.
İyi akşamlar kızlar nabersini
İyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?