- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Acıktım yineoynakbasi34 ya hamileyim yada baska sorun var
hayırlısı olsun inşallahAcıktım yineoynakbasi34 ya hamileyim yada baska sorun var
Hepinize günaydın kızlar. Cumaya adim adim yaklaşıyoruz. Hepimiz baskulde güzel rakamları görünce cooookkk mutlu oluruz inşallah.
Aleykum Selam canım.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabahta erkenden uyandım
Hesapta bugün evde keyif yapacaktım ama dün Annem ve kızkardeşim bugün için alışverişe niyetlenmişler
Neymiş bir AVMde outlet mağazaları varmış ve ille sende gel gidip bakalım %50 daha uyguna satılıyormuş herşey diyip durdular
ASlında bu ara fazla harcama yaptığım için gitmek istemedim de eşim ille sende git hem banada bir kaç tshirt alırsın dedihem sanada yürüyüş olur dedi
Sabah çocukları okula bıraktıktan sonra buluşup gideceğizBende adım sayarı devreye sokayım bakalım kaç bin adım atmış olacağım eve gelene kadar
Sanada günaydın canım
Aminnnnnnnnn inşallah herkes bol bol eksi görür
Selaaaaammm ben geldm kulaklrm ve bogazm henuz cok iyi degil ilaclarma devam ediyrm ins ama daha iiim cok sukur Rabbim tum hastalara acil sifalar nasip eylesin ins sayinBalonyanak bugun itibariyle basldm ins cok mink atstrmalarm oldu ama sivi olrk devam ediyrm ins sen ne zamn basldn bide sana zahmet bana biraz anlatrmsn nasl yapiliyr etksi nasil?ben daha bugun basldm getci ins bide dun ve bugun toplm 1 saat spor yazablrz sanirim:)
KizBalonyanak sen kac kiloydun?
İnşallah canım, şimdiden hayırlı olsun İnşallah :) Çocuk varken çalışmak sıkıntı zaten yeterince büyütmeden mecbur olmadığın sürece ben de çalışmaya karşıyım :) Günaydın bu arada, nasıl gidiyor diyet ?Yok cnm çalışmıyorum kizima bakiyorim belki ilerde çalışmayı düşünebilirim bu aralar direksiyon derslerine gidiyorum allahin izniyle ehliyet alicam lise terk ben ama kizim biraz buyusun aciktan devam edicem simdilik annelik :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kurstan geldim
Küçük kuşumuda Annemden geçerken aldım az dinlenip sizlere bakayım dedim
Bugün kursta baya iş yaptımKuzene yaptığım bebek uyku setide bitmesine az kaldı sonrada diğer Amca gelinine bir tane daha yapacağım Çok zevkli geliyor hatta teneffüslerde bakarım buraya dedim ama her defasında dalıp teneffüslerde bile işimi yaptım Hoca bile diyor maşallah baya elin çabuk üstelik çokda güzel oldu diye ( önceden hanım benim zevkimden şüphe ediyordu hep )
Aman 200 grın lafımı mı olurvalla ben öyle gördüm nedense artık haftaya 200 gr eksik bildirim yapmış olursun
Valla ben yoğunum derken sen benden beter yoğunmuşsunAkşam yemeğini erken yemeye çalış olmadı yatmadan azda olsa Leslie falan yap
Onun bile çok faydası olur bari yatmadan metabolizman hızlanmış olur
Ayyy ne güzelcevredende insan zayıfladın dediğinde insan daha bir motive oluyor
İnşallah yaza kadar çok daha güzel farklar görür çok daha güzel iltifatlar alırsın
Ohhh ne güzel kitap okumaya fırsatın oluyorvalla ben şu el işlerine daldığımdan beri hiç elime kitap alamadım Aslında her gün bir 10 sayfada olsa okumak istiyorum artık
Aman kuzum ihmal etme kuzuyada mikrob bulaşmasın
Ne olur ne olmaz doktora git canım birde suyunu bol tut canım ki mikrobu çabuk atabil
sizin için hayırlısı neyse olsunGünaydın kızlar dün giremedim kusuruma bakmayın
Eşimin işleriyle ilgili problemlemler var.
Eşimin caliştıgı şirket
2 ortaklar görümcemin kocası ve kardeşiyle
Onlar ayrılmaya karar vermişler ama aralarında sorunlar cıktı baya
Babalarıda yani görğmcemin kayınpederi benim kayınpederi aramışki gelin sizde konuşun diye
Ortalık karışık tabi kp kv falan gelince bende bütün gün görümcemgildeydim hatta geceye kadar işte
İnşallah olan biZe olmaz
Hayırlısı artık
Hakkıniz da hayırlısı olsun canım. Genel olarak ortakla yapilan isler biraz sıkıntılı olabiliyor hele ki birde akrabalık varsa. İnşallah sizin için güzel sonuçlanır.Günaydın kızlar dün giremedim kusuruma bakmayın
Eşimin caliştıgı şirket
Babalarıda yani görğmcemin kayınpederi benim kayınpederi aramışki gelin sizde konuşun diye
Ortalık karışık tabi kp kv falan gelince bende bütün gün görümcemgildeydim hatta geceye kadar işte
İnşallah olan biZe olmaz
Hayırlısı artık
Amiiin canımmm...Hepinize günaydın kızlar. Cumaya adim adim yaklaşıyoruz. Hepimiz baskulde güzel rakamları görünce cooookkk mutlu oluruz inşallah.
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabahta erkenden uyandım
Hesapta bugün evde keyif yapacaktım ama dün Annem ve kızkardeşim bugün için alışverişe niyetlenmişler
Neymiş bir AVMde outlet mağazaları varmış ve ille sende gel gidip bakalım %50 daha uyguna satılıyormuş herşey diyip durdular
ASlında bu ara fazla harcama yaptığım için gitmek istemedim de eşim ille sende git hem banada bir kaç tshirt alırsın dedihem sanada yürüyüş olur dedi
Sabah çocukları okula bıraktıktan sonra buluşup gideceğizBende adım sayarı devreye sokayım bakalım kaç bin adım atmış olacağım eve gelene kadar
Sanada günaydın canım
Aminnnnnnnnn inşallah herkes bol bol eksi görür
Millet olarak diyet bozdurmakta uzerimize yok zatenCümleten günaydın hanımlar, sıvı diyetimde dün akşama kadar hiç bir sorun yoktu fakat akşam arkadaşıma bebek görmeye gittim. Sakın hazırlık yapma diyetteyim dediği halde, kurabiye, poğaça, profiterol, kısır yapmış. 1000 kere ısrar ettiği için yemezsen darılırım diye (keşke biraz daha anlayışlı olsaydı) sadece çay ve 2 kaşık kısırdan yedim ( tabağıma herşeyden 2'şer tane koyduğu halde, o görmeden poğaça ve kurabişleri geri yerlerine koydum, yedim sanıyor ) Arkadaşımdan dönüşte otobüsle uzak bir yerde inip 30 dakika yürüdüm eritmek için.
Allah yardımcınız olsun insallah...Günaydın kızlar dün giremedim kusuruma bakmayın
Eşimin caliştıgı şirket
İnşallah olan biZe olmaz
Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?