Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hemen bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım;

Sabah 07:30da
1 büyük fincan ballı süt

ara 10:00da
1 şekersiz nescafe

Öğlen 12:00de
1 kase Mercimek çorbası
1 tabak mevsim salata ( bol limonlu )

ara 14:00de
1 şekersiz nescafe

Akşam 18.30da
Menemen
2 dilim ekmek

Fazla yemedim hala ağzımın tadı pek olmadığı için ama inşallah bir iki güne toparlanırım ve tekrar adam gibi yemeklerimi yerim en sağlıklısından

herkes uyuyo kesin ben oğlumu sallıyoeum huysuzluğu üstünde
yoğun bi haftanın ardından çok halsizdim bugün eşim ve kızım çıkonca tekrar yattım günede geç başlamış oldum
kahvaltı geç olunca öğlen yemedim
sabah t.b. ekmeğine peynirli sandviç
ara 1 yeşil elma
akşam nohut yemeği ve yoğurt
1.5 lt detoks suyu 1.5 lt normal su
spor yok hafta sonu savaş alanına dönen evimi temizledim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bu sabahta erkenden uyandım
Hesapta bugün evde keyif yapacaktım ama dün Annem ve kızkardeşim bugün için alışverişe niyetlenmişler
Neymiş bir AVMde outlet mağazaları varmış ve ille sende gel gidip bakalım %50 daha uyguna satılıyormuş herşey diyip durdular
ASlında bu ara fazla harcama yaptığım için gitmek istemedim de eşim ille sende git hem banada bir kaç tshirt alırsın dedi hem sanada yürüyüş olur dedi

Sabah çocukları okula bıraktıktan sonra buluşup gideceğiz Bende adım sayarı devreye sokayım bakalım kaç bin adım atmış olacağım eve gelene kadar

Hepinize günaydın kızlar. Cumaya adim adim yaklaşıyoruz. Hepimiz baskulde güzel rakamları görünce cooookkk mutlu oluruz inşallah.

Sanada günaydın canım
Aminnnnnnnnn inşallah herkes bol bol eksi görür

Aleykum Selam canım.

Canım kusura bakma dün tam cevap yazacakken yığınla işim çıktı, akşamda arkadaşıma bebek görmeye gittim eve gelince direk uyumuşum ben en son 76,100 kilo idim, cuma günü güncel kilomu ileteceğim :) ilk başta adapte olman için mini minnak kaçamakları mazur görüyorum çünkü bende yaptım ama 2-3 gün çok abartmadan kaçamakları yersen 3 gün sonunda kendinde istemeyeceksin beyin oburluğu gidiyor biraz :) Nasıl yapıyorum, örnek menü vereyim sana; sabahları 2 ceviz ve sütlü kahve içiyorum genelde (içinde süt tozu yok granül kahveyi alıyorum sütle karıştırıyorum hepsi bu, şeker kullanmayı bırakalı 5 yıl oldu zaten) ara yapmıyorum ben ama istersen yapabilirsin o da yoğurt olur (hep baharatlı yiyorum ben), süt olur ayran olur ya da meyve, yoğurt, sütü blenderda karıştırıp bir kupada içersin o olur. Öğlen yemeğinde mutlaka çorba içiyorum (sınırsız, ben 4-5 kepçe olacak şekilde tüketiyorum) ama sebze olması çok daha yararlı (ben çalıştığım için ne gelirse onu yiyorum ama pirinçli mercimekli çorbaları mümkün mertebe yemiyorum, çabuk çorbalar var domatesli o zaman onu tüketiyorum) çorbanın yanında da genelde yoğurt yiyorum hep, ayranda olabilir. Bir dipnot geçeyim yemekte eğer haşlama et, tavuk geldiyse küçük bir parçada mutlaka onlardan alıyorum. Daha sonra ki ara da genelde kefir tüketiyorum (meyvelilerden alıyorum genelde daha çok sevdiğim için tatlı ihtiyacımı da gideriyor kalorisi daha yüksek tabi ama bir sıkıntı yaşamadım), olmadı kakaolu süt ya da yine ayran veya kendi yaptığım meyveli smoothie'den. Ya da baktım çok açsam bunlar bana tokluk hissi vermeyecekse bir üç kepçe daha çorba içiyorum arada. Akşamda 5'te kapatıyorum dükkanı İşyerinde abla sağolsun kalan çorbadan bırakıyor, onları ısıtıp getiriyor ben istediğimde Akşam eve gittiğimde açlık hissediyorsam mutlaka sütlü kahve içiyorum yine. Örnek menüm bu benim, değiştirebilirsin sen. Aklına gelen şekerli ve çok yağlı olmayan her sıvıyı tüketebilirsin. İstersen sebzelerin suyunu sıkıp içersin istersen kendi yaptığın meyveli yoğurttan yersin (yoğurt mama kıvamında olduğu için sıkıntı yok yenilebilir). Çok örnek verilebilir yani, bir de bunun yanında korse takıyorum ben canım. 3-4 aydır. Elma tipli olan vücudumu biraz olsun armut yapıya çevirebildim. Çok ciddiyim. Bir de kilo vermede de katkısı var, akşamları hulahop çeviriyorum korseyi takıp yarım saat 1 saat, belim çok terliyor ve inceldi. Servis var işyerimde mesela servisten rampa olan bir yerde iniyorum eve kadar 20-25 dakika yürüyorum her gün. İşyerim 5 katlı, 5 kat merdivenleri çıkıyorum nabzım küt küt atacak şekilde bir kaç defa. Mümkün mertebe hareket ediyorum yani, bir de su içmeyi unutmuyoruz tabiki :) 2-2,5 litre onun da payı çok büyük canım :)

İnşallah canım, şimdiden hayırlı olsun İnşallah :) Çocuk varken çalışmak sıkıntı zaten yeterince büyütmeden mecbur olmadığın sürece ben de çalışmaya karşıyım :) Günaydın bu arada, nasıl gidiyor diyet ?

Günaydın ablacım :) İnşalah hep beraber tabiki Aynen öyle hem de bu sayede diyete daha çok odaklıyım iyi oluyor

günaydın kızlar
dünkü menü
sabah: 40 gr pizza kraker
ara. 1 elma
öğle: 1 büyük köfte, 1 kase mercimek çorba, salata, 1dilim ekmek, 3-4 tane patates kızartma
ara: 1 avuç fıstık
akşam: 1 kase çorba, 2 dilim kepek ekmek, karnıbahar yemeği, yoğurt, çok az tavuklu patates
4 km yürüyüşten sonra akşam biraz kaçırdık

Cümleten günaydın hanımlar, sıvı diyetimde dün akşama kadar hiç bir sorun yoktu fakat akşam arkadaşıma bebek görmeye gittim. Sakın hazırlık yapma diyetteyim dediği halde, kurabiye, poğaça, profiterol, kısır yapmış. 1000 kere ısrar ettiği için yemezsen darılırım diye (keşke biraz daha anlayışlı olsaydı ) sadece çay ve 2 kaşık kısırdan yedim ( tabağıma herşeyden 2'şer tane koyduğu halde, o görmeden poğaça ve kurabişleri geri yerlerine koydum, yedim sanıyor ) Arkadaşımdan dönüşte otobüsle uzak bir yerde inip 30 dakika yürüdüm eritmek için.

Günaydın kızlar dün giremedim kusuruma bakmayın
Eşimin işleriyle ilgili problemlemler var.
Eşimin caliştıgı şirket
2 ortaklar görümcemin kocası ve kardeşiyle
Onlar ayrılmaya karar vermişler ama aralarında sorunlar cıktı baya
Babalarıda yani görğmcemin kayınpederi benim kayınpederi aramışki gelin sizde konuşun diye
Ortalık karışık tabi kp kv falan gelince bende bütün gün görümcemgildeydim hatta geceye kadar işte
İnşallah olan biZe olmaz
Hayırlısı artık

sizin için hayırlısı neyse olsun

Hakkıniz da hayırlısı olsun canım. Genel olarak ortakla yapilan isler biraz sıkıntılı olabiliyor hele ki birde akrabalık varsa. İnşallah sizin için güzel sonuçlanır.

Hepinize günaydın kızlar. Cumaya adim adim yaklaşıyoruz. Hepimiz baskulde güzel rakamları görünce cooookkk mutlu oluruz inşallah.
Amiiin canımmm...

Ay ne sanslisin benim annem hayatta gezmez...l

Millet olarak diyet bozdurmakta uzerimize yok zaten

Allah yardımcınız olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…