İyi aksamlar kızlar. Bugün de 60dk yürüdüm çok şükür. İnşallah sabah bolca eksi görürüm.
Toplam sporum 305+60=365dk yürüyüş.
Bu haftayı boyle kapattım inşallah haftaya yine boyle yürüyebilirim.
Ooo yarına baya iddialı gibisin ozaman. takibem korkuyummu ?Bende bugun toplamda 100 dk yurudum. Toplamda305 dk oldu. Aklimdayken yazayim. Aksamda menumu yazarım insallah...
Ooo yarına baya iddialı gibisin ozaman. takibem korkuyummu ?
Teşekkür ederim canım.Ne guzel tebrik ederim canim
Maşallah canım seninde sporun çok güzel.Bende bugun toplamda 100 dk yurudum. Toplamda 305 dk oldu. Aklimdayken yazayim. Aksamda menumu yazarım insallah...
allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
is hic bitmiyo bende 2 posta camasir yikadim e malum kucuk cocuk olunca camasir hic bitmyo bazen spora gerek bile kalmyo valla camasr bulask utu aman allahim utuyude hic sevmyorum
Biliyordum fazla para harcayacağını
Bende bugun bir cilginlik yapip okula yuruyerek gittim. Tam 65 dk yurumusum giderken. 45. Dkda oturdum bir yerde yokus cikiyordumda azicik nefes alayim dedim. Aslinda ara sokaklardan daha kisa olabilir ama bildigim bir mahalle olmadigindan cesaret edemedim. Ilk saatlerimin bos oldugu gunler yuruyebilirim. Donuste yurumek daha yoruyor beni. Sabah gidince hem metebolizmam gun boyu calisir diye dusundum. Kayinvalidem sagolsun bugun yemek yapmis. Dunde yapmisti. Bende oglu icin kemalpasa yapiyorum. Kendi oglum icinde damla cikolatali kek yapayim dedim. Bu ara cok abur cubur yiyor. Kayinvalidem istedikce veriyor sanirim. Almayim diyorum cok istedi diyor. Hic olmazsa benim yaptigimi yesin.
yaa ben dyanamadim aksam kucuk bi tabak sarma yedimm ama guzel olmustu napiyim dimi ama 20 dkka bisiklet surdum pesine insallh yakmisimdr canim sen ne guzel kacamaksiz gecirmissinİyi geceler kızlar nasılsıniz bugün şükür kaçamaksız bir gündü 45 dk da yürüdüm
Ooo ceyiz islerine simdiden baslamissin allah gelin olduklari gunleride gostersin canim sana insan oyle yerlere girince dayanamiyo dimi hepsi guzel geliyo lazim olmayan seyleride almak istiyosun kendimden biliyorum
Allah hayirli insanlarla karsilastirsin yavrularımızı...Sağ olasın canımhazır kursada giderken her yaptığımı çeyize ekliyorum gerçi daha 17 yaşında ama zaman su gibi akıp geçiyor bari biraz da el emeği olsun ( artık herşey hazır alınıyor ama hatıra kalsın istedim )
El işlerini yapayımda daha sonra nasılsa diğer şeyler paraya bakarSağ olsun bazen lafı geçince aman çok pahalı herşey falan diye hemen Annem der Kapı gibi Dedesi var vakti geldiğinde Rabbim nasip ederse herşeyin en iyisini alırız torunlara diye
Ben 19 yaşında evlendim ama hep diyorum kızımın 24 - 25den önce evlenmesini istemem diyegerçi şu ana kadar erkek arkadaşı dahi olmadı ve hep der şu anda işim olmaz ben okuluma odaklanmam lazım diye ( gerçi kız lisesinde nerde bulacak ) Üniversite 2ci sınıfta nasip olursa düşünürüz diyor
Allah hayirli insanlarla karsilastirsin yavrularımızı...
oo canim sabahlar olmasin uykuyuda almis uyumaz tabi kac yasinda minnos bende cocuklari yikadim pespese bu saatte cizgiflm istedler bu saatte actim izliyolar bende cok yoruldum yaticam evde biri varken cocuklari uyutmak cok zor sana kolay gelsin canim iyi gecelerMinik kuşum akşam üstü uyudu 9 da kalktı malesef bu gece geçmez artık evde gündüz birisi olunca ümit kesip yatmıyor illa oturuyor yanlız olunca ben yatıyorum diyorum hemen oda geliyor KV bizde gene :)))
zaten bu zamanda erken evlenmezler biz istesekte ama en guzeli bencede ben 19 yasimda evlendim ama saolsun esim beni erken evlendigime hic pisman etmedi sukur istedgni yap istedgin yere git istedigini giyder herzaman saolsun.ama genede erken evlilik biraz tehlikeli allahim hepimizin cocuklarini allah korkusu olan insanlarla karsilastrsin insallah canimSağ olasın canımhazır kursada giderken her yaptığımı çeyize ekliyorum gerçi daha 17 yaşında ama zaman su gibi akıp geçiyor bari biraz da el emeği olsun ( artık herşey hazır alınıyor ama hatıra kalsın istedim )
El işlerini yapayımda daha sonra nasılsa diğer şeyler paraya bakarSağ olsun bazen lafı geçince aman çok pahalı herşey falan diye hemen Annem der Kapı gibi Dedesi var vakti geldiğinde Rabbim nasip ederse herşeyin en iyisini alırız torunlara diye
Ben 19 yaşında evlendim ama hep diyorum kızımın 24 - 25den önce evlenmesini istemem diyegerçi şu ana kadar erkek arkadaşı dahi olmadı ve hep der şu anda işim olmaz ben okuluma odaklanmam lazım diye ( gerçi kız lisesinde nerde bulacak ) Üniversite 2ci sınıfta nasip olursa düşünürüz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?