- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
SagolunGeçmiş olsun, insülin direnci falan korkutmamıştır umarım o şekilde olup kilo veren binlerce insan var duymuşsunuzdur.
gecmiş olsun canım atlatırsın insallah ilaç verdimi dr.Regl dönemindeyim:/
Bugün dr gittim insulin direncim varmış
Massallah canım guzel vermişsin devamını dilerimHayirli sabahlar
Gecen hafta 95.3
Bu hafta 94.1
Fark 1.2
% 1.259 (1.26 yazsammi bilemedim)
Dun 93.6 geliyordum. Diyorum hep bu tarti bana persembeye kadar göz kirpiyor cuma beni üzüyor. Yedigim 1 kucuk kek yarim kilo fark attırmaz kendisi o kadar yok zatenbundan sonra persembe aksamlarını ne yemek olursa olsun ben ton balikli salata ile gecireceğim.
Eşim paran varmi dedi. Ben yok deyince nereye harcadin dedi oturdum aglamaya basladim. Onuda uzdum gider ayak.
tebrik ederim canım super gitmiş .. darısı basımaGünaydın kızlar. Çok şükür eksilerdeyim.
Geçen hafta 73.3
Bu hafta 72. 3
Fark 1 kg.
Darısı önümüzdeki cumaya inşallah. Tüm arkadaşlarıma bol eksili bir cuma diliyorum.
Canim geçmişi okuyamadim başınız sağolsun evlat acısını yaşamış biri olarak Rabbim sabırlar versin çok zor çok zorSelamm hayırlı cumalar...
Allah hepinizden tek tek razı olsun cok sagolun kızlar...
zor bır gundu onca acılı ınsanın içinde
Allah kimseye vermesin evlat acısı
zaten bu zamanda erken evlenmezler biz istesekte ama en guzeli bencede ben 19 yasimda evlendim ama saolsun esim beni erken evlendigime hic pisman etmedi sukur istedgni yap istedgin yere git istedigini giyder herzaman saolsun.ama genede erken evlilik biraz tehlikeli allahim hepimizin cocuklarini allah korkusu olan insanlarla karsilastrsin insallah canim
Iyi geceler
oynakbasi34 Banu abla yarın izin işini yazmayalim olurmu devam etmek istiyorum
Oksurugum devam ediyor agzimin tadı yok ama burdan uzak kaldikca kilo alırım korkusu başladı bende
Yarından itibaren daha aktif olurum kızlar spor grubu yapmışlar galiba heves geldi bana lütfen bu kiloları vermek istiyorum bu hastalık bitirdi beni çocuk gibi ağladım
Şimdi bunada şükür diyorum hiç agrilarim geçmeyecek gibi geliyordu
Yarın sabah tartilirim yine sabittim iki gün önce
moralim bozuldu tartildim 68,5 umarım sabah farklı çıkar bide reglim
Regl dönemindeyim:/
Bugün dr gittim insulin direncim varmış
Hayirli sabahlar
Gecen hafta 95.3
Bu hafta 94.1
Fark 1.2
% 1.259 (1.26 yazsammi bilemedim)
Dun 93.6 geliyordum. Diyorum hep bu tarti bana persembeye kadar göz kirpiyor cuma beni üzüyor. Yedigim 1 kucuk kek yarim kilo fark attırmaz kendisi o kadar yok zatenbundan sonra persembe aksamlarını ne yemek olursa olsun ben ton balikli salata ile gecireceğim.
Eşim paran varmi dedi. Ben yok deyince nereye harcadin dedi oturdum aglamaya basladim. Onuda uzdum gider ayak.
Güüüünaydınnn, sabah tartıldım 72,500 kiloyum halareglim ondan sanırım, ufak tefek kaçamaklarım oldu ama bunlar sağlıklıydı sadece sıvı diyetine uygun değildi mini minnacık kaçamaklardı ya Gerçi vücudumu tanıyorum artık reglken acayip şişkinim moralimi bozmayıp buna bağlıyorum. Bir de farkettim ki ben 71-72 kilolarda hep takılıyorum hep.. Herkesin bi duraklama dönemi olur vücudun alıştığı galiba benim de bu kilolar diye düşünmeye başladım gerçi şu an reglim konuşmak için erken haftaya cuma göreceğim, bırakmak yok ne olursa olsun Geçen hafta cumadan itibaren haftaiçi her akşam 25 dakika rampa çıktım, cumartesi ve pazar 1,5 saat yürüyüş yaptım. Her gün 200 jumping jack hareketi ve minimum 35 dakika hulahop (dün yapamadım). Sporum bu şekildeydi, bugün de 72,500 olmanın ve kalmanın şerefine sampiyon:) güne sütlü kahve yanında 4 hurmayla başladım Reglimin bitmesine bugünle beraber 3-4 gün var haftaya gerçek rakamım çıkar diye ümit ediyorum (eksiler yani ). o 69 görülecek Umarım diğer herkes benim gibi sabit kalmayıp eksileri görmüştür
Günaydın kızlar. Çok şükür eksilerdeyim.
Geçen hafta 73.3
Bu hafta 72. 3
Fark 1 kg.
Darısı önümüzdeki cumaya inşallah. Tüm arkadaşlarıma bol eksili bir cuma diliyorum.
Günaydınlar kaptanım ben izine ayrılmak istiyorum. Farklı bir şantiyeye geçtim ve çok yoğunum eve gidip ölü gibi yatıyorum. Doğru düzgün giremiyorum internete. Bu hafta 66.7 kiloyum birazcık vermişim.oynakbasi34
Günaydın herkese
Yaşadığım sorunda yanımda olduğunu belirten bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Umut her zaman vardır ama bazı şeyler için zaman ve sabır gerekiyor.benimde bu durumu sindirmek için biraz zamana ihtiyacım var.
Haftaya ise başlayacağım bununla birlikte kendimi toparlanmış olacagim.
oynakbasi34 kaptanim maalesef kilom sabit yanı 70
Herkese bol eksiler
sagol canm Allah razı olsun ...Canim geçmişi okuyamadim başınız sağolsun evlat acısını yaşamış biri olarak Rabbim sabırlar versin çok zor çok zor
Kaptanimiz listeyi paylasmayi unuttu sanirim. Ben paylasayim dedim son duzenlemeyi o yapar artik.
Aleykum selam kaptancım hoşgeldin guzel dualarına kocaman amin...Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah........Aminnnnnnn
Bugün kursa gitmedimküçük kuşumun çok çok hafif ateşi vardı aslında şu anda yok ama iyi oldu zaten Annem olmadığı için kurstan 12de çıkacaktım eee 3 saat içinde gitmek istemiyordum bugün zaten
Kvye haftada iki gün aldırırım diye düşünüyordum ama dün kızım babasına demiş baba Babannemin bacakları ağrıyormuş bir dolaşsak ya diye yani bu durumda bile bile kadına pazartesi cuma benim kızı okuldan alırmısın demek olmazneyse artık Annemler gelene kadar yarım gün giderim kursa
Hazır evdeykende ütülerimi aradan çıkarıp bir posta daha çamaşır yıkıyacağımeşimin kışlık çeketi kirlenmiş baya havalarda serin bir sudan geçsinde yine giyer belki dedim ( çok kalın değil zaten mevsimlik gibi )
Aynenen kötü dönemimizde bile ( KVlerle çatıştığım ) hep eşim konusunda iyiki dedim heee keşke Annesi babası başka biri olsaydı çok dedim
Şükür kızım yaşıtlarına göre çok çok olgun ve eminim evini çokda güzel idare eder ama yinede bekarlığının tadını çıkarsın gezsin doya doya istiyorumhiç bir şey içinde ukde kalsın istemiyorum
Tamamdır canım izne ayırmıyorum seni merak etmeeminim bu hafta daha güzel sonuçlar alacaksın
Moral bozmak yok canıminşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç alacaksın
Üzme tatlı canını canımilaç vermiştir kesin onu düzenli kullan düzelir inşallah
Kuzum harikasıninşallah hep böyel eksi göre göre 1 aya kalmazda 8li rakamları görürsün
Kız ne ağlıyorsun adam hesap soruncasonuçta sende boş oturmuyorsun Ben olsam gülerek yidiiiiiiiiiimmmm derdim sonuçta senin boş yere harcamadığını biliyordur ama sanırım senin hashas anına deng geldi
Benimki ilk verdiği parayı bitirdim diye nereye harcadın dediğinde ben kızmıştım len hesap soracaksan verme, verdiysen istediğimi yaparım demiştimzaten ben genelde istemem o kendi sorar varmı harçlığın diye verirsen hayır demem derim geçen verdiğim bittimi diye sorduğunda da hemen yidimmmmmmm diyorum
Bak reglm diyorsun canımeminim bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir rakam göreceksin
Bakalım bende elimden geldiğince sıvı besleneceğim bugünden itibareninşallah rahat gelirde diyetisyene kadar devam ederim
Harikasın canımha gayret 6li rakamlara az kaldı
Tamamdır canım nasıl istersenİnşallah yoğunluğun bir kaç haftaya düzelirde tekrar seni sık sık aramızda görürüz
Şu mübarek cumanın hürmetine inşallah herşey hayırlısıyla güzel olur da sende sabrının karşılığını görürsün
Canım ben aslında çabuk kilo veremiyorum o yüzden çok az yiyorum. Bu hafta iki öğün yedim ve hiç ara yapmadım. Sadece Kahvaltı ve akşam yemeği yedim.ben aç kamadan kilo veremiyorum. Bide çok yürüyorum. İnşallah sende en kısa zamanda verirsin. İyi olmana da sevindim.Günaydın canım
Supersin nasıl gitti bir kilo ne yedin ne yaptın takip edemedim seni
Benimki takıldı yine okadar aç kaldım hastalıktan yiyemedim gr vermemişim
Tebrikler
Senin menüler gerçekten çok güzel oluyor. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın.gecmiş olsun canım atlatırsın insallah ilaç verdimi dr.
Massallah canım guzel vermişsin devamını dilerim
Eşinle sorun yasamışsın uzulme erkekleri anlamak zor duzelir insallah
tebrik ederim canım super gitmiş .. darısı basıma
inşallah canım teşekkür ederim.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah........Aminnnnnnn
Bugün kursa gitmedimküçük kuşumun çok çok hafif ateşi vardı aslında şu anda yok ama iyi oldu zaten Annem olmadığı için kurstan 12de çıkacaktım eee 3 saat içinde gitmek istemiyordum bugün zaten
Kvye haftada iki gün aldırırım diye düşünüyordum ama dün kızım babasına demiş baba Babannemin bacakları ağrıyormuş bir dolaşsak ya diye yani bu durumda bile bile kadına pazartesi cuma benim kızı okuldan alırmısın demek olmazneyse artık Annemler gelene kadar yarım gün giderim kursa
Hazır evdeykende ütülerimi aradan çıkarıp bir posta daha çamaşır yıkıyacağımeşimin kışlık çeketi kirlenmiş baya havalarda serin bir sudan geçsinde yine giyer belki dedim ( çok kalın değil zaten mevsimlik gibi )
Aynenen kötü dönemimizde bile ( KVlerle çatıştığım ) hep eşim konusunda iyiki dedim heee keşke Annesi babası başka biri olsaydı çok dedim
Şükür kızım yaşıtlarına göre çok çok olgun ve eminim evini çokda güzel idare eder ama yinede bekarlığının tadını çıkarsın gezsin doya doya istiyorumhiç bir şey içinde ukde kalsın istemiyorum
Tamamdır canım izne ayırmıyorum seni merak etmeeminim bu hafta daha güzel sonuçlar alacaksın
Kuzum harikasıninşallah hep böyel eksi göre göre 1 aya kalmazda 8li rakamları görürsün
Kız ne ağlıyorsun adam hesap soruncasonuçta sende boş oturmuyorsun Ben olsam gülerek yidiiiiiiiiiimmmm derdim sonuçta senin boş yere harcamadığını biliyordur ama sanırım senin hashas anına deng geldi
Benimki ilk verdiği parayı bitirdim diye nereye harcadın dediğinde ben kızmıştım len hesap soracaksan verme, verdiysen istediğimi yaparım demiştimzaten ben genelde istemem o kendi sorar varmı harçlığın diye verirsen hayır demem derim geçen verdiğim bittimi diye sorduğunda da hemen yidimmmmmmm diyorum
Bak reglm diyorsun canımeminim bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir rakam göreceksin
Bakalım bende elimden geldiğince sıvı besleneceğim bugünden itibareninşallah rahat gelirde diyetisyene kadar devam ederim
Tamamdır canım nasıl istersenİnşallah yoğunluğun bir kaç haftaya düzelirde tekrar seni sık sık aramızda görürüz
Şu mübarek cumanın hürmetine inşallah herşey hayırlısıyla güzel olur da sende sabrının karşılığını görürsün
Günaydın, tebrik ederim öyle ya da böyle eksi görmüşsünüzMaşallah
Sagol canim benim.Canım tebrik ederim.
Günaydın herkese
Yaşadığım sorunda yanımda olduğunu belirten bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Umut her zaman vardır ama bazı şeyler için zaman ve sabır gerekiyor.benimde bu durumu sindirmek için biraz zamana ihtiyacım var.
Haftaya ise başlayacağım bununla birlikte kendimi toparlanmış olacagim.
oynakbasi34 kaptanim maalesef kilom sabit yanı 70
Herkese bol eksiler
Insallah canim tesekkur ederim.Canım tebrik ediyorum çok güzel kilo veriyorsun eminim yaza istediğin kiloya duseceksin
Insallah canim.Günaydın kızlar
Kilom sabit ama bu hafta kiracagim bu sabitligi kilo veren arkadaşların motivasyonuyla inş
Kiloma gelince dun asırı şiş bir karnım vardı dr demişti stres yaptıgında kortizon uretiyor vucudun ve sısıyorsun sanırım oyle yada regli olucam bu ara cok sık oluyorum nedense
90. 5 çıktım bugun sanırım artıdayım
üzgunum kızlar eksiler görup sizlere destek olamadıgım için
spor
300 mekik
200 dak spor
bu kadar spor yapıp dıkkat ediyosun sonuç artı gelde uzulme
gecmiş olsun canım atlatırsın insallah ilaç verdimi dr.
Massallah canım guzel vermişsin devamını dilerim
Eşinle sorun yasamışsın uzulme erkekleri anlamak zor duzelir insallah
tebrik ederim canım super gitmiş .. darısı basıma
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Slm kızlar nasılsınız kilom sabit sporum 240 dk
Kizlar cok sevincliyim buraya tam katildigim tarihi net hatirlamiyorum ama 1 hafta oldu sanirim ve ben tartida en son 79 dum simdiiiiii inanamiyorum allahim sevincten ucabilirim kizlar tartiya belki 10 kez ciktim abartisiz soyluyorum sonra inanmadim cocuklarin kilolarini biliyorum onlari tarttim ben sok ilk basladigimda 79
Bugun itibariyle 76.6 kizlar inanin bende inanamiyorum bugun eczaneye gidip bi de orda tartilcam tabi belki yanlis olabilir ama cocuklarim dogru cikti bide diyete baslamadan once yeni almistim dijital tartii insallah baska yerde tartildigimdada ayni olur hayal kirikligina ugramamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?