Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Regl dönemindeyim:/
Bugün dr gittim insulin direncim varmış
gecmiş olsun canım atlatırsın insallah ilaç verdimi dr.

Massallah canım guzel vermişsin devamını dilerim
Eşinle sorun yasamışsın uzulme erkekleri anlamak zor duzelir insallah

Günaydın kızlar. Çok şükür eksilerdeyim.
Geçen hafta 73.3
Bu hafta 72. 3
Fark 1 kg.
Darısı önümüzdeki cumaya inşallah. Tüm arkadaşlarıma bol eksili bir cuma diliyorum.
tebrik ederim canım super gitmiş .. darısı basıma

Selamm hayırlı cumalar...

Allah hepinizden tek tek razı olsun cok sagolun kızlar...
zor bır gundu onca acılı ınsanın içinde
Allah kimseye vermesin evlat acısı
Canim geçmişi okuyamadim başınız sağolsun evlat acısını yaşamış biri olarak Rabbim sabırlar versin çok zor çok zor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah........Aminnnnnnn

Bugün kursa gitmedim küçük kuşumun çok çok hafif ateşi vardı aslında şu anda yok ama iyi oldu zaten Annem olmadığı için kurstan 12de çıkacaktım eee 3 saat içinde gitmek istemiyordum bugün zaten
Kvye haftada iki gün aldırırım diye düşünüyordum ama dün kızım babasına demiş baba Babannemin bacakları ağrıyormuş bir dolaşsak ya diye yani bu durumda bile bile kadına pazartesi cuma benim kızı okuldan alırmısın demek olmaz neyse artık Annemler gelene kadar yarım gün giderim kursa

Hazır evdeykende ütülerimi aradan çıkarıp bir posta daha çamaşır yıkıyacağım eşimin kışlık çeketi kirlenmiş baya havalarda serin bir sudan geçsinde yine giyer belki dedim ( çok kalın değil zaten mevsimlik gibi )

Aynen en kötü dönemimizde bile ( KVlerle çatıştığım ) hep eşim konusunda iyiki dedim heee keşke Annesi babası başka biri olsaydı çok dedim
Şükür kızım yaşıtlarına göre çok çok olgun ve eminim evini çokda güzel idare eder ama yinede bekarlığının tadını çıkarsın gezsin doya doya istiyorum hiç bir şey içinde ukde kalsın istemiyorum

Tamamdır canım izne ayırmıyorum seni merak etme eminim bu hafta daha güzel sonuçlar alacaksın

moralim bozuldu tartildim 68,5 umarım sabah farklı çıkar bide reglim

Moral bozmak yok canım inşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç alacaksın

Regl dönemindeyim:/
Bugün dr gittim insulin direncim varmış

Üzme tatlı canını canım ilaç vermiştir kesin onu düzenli kullan düzelir inşallah

Kuzum harikasın inşallah hep böyel eksi göre göre 1 aya kalmazda 8li rakamları görürsün

Kız ne ağlıyorsun adam hesap sorunca sonuçta sende boş oturmuyorsun Ben olsam gülerek yidiiiiiiiiiimmmm derdim sonuçta senin boş yere harcamadığını biliyordur ama sanırım senin hashas anına deng geldi
Benimki ilk verdiği parayı bitirdim diye nereye harcadın dediğinde ben kızmıştım len hesap soracaksan verme, verdiysen istediğimi yaparım demiştim zaten ben genelde istemem o kendi sorar varmı harçlığın diye verirsen hayır demem derim geçen verdiğim bittimi diye sorduğunda da hemen yidimmmmmmm diyorum

Bak reglm diyorsun canım eminim bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir rakam göreceksin
Bakalım bende elimden geldiğince sıvı besleneceğim bugünden itibaren inşallah rahat gelirde diyetisyene kadar devam ederim

Günaydın kızlar. Çok şükür eksilerdeyim.
Geçen hafta 73.3
Bu hafta 72. 3
Fark 1 kg.
Darısı önümüzdeki cumaya inşallah. Tüm arkadaşlarıma bol eksili bir cuma diliyorum.

Harikasın canım ha gayret 6li rakamlara az kaldı

Tamamdır canım nasıl istersen İnşallah yoğunluğun bir kaç haftaya düzelirde tekrar seni sık sık aramızda görürüz

Şu mübarek cumanın hürmetine inşallah herşey hayırlısıyla güzel olur da sende sabrının karşılığını görürsün

*** 8. Takım 509. Etap ***

Diademe ( 71,6 / / / %)
IrResistible_ ( 78 / / / %)
ISILDURU ( 83,3 / / / % )
LargeGemini ( 71 / / / % )
Esrası ( 68 /68.5 / +0.5 / -0.73% )
serenalar ( 75,1 / / / %)
Huzurvemavi (90,1 / 90.5 / 0.4 / -0.44 % )
xyz_s ( 67,4 / 66.7 /0.7 / 1.03 % )
elifdnzzz ( 70.7 / / / % )
zambak86 ( 64.5 / / / % )
saimeberen ( 67,6 / / / % )
Sevimasi ( 73.3/ 72.1 / 1 / % 1.36)
Alya39 (69,8 / 70/ 0.2 / -0.28% )
afy2646 ( 95.3 / 94.1 / 1.2 / %1,26 )

Takım Toplamı;

Kaptanimiz listeyi paylasmayi unuttu sanirim. Ben paylasayim dedim son duzenlemeyi o yapar artik.

Allah razı olsun kuzum unutmadımda destan yazana kadar baya vakit geçti

*** 8. Takım 509. Etap ***

Diademe ( 71,6 / / / %)
IrResistible_ ( 78 / / / %)
ISILDURU ( 83,3 / / / % )
Esrası ( 68 /68.5 / +0.5 / -0.73% )
serenalar ( 75,1 / / / %) Sabit
Huzurvemavi (90,1 / 90.5 / 0.4 / -0.44 % )
xyz_s ( 67,4 / 66.7 /0.7 / 1.03 % ) Üye izne ayrılmak istiyor
elifdnzzz ( 70.7 / / / % )
zambak86 ( 64.5 / / / % )
saimeberen ( 67,6 / / / % )
Sevimasi ( 73.3/ 72.1 / 1 / % 1.36)
Alya39 (69,8 / 70/ 0.2 / -0.28% )
afy2646 ( 95.3 / 94.1 / 1.2 / %1,26 )

Takım Toplamı;

Aleykum selam kaptancım hoşgeldin guzel dualarına kocaman amin...
Allah cumlemize herseyin hayırlısını en guzelini nasip etsin, su kilolardan saglıklı bir şekilde kurtulalım inşallah cok aminnn...

Kızlar biraz iş yapıp tekrar bakarım buraya temizlik faslı bitsinde öğleden sonra şu biriken ütülerimi aradan çıkarayım

Günaydın canım
Supersin nasıl gitti bir kilo ne yedin ne yaptın takip edemedim seni
Benimki takıldı yine okadar aç kaldım hastalıktan yiyemedim gr vermemişim
Tebrikler
Canım ben aslında çabuk kilo veremiyorum o yüzden çok az yiyorum. Bu hafta iki öğün yedim ve hiç ara yapmadım. Sadece Kahvaltı ve akşam yemeği yedim.ben aç kamadan kilo veremiyorum. Bide çok yürüyorum. İnşallah sende en kısa zamanda verirsin. İyi olmana da sevindim.

Senin menüler gerçekten çok güzel oluyor. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın.
inşallah canım teşekkür ederim.

Günaydın, tebrik ederim öyle ya da böyle eksi görmüşsünüz Maşallah

Tesekkur ederim canım. Insallah hep birlikte veririz.

Canım tebrik ederim.
Sagol canim benim.

Canım sıkıntın ne bilmiyorum ama derdi veren dermanini da verir insallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Canım tebrik ediyorum çok güzel kilo veriyorsun eminim yaza istediğin kiloya duseceksin
Insallah canim tesekkur ederim.

Günaydın kızlar
Kilom sabit ama bu hafta kiracagim bu sabitligi kilo veren arkadaşların motivasyonuyla inş
Insallah canim.

Bende dun bugunkunden 500 gr daha eksiktim iste. O kadar yol yurudum mekik cektim. Oyle ya da boyle gidecek insallah canım.

Insallah hep birlikte Rakibem. Aslinda dunden fazla cikmam moralimi bozdu esimde kotu niyetle sormamisti. Defalarca özur diledi. Dokunsan aglayacaktim onun sozu bahane oldu aslinda.

Tesekkur ederim kaptanim insallah hep birlikte veririz. Dun 500 gr daha eksik cikmistim bugun fazla gorunce moralim bozuldu aglamaya yer ariyordum. Esim bana ozur dilerim ben oyle demek istemedim sen yanlis anladin beni dedi. Ben sana niye cok harciyorsun demiyorum dedi. Ben de diyecek yerin yok zaten gereksiz para harcamadığımı çok iyi biliyorsun dedim. altta kalir miyim hic.
Sabah mekik cekerken sen baya inceldin falan dedi. Beni gaza getirme bak fazla ciktim bugun demistim. Moralimin tartida fazla ciktigina aslinda daha cok bozuldum senin sozunde tuz biber oldu dedim. Cok zor kilo veriyorum. O kadar emek veriyorum cok az sonuc aliyorum dedim. O da teselli etti beni iste.

Huzurvemavi rakibem ben bugun 150 mekik cektim. Kendime kizginligima. Ilk 50 yi cok rahat cekiyorumda sonra zorlaniyorum geceye birakmak da istemiyorum bazen oglumu uyuturken yaninda bende uyumus oluyorum.

Kizlar cok sevincliyim buraya tam katildigim tarihi net hatirlamiyorum ama 1 hafta oldu sanirim ve ben tartida en son 79 dum simdiiiiii inanamiyorum allahim sevincten ucabilirim kizlar tartiya belki 10 kez ciktim abartisiz soyluyorum sonra inanmadim cocuklarin kilolarini biliyorum onlari tarttim ben sok ilk basladigimda 79
Bugun itibariyle 76.6 kizlar inanin bende inanamiyorum bugun eczaneye gidip bi de orda tartilcam tabi belki yanlis olabilir ama cocuklarim dogru cikti bide diyete baslamadan once yeni almistim dijital tartii insallah baska yerde tartildigimdada ayni olur hayal kirikligina ugramamm

Masallah canim. Hep ayni tartiyla tartil canim. Yeni almissin yanlis tartmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…