Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugünde erkenden uyanabildim Yine sabah belim ağrıyordu ama şükür dünki gibi değil
Ya sanırım ben farkında olmadan hep geceleri yüz üstü yatıyorum tabi popiş büyük olunca havada kalıyor belde iyice yatağa yapışınca sabahları ağrıyor Bugün daha hafif bir ağrı vardı demekki daha az yüz üstü yattım
En sonunda deneme amaçlı kendimi sırt üstü yatağa bağlatacağım öbür türlü hayatta kıpırdamadan yatamam

Bakalım ilk fırsatta olmadı Ortopedi bölümüne randevu alırım onlar yönlendirir sanırım başka bölüm bakıyorsa ne olur ne olmaz Umarım bel fıtığı da değildir

Bugün kızkardeşimle Eminönünü yine talan edeceğiz
Yaptığım işin ipleri bitmek üzere gidip takviye almam lazım ( daha yarısına bile gelmedim ) birde büyük kıza masa örtüsü almıştım ona uygun ipte alayım ( hatta daha evvel aldığım kumaştan iki masa örtülük kumaş çıkacak 90 x 90 ölçülerde, bari birinide arkadaşıma hediye yapayım diyorum )
Ama bu kez kesin kararlıyım ip harici bir şey almayacağım Ne zaman eminönüne insem ay buda güzelmiş diye kendimi fazladan kumaş alırken buluyorum eee sonrada ona ille ipte almak zorunda hissediyorum kendimi
En son eşimle indik ( hadi dedim adam varken frenlemiş olurum kendimi ) tam belli bir noktada sen git alacağını al ben birşeyler bakıp gelirim şurada buluşuruz dedi tabi bende bana verdiği ( ne olur ne olmaz üzerinde bulunsun dedi ) paranın tamamını kuruttum Allah razı olsun hiç ses etmez birde sonuçta kızın çeyizi için masaörtüsü kumaşı almıştım iyi yapmışsın işte sanada oyalanacak birşeyler çıktı dedi ama ben sonradan kendime kızıyorum acelesimi vardı daha çocuk 17 yaşında diye

İşe yaramaz olurmu canıım öyle olsa vücut çalışanlar neden deli gibi mekik çeksinler
Sen sonuçta kendin bile fark ediyorsan kesin işe yarıyordur hiç kafanı bulandırma

Hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Ben yine erkenden damladım.

Sanada Hayırlı sabahlar canım

Hayırlı sabahalar güzel hatunlar

Cumaya bir kala kacamaksız bir gunumuz olsun insallah. Ben bugun alarmı kurmayi unutmusum. Allahtan esim uyandı. 25 dk kadar gec kalktik. Kahvaltiyi hazirladim esime sen sayini ic ben mekik cekcem dedim. Guc bela 100 e tamamladim. Huzurvemavi . Sevgili mekik rakibem yarindan itibaren 150 diye anlasmistik ya o beni cok zorlayacak 125 yapalim mi ne dersin? Pes edip vazgecmekten korkuyorumda.

Bende şimdi hazırlanıp çıkıyorum
Küçük kuşum biraz halsizim diyor ama okulda tiyatro gösterisi de var ona gidecekmiş artık yarında öyle olursa gitmem kursa onuda göndermem okula bugünlük mecbur gidecek

Hayirli sabahlar kizlar ...
Bugun cenazemiz var genc 17 yasinda yegenimi topraga veriyoruz kaza sonucu vefat etti
Allah evlatlarimiza saglikli omurler versin yasi benzemesin oglumla ayni gun dogmustu benim basima gelmis kadar uzgunum
Tamam canm nasil istersen sorun olmaz uyarim sana

Gecmis olsun canm atlatir gecer insallah ...

Alısverise cikinca bende bazen gereksiz sey alırım simdi yuruyerek gidip geliyorum ya okula yurudugum bir cadde mini carsi gibi hersey var beyaz eşyadan perdecisinden tut aktarina kadar. Benim yol param 10 tl tutuyor ben dolmusun birini kaldirdigim icin 5 tlsini her gun evde birakiyorum. Annem tencere almış gecen ona borcumu odedim. Simdi baktim baya birikiyor artik kendime guzel birsey alirim. Iyi para biriktirsem belki esime telefon alirim. Hem yanimada fazla para almiyorum ki param yok deyip hic bir yere girmiyorum. Market alisverisini de karttan yapiyorum.

Allah rahmet eylesin canim. Yattigi yerde dinlensin...

Başınız sagolsun canım cok üzüldüm gercekten
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Rabnim size dayanma gücü versin

Günaydın herkese bu arada dün akşam görümcemgile gittik orda ikram edilen sütlaç ve revanıden lokma almadım cok canım cekti ama tuttum kendimi

Sonra kendine yeşil yeşil cay yaptım onu içtim
Görümcem meyve getirdi sadece 1 dilim elma yedim sagolsun diyette oldugumu bildigi için ısrar etmiyo 1 dilim elmayı soyup verince hayır diyemedim
Vakit hayli geçti
Ama yinede iyi atllattım şükür bugunude corbalarla hafif gecirip yarına güzel bi sonuc görmek istiyorum

Başınız sağolsun canım genç ölümü çok zor mekanı cennet olsun

başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Benim yolumda da hep mağaza ve züccaciye dükkanları var bende almamak için yanıma para almamaya çalışıyorum.özellikle züccaciyede çok güzel şeyler var. İnsAnin hepsini alası geliyor.
Bende bugün sadece çorba içmeyi dusuyOrum. İnşallah yarin baskulde istediğimiz rakamları görürüz.

başınız sağolsun canım allah ailesine sabır versin çok zor evlat acısı insana düşüncesi bile zor geliyo

kızlar adet dönemindeyim hiç kaçamak yapmadım ama kendimi şiş hissediyorum ağrım olduğu için sporda yapamıyorum yarında diyetisyen randevum var şansa çok güzel güne denk geldi tam bildirim günü yarın diyetisyenle başlıycam yeni haftaya bakalım ne kadar fark etcek malum biliyosunuz zaten benim kilolar gramla beni terk ettiği için çok seviyolar beni bitürlü ayrılmak istemiyolar

Hayirli sabahlar kizlar ...
Bugun cenazemiz var genc 17 yasinda yegenimi topraga veriyoruz kaza sonucu vefat etti
Allah evlatlarimiza saglikli omurler versin yasi benzemesin oglumla ayni gun dogmustu benim basima gelmis kadar uzgunum
Başınız sağolsun canım, çok üzüldüm, Allah gecinden versin diye boşa dememişler, gencin ölümü daha acı verici oluyor, Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın, ailesine ve sizlere de Allahım sabırlar versin, mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…