- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hayirli sabahlar kizlar ...
Bugun cenazemiz var genc 17 yasinda yegenimi topraga veriyoruz kaza sonucu vefat etti
Allah evlatlarimiza saglikli omurler versin yasi benzemesin oglumla ayni gun dogmustu benim basima gelmis kadar uzgunum
Tamam canm nasil istersen sorun olmaz uyarim sana
Gecmis olsun canm atlatir gecer insallah ...
Alısverise cikinca bende bazen gereksiz sey alırımsimdi yuruyerek gidip geliyorum ya okula yurudugum bir cadde mini carsi gibi hersey var beyaz eşyadan perdecisinden tut aktarina kadar. Benim yol param 10 tl tutuyor ben dolmusun birini kaldirdigim icin 5 tlsini her gun evde birakiyorum. Annem tencere almış gecen ona borcumu odedim. Simdi baktim baya birikiyor artik kendime guzel birsey alirim. Iyi para biriktirsem belki esime telefon alirim. Hem yanimada fazla para almiyorum ki param yok deyip hic bir yere girmiyorum. Market alisverisini de karttan yapiyorum.
Günaydın herkese bu arada dün akşam görümcemgile gittik orda ikram edilen sütlaç ve revanıden lokma almadım cok canım cekti ama tuttum kendimi
Sonra kendine yeşil yeşil cay yaptım onu içtim
Görümcem meyve getirdi sadece 1 dilim elma yedim sagolsun diyette oldugumu bildigi için ısrar etmiyo 1 dilim elmayı soyup verince hayır diyemedim
Vakit hayli geçti
Ama yinede iyi atllattım şükür bugunude corbalarla hafif gecirip yarına güzel bi sonuc görmek istiyorum
kızlar adet dönemindeyim hiç kaçamak yapmadım ama kendimi şiş hissediyorum ağrım olduğu için sporda yapamıyorum yarında diyetisyen randevum var şansa çok güzel güne denk geldi tam bildirim günü yarın diyetisyenle başlıycam yeni haftaya bakalım ne kadar fark etcek malum biliyosunuz zaten benim kilolar gramla beni terk ettiği için çok seviyolar beni bitürlü ayrılmak istemiyolar
canim allah kavustursun
allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Şükür kuşumuda okuldan alıp evime dönebildim
Baya yürüdük Eminönünde ve şükür işimin iplerinin devamını buldumhatta fazladan dayanamayıp ip aldım
Zulamdaki paradan harcadım biraz ama yerine koyabilmek için eşime kardeşimden borç aldım dedimöbür türlü geri vermezdi
Artık uzun süre Eminönüne inmem nasılsa daha kumaşlarımda var işleyeceğim
Dönüşte markete uğrayıp kahve aldım kuzumuda okuldan alıp döndüm
Hemen bir posta çamaşır attım makineyeben az dinlendikten sonra eve girişirim ki yarına işim kalmasın
Rabbim sizlere sabırlar versin kuzum çok zor bir şey heleki gencecik oluncaAnneciğini düşünemiyorum bile
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....Aminnnnnnnn
Mekanı cennet olur inşallah, çok zor biliyorum ama bol bol dua edin
Yine harcadım fazladanama bu kez abartmadım şükür adamcağız 40 lira verdi ( daha doğrusu o bankadan çekecektide Annem nasılsa sana benzin parası vereceğim alsın bunu harcasın dedi gider ayak ) tabi akbilimde bakiye olmayınca kafadan 10 lirada ona yatırdım 30 lira kalınca da mecbur 20 liracık zuladan aldım
Bende bu ara zulaya daha fazla atma derdindeyim :) en azından baya birikince eşime veririmde bir açığı kapatır
Bazen kendime bir şey alırım diyorum ama sonra yine dayanamıyorum
tebrikler canım ne güzel hasarsız atlatmışsın
İnşallah çok güzel rakamlar görürsün canım diyetisyenleBenimde ayın birinde ya iple çekiyorum o günü
Aminnn canım sağ olasın
is hic bitmiyo bende 2 posta camasir yikadim e malum kucuk cocuk olunca camasir hic bitmyo bazen spora gerek bile kalmyo valla camasr bulask utu aman allahim utuyude hic sevmyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Baya yürüdük Eminönünde ve şükür işimin iplerinin devamını buldumhatta fazladan dayanamayıp ip aldım
Zulamdaki paradan harcadım biraz ama yerine koyabilmek için eşime kardeşimden borç aldım dedimöbür türlü geri vermezdi
Hemen bir posta çamaşır attım makineyeben az dinlendikten sonra eve girişirim ki yarına işim kalmasın
Rabbim sizlere sabırlar versin kuzum çok zor bir şey heleki gencecik oluncaAnneciğini düşünemiyorum bile
Yine harcadım fazladanama bu kez abartmadım şükür adamcağız 40 lira verdi ( daha doğrusu o bankadan çekecektide Annem nasılsa sana benzin parası vereceğim alsın bunu harcasın dedi gider ayak ) tabi akbilimde bakiye olmayınca kafadan 10 lirada ona yatırdım 30 lira kalınca da mecbur 20 liracık zuladan aldım
Bende bu ara zulaya daha fazla atma derdindeyim :) en azından baya birikince eşime veririmde bir açığı kapatır
İnşallah çok güzel rakamlar görürsün canım diyetisyenleBenimde ayın birinde ya iple çekiyorum o günü
Aminnn canım sağ olasın
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Aminnn canım sağ olasın
kızlar hayırıdır hiç sesiniz çıkmıyo fırtına öncesi sessizlik mi bu yarın için endişeler mi var yoksaaa
MasallahKizlar bende 100 tane mekik bi saat bisiklet cevirdim sabahta gene gevrekli sut yedim bakalim simdi bende bi hahve yapip icicem
saol canim.Masallah
regl olmasambelki bende tahminde bulunurdum ama reglim işteYarin tarti sasirmazsa ki cumalari bazen bir gun oncesinden fazla geliyorum insallah benim sonucum guzel olacak...
Ben regli doneminde daha cok veriyorum. Anlamis degilim. Regliden sonraki hafta duraksiyor benimde. Olumlu dusunelim olumlu olsun insallahregl olmasambelki bende tahminde bulunurdum ama reglim işte
anada masallah evet bende bazen cocuklari esime birakip yuruyuse gidiyoru ama ana caddede yuruyorum mahalle aralarina girmyrm malum kopekler cok oluyo kopeklerden cok korkarmdaaBende bugun bir cilginlik yapip okula yuruyerek gittim. Tam 65 dk yurumusum giderken. 45. Dkda oturdum bir yerde yokus cikiyordumda azicik nefes alayim dedim. Aslinda ara sokaklardan daha kisa olabilir ama bildigim bir mahalle olmadigindan cesaret edemedim. Ilk saatlerimin bos oldugu gunler yuruyebilirim. Donuste yurumek daha yoruyor beni. Sabah gidince hem metebolizmam gun boyu calisir diye dusundum. Kayinvalidem sagolsun bugun yemek yapmis. Dunde yapmisti. Bende oglu icin kemalpasa yapiyorum. Kendi oglum icinde damla cikolatali kek yapayim dedim. Bu ara cok abur cubur yiyor. Kayinvalidem istedikce veriyor sanirim. Almayim diyorum cok istedi diyor. Hic olmazsa benim yaptigimi yesin.
bunu biri daha söylemişti metabolizma hızlanıyormuş :) inş öyledirrBen regli doneminde daha cok veriyorum. Anlamis degilim. Regliden sonraki hafta duraksiyor benimde. Olumlu dusunelim olumlu olsun insallah
Oo baya yurumussun s
anada masallah evet bende bazen cocuklari esime birakip yuruyuse gidiyoru ama ana caddede yuruyorum mahalle aralarina girmyrm malum kopekler cok oluyo kopeklerden cok korkarmdaaevet benim kvde cok veriyo abur cubur bu kadar tatlinin arasinda azimli olmak zor olur ama insallah yemessin canimm
Sıvı diyeti yapiyordun demi canim. Alternatif seylerden ye istersen ayran gibi. Normal diyet yapiyorsan 1 elma yiyebilirsin.kendimi çok aç hissesiyorum bugün zor geç,iyo
evet sıvı diyeti ama işteyim ve yanımda hiçbişey yok bende çay içiyorum napim iki tanede bisküvi attım ağzıma dayanamadımSıvı diyeti yapiyordun demi canim. Alternatif seylerden ye istersen ayran gibi. Normal diyet yapiyorsan 1 elma yiyebilirsin.
evet sıvı diyeti ama işteyim ve yanımda hiçbişey yok bende çay içiyorum napim iki tanede bisküvi attım ağzıma dayanamadım
süt alıyodum yanıma da evde kalmamış oda tutuyodu baya ama termos şart yani, denk gelsem alcam bi taneHimm kantin vs yok mu ki yada market. Ayran falan alabilsen keske. Gerci olsa alirdin sanirim. Allah kolaylik versin canim. Bu diyete devam edececeksen termoslar al kendine. Birine ayran birine corba falan koyarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?