Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Şükür kuşumuda okuldan alıp evime dönebildim
Baya yürüdük Eminönünde ve şükür işimin iplerinin devamını buldum hatta fazladan dayanamayıp ip aldım
Zulamdaki paradan harcadım biraz ama yerine koyabilmek için eşime kardeşimden borç aldım dedim öbür türlü geri vermezdi
Artık uzun süre Eminönüne inmem nasılsa daha kumaşlarımda var işleyeceğim

Dönüşte markete uğrayıp kahve aldım kuzumuda okuldan alıp döndüm
Hemen bir posta çamaşır attım makineye ben az dinlendikten sonra eve girişirim ki yarına işim kalmasın

Rabbim sizlere sabırlar versin kuzum çok zor bir şey heleki gencecik olunca Anneciğini düşünemiyorum bile
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....Aminnnnnnnn
Mekanı cennet olur inşallah, çok zor biliyorum ama bol bol dua edin

Yine harcadım fazladan ama bu kez abartmadım şükür adamcağız 40 lira verdi ( daha doğrusu o bankadan çekecektide Annem nasılsa sana benzin parası vereceğim alsın bunu harcasın dedi gider ayak ) tabi akbilimde bakiye olmayınca kafadan 10 lirada ona yatırdım 30 lira kalınca da mecbur 20 liracık zuladan aldım
Bende bu ara zulaya daha fazla atma derdindeyim :) en azından baya birikince eşime veririmde bir açığı kapatır
Bazen kendime bir şey alırım diyorum ama sonra yine dayanamıyorum

tebrikler canım ne güzel hasarsız atlatmışsın

İnşallah çok güzel rakamlar görürsün canım diyetisyenle Benimde ayın birinde ya iple çekiyorum o günü

canim allah kavustursun

Aminnn canım sağ olasın

allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

is hic bitmiyo bende 2 posta camasir yikadim e malum kucuk cocuk olunca camasir hic bitmyo bazen spora gerek bile kalmyo valla camasr bulask utu aman allahim utuyude hic sevmyorum

Biliyordum fazla para harcayacağını

Bende bugun bir cilginlik yapip okula yuruyerek gittim. Tam 65 dk yurumusum giderken. 45. Dkda oturdum bir yerde yokus cikiyordumda azicik nefes alayim dedim. Aslinda ara sokaklardan daha kisa olabilir ama bildigim bir mahalle olmadigindan cesaret edemedim. Ilk saatlerimin bos oldugu gunler yuruyebilirim. Donuste yurumek daha yoruyor beni. Sabah gidince hem metebolizmam gun boyu calisir diye dusundum. Kayinvalidem sagolsun bugun yemek yapmis. Dunde yapmisti. Bende oglu icin kemalpasa yapiyorum. Kendi oglum icinde damla cikolatali kek yapayim dedim. Bu ara cok abur cubur yiyor. Kayinvalidem istedikce veriyor sanirim. Almayim diyorum cok istedi diyor. Hic olmazsa benim yaptigimi yesin.

Oo baya yurumussun s
anada masallah evet bende bazen cocuklari esime birakip yuruyuse gidiyoru ama ana caddede yuruyorum mahalle aralarina girmyrm malum kopekler cok oluyo kopeklerden cok korkarmdaa evet benim kvde cok veriyo abur cubur bu kadar tatlinin arasinda azimli olmak zor olur ama insallah yemessin canimm

Sadece yaptigim kekik tadina bakacagim zaten kaliplarda yaptım iki lokmalik. Kemalpasayida yemem zaten cok sevmem.

Turk kahvemi yaninda sodami iciyorum ben. Sevdigim dizide basladi oglum azcik fazla uyusa degmeyin keyfime. Bu sabah yurume isi bana acayip mutluluk verdi.

evet sıvı diyeti ama işteyim ve yanımda hiçbişey yok bende çay içiyorum napim iki tanede bisküvi attım ağzıma dayanamadım

Himm kantin vs yok mu ki yada market. Ayran falan alabilsen keske. Gerci olsa alirdin sanirim. Allah kolaylik versin canim. Bu diyete devam edececeksen termoslar al kendine. Birine ayran birine corba falan koyarsın.

Himm kantin vs yok mu ki yada market. Ayran falan alabilsen keske. Gerci olsa alirdin sanirim. Allah kolaylik versin canim. Bu diyete devam edececeksen termoslar al kendine. Birine ayran birine corba falan koyarsın.
süt alıyodum yanıma da evde kalmamış oda tutuyodu baya ama termos şart yani, denk gelsem alcam bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…