valla canım al işte beni örnek al ben başa çıkamıyorum:))şaka bir yana valla canım herşey nerden baktığınla alakalı ve birlikte olduğun kişiyle..karşındaki kişi anlayışlıya herşey o kadar kolay ki..çalışıyor musun..ben akşam 19.15 gibi eve geliyorum genelde yemeği akşamdan yapıyorum gelidğimde yanına ya salata ya makarna vs hazırlıyorum yemek işi bitiyor..sofrayı eşim kaldırıp bulaşık makinesine de o yerleştiriyor...çamaşırları genelde haftasonu yıkıyorum ütüleri de fazla biriktirmeden aralarda yapıyorum eşim kendi ütüsünü de arada yapıyor...zaten yeni evliyiz ev genelde temiz oluyor...haftasonları da o süpürüyor ben toz alıp siliyorum..fazla titizlenip de hayatı kendine ve eşine dar etmedikten sonra sorun yok..ben başlarda çok üzülüyordum yetişemiyorum hiçbişeye diye herşeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıp kendimi de çok üzüyordum birgün eşim bana bir kızdı napıyorsun sen klasik evli kadınlar gibi davranıyorsun diye ben de şimdi kendimi daraltmadan yapıyorum..en iyisi de bu bence..çalışan insanlarız sonuçta...ay ne uzun yazdım:)