Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azra_sılacımmm sormayı ayıp sen kaç kilosun kaç kilo verdin kaç olmak istiyonn arkadaşımm:1hug:

bu diet işine 125 le başaldım:1shok::1shok:delikafaduldendelikafadulden
bu sıralr bi top gibi 114 ile 118 arası gidip geliyorum
şuan 118 im
allah büyük:Saruboceq:
allahtan boyum var 1,78 yoksa tezeği avuçla yediydimkaydirigubbakcemile3

hadi kolaay gelsin canımmmmmm:1hug:he boyun iyiymiş opuyorumnanaktanzayıflayınca manken bilem olursuna.s.

ben kopuğum kızlar ya olmuyor bir türlü((
şu düzensizlik gelen giden bizim tatil gezmelerimiz falan derken ipin ucunu yakalaymıyorum bir türlü
birileri itelese beni iyi olcak galibamafoldumben

slm kızlar ben iftarda yarım kase çorba,mantar sote yedim..5 bardak da su...
sahurda 1 kase işkembe çorbası içtim....hala belim ağrıyor ve hala adet olamadım ya.....

günaydın kızlar nasılsınız bende adet olamıyanlardanım bir şişlik var anlatamam ara sırada karnımda agrı yapıyor dün bir damla geldi gerisi yok inşallah bugün gelir niyetlenmiyecektim sahura kalktım baktım tık yok bende niyetlendim oruçum bari yabana gitmesin dedim şimdide yediklerimi yazayım
iftarda ;
2 bardak su
şehri çorbası yarım kase
2 yemek kaşığı bezelye + 2 yemek kaşığı pilav
börülce haşlaması çok az zeytinyağı sarımsak ve limon vardı içinde

sahurda ;
domates + peynir + yumurta (haşlama ) + ekmek ve suuuuuu

ben kopuğum kızlar ya olmuyor bir türlü((
şu düzensizlik gelen giden bizim tatil gezmelerimiz falan derken ipin ucunu yakalaymıyorum bir türlü
birileri itelese beni iyi olcak galibamafoldumben
san bi oklava yollayalım bnceeklava:

bnde de durum aynıı ilter
her türlü gösterge var ama tık yok hatta belki sabaha olurum dedim ama yine de sahuruma kalkıp nietlendim

iftarda 1lt su
tavuk parçası ,güveç ,2 kaşık pilav

sahur
2 dilm ekemk peynir azcık sucuk
ve suuuuuuuu

yaaa ben anlamadım bu işi gerçekten takımın hepsi hasta olacak nerdeyse ama çoğumuzunki gelmiyor bir türlü dietten ötürü tıkanma oldu sanırım :)

günaydın kızlarrrrr..ben dün akşam bekarlık ev arkadaşımda kaldım..akşam köfte salata ve bir dilim ekmek yedim...iki saat sonra 4 dilim karpuz yatmadan önce de bir bardak süt...
sabah da iki küçük ev poğaçası yedim oraya kadar gitmişken alayım dedim ne zamandır özlemişim..
oklavalara hazırım:)
benim regl de daha elemedi mübarek deli gibi şişim acayip sancım var ve halsizim ama tık yok bugün de niyetlenmedim işallah olurum..

valla sorma iltercim hepimiz tıkandık:)
sen nasılsın bu arada nasıl moralin..ben de eşimin iştenn çıkarılmasını bekliyorum bakalım hayırlısı..günlerim şimdiden onu hazırlamakla geçiyor..

valla sorma iltercim hepimiz tıkandık:)
sen nasılsın bu arada nasıl moralin..ben de eşimin iştenn çıkarılmasını bekliyorum bakalım hayırlısı..günlerim şimdiden onu hazırlamakla geçiyor..
ehh işte moralim iyi allah şükür iş bulamadık daha ama ben bu aralar bu dünya ile pek alakadar değilim zaten manevi ünya ile ilgileniyorum o yüzden huzurluyum aklıma getirmek bile istemiyorum canım
senin dumununda üzüldüm inşallah işten çıkmaz eşin eğer öyle bir durum varsa bence şimdiden iş bakın canım ya çok zor vallahi işsizlik

esasında ben bendeki bu tıkanıklığın ne olduğunu gayet iyi biliyorum her ay böyle oluyor 3-4 gün geçiyor ben gidiyorum test alıyorum yapıyorum negatif çıkıyor o gün öğlen geliyor :) illaki bana para harcatıcak bende bu gün alırım bitane yaparım hehehe

günaydın kızancıklarımmmmm......delikafadulden

nasılsınızzzz.......

husel ciğimmmm......:1hug: lütfenn silkelennnnnn....haydee ama hepimiz aynı anda fit olcezz lütfennnnn......hemide kalıcı fit olcazzz...... a.s..

kızlar iftarda biraz kaçırdım sahurdada sadece su içebildim birde küçücük minnacıcıkkk ufacıkk bir pde+b.peynir oda eşimin zoru ile sonrada yatamadım çok rahatsızlandımmmm....miğdem feci küçülmüş en azından buna sevindim...

iftarda yediğime gelince babaannem bütün çocuklarını ve torunlarını iftara aldıı....bize saçaklı mantı yapmış valla azda olsa yedimm....ee arada olcek sonuçta 1 haftadır ağzıma hamur işi tatlı dondurma sürmüyorumm dime amaa...

birde mercimek çorbası + sirkeli kırmızı biber haşlaması yedim....süperdiii....

bu arada başka bir tartıda yalnız gr. göstergeli değil tartıldım ve 80 geldi ama bence yanlışş idi çünkü giydiklerimden anlıyorum en fazla 82 yimdir.......ayy yarın akşama kadar gr. göstergeli tartı almam lazım......-
tatlicadiarzu-

bnde mi alsam
o işe yarıyorsaa
ama bnde sonuç zaten belli negatiifkaydirigubbakcemile3

nesliş saçaklı mantı o da ne ki

ay saçaklı mantıya ben de bayılırım...ağzım sulandı...
ben bu aralar hamile kalmayım lütfen..hiç sırası değil Allahın gücüne gitmesin..

saÇaklı mantı uzun uzun kesılıp tavuklu yenılen bır mantı bızım yÖrenın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…