saol canimda bi haftadada 2 kilo vermisim eger dogruysa ben daha onceden dogumdan sonrada 10 kilo vermistim diyetle ama sonra tekrar almistim ne biliyimm inanamiyorum bu kilo kaldi gitmez diyodum inanamiyorum ya ondan bi kac tartida daha denemek istiyorum canim ondanMasallah canim. Hep ayni tartiyla tartil canim. Yeni almissin yanlis tartmaz.
Teşekkür ederim canım. Bu hafta benim için çok zor oldu hem az yedim hemde çok yürüdüm. Yoka çok zor kilo veriyorum.Avsumay canım yazmayi unutmusum hem menulerin guzel hem guzel sonuc aliyorsun. Tebrik ederim.
tebrikler canım.Kizlar cok sevincliyim buraya tam katildigim tarihi net hatirlamiyorum ama 1 hafta oldu sanirim ve ben tartida en son 79 dum simdiiiiii inanamiyorum allahim sevincten ucabilirim kizlar tartiya belki 10 kez ciktim abartisiz soyluyorum sonra inanmadim cocuklarin kilolarini biliyorum onlari tarttim ben sok ilk basladigimda 79
Bugun itibariyle 76.6 kizlar inanin bende inanamiyorum bugun eczaneye gidip bi de orda tartilcam tabi belki yanlis olabilir ama cocuklarim dogru cikti bide diyete baslamadan once yeni almistim dijital tartii insallah baska yerde tartildigimdada ayni olur hayal kirikligina ugramamm
Tebrikler rakibem haftaya daha guzelleri olsun insallahGecen hafta 71.6 nçbu hafta 71,2
Fark 400
Yüzde 0,55
Kizlar cok sevincliyim buraya tam katildigim tarihi net hatirlamiyorum ama 1 hafta oldu sanirim ve ben tartida en son 79 dum simdiiiiii inanamiyorum allahim sevincten ucabilirim kizlar tartiya belki 10 kez ciktim abartisiz soyluyorum sonra inanmadim cocuklarin kilolarini biliyorum onlari tarttim ben sok ilk basladigimda 79
Bugun itibariyle 76.6 kizlar inanin bende inanamiyorum bugun eczaneye gidip bi de orda tartilcam tabi belki yanlis olabilir ama cocuklarim dogru cikti bide diyete baslamadan once yeni almistim dijital tartii insallah baska yerde tartildigimdada ayni olur hayal kirikligina ugramamm
İyi aksamlar kızlar. Başım çok fena ağrıyor. Yorucu bir gün geçirdim. Bugün menümü hic yazmayayım kendimi azıcık ödüllendirdim de.
Sporumu yazayım 50dk yürüyüş.
Aksam uğrayamam herhalde yemekten hemen sonra yatıp dinlenirim. İnşallah sabaha başımın ağrısı geçer migrenin var ve çok ağrım oluyor.
saol canim darisi hepimizin basina daha daha cok eksiler goruruz insallahh benim hedefim 63 yolum uzun ama pes etmek yokk evet tartimla devam ediyim en iyisi ksfam karismasin dimi canim saolSitede sıkıntı var sanırım bende baya oldu giremiyordum
Çoook tebrik ederim canım harika bir sonuç bence
Evdeki tartını baz al canım sonuçta çok güzel eksi görmüşsün ve farklı farklı tartılarda kafanı karıştırma
İnşallah hep bu şekilde eksiler görmeye devam edersin
*** 8. Takım 509. Etap ***
Diademe ( 71,6 /71,2 / 0,4 / 0,56%)
IrResistible_ ( 78 / / / %) Sabit
ISILDURU ( 83,3 )sabit
Esrası ( 68 /68.5 / +0.5 / -0.74% )
serenalar ( 75,1 ) Sabit
Huzurvemavi (90,1 / 90.5 / 0.4 / -0.44 % )
xyz_s ( 67,4 / 66.7 /0.7 / 1.04 % ) Üye izne ayrılmak istiyor
elifdnzzz ( 70.7 / / / % )
zambak86 ( 64.5 )sabit
saimeberen ( 67,6 / 67,2 / 0,4 / 0,60 % )
Sevimasi ( 73.3/ 72.1 / 1,2 / % 1.64)
Alya39 (69,8 / 70/+ 0.2 / -0.29% )
afy2646 ( 95.3 / 94.1 / 1.2 / %1,26 )
Takım Toplamı;
saol canim darisi hepimizin basina daha daha cok eksiler goruruz insallahh benim hedefim 63 yolum uzun ama pes etmek yokk evet tartimla devam ediyim en iyisi ksfam karismasin dimi canim saolSitede sıkıntı var sanırım bende baya oldu giremiyordum
Çoook tebrik ederim canım harika bir sonuç bence
Evdeki tartını baz al canım sonuçta çok güzel eksi görmüşsün ve farklı farklı tartılarda kafanı karıştırma
İnşallah hep bu şekilde eksiler görmeye devam edersin
*** 8. Takım 509. Etap ***
Diademe ( 71,6 /71,2 / 0,4 / 0,56%)
IrResistible_ ( 78 / / / %) Sabit
ISILDURU ( 83,3 )sabit
Esrası ( 68 /68.5 / +0.5 / -0.74% )
serenalar ( 75,1 ) Sabit
Huzurvemavi (90,1 / 90.5 / 0.4 / -0.44 % )
xyz_s ( 67,4 / 66.7 /0.7 / 1.04 % ) Üye izne ayrılmak istiyor
elifdnzzz ( 70.7 / / / % )
zambak86 ( 64.5 )sabit
saimeberen ( 67,6 / 67,2 / 0,4 / 0,60 % )
Sevimasi ( 73.3/ 72.1 / 1,2 / % 1.64)
Alya39 (69,8 / 70/+ 0.2 / -0.29% )
afy2646 ( 95.3 / 94.1 / 1.2 / %1,26 )
Takım Toplamı;
canim cok gecmis olsun allah sifa versinİyi aksamlar kızlar. Başım çok fena ağrıyor. Yorucu bir gün geçirdim. Bugün menümü hic yazmayayım kendimi azıcık ödüllendirdim de.
Sporumu yazayım 50dk yürüyüş.
Aksam uğrayamam herhalde yemekten hemen sonra yatıp dinlenirim. İnşallah sabaha başımın ağrısı geçer migrenin var ve çok ağrım oluyor.
iyi aksamlar canimİyi akşamlar güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?