- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
İyi aksamlar kızlar. Başım çok fena ağrıyor. Yorucu bir gün geçirdim. Bugün menümü hic yazmayayım kendimi azıcık ödüllendirdim de.
Sporumu yazayım 50dk yürüyüş.
Aksam uğrayamam herhalde yemekten hemen sonra yatıp dinlenirim. İnşallah sabaha başımın ağrısı geçer migrenin var ve çok ağrım oluyor.
İyi akşamlar kızlar hiç iyi degilim grip olmuşum başım felaket agrıyo
T turkmenkizi86
Dün mekigimi cektim bilmiyorum yazdımmı ama bugun için garanti veremıycem şyi hıssedersem cekecegim
Gunaydin hayirli sabahlar
Bizde uyanmanin saati hep 6. Cok sukur isimiz gucumuz var. Birazcik dinlenmeye de vaktimiz olsa. Yaz tatilini öğrencilerle birlikte dort goz ile bekleyen ben...
günaydın kızlar
Günaydın güzel bir haftasonu olur inşallah
sıvı diyetine devam zaten, bu nedenle hafif geçer yaniSizlerede günaydın kızlarrrrrr
Umarım hepimiz olabildiğince hafif geçiririz haftasonunu
sıvı diyetine devam zaten, bu nedenle hafif geçer yani
Canım çok çok geçmiş olsunRAbbim acil şifalar versin ......Aminnnnnnn
Yat dinlen canım migren çok berbat bir şey büyük kızımda da var
Minik kaçamağıda sayma sonuçta daha cuma ve haftaya kadar fazlası gider
Hepinize çok tesekur ederim kızlar. Çok şükür bugün daha iyiyim. Aksam oturma odasında uyuyakalmışım esim hadi odaya gel benimde uykum var yatalım dedi tamam sen hit ben geliyorum dedim ve tekrar uyumuşum. Gece 1 de esim uyanıp beni göremeyince oturma odasına gelip sen daha burada mi yatıyorsun hadi kalk dedi. Zoraki kalkıp yatsı namazını kildim ve tekrar uyudum sabah uyandığımda saat 8 idi. Migren ağrısı çok fena bisey tuttu mu mahvediyor. Simdi başarım yok ama vücudumda halsizlik var. Oğlumda fena grip oldu hapşırıp duruyor.canim cok gecmis olsun allah sifa versin
arada odul iyidir bence seni o kacamagi cok yemekten kurtarir canim iyi etmissin
Gecmis olsun canim.
çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendineHepinize çok tesekur ederim kızlar. Çok şükür bugün daha iyiyim. Aksam oturma odasında uyuyakalmışım esim hadi odaya gel benimde uykum var yatalım dedi tamam sen hit ben geliyorum dedim ve tekrar uyumuşum. Gece 1 de esim uyanıp beni göremeyince oturma odasına gelip sen daha burada mi yatıyorsun hadi kalk dedi. Zoraki kalkıp yatsı namazını kildim ve tekrar uyudum sabah uyandığımda saat 8 idi. Migren ağrısı çok fena bisey tuttu mu mahvediyor. Simdi başarım yok ama vücudumda halsizlik var. Oğlumda fena grip oldu hapşırıp duruyor.
Çok teşekkür ederim canım. Allah razi olsun.çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
Branşın ne canımGunaydin hayirli sabahlar
Bizde uyanmanin saati hep 6. Cok sukur isimiz gucumuz var. Birazcik dinlenmeye de vaktimiz olsa. Yaz tatilini öğrencilerle birlikte dort goz ile bekleyen ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?