Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gecmis olsun canim.

Bugunku menum

Sabah
1 kk pernir
Domates
4 zeytin

Ara
1 elma

Oglen
Peynirli sandivic

Ara
Yarim elma
1 galeta

Aksam
Ton balikli salata
2 kurabiye(nasilsa zor veriyorum mantigi ile yedim sanırım)

Ara
1 bardak sut
Belki meyve

Spor
40 dk yuruyus
150 mekik

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Biraz el işi yaptım hazır eşimde arkadaşına yardıma gitmişken
Aslında ağda yapmam lazımda üşeniyorum
Şimdi bir kahve içerken sizlere bakayım dedim sonrada artık zorlada olsa şu ağdayı aradan çıkarayım gündüz bir türlü fırsatım olmuyor

Yarın belki eşimle köye gideceğiz bahçeye çim serilecekti aksilikler oldu hep adam yarına tamam demiş gitmişken Annemin Dayısınada uğrarım ilk aşkım o benim Küçükken onun maviş gözlerine hayran hayran bakardım sanırım mavi göz takıntısıda ondan bende kaldı eşim bile hep der sizin aranızdaki bağın arasına asla giremem diye

Neyse kızlar ben kaçınılmaz sona gidiyorum ağda faslı ancak biter duşumuda alır yatarım inşallah
Sabah kesin gidecekmişiz Rabbimden bir mani gelmezse ama gitmeden yine yazarım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Haftasonu olunca az daha fazla uyudum
Gece şükür ağda faslınıda aradan çıkardım ama cidden bir ara Kadınlık tam bir rezillik diye düşündüm Erkekler ne güzel bacak alma derdi yaşamıyor üstelik vur jileti gitsin ama biz aman bari uzun süre rahat edelim diye ağdayla karşı karşıya kalıyoruz
Acaba bu kadar işkenceye sevap point yazılıyormu

Benim büyük kızım bazen iyi bir şey yaptığında ahanda bir sevap point daha haneme yazılmıştır der

Eşim daha uyanmadı az daha uyusunda giyinip kızıda Babannesine bırakıp yollara dökülürüz Bir tek kaşlarım kaldı onlarıda birazdan az düzeltirim de tam olsun

Gunaydin hayirli sabahlar

Bizde uyanmanin saati hep 6. Cok sukur isimiz gucumuz var. Birazcik dinlenmeye de vaktimiz olsa. Yaz tatilini öğrencilerle birlikte dort goz ile bekleyen ben...

Sanada Günaydın canım
Valla Allah yardımcınız olsun cidden Öğretmenlerin hakkı ödenmez biz bir tanesiyle bazen yorulurken siz kaç öğrenciyi aynı anda idare ediyorsunuz
Doğrusu bende o yaz tatilini iple çekiyorum

canim cok gecmis olsun allah sifa versin
arada odul iyidir bence seni o kacamagi cok yemekten kurtarir canim iyi etmissin
Hepinize çok tesekur ederim kızlar. Çok şükür bugün daha iyiyim. Aksam oturma odasında uyuyakalmışım esim hadi odaya gel benimde uykum var yatalım dedi tamam sen hit ben geliyorum dedim ve tekrar uyumuşum. Gece 1 de esim uyanıp beni göremeyince oturma odasına gelip sen daha burada mi yatıyorsun hadi kalk dedi. Zoraki kalkıp yatsı namazını kildim ve tekrar uyudum sabah uyandığımda saat 8 idi. Migren ağrısı çok fena bisey tuttu mu mahvediyor. Simdi başarım yok ama vücudumda halsizlik var. Oğlumda fena grip oldu hapşırıp duruyor.

Gecmis olsun canim.

çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

İnternet paketim çok az kaldı bugün ve yarin pek giremeyebilirim. Eşimin evde olduğu vakitlerde onun telefondan bakabilirsem yine yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…