Ben eve aldım 6 aya bi yapıyorum cok rahatımoynakbasi34 canım ağda çok zor her ay acı çekmek ben 10 yıl önce acılara son verdim lazerle sende git bence kökten hallet
canim kolay gelsin sana ne guzel bahce isleriyle ugrasiyosunNeyse kızlar ben kaçınılmaz sona gidiyorumağda faslı ancak biter duşumuda alır yatarım inşallah
Sabah kesin gidecekmişiz Rabbimden bir mani gelmezse ama gitmeden yine yazarım
ya lazerde aci oluyomu canim yani yanma falan bende cok istyorum biktimoynakbasi34 canım ağda çok zor her ay acı çekmek ben 10 yıl önce acılara son verdim lazerle sende git bence kökten hallet
Esiminde benimde fen bilimleri canim. Onun kursu oldugu icin 6 gun gidiyor. Bugunde toren varmis. 7 gun oldu. Onada yazik banada diyorum.Branşın ne canım
Bende ozel hastaneye gitmeyi dusunuyorum ama once zayiflayim diyorum. Aciyor mu gercekten merak ediyorum. Ben beyaz tenliyim ama tuylerim cok kalin.Evde lazermi benimki Dr.da
O halde tam sana göre her cihazda sonuç alırsın beyaz rende kalın siyah tüy idealBende ozel hastaneye gitmeyi dusunuyorum ama once zayiflayim diyorum. Aciyor mu gercekten merak ediyorum. Ben beyaz tenliyim ama tuylerim cok kalin.
Evet canım acı oluyor ama ağda kadar deil dayanirsin yani yüksek girdiklerinde çok acıyor ama çabuk bitiyor 7-8 seansta tamamcanim kolay gelsin sana ne guzel bahce isleriyle ugrasiyosun
ya lazerde aci oluyomu canim yani yanma falan bende cok istyorum biktim
anladim canim saolEvet canım acı oluyor ama ağda kadar deil dayanirsin yani yüksek girdiklerinde çok acıyor ama çabuk bitiyor 7-8 seansta tamam
Şimdiden geçmiş olsun canımKizlar sesiniz cikmiyo ben bugun annemlere gidicem babam amaliyat olucak yanina gidicez bakalim insallah annem aksam ye ye diye tuttrmaz normalde cok israr etmez.ne zaman diyetteyim desem kadina biseyler oluyo eliyle zorla agzima yemek tikacak nerdeyse bakalim kizlar bugun sabah durumum iyi acikmiyorum chiadanmidr bilmem baslayali 3 gun oldu ilk 2 gun cok aciktim.faydasi olmuycak dedim ama bugun gayet iyiyim sukur sabah 1 yumurta 3 zeytin 6 dilim domates yedim ara ogun yapmadim bile deminde corba ve 1 domates yedim belki aksam kahve icerim.cok seviyorum acikmiyorum yani cok kizlar sizde durumlar nasil
saolasin canimŞimdiden geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım. Gerçekten çok zor.Avsumay canım geçmiş olsun migren çok zor bilirim arkadaşıminda migreni var
Afiyet olsun canım. Evet kimsecikler yok galiba. Genel olarak haftasonlari burası tenha oluyor. Benimde internet paketim bitmek üzere o yüzden tasarruflu kullanmaya çalışıyorum. Yarın aksam yenilenecek inşallah daha rahat olurum. Bugün yediklerimde gayet iyi idi. Kalorili biseyler yemedim ama spor yok.Beş saattir kimse yazmamis topik en altlarda
Bugün yediklerim
Sabah Sucuklu yumurta peynir zeytin üç dilim ekmek
Öğlen pırasa kavurması yoğurt iki dilim ekmek
Aksam disardaydim döner küçük Tandır ekmegine ayran
60dk yürüyüş
Son olarak bir sade soda icerim
oynakbasi34 canım ağda çok zor her ay acı çekmek ben 10 yıl önce acılara son verdim lazerle sende git bence kökten hallet
Ben eve aldım 6 aya bi yapıyorum cok rahatım
O halde tam sana göre her cihazda sonuç alırsın beyaz rende kalın siyah tüy ideal
Bazı yerlerde hiç acı yok tuyde bitmiyor ama yanık tüy kokusu gelmeli burnuna işlem esnasında yoksa bir işe yaramıyor
Kizlar sesiniz cikmiyo ben bugun annemlere gidicem babam amaliyat olucak yanina gidicez bakalim insallah annem aksam ye ye diye tuttrmaz normalde cok israr etmez.ne zaman diyetteyim desem kadina biseyler oluyo eliyle zorla agzima yemek tikacak nerdeyse bakalim kizlar bugun sabah durumum iyi acikmiyorum chiadanmidr bilmem baslayali 3 gun oldu ilk 2 gun cok aciktim.faydasi olmuycak dedim ama bugun gayet iyiyim sukur sabah 1 yumurta 3 zeytin 6 dilim domates yedim ara ogun yapmadim bile deminde corba ve 1 domates yedim belki aksam kahve icerim.cok seviyorum acikmiyorum yani cok kizlar sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?