- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
sakın öyle deme bitanem bak beni göz önüne al ben bekarken evlenince 3 yıl çoçuk felan istemem diyordum şimdi çıra gibi yanıyorum çoçuk hasretiyle söylediğim laflar geliyor aklıma gege yatağa yatıyorum rüyalarıma giriyor sakın ama sakın deme öyle ne olur allah onmun rıskını verir unutmaay saçaklı mantıya ben de bayılırım...ağzım sulandı...
ben bu aralar hamile kalmayım lütfen..hiç sırası değil Allahın gücüne gitmesin..
evet neşeliyim düşünmüyorum çünki artık hiç birşeyi yüce rabbimin sayesindeİltercim bugün neşeli gördüm seni çok sevindim canım ya..özlemişim bu hallerini:)
neslişimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan İLTERİMMM....
sakın öyle deme bitanem bak beni göz önüne al ben bekarken evlenince 3 yıl çoçuk felan istemem diyordum şimdi çıra gibi yanıyorum çoçuk hasretiyle söylediğim laflar geliyor aklıma gege yatağa yatıyorum rüyalarıma giriyor sakın ama sakın deme öyle ne olur allah onmun rıskını verir unutma
evet neşeliyim düşünmüyorum çünki artık hiç birşeyi yüce rabbimin sayesinde
günaydın herkese....bende hala regl olamadım..
bişi yemedim sahurda sadece işkembe çorbası 1 tabak...ve bol su.....
şimdide 40 dk titretecem kendimi......
o yÜzdenn bu sefer vermek zorundayımmm bayramdan sonra Çatlatma İĞnemİ olecemmmm.....
offf kızlarr mİdem halen ŞİŞ İnanamıyorum İftarın ŞİŞlĞİ halen duruyoo....
ahh ahhh Şu annelerrr....
DÜn akŞam benİmde ÜstÜme geldİlerrr...halam babaannem annemm yengem ablam kardeŞİm vs...
Ben dİyorum kİ kİlo versem adet olabİleceĞİm dÜzene %50 gİrer dİyorum pko var dİyorum Şekere meĞİllİyİm kİlo vermem mecburİ dİyorumm... Anlamıyorlar ne alaka dİyorlar....
Annem nedese beĞenİrsİnİz.....kızım kİlo İle ne alaka sen adet olmuyorsun kızkende aynıymıŞım (kızken en azından 2-3 ayda bİrde olsa oluyordum Şİmdİ İlaÇsız olamıyorum dİyorum anlamıyor) adet olmadıĞım İÇİn İÇerde kan bİrİkİyormuŞ onlar kİst gİbİ duruyormuŞ demesİn mİ delİrttİler akŞam benİ resmennn....
anlıyorum seni bitanem bende evleneli 2 yıl olacak 13 gün sonra ilk başlarda bende korundum senin düşündüğün gibi düşünüyordum hep 8 ay korundum daha sonra eşim dediki yaşımız geçiyor artık çoçuk yapalım bıraktık korunmayı ilk ay birşey olmadı tabi 2 ay adetim gelmedi test yaptım negatif 2 ay daha gelmedi sonra geldi ondan sonra doktora gittik kilo vereceksin dediler ilaçlar kullnadım bir sürü bu zaman zarfında mam olmadı halen çabalıyorum ama malesef olmuyor geçen ay rahim filmi çektirdim biliyorsundur senden hayatımda hiç birşey okadar çok canımı yakmamıştı şimdi bebek için yapmıyacağım şey yok anlıyacağın dayanmıyacağımda acı yok bunları sende yaşıyacaksın demiyorum elbet allah korusun inşallah düşündüğün ay hamile kalırsın da bunları yaşamazsın ben 15 aydır gitmediğim doktor kalmadı verdiğim paranın kullnadığım ilaçın hesabı yok ama şuan bukadar sıkılmamın sebebi zaten bunlar hem madi açıdan hemde manevi acıdan çok zarar verdi bu tedavi süreci bana birde sonuç alamamış olmam iyice beni yıprattıöyle canım da ben daha evleneli 3 ay bile olmadı..daha yaşayacak şok şeyim var..bi de ne bileyim bende pek annelik hormonu yok sanırım..kardeşimin çocuğu oldu ya yeni gittim sevdim bayıldım doyamadım o ayrı ama içimden bir an bile ay benim de olsun geçmedi..Tabi ki doğru söylüyorsun..Allah aratmasın işallah isteyen herkese versin de benim İstanbulda kimsem yok..ben çalışmak zorundayım doğumdan sonra da bu duurmda annem ya da kayınvalidemle koloni haline yaşama da şu an hazır dğeilim..ekonomimizi biraz daha düzeltip bi dönem çalışmayıp kendim bakmak istiyorum şimdi eşimin de işi tehlikede vs...Tabi ki hayırlısı..yaş konusunda da herkes korkutuyor annem kızıyor 40 ında mı doğurcaksın yap hemen diyor zaten geç evlendin diye üstüme geliyor...ben de bu aralar bayram ttatilinde nereye gitsek pasaportlar ne kadara çıkıyor hesabı falan yapıyorum:))anneme göre çocuk doğurmak benim popoma zor geliyormuş:dance::dance:
spor yapmadan titretmek işe yarıyor mu dağ çileği bne de var o aletten de spor yapmadan işe yaramaz diye yapmıyorum ben..
günaydıııııınŞenizgünaydıııkkkkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hakkat yaaaa ilk idrarmıydııı :uhm::roflol::roflol::roflol: yarıyor yarıyor sende al bitane sabah aç karnına ilk idrarınla yaparsın hani sen unutmuşsundur yapmayı diye dedim :roflol::roflol::roflol:
ilk kez duydum anacımsaÇaklı mantı uzun uzun kesİlİp tavuklu yenİlen bİr mantı bİzİm yÖrenİn....
hatırlamammımafoldumbenkaptan yaa sen sılaya hamile kaldığında ilk belirtin neydi hatırlıyormusun
nesliş benim adamda ne diyor biliyormusun benim yumurtalıklar yağ bağlamış ben kilo verdim ama yumurtalıklardaki yağı bir türlü eritemedim o yüzden bebeğimiz olmuyormuş yumurtalarım oluyormuş ama yağdan spermler girecek yer bulamıyormuş :roflol::roflol::roflol:tabi bukadar demiyorda azıcık ben abarttım :roflol:ahh ahhh Şu annelerrr....
DÜn akŞam benİmde ÜstÜme geldİlerrr...halam babaannem annemm yengem ablam kardeŞİm vs...
Ben dİyorum kİ kİlo versem adet olabİleceĞİm dÜzene %50 gİrer dİyorum pko var dİyorum Şekere meĞİllİyİm kİlo vermem mecburİ dİyorumm... Anlamıyorlar ne alaka dİyorlar....
Annem nedese beĞenİrsİnİz.....kızım kİlo İle ne alaka sen adet olmuyorsun kızkende aynıymıŞım (kızken en azından 2-3 ayda bİrde olsa oluyordum Şİmdİ İlaÇsız olamıyorum dİyorum anlamıyor) adet olmadıĞım İÇİn İÇerde kan bİrİkİyormuŞ onlar kİst gİbİ duruyormuŞ demesİn mİ delİrttİler akŞam benİ resmennn....
nesliş benim adamda ne diyor biliyormusun benim yumurtalıklar yağ bağlamış ben kilo verdim ama yumurtalıklardaki yağı bir türlü eritemedim o yüzden bebeğimiz olmuyormuş yumurtalarım oluyormuş ama yağdan spermler girecek yer bulamıyormuş :roflol::roflol::roflol:tabi bukadar demiyorda azıcık ben abarttım :roflol:
:roflol: :roflol::roflol: herşeyi canım çekti demişsin ona gülüyorum :roflol:günaydıııııınŞeniz
hakkat yaaaa ilk idrarmıydııı :uhm:
unutmuşuuumkaydirigubbakcemile3
ilk kez duydum anacım
hatırlamammımafoldumben
ozmn amasya merzifondaydım
annem bizdeydii
bnn hastaneye gidip geliyorduuum
idrara bakıyorlar bir pozitif çıkıyor bir negatif bir şüpehli ozmn dan belliymiş yaramaz olduğu cadının
sonra bni oranın hava hastanesinn başhekimi adam hmde binbaşı kadın doğum doktoru
o çağırdı
bana dedikii kızım bu dış gebeliğee bnziyor sen evde bekle düşük yapmanı dedi bn tabii yıkıldımsenağlama
sonra bn merzifondan adanaya geldim BTHCG testi yaptılar kanda baktılar hamileymişiiim:CüvCüv:
aaçıkcası ilk 5 ay hiiç istememiştiim
bn böle hayal etrmemiştim ne evliliğimi nede gidişatını:çok üzgünüm:
nese sonra da 5 aylık dedilerki bu yaşamaz suyu az ölür dedlier
yallah d.bakırdan GATA ya tam 2 hafta yattım
hani şu endenozya da tsunami olmuştu yaa bn işte 1 ocak 2005 hastanede tek girdimsenağlama
ondan sonra dr her ay kontrole gelceksin dediler bn her ay d.bakırdan ankaraya 17 saat yol çekerek giitimgamyoncuiremsu
bu cadıyı doğurmak için :ecrin_bebek:
doğumum daha da bi olaylı onu sonra anlatııımkaydirigubbakcemile3
doğuma gttiğim gün dyak bile yedim:çok üzgünüm:
nese anam sende bana bi soru sordun bn hayat hikayemi anlattımkaydirigubbakcemile3
bi daha soramasında artık:1ninca:kaydirigubbakcemile3 bu kadar
kısacası neler neler çektiiim
bnelirti sormuşsun bak o ilk yazılacktı son yazıımkaydirigubbakcemile3
ne kusma ne mide bulantısı yada başka birşeyy hiiç öle bişey çekmediim
ama cnm hereşeyi çekti:roflol::roflol::roflol:
onun için 30 kilo aldım yaaaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?