Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Malum büyük kızın önümüzdeki hafta sınavları var o yüzden dün yine laptopa el koydu cadı Hayır telefonumda kafayı yedi en ufak şeyde kapanıyor sadece telefonlara cevap verebiliyorum zar zor
Akşamları can sıkıntısından patlıyorum resmen

Dün birde büyük kızla kapıştık biraz Yaşıtlarına göre daha uzun ve iri hatta iri değil baya baya kilolu bende onu öyle gördükçe daha çok üzülüyorum ve devamlı ona kızım bak dikkat et benim yaşadıklarımı yaşa istemiyorum diyorum ama bir kulağından girip diğer kulağından çıkıyor
Akşamda babasından ufak olan tatlı birşeyler istemiş oda sağ olsun gitmiş sanki savaş çıkacakmışçasına depolayıp almış
Ayıptır söylemesi halka tatlısı almış ( hiçte sevmem Allahtan ) Benim büyük kızda oturup bir güzel 2 tane yedi mi kızım abarttın dedim bir gözlerini devirdi bana sonrada babasının aldığı diğer gofretlere niyetlenince kızdım bende yeter diye sırf şakasına ben bunları bu gece saklıyayımda yarın yersiniz dedim hay demez olaydım bir başladı söylenmeye işte sen ne yaptığını sanıyorsun bana karışma ben kendimi biliyorum falan diye tabi banada geldiler doğal olarak açtım ağzımı yumdum gözümü bundan sonra sana yeme dersem ne olayım çatlayana kadar ye benden beter olduğunda gram üzülmeyeceğim diye
Aslında tek istediğim benim yaşadıklarımı yaşamasın ama şu anda kafa basmıyor ileride çok vuracak kafasını taşlara ama geçmiş olacak
Diyetisyene bile hadi birlikte gidelim diyordum hani hem bana arkadaş olursun ayağına incitmeden oda önlem alsın diye ama yok inatci Pomak işte ne olacak

Dünden beri konuşmuyorum onunla hem bana bağırdığı için hemde yediğinde gözüm olduğunu düşündüğü için artık bir kaç gün böyle devam etsin ki eminim eve gelince başlar yapışmaya öpeyim mi falan diye ama bu kez biraz süründüreceğim

Kız 18 senedir Alman ehliyetiylemi geziyon Türkiye de hahahha hiç çevirme olmadimi

Kız kurallara uyunca birde tam çevirme görünce en tatlı halimle selam verip geçiyorum adamların aklına bile gelmiyor beni durdurmak

Valla bende dediğin gibi ilk fırsatta bir net öğrenip ona göre işlem yapayım gerçi şimdi kim bilir yine kaç para masraf çıkacaktır malum benimkinin tercümesi noterde yapılacak falan bir sürü iş var

Canım bak gida takviyesi tamamda işe yarayacak olsa doktorlar önerirdi zaten azda para değil yine sen bilirsin ama istersen biraz daha sabret RAbbim büyük hatta istersen birlikte dua edelim sizin için
Bak şimdi nette biraz araştırdım hem dahasınıda buluruz ben istersen sana yardımcı olurum dualarda sana niyet

Şunları bir incele istersen ;
Bu kadar beklediniz bir kaç hafta daha bekleyin derim sonuçta herşeyin başı dua ile olur ;

https://www.meleklermekani.com/threads/cocuk-olmasi-icin-dualar.231519/

http://mutlulugunsifresi.com/cocugu-olmayanlar-icin-dualar.html

http://www.ilahirahmet.com/etkili-d...gu-olmayanlarin-okuyacagi-etkili-bir-dua.html

http://www.doludefter.com/cocuk-bebek-olmasi-icin-okunacak-etkili-dualar-hangileridir/

Birde nette Meryem otu diye bir şey okudum Hamile kalmaya yardımcıymış eminim çokta pahalı bir şey değildir güvendiğin bir aktara bak şifa niyetine diye onuda alıp içersin Rabbiminde izniyle inşallah sende mucizene kavuşursun canım dualarımız seninle yüreğini ferah tut buda bir sınav ve Allahın izniyle bu sınavdanda geçersiniz

Bu çaglarda nedense annelerin söyledigii insana cok batıyo kendimden hatırlıyorum Genclik işte
Sizin çok kuvvetli.baglarınız var kaptanım
Keşke biçok anne senin gibi yetiştirse cocuklarını

Tmm biraz daha bekleyeyim bari kaptancım cok sagol hemen başlıyorum dualara ( zaten ediyorum bi topikte ama bitiyo yakında ) duaları inceleyimde haber berim size başka gönüllü arkadaşlarda olursa okumak isteyen söylerim ama kimseyi zorlamam nolur yanlış anlaşılmasın kızlar

Canım sen bir incele yoğunda olsam elimden geldiğince bende sana okurum Allahın izniyle

Son 1 saatim kaldı eve gideceğim acaba yürüsemmi ki cok yorulur muyum

Bence yürü kuzum evet yorulursun ama emin ol eve geldiğinde 10 dakikada o yorgunluk geçer sonradan göreceğin eksilerin mutluluğu tarifsiz olacaktır

Neyse kizlar ben hazırlanıp kuşumu almaya gideyim gelince yine damlarım büyük kız gelene kadar sonra nasılsa yine laptopa el koyar cadı

Ayyyy kizlar bugun oyle yoruldumki yorgunluktan ayaklarim agriyoo bode malum.kilo beni perisan ediyo sabah 8 de kalkip saglik ocagina gittim sukur doktoru bulup sonunda saglik raporumu aldim ordan emniyet mudurlugune gittim ordada sistem yokmus iki saat ayakta bekledim sonunda degistrdm 3 gun sonra yollayacaklarmis.ordan dun oglumu jimlastge yazdrmistm tahlil sonuslarini aldik ve bugun 11 30 da baslayabilir dedi bizde tamam dedik basladi bi saat surdu bekledik oglumu bi gorseydiniz oyle yorulmuskii cok yoruldum gitmycem dedi ama ben onu bisekilde ikna ederim gitmisken hafta sonu 2 gunde yuzmeye yazdrdm artik gunlerim baya yorucu ve yogun geccek insallah sklmayz bakalim

canim bu zamanda cocuklarla anlasmak gercekten cokkk zor ben benim oglanlarla bile durmadan yiyoruz birbirimizi erken ergenlige girmis sanki benim oglan bi gorsen e benimkiler bile bu yasta boylelerse seninkilerin boyle olmasi cok normal bide senin gibi anneyi.bulmus ohh ne guzel kiymetini bilsin ama daha onu anliycak yasta diyiller tabi canim arada olur oyle bende cocuklarimla boyle arkadas gibi olmak istiyorum ama bakalim biz.nasil olcaz he bu arada kizin kac kilo cokta sikma canim ilerde kendi dikkat etmeye baslar zaten bi erkek arkadasi falan olursa

Bu hibiskus beni yurumekten vazgecirdi. Yolda cok fena tuvalet ihtiyacim oldu. 20 dk dan sonra dolmusq bindim. Yemek vardir evde insallahda bende oglumu parka gotururum. Ya da evde kosu bantinda yururum.

Tahmin ettiğim gibi büyük kız baya pişman oldu Aslında yüreği çok yumuşaktır, çok haşhaştır ama işte bazen kendini koruma iç güdüsüyle midir nedir ani parlaması oluyor aslında anında pişman olduğunuda biliyorum ama hep diyorum ben senin nazını çekerim ama ileride kimse senin nazını çekmek zorunda değil bunun iş hayatı olacak özel hayatı olacak KVye o şekilde yiyorsa bir bağır bak adamı nasıl yoluverir diyorum umurumda değil beni seven böyle sevsin kimse için değişmem diyordu genelde
Okuldan gelir gelmez dibime geldi ( bende koltuğa uzandım hesapta iyi hissetmiyorum ya kendimi dünden dolayı ) niye uzandın koltuğa dedi Dedim bundan sonra böyle kimseye karışmadan köşe minderi gibi koltukta yatacağım dedim bak bak bak birde kızına laf sokuyormuş bana küsmüsün sen dedi yüz vermemeye çalıştım tabi neyse birşeyler anlattı anlattı okulla ilgili sonrada gitti ders çalışmaya heee o arada ben demeden gitmiş mutfakta çorba yapmış hani kardeşi açıktım dedi diye

Bu hibiskus beni yurumekten vazgecirdi. Yolda cok fena tuvalet ihtiyacim oldu. 20 dk dan sonra dolmusq bindim. Yemek vardir evde insallahda bende oglumu parka gotururum. Ya da evde kosu bantinda yururum.
Canım bu çayı nereden aliyorsun.
Ay canım benim beni seven böyle sevsin kimse için değişmem mi diyor.Valla evlilik insanı bir güzel değiştiriyor. Gençlik işte... Bence de biraz tavır yapmam mantıklı madem anne kalbi kırdı biraz etrafında dolansin de mi.

Menumu yazayım.. Aksam yemeğini henüz yemedik ama olsun sonra vaktim olmayabilir. Bugün diriliş günü tv nin başından ayrılıp bisey yazamam.

Sabah
2 yumurta
2 zeytin
2 domates
Peynir
Bir dilim ekmek

Ara minik bi kaçamağın var.

Öğle
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt

Aksam

Yine çorba
Yoğurtlu karnabahar salatası
Domates

Su 2lt
Spor 60dk yürüyüş

Kızlar size birşey soracam. Yeni tanıştığınız ya da 2 -3 kere gorustugunuz bayan arkadaşlarınızla hemen muhabbet edebiliyor musunuz. Yeni bir mahalleye taşındık apatmandakiler iyi insanlar kötü diyemem sonra dışarıdan da kendime biraz çevre edineyim diyerek kurs arkadaşlarımla da oturma günleri belirledik. Biraz muhabbet ediyorum ama belli noktada sonra sanki konular tukeniyor gibi muhabbete devam edemiyorum. Kalabalık olunca iyi ama iki, uç kişi olunca donup kalıyorum. Çok pasif biri değilim ama etrafımdaki arkadaşlara bakarak sessiz duruyorum ve bu durumdan çok rahatsızim.
Sizler yeni arkadaşlarınızla konuşurken rahat misiniz. Ne konuşup muhabbet ediyorsunuz.

Hep diyorum ben onada dinsizin hakkından imansız gelmesin diye bende bekarken hep inatlaşırdım ufak ufak annemle tabi bizim cadı gibi can can cevap vermek mümkün değil içimden saydırırdım Bir gün Annem sen haklıyım diye karaya ak de bakalım dinsizin hakkından imansız gelir dedi o zaman tabi anlam veremedim ama eşimle ne zamanki tanıştık daha doğrusu nişanlandık anladım ne demek istediğini heee ben sonradan olayı kendime cevirdim eşimi her anlamda her konuda istediğime getiririm ama o kıvama gelene kadar baya emek verdim

Şu an ona herşey laylaylom ama eminim ileride oda beni anlayacaktır
Akşama kadar az daha trip yaparım ki iyice anlasın ( en azından bir kaç ay gider o ona )
Aslında oda farkında bazen numaradan olduğunu hatta bana bile diyor sen az değilsin yeminle Babamıda böyle parmağında oynatıyorsun diye bende eşime dediğim gibi rol mü değilmi bilemezsin o riski göze alma istersen diye

Bende yazayim menumu
Sabah yarim simit
Yarim domates
5. 6 tane zeytin
1 bardak sut
Oglen 1 tane kucuk kurabiye
Aksam yarim tabak ispanak yemegi yanina domates ve 2 litre su ictim tabi suyu yatana kadar 2 litre daha icerim insallah sporuda birazdan yapicam yazarim ozaman

Canım aktardan aliyorum 6 tllik aldim gecen birazini eve biraktim okuldakilerde ara da ictigi halde 1 ay gitti. Idrara acayip cıkarıyor.

Canım muhabbet zaman gectikce ilerliyor. Daha yeni tanismissin. Kurs disindada vakit gecirmiyorsaniz muhabbetinizin az olmasi normal. Benimde okuldaki arkadaslarla muhabbetim az mesela. Bugun 1 tenefus tek kelime etmeden gecti. benim suanki konum diyet. bazilari ile cocuk hakkinda konusuyoruz. Aldigim kitaplari yapbozlari anlatip dinletiyorum. Bazen kv kulaklarini cinlatiyoruz. Bir arkadasim yeni kapandi mesela lcwdan indirimli urunler aliyormus giyim tarzlarimizda ayni. Bak bunu begendim alayimmi diyor kanima girip iki tane bana aldirdi ama ilk donem bu kadar muhabbetim yoktu daha yeni yeni oluyor. Zaman gecmesi lazim. Pasif oldugunuda dusunme kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…