Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin herkese

Cok sukur bugunde yuruyerek geldim okula. Hatta biraz kisa yol buldum. 50 dk falan yurudum. 65 dk yuruyordum normalde. Gece mekik cekecektim oglani uyuturken acayip uykum vardı. Gozum kesmedi. Sabah kalkınca 100 tanede mekik cektim.

Estagfurullah canım. Bazen hepimiz yogun oluyoruz. Seninde menun guzel rakibem.

iyi akşamlar herkese bugün menüm yok dişim ağrıyodu fena halde doktora gittim ağrıdan ağzımı bile açamıyordum zaten akşam 1 kase çorba içtim sadece

Cok gecmis olsun canim. Dis zor gercekten...

Canım Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin.

Günaydın arkadaşlar.

Sanada gunaydin erkenci arkadaşım.

Maşallah canım. Çok iyisin.

günaydın hanımlar dün güne iyi başladım ama sonrasında bozdum daha toparlayamadım
ama bu gün iş arkadaşımla birlikte başlıyoruz sabah kahvaltıyla başladım öğlen için evden yemek getirdim suyumuda doldurdum lıkır lıkır içiyorum akşamıda yoğurtlu bir karışımla kapatıp sporla taçlandıracağım inşallah bu hafta eksi olmasamda haftaya kadar düzene girerim
canım ersağı bilemiyorum ama dualarımız seninle en yakın arkadaşım aynı durumda onun için yaptığımız dualarda sen olacaksın bundan sonra. Rabbim olmayan herkese nasip etsin sizlerede en kısa zamanda

Cok teşekkür ederim bakarım ama bizde işe yararmı bilmem

Cok sagol Allah razı olsun

allahtan umut kesilmez canım allah tez zamanda küçük bi kuzuyla buluştursun seni inşallah dermanın nerden geleceği velli olmaz
Amin inşallaaah haklısın ama kök hücrede de bi gelişme yokmuş enson pazar hünü toplantı yapıldı ama bişey cıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…