- 11 Mart 2013
- 325
- 831
- 103
teşekkürler canım sağolEvet canım keske sporumda olsa iyi olurdu. Havalar soğuk o yüzden yürüyemiyorum. Isınınca hemen başlıycam inşallah.
Geçmiş olsun canım.
günaydın canım.günaydın herkese
Estagfurullah canım. Bazen hepimiz yogun oluyoruz. Seninde menun guzel rakibem.Kusura bakma çrakibem
giremedim hele bugun kurslardan yemekleri zor yetiştirdim
Bugunku menum kahvaltı kursta 1 kekle cay ikram ettiler
Öhlen 2 haşlanmış yumurta zeytin peynir 2 dilim kepek ekmek
Ara 1 yeşil elma
Akşam 1 tabak sebze yemegi yogurt 3-4 kaşik pilav bolca su içiyorum
iyi akşamlar herkese bugün menüm yok dişim ağrıyodu fena halde doktora gittim ağrıdan ağzımı bile açamıyordum zaten akşam 1 kase çorba içtim sadece
Kızlar bi çogunuz sorunumu biliyosunuz zaten eşimle çocumuz olmuyo ben bi firmadan gıda takviyeleri getirtmeyi düşünüyorum adı ersag hiç bu ürünleri kullananız. Varmı aranızda bi arkadaş cok önerdi ama internette cok olumsuz yorumokudum fiyatları da baya pahalı bugün parayı gönderecektim postane grevdeymiş gönderemedim
Sonrada dedim bundada vardır bi hayır cok kararsızım 500 ₺ kadar bi fiyat ödeyecegim ürünlere kargoyla beraber napsam bilemedim
Günaydın arkadaşlar.
Maşallah canım. Çok iyisin.Gunaydin herkese
Cok sukur bugunde yuruyerek geldim okula. Hatta biraz kisa yol buldum. 50 dk falan yurudum. 65 dk yuruyordum normalde. Gece mekik cekecektim oglani uyuturken acayip uykum vardı. Gozum kesmedi. Sabah kalkınca 100 tanede mekik cektim.
Günaydın arkadaşım.Günaydınnnnbugun spor günüm regl azaldı yola devam
Afiyet olsun. Güzel menü.günaydın kızlarrr :)
dünkü menü
sabah: 1 bardak süt, 1 meyveli yoğurt
öğle: 1 kase çorba, 1 dolma, 1 börek
akşam: 1 kase çorba, salata, 4 yk pilav
ara: 1 meyveli yoğurt
1,5 saat yürüyüş, 3 lt su
canım ersağı bilemiyorum ama dualarımız seninle en yakın arkadaşım aynı durumda onun için yaptığımız dualarda sen olacaksın bundan sonra. Rabbim olmayan herkese nasip etsin sizlerede en kısa zamandaKızlar bi çogunuz sorunumu biliyosunuz zaten eşimle çocumuz olmuyo ben bi firmadan gıda takviyeleri getirtmeyi düşünüyorum adı ersag hiç bu ürünleri kullananız. Varmı aranızda bi arkadaş cok önerdi ama internette cok olumsuz yorumokudum fiyatları da baya pahalı bugün parayı gönderecektim postane grevdeymiş gönderemedim
Sonrada dedim bundada vardır bi hayır cok kararsızım 500 ₺ kadar bi fiyat ödeyecegim ürünlere kargoyla beraber napsam bilemedim
7 sene oluyo kuzum fransada yaşıyorum denemek isterim tabi ama alamamkiCanim sormak biraz ayip ama kac senedir olmuyo cocugunuz
Cok teşekkür ederim bakarım ama bizde işe yararmı bilmemcanım ebru destan inanın kitabı var yanlız değilsiniz diye bi bak derim hatta kk da yorumlarda var içinde kürler varmış ve bu kürlerle hamile kaldığını söyleyen bir çok kişi var instagramında bi göz atabilirsin naçizane
Cok sagol Allah razı olsungünaydın hanımlar dün güne iyi başladım ama sonrasında bozdum daha toparlayamadım
ama bu gün iş arkadaşımla birlikte başlıyoruz sabah kahvaltıyla başladım öğlen için evden yemek getirdim suyumuda doldurdum lıkır lıkır içiyorum akşamıda yoğurtlu bir karışımla kapatıp sporla taçlandıracağım inşallah bu hafta eksi olmasamda haftaya kadar düzene girerim
canım ersağı bilemiyorum ama dualarımız seninle en yakın arkadaşım aynı durumda onun için yaptığımız dualarda sen olacaksın bundan sonra. Rabbim olmayan herkese nasip etsin sizlerede en kısa zamanda
allahtan umut kesilmez canım allah tez zamanda küçük bi kuzuyla buluştursun seni inşallah dermanın nerden geleceği velli olmazCok teşekkür ederim bakarım ama bizde işe yararmı bilmem
Amin inşallaaah haklısın ama kök hücrede de bi gelişme yokmuş enson pazar hünü toplantı yapıldı ama bişey cıkmamışallahtan umut kesilmez canım allah tez zamanda küçük bi kuzuyla buluştursun seni inşallah dermanın nerden geleceği velli olmaz
anladim canim keske turkiyede olsaydin giderdin.canim ama kismet olsun.gene olur sikma canini herseyin ilaci zaman allah sana tez vakitte evlat sevgisini tattrsin canim insallahhhhhh7 sene oluyo kuzum fransada yaşıyorum denemek isterim tabi ama alamamki
Amin cok sagol Allah razı olsunanladim canim keske turkiyede olsaydin giderdin.canim ama kismet olsun.gene olur sikma canini herseyin ilaci zaman allah sana tez vakitte evlat sevgisini tattrsin canim insallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?