Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Öglen cok hafif olmus yinede menu güzel canim afiyet olsun

Bende menumu paylasayim

Sabah
1Kk peynir
3 zeytin
Domates
1dilim ekmek.

Ara
1 elma

Öglen
Salata
Bezelyeli bulgur pilavi

Ara
1 kivi

Aksam
6 7 pazı sarması
Salata
Ayran

Ara
1 kase yogurt
Belki meyve

Spor
70 dk yuruyus
150 mekik
30 squat
5 set plank (10saniye dayanabildim )

Canım kurs dışında görüşmüyoruz. Karar aldık artik oturma günleri yapıyoruz ama daha çok yeniyiz. İnşallah dediğin gibi olur yoksa benim canım çok sıkılacak.

Öglen cok hafif olmus yinede menu güzel canim afiyet olsun
Cumaya az kaldığı için hafif yemek istiyorum. Yoksa az gerçekten.
Afiyet olsun arkadaşım.

Arkadaslarinla muhabbet olur canim zamanla. Hem herkesle iyi anlasacaksin diye birsey yok. Bak burda bile yeni yeni kaynasiyoruz. Ben senin pasif oldugunu dusunmuyorum.
Bende yarin az yemeyi dusunuyorum. Biraz sonra nohut ıslayip yemegi kayinvalideye yıkacağım yine
Yarın tonbalıklı salata ile aksam yemegi yapmayı planlıyorum insallah.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Laptoba kavuştum ama büyük kız matematik ödevlerini temize çekmeyide kakaladı bana
Aslında az daha trip atacaktımda ödevlerini söyleyince az konuştuk trip trip trip diye dolanıyorsun evde dedi bana hatta farkındaysan artık babama yapmıyorsun bana yapıyorsun dedi dedim baban huyumu suyumu biliyor ona göre suyuma gidiyor sende git trip yeme diye
Zaten ortada küslük yaratacak bir durum yoktu da işte iş olsun

Şimdi hanımın ödevlerini de bir yandan temize geçeyimde oda o arada diğer derslerini bitirsin

Canım kızlarında dediği gibi kesinlikle senin pasif biri olduğunu göstermez zamanla sohbette ilerler konu konuyu açar he bazı insanlarla kafa yapısı uyuşunca daha aynı gün bile insan saatlerce sohbet edebilir benim karşı komşumla öyleydik daha ilk tanıştığımız gün saatlerce sohbet etmiştik hatta o dönem hiç iyi değildim oturup hatuna direk ağlamıştım ne güzel her Allahın günü birlikte kahve içmeye bir araya gelir vaktin nasıl geçtiğini bile anlamazdık ama maalesef Anadolu yakasına taşınmak zorunda kaldı 2 sene evvel ay ilk taşınacağını bana söylediğinde ne ağlamıştım Bana Annemden bile yakındı ( bizimkiler tabi o zamanlar daha yurtdışında emekli olmamışlardı senede bir gelirlerdi kadıncağız 365 gün Annem gibi herşeye koşardı hatta hamileliğimde bile her gün yemek yapar uzatırdı ben yaptığım halde kızım ellinde büyüdü
Halada görüşürüz telefonlada olsa hatta bugün tam 1 saat konuşmuşuz Şükür yine bu yakınlara taşınacakmış torunu kreşe tam gün başlayacağı için ( torunu için gitmişti zaten )
Hastanedeki oda arkadaşlarımızda aynı şekilde okadar uyuşuyoruz ki daha aynı gün kankaya bağladık yaşadıklarımızda benzer olunca aaa aynısı bizimde oldu modunda geçti ilk sohbetimiz neredeyse her Allahın günü görüşüyoruz telefonla hatta haftada 1de eşlerle bir araya geliyoruz bir ara 3 hafta kadar görüşemedik büyük oğulları bile Banu abla bizi ihmal ediyorsunuz ama demişti

Eminim sende çok güzel dostluklar kuracaksın canım biraz zaman ver
Hee bazı insan seninle aynı kafada değilse zevk vermez pek sohbet ama onuda zaten fark edip ona göre sohbete girersin Hep derim herkese herşey anlatılmaz diye kiminle ne sohbet edeceğini zaten zamanla göreceksin

Yapma su kizin odevlerini banu abla birak kendi yapsın bende soyle iyi bir komsu istiyorum ama benim eş soguk nevale

Yapma su kizin odevlerini banu abla birak kendi yapsın bende soyle iyi bir komsu istiyorum ama benim eş soguk nevale

sorma valla ne çektim be
Aslında kendi yaptı da hızlı yazdığı için kargacık burgacık olmuş sene sonunda Öğretmeni defterleride değerlendirmeye alıyor ya o bakımdan temize geçirdi bana

Valla benim eşim kadar soğuk nevale olmasın Eşim ne olursa olsun hep der; önce kötü düşün iyi olursa sevincin daha büyük olur, kötü olursa da zaten kendini hazırladığın için fazla üzülmezsin diye
Biz komşumla ilk tanıştığımızda inan haftalarca sadece biz bayanlar görüştük hatta eşim ilk zamanlar bak hemen güvenme yine kazık yersin, sen fazla iyi niyetlisin deyip duruyordu bir iki kendi de denk geldiğinde bile kadına soğuk davranıyordu ama şimdi hep diyor onunla tanışman boş değildi diye
Zamanla oda biraz daha hayata pozitif yaklaşmaya başladı ( körle yatan şaşı kalkar hesabı )
Şimdi hastanede tanıştığımız arkadaşlarla her gün görüşüyoruz kendi her akşam iş çıkışı uğrar Kaynına ( birbirlerine Kaynım diyip duruyorlar Cem Yılmazın gösterilerindeki hastane muhabbetindeki aynısı Kaynımda da var muhabbetinden hatta ikiside birbirlerini Kaynım diye kayıt etti )
Banada her gün sorar konuştun mu bugün Dilekle diye

İnşallah seninde yüreği güzel bir komşun yada arkadaşın olurda ailecekde görüşürsünüz
İnan eşim çok değişti ve eskiden küçüklük arkadaşlarıyla görüşürdü ( doğru olmasalar bile sadece yalnız kalmamak adına ) ama artık onları bile ayıkladık sayılır çok azıyla görüşürüz ( boş insanları hayatımızdan çıkardık )
Hani derler ya bana Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim aynı o hesap kiminle görüşürsen seni etkiler o yüzden yüreği güzel insanları hayatınıza dahil edin, boş insanlara yol verin

KV yemeği yikacakmis yine sanki normalde yikabiliyormus gibi :))) gene ihale sana kalmasinda

KV yemeği yikacakmis yine sanki normalde yikabiliyormus gibi :))) gene ihale sana kalmasinda

Kız o arada da olsa yıkabiliyor biz derdimize yanalım en azından ben zaten uzun zamandır gelmiyor ama hatun kendine bile yemek yapmıyor değil bana yapsın

Oda iyiymiş iyice salmış çayıra

Hemde ne salmak Allahtan kızları yakın onlar arada gönderiyor yada yemeğe çağırıyorlar yada dışardan alıyormuş

Benimkide oğlu derse yapıyor yoksa hiç oralı değil Allah'tan oğlu diyor hahaha

o zaman bol bol desin
Bizimki hayatta demez eskiden benim yemekleri yağsız bulurdu artık resmen Annesine diyor kırk yılın başı bir şey yaptıysa anam sen yemek yapma vıç vıç yağlı bu yenirmi diye
Yeni evliykende tam tersine Annesine şikayet ediyormuş beni Anne yemek yapmayı bilmiyor yağsız tuzsuz diye şimdi alıştı Annesininkileri yiyemiyor kadın her seferinde bozuluyor ( artık yemeği varsada yok diyor ) bende diyorum günah deme öyle alıştın o yüzden öyle geliyor diye oda Kaynananı koruma unutmuş işte yemek yapmayı diyor

İyi geceler kızlar

Hadi banada müsaade
İyi geceler canım
Şimdi senin yazını görünce saatte baktım da bende yatayım

günaydın dün internette bi sıkıntı vardı yeni girebildim dünkü menüm
sabah tb ekmeğine yağsız tost
ara yeşil çay
öğllen bol salata yanında 3 köfte
ara 1 ekşi elma
akşam ıspanak yemeği yoğurt
yürüyüş 45 dk
bu hafta güzel bi sonuç bekliyorum inşallah reglimde bitti kendimi bi hafif hissediyorum kızlar iyiki varsınız kilo vermek benim için hiç bu kadar kolay olmamıştı sayenizde

demekki bunlar daha iyi günlerimiz benim kızım daha şimdiden bazen bana abartma anne diyo bide o yaşlara gelince napcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…