- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Menumu yazayım.. Aksam yemeğini henüz yemedik ama olsun sonra vaktim olmayabilir. Bugün diriliş günü tv nin başından ayrılıp bisey yazamam.
Sabah
2 yumurta
2 zeytin
2 domates
Peynir
Bir dilim ekmek
Ara minik bi kaçamağın var.
Öğle
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt
Aksam
Yine çorba
Yoğurtlu karnabahar salatası
Domates
Su 2lt
Spor 60dk yürüyüş
Canım kurs dışında görüşmüyoruz. Karar aldık artik oturma günleri yapıyoruz ama daha çok yeniyiz. İnşallah dediğin gibi olur yoksa benim canım çok sıkılacak.Canım muhabbet zaman gectikce ilerliyor. Daha yeni tanismissin. Kurs disindada vakit gecirmiyorsaniz muhabbetinizin az olmasi normal. Benimde okuldaki arkadaslarla muhabbetim az mesela. Bugun 1 tenefus tek kelime etmeden gecti.benim suanki konum diyet. bazilari ile cocuk hakkinda konusuyoruz. Aldigim kitaplari yapbozlari anlatip dinletiyorum. Bazen kv kulaklarini cinlatiyoruz. Bir arkadasim yeni kapandi mesela lcwdan indirimli urunler aliyormus giyim tarzlarimizda ayni. Bak bunu begendim alayimmi diyor kanima girip iki tane bana aldirdi ama ilk donem bu kadar muhabbetim yoktu daha yeni yeni oluyor. Zaman gecmesi lazim. Pasif oldugunuda dusunme kesinlikle.
Cumaya az kaldığı için hafif yemek istiyorum. Yoksa az gerçekten.Öglen cok hafif olmus yinede menu güzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun arkadaşım.Bende menumu paylasayim
Sabah
1Kk peynir
3 zeytin
Domates
1dilim ekmek.
Ara
1 elma
Öglen
Salata
Bezelyeli bulgur pilavi
Ara
1 kivi
Aksam
6 7 pazı sarması
Salata
Ayran
Ara
1 kase yogurt
Belki meyve
Spor
70 dk yuruyus
150 mekik
30 squat
5 set plank (10saniye dayanabildim)
Canım kurs dışında görüşmüyoruz. Karar aldık artik oturma günleri yapıyoruz ama daha çok yeniyiz. İnşallah dediğin gibi olur yoksa benim canım çok sıkılacak.
Cumaya az kaldığı için hafif yemek istiyorum. Yoksa az gerçekten.
Afiyet olsun arkadaşım.
Kızlar size birşey soracam. Yeni tanıştığınız ya da 2 -3 kere gorustugunuz bayan arkadaşlarınızla hemen muhabbet edebiliyor musunuz. Yeni bir mahalleye taşındık apatmandakiler iyi insanlar kötü diyemem sonra dışarıdan da kendime biraz çevre edineyim diyerek kurs arkadaşlarımla da oturma günleri belirledik. Biraz muhabbet ediyorum ama belli noktada sonra sanki konular tukeniyor gibi muhabbete devam edemiyorum. Kalabalık olunca iyi ama iki, uç kişi olunca donup kalıyorum. Çok pasif biri değilim ama etrafımdaki arkadaşlara bakarak sessiz duruyorum ve bu durumdan çok rahatsızim.
Sizler yeni arkadaşlarınızla konuşurken rahat misiniz. Ne konuşup muhabbet ediyorsunuz.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Laptoba kavuştum ama büyük kız matematik ödevlerini temize çekmeyide kakaladı bana
Aslında az daha trip atacaktımda ödevlerini söyleyince az konuştuk trip trip trip diye dolanıyorsun evde dedi banahatta farkındaysan artık babama yapmıyorsun bana yapıyorsun dedi dedim baban huyumu suyumu biliyor ona göre suyuma gidiyor sende git trip yeme diye
Zaten ortada küslük yaratacak bir durum yoktu da işte iş olsun
Şimdi hanımın ödevlerini de bir yandan temize geçeyimde oda o arada diğer derslerini bitirsin
Canım kızlarında dediği gibi kesinlikle senin pasif biri olduğunu göstermezzamanla sohbette ilerler konu konuyu açar he bazı insanlarla kafa yapısı uyuşunca daha aynı gün bile insan saatlerce sohbet edebilir benim karşı komşumla öyleydik daha ilk tanıştığımız gün saatlerce sohbet etmiştik hatta o dönem hiç iyi değildim oturup hatuna direk ağlamıştım ne güzel her Allahın günü birlikte kahve içmeye bir araya gelir vaktin nasıl geçtiğini bile anlamazdık ama maalesef Anadolu yakasına taşınmak zorunda kaldı 2 sene evvel ay ilk taşınacağını bana söylediğinde ne ağlamıştım Bana Annemden bile yakındı ( bizimkiler tabi o zamanlar daha yurtdışında emekli olmamışlardı senede bir gelirlerdi kadıncağız 365 gün Annem gibi herşeye koşardı hatta hamileliğimde bile her gün yemek yapar uzatırdı ben yaptığım halde kızım ellinde büyüdü
Halada görüşürüz telefonlada olsa hatta bugün tam 1 saat konuşmuşuzŞükür yine bu yakınlara taşınacakmış torunu kreşe tam gün başlayacağı için ( torunu için gitmişti zaten )
Hastanedeki oda arkadaşlarımızda aynı şekildeokadar uyuşuyoruz ki daha aynı gün kankaya bağladık yaşadıklarımızda benzer olunca aaa aynısı bizimde oldu modunda geçti ilk sohbetimiz neredeyse her Allahın günü görüşüyoruz telefonla hatta haftada 1de eşlerle bir araya geliyoruz bir ara 3 hafta kadar görüşemedik büyük oğulları bile Banu abla bizi ihmal ediyorsunuz ama demişti
Eminim sende çok güzel dostluklar kuracaksın canımbiraz zaman ver
Hee bazı insan seninle aynı kafada değilse zevk vermez pek sohbet ama onuda zaten fark edip ona göre sohbete girersinHep derim herkese herşey anlatılmaz diye kiminle ne sohbet edeceğini zaten zamanla göreceksin
Yapma su kizin odevlerini banu abla birak kendi yapsınbende soyle iyi bir komsu istiyorum ama benim eş soguk nevale
KV yemeği yikacakmis yine sanki normalde yikabiliyormus gibi :))) gene ihale sana kalmasindaArkadaslarinla muhabbet olur canim zamanla. Hem herkesle iyi anlasacaksin diye birsey yok. Bak burda bile yeni yeni kaynasiyoruz. Ben senin pasif oldugunu dusunmuyorum.
Bende yarin az yemeyi dusunuyorum. Biraz sonra nohut ıslayip yemegi kayinvalideye yıkacağım yine
Yarın tonbalıklı salata ile aksam yemegi yapmayı planlıyorum insallah.
KV yemeği yikacakmis yine sanki normalde yikabiliyormus gibi :))) gene ihale sana kalmasinda
Oda iyiymiş iyice salmış çayıraKız o arada da olsa yıkabiliyor biz derdimize yanalım en azından benzaten uzun zamandır gelmiyor ama hatun kendine bile yemek yapmıyor değil bana yapsın
Oda iyiymiş iyice salmış çayıra
Benimkide oğlu derse yapıyor yoksa hiç oralı değil Allah'tan oğlu diyor hahaha
İyi geceler kızlar
demekki bunlar daha iyi günlerimiz benim kızım daha şimdiden bazen bana abartma anne diyo bide o yaşlara gelince napcaz bakalımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Laptoba kavuştum ama büyük kız matematik ödevlerini temize çekmeyide kakaladı bana
Aslında az daha trip atacaktımda ödevlerini söyleyince az konuştuk trip trip trip diye dolanıyorsun evde dedi banahatta farkındaysan artık babama yapmıyorsun bana yapıyorsun dedi dedim baban huyumu suyumu biliyor ona göre suyuma gidiyor sende git trip yeme diye
Zaten ortada küslük yaratacak bir durum yoktu da işte iş olsun
Şimdi hanımın ödevlerini de bir yandan temize geçeyimde oda o arada diğer derslerini bitirsin
Canım kızlarında dediği gibi kesinlikle senin pasif biri olduğunu göstermezzamanla sohbette ilerler konu konuyu açar he bazı insanlarla kafa yapısı uyuşunca daha aynı gün bile insan saatlerce sohbet edebilir benim karşı komşumla öyleydik daha ilk tanıştığımız gün saatlerce sohbet etmiştik hatta o dönem hiç iyi değildim oturup hatuna direk ağlamıştım ne güzel her Allahın günü birlikte kahve içmeye bir araya gelir vaktin nasıl geçtiğini bile anlamazdık ama maalesef Anadolu yakasına taşınmak zorunda kaldı 2 sene evvel ay ilk taşınacağını bana söylediğinde ne ağlamıştım Bana Annemden bile yakındı ( bizimkiler tabi o zamanlar daha yurtdışında emekli olmamışlardı senede bir gelirlerdi kadıncağız 365 gün Annem gibi herşeye koşardı hatta hamileliğimde bile her gün yemek yapar uzatırdı ben yaptığım halde kızım ellinde büyüdü
Halada görüşürüz telefonlada olsa hatta bugün tam 1 saat konuşmuşuzŞükür yine bu yakınlara taşınacakmış torunu kreşe tam gün başlayacağı için ( torunu için gitmişti zaten )
Hastanedeki oda arkadaşlarımızda aynı şekildeokadar uyuşuyoruz ki daha aynı gün kankaya bağladık yaşadıklarımızda benzer olunca aaa aynısı bizimde oldu modunda geçti ilk sohbetimiz neredeyse her Allahın günü görüşüyoruz telefonla hatta haftada 1de eşlerle bir araya geliyoruz bir ara 3 hafta kadar görüşemedik büyük oğulları bile Banu abla bizi ihmal ediyorsunuz ama demişti
Eminim sende çok güzel dostluklar kuracaksın canımbiraz zaman ver
Hee bazı insan seninle aynı kafada değilse zevk vermez pek sohbet ama onuda zaten fark edip ona göre sohbete girersinHep derim herkese herşey anlatılmaz diye kiminle ne sohbet edeceğini zaten zamanla göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?