Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi aksamlar kızlar menümü yazayım küçük bir cıss dışında günün iyi idi. Eksik olan sporum tabi.

Sabah
2 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek

Öğle
1 kurabiye

Aksam
Yumurta salatası
Bizaz hamsi
Domates

Su 2lt
Spor yok.
Bugün de boyle bitti.

Hayirli aksamlar kizlar

Sabah
Peynirli sandivic
Domates salatalik
4 zeytin

Ara 3 kurukayisi

Öglen
Elim kadar gozleme

Ara
1 elma

Aksam
Zeytinnyagli pırasa
Salata
Yogurt
2 kasık bulgur pilavı

Ara
1 bardak süt

Spor 60 dk. ( daha fazla yürüdüm aslında saate bakmadım hiç)
Mekik oglum uyuyunca cekeceğim.

canim gayet iyi keske birazda spor yapabilseydin cumaya az kaldi

Diademe rakibem sen ne durumdasın? Gaz vermemiz lazim bizim...
Kusura bakma çrakibem
giremedim hele bugun kurslardan yemekleri zor yetiştirdim
Bugunku menum kahvaltı kursta 1 kekle cay ikram ettiler
Öhlen 2 haşlanmış yumurta zeytin peynir 2 dilim kepek ekmek

Ara 1 yeşil elma
Akşam 1 tabak sebze yemegi yogurt 3-4 kaşik pilav bolca su içiyorum

Menün gayet iyi olmuş canım

Kızlar bi çogunuz sorunumu biliyosunuz zaten eşimle çocumuz olmuyo ben bi firmadan gıda takviyeleri getirtmeyi düşünüyorum adı ersag hiç bu ürünleri kullananız. Varmı aranızda bi arkadaş cok önerdi ama internette cok olumsuz yorumokudum fiyatları da baya pahalı bugün parayı gönderecektim postane grevdeymiş gönderemedim
Sonrada dedim bundada vardır bi hayır cok kararsızım 500 ₺ kadar bi fiyat ödeyecegim ürünlere kargoyla beraber napsam bilemedim

canim sana bi yontem soylesem acaba yaparmisin bana inanirmisin pek bilmem ama

Bu zamanda hocalara falan pek guven olmuyo biliyorum sen boyle anlatinca buyuk ablam geldi aklima ve uzuldum ablamin 9 sene cocugu olmadi hepimizin vardi zavalli hepimizin cocuklarina gozu gibi bakiyodu seviyodu cok uzuluyodu ne doktorlar ilaclar ama gercekten yapmadigi sey.kalmadi tup bebek yaptrdi durumlari bile olmadigi halde ama 2 ay sonra karninda oldu oyle uzuldukki parayida bizlerden borc aldilar yani dusun annemin bi arkadasi birinin numarasini vermis anneme o kadininda gelininin olmuyomus gitmsler olmus ama tabi 9 sene oncesi ablam 150 200.mu ne vermsti bizde aradk adam bizi izmite cagrdi bizde o zaman gebzede oturuyoduk.ablama bi zarf verdi eve geldik icini actk dualar falan boyle seylere canim hic inanmam dualara tabiki inanirim ama hocalara deyil tabiki ama denize dusen yilana sarilir misali oldu ablaminki bide biz 6 kardesiz 5smizin oldu onun olmamisti sukur 1 ay sonra hamile oldugunu ogrendi iki kizi var sukur istersen numarasi isterim tabiii boyle seylere inanip inanmamak sana kalmis canimama numarasi varmi yokmu ablamda bilmiyorum ama canim ama istersen arar sorarim

canım ebru destan inanın kitabı var yanlız değilsiniz diye bi bak derim hatta kk da yorumlarda var içinde kürler varmış ve bu kürlerle hamile kaldığını söyleyen bir çok kişi var instagramında bi göz atabilirsin naçizane

canim gayet iyi keske birazda spor yapabilseydin cumaya az kaldi
Evet canım keske sporumda olsa iyi olurdu. Havalar soğuk o yüzden yürüyemiyorum. Isınınca hemen başlıycam inşallah.

iyi akşamlar herkese bugün menüm yok dişim ağrıyodu fena halde doktora gittim ağrıdan ağzımı bile açamıyordum zaten akşam 1 kase çorba içtim sadece
Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…