ayy kizlar o konuda sansliyim tabi ayni evde oturmuyoruz altli usltu oturuyoruz ama saolsun yemegim yok desem hemen yollar gel yap desem isim var desem.gelir yapar saolsun bazen gicikliklari var ama genede saolsun
canim gayet iyi keske birazda spor yapabilseydin cumaya az kaldiİyi aksamlar kızlar menümü yazayım küçük bir cıss dışında günün iyi idi. Eksik olan sporum tabi.
Sabah
2 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
Öğle
1 kurabiye
Aksam
Yumurta salatası
Bizaz hamsi
Domates
Su 2lt
Spor yok.
Bugün de boyle bitti.
Kusura bakma çrakibemDiademe rakibem sen ne durumdasın? Gaz vermemiz lazim bizim...
Menün gayet iyi olmuş canımHayirli aksamlar kizlar
Sabah
Peynirli sandivic
Domates salatalik
4 zeytin
Ara 3 kurukayisi
Öglen
Elim kadar gozleme
Ara
1 elma
Aksam
Zeytinnyagli pırasa
Salata
Yogurt
2 kasık bulgur pilavı
Ara
1 bardak süt
Spor 60 dk. ( daha fazla yürüdüm aslında saate bakmadım hiç)
Mekik oglum uyuyunca cekeceğim.
Cok geçmiş olsun canım rabbim şifa berdin diş agrısı cok zor diyolariyi akşamlar herkese bugün menüm yok dişim ağrıyodu fena halde doktora gittim ağrıdan ağzımı bile açamıyordum zaten akşam 1 kase çorba içtim sadece
gecmis olsun canimiyi akşamlar herkese bugün menüm yok dişim ağrıyodu fena halde doktora gittim ağrıdan ağzımı bile açamıyordum zaten akşam 1 kase çorba içtim sadece
canim sana bi yontem soylesem acaba yaparmisin bana inanirmisin pek bilmem amaKızlar bi çogunuz sorunumu biliyosunuz zaten eşimle çocumuz olmuyo ben bi firmadan gıda takviyeleri getirtmeyi düşünüyorum adı ersag hiç bu ürünleri kullananız. Varmı aranızda bi arkadaş cok önerdi ama internette cok olumsuz yorumokudum fiyatları da baya pahalı bugün parayı gönderecektim postane grevdeymiş gönderemedim
Sonrada dedim bundada vardır bi hayır cok kararsızım 500 ₺ kadar bi fiyat ödeyecegim ürünlere kargoyla beraber napsam bilemedim
bide unuttum sen nerde yasiyosun canimCanim sormak biraz ayip ama kac senedir olmuyo cocugunuz
sağol canım teşekkür ederim öyle gerçekten çok zor diş ağrısıCok geçmiş olsun canım rabbim şifa berdin diş agrısı cok zor diyolar
teşekkür ederimgecmis olsun canim
canım ebru destan inanın kitabı var yanlız değilsiniz diye bi bak derim hatta kk da yorumlarda var içinde kürler varmış ve bu kürlerle hamile kaldığını söyleyen bir çok kişi var instagramında bi göz atabilirsin naçizaneKızlar bi çogunuz sorunumu biliyosunuz zaten eşimle çocumuz olmuyo ben bi firmadan gıda takviyeleri getirtmeyi düşünüyorum adı ersag hiç bu ürünleri kullananız. Varmı aranızda bi arkadaş cok önerdi ama internette cok olumsuz yorumokudum fiyatları da baya pahalı bugün parayı gönderecektim postane grevdeymiş gönderemedim
Sonrada dedim bundada vardır bi hayır cok kararsızım 500 ₺ kadar bi fiyat ödeyecegim ürünlere kargoyla beraber napsam bilemedim
Evet canım keske sporumda olsa iyi olurdu. Havalar soğuk o yüzden yürüyemiyorum. Isınınca hemen başlıycam inşallah.canim gayet iyi keske birazda spor yapabilseydin cumaya az kaldi
Geçmiş olsun canım.iyi akşamlar herkese bugün menüm yok dişim ağrıyodu fena halde doktora gittim ağrıdan ağzımı bile açamıyordum zaten akşam 1 kase çorba içtim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?