Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Küçük kuşuma hatta dedim istersen Babacığın bizede bir Hadis kutusu yapsın dedim çok hoşuna gitti

gecmis olsun canim

A
ne guzel dusunmussun gercekten cok guzel kotaplar almissin zaten okullarda bol bol hikaye kitaplari aldryolar ama bu tur kitaplar yok tabi alman cok guzel ve faydali benimde aklima yatti din egitimini cok ihmal ediyorum hadis kutusu fikri cok guzelmis bende deniycem insallah canim saol

Açıkçası herşeyi dört dörtlük yaptığım söylenemez hatta bazı şeyleri bende kızlarla öğreniyorum ama benimde hadis kutusu fikri hoşuma gitti Sünnetlerimizi öyle öyle alışkanlık haline getirirler
Büyük kızım şükür kuran okumayı öğrendi 3 sene evvel şimdi her Ramazan oturup birlikte hatim indiriyoruz gerçi geçen sene bitiremedik onu bu sene bitiririz bende ayrı bir hatime başlamıştım onu okurum ki Kadir gecesi inşallah iki hatim bağışlarız inşallah
Küçük kuşumu bu yaz hem yüzmeye hemde kabul ederse hoca camideki Kuran kursuna göndermek istiyorum büyük kızım ben götürüp getiririm kardeşimi dedi en azından elif - ba yı öğrense bile bu sene kardır Camiye gitmeyi alışkanlık haline getirir ( büyük kızım 3 senedir hiç aralıksız her Ramazan Teraviye bile gidiyor Anası gitmeyi yemiyor o gidiyor hatta bir keresinde kadının biri maşallah kızım ne güzel her gece geliyorsun Annen niye gelmiyor demiş bizimkide Annemin belinde ağrı var demiş ama kadını tanımıyormuş )
Hatta dedim kız ordan biri seni gözüne kestirir bak dikkat et diye hani oğluna yada torununa gülüyor yok daha neler diye ama bu zamanda her akşam teraviye giden yok demiş kadının biri bir keresinde

Aslında bende Namazlarımı uzun zamandır savsaklıyorum
O konuda kendimi çok suçlu hissediyorum ama şu pkodanmıdır nedir af edersiniz ama devamlı akıntım var ve kesinlikle abdest tutmuyordur Küçük kuşuma bazı duaları öğrettim şükür ama eğer bu yaz camide biraz daha fazla öğrenirse kızlarımla birlikte inşallah Cemaat şeklinde namaz kıllarız
Hee ufaklık belki 5 vakit kılamasada her gün bir kerecikde kılsa alışır ergenliğine kadar Büyük kızımda bir ara gizli gizli kiliyormuş sonradan itiraf etti gizli olmasınında sebebi neymiş ya niye başladın niye bıraktın dersekmiş dedim ulen Anan doğruyu mu yapıyor da ben seni yargılayayım sonuçta her koyun kendi bacağından dedim

Masallah banu abla. Rabbim hepimize boyle guzel aile olmayi nasip etsin...

Bugunku menum

Sabah
4 kasik melemen
2 dilim kepek ekmek

Ara

1 elma
Biraz nohut

Oglen
Sehriye corbasi
Kasarli salata
1 dilim ekmek

Ara
1 elma
1 kurabiye

Aksam
Ton balikli salata
2 kasik nohut yemeği
1 dilim ekmek

Ara
2 kasik puding

Spor 80 dk yuruyus
Mekik yok.

Haftalik toplam
330 dk yürüyüs
550 mekik

Cıslarla dolu birgün. Saldım cayira durumundayım...

canim ne guzel demekki biz yapsak cocuklar daha daha guzelini yapar masallah buyuk kizinada bende bazen oglanlara seccade seryorum yatyolar kalkiyolar bazen babasi cumaya goturuyo buyuyu 5 yasinda kucukte istiyo ama o daha pek anlamiyo bi kere goturmustu durmadan konustu hic.susmadi dyo herkes bize bakiyo dedydi o gunden sonra pek goturmedi ama bende biraz ihmalkarlk edyorum biraz kiziyorum kendime pek ilgilenmiyorum durmadan is guc sadece bi tane dua.ogrettim devami yok bakalim bi okuma yazmayi ogrensinde biraz daha dikkat edicem dini egitimlere hayrlsi

Bugun okulun yakinindaki evlerden birinde 4 5 yaslarinda bir cocuk kaybolmus. Evin onunde oynuyormus. Adi ruzgarmis. Once amcasini gordum. Bana gordunuz mu diye sordu. Nasil perisandi. Farkli bir yoldan eve gidiyordum annesi karsimdan geldi. Amcasi buraya bakti dedigim halde ayni yere devam etti aramaya. Buyuk ihtimal anlamadi beni. Yuregimde hissettim acisini. Sonra camiden anons verdiler. Insallah bir kosede oyuna dalmistir diye dua ettim. Baska ihtimalleri dusunmek bile istemiyorum. Insallah bulunmustur annesinin koynunda uyuyordur.

Masallah banu abla. Rabbim hepimize boyle guzel aile olmayi nasip etsin...

Allah razı olsun canım Aminnnn inşallah hepimiz olması gerektiği gibi yaşayabiliriz Allah biliyor ya ben zayıflamayı inan en çok kapanmak için istiyorum ( hee şimdi niye kapanmıyorsun diyebilirsiniz ama kiloluyken iyice hanim teyze moduna giriyor insan kiyafetten dolayı ama biraz daha zayıf olursam en azından daha zarif dururum ve kendime daha hoş şeyler bulup daha bir zevkle dolaşırım

Allah gonlune gore versin insallah... Bende kapaliyim ya bir zayiflasam yeni yeni bir suru sey alcam insallah.

ayy boyle cocuklarla ilgili seyler olunca cok uzuluyorum hemen empati kuruyorum cok zor insallah bulunmustur olmasi gereken yerdedr aminnnn

Rabbim esirgesin kimseyi evladıyla sınamasın ....Aminnnnnnnnn
İnşallah bulmuşlardır kuzuyu ve dediğin gibi şu anda Anneciğinin koynunda uyuyordur
Yaaa eminim yüreğine ateş düşmüştür Annenin ama benim kabul etmediğim ve kim ne derse desin aslada kabul etmeyeceğim şey o yaşda bir çocuk nasıl evin önünde yalnız bırakılır oyunaması için
İnan daha dün eşim küçük kuzu evde sıkıldım diye isyan ettiğinde sırf kızımı keklemek için bana dönüp ya sal kapı önünde oynasın dedi tabi ben sazan ondan önce atladım sen kafayımı yedin bu zamanda Allah korusun diye ( ki 7 yaşına girecek değil 4 - 5 ) Ufaklıkta anında Babacığım saçmalıyorsun hiç çocuklar Annesiz sokağa çıkarmı Allah korusun ya kaçırırlarsa demezmi eşim nasıl gülüyor kız zaten şaka dedim diye inan yazın bile ya ben yada ablası başındayız eğer kapı önüne inerse ama genelde parka çıkarmayı tercih ediyorum hatta orda bile Annemle sohbette etsem gözüm hep kızımda ( bir şey anlatırken bile hep kafam kızım ne tarafa giderse o tarafa döner sanki Annemi tınlamıyormuş gibi görünüyor ama umurum değil yeterki kuzum mutlu olsun zaten Annemde aynı )

Büyük kızı 17 olduğu halde bakkala yada markete gönderdiğimde 10 dakika fazla geciksin hemen ararım nerde kaldın diye ki onuda 11 yaşına kadar bakkala dahi yollamıyordum :)

Benimde oglum geldi gozumun onune
Bi keresinde parkta gozumun onunden kacrdim deli oldum resmen bide cok kucuktuler o zaman bi gozum birinde bi gozum oborinde baska baska uerlere gidiyolar bide cok kotu bi duygu allah anasina babasina bagislasin insallahhh hic kilo verebildinmi pekiiii

Ne güzel düşünmüssün kaptancım cok güzel bi fikir valla bayıldım

Banu abla kenar bir mahalle. Evin yolu bile yok patika bir yoldan gidiyorlar. Koy gibi herkes birbirini taniyor. Anneye cok gormuyorum ben. Ciddi anlamda yoksul insanlar. Evet haklisin kesinlikle yanliz birakilmamali. Bende birakamam oglumu sanirim. Biraksamda ya balkondan bakarim ya yaninda olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…