- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Sen hangi sehirdesin canım
sende ben gibi bi aliyon bi veriyon demekki arkadasim bende oyle.bi keresnde 10 kiloya yakin verdm hepsini geri aldim malesef olsun pes etmek yok canim yola devam tam gazzzz
Insilun direnci ne diye yaziyor ki olsa soylerdi herhalde. B 12 ye arkadasim alt sinirlara yakin dedi ama doktor birsey demedi. Endokrine mi gitsem acaba ya? Tahlilde okulda kalmis. Yarin resmini paylasayim olmazsa burda canim. Sen uzun sure gitmissin ya daha bilgilisindir benden.D vitamini b12 TSH t3 t4 İnsülin direnci demir bunlar zayıflamaya engel düzgün çalışmıyorsa tahlilinde hangileri eksikse tamamla canim
kizlar bende basliyim sizinle yaa cok heveslendim yarin basliyim insallahhhhBirbirimizi Namaz konusunda da uyaralım o zaman ne dersin
Ne güzel birbirimize vesile oluruz o bahaneyle
Hadi sende reglden olduktan hemen sonra başla o zamanregl sonrası dememim sebebide en azından 1 ay rahat olucağımız için hem bir sonraki regle kadar alışmış oluruz
Kızz yarına bırakma hadi yatsıyla başka inşallahkizlar bende basliyim sizinle yaa cok heveslendim yarin basliyim insallahhhh
evet aynen bizim buranin insanlari hem gencler gelmyo namazlara der ama cocuklari camide istemezler demin buyuk ogluma okuttum.kucuk surelerden dedigin gibi biraz peygamberimizle ilgili internetten masal actim okudum bide dua ettk buyuk dyoki anne ben yarin allaha mektup yazicam dyo bende ac oglum ellerini dedm allah bizi duyar dedim biraz dua ettk sukurrrr uyudular bundan sonra hergece dua ettrp uyutucam insallahhh
canim benmde reglm dun bitti banyo yapiyimda yarin basliyim canimmmKızz yarına bırakma hadi yatsıyla başka inşallah
canim benmde reglm dun bitti banyo yapiyimda yarin basliyim canimmm
Tamam canım inşallah yarın soracagım ama bak ona görecanim benmde reglm dun bitti banyo yapiyimda yarin basliyim canimmm
insallah en buyuk temennim o iyi ahlakli terbiyeli allaha islama yakin evlatlar yetistrrirz insallah yarin yazalim oglumla insallahhBenim cadılarda bu gece erkenden uyudularküçük zaten 21:00 dedinmi yatıp uyur büyükte 1 saat evvel odasında ufak mumları yakıp uyumuş hatta uyumadan tembihledi bak kokulu mum yakıyorum söndürmeyi unutma diye gerçi mumluklarım derin bardak gibi bir şey olmaz ama ne olur ne olmaz diye o uyur uyumaz söndürdüm
En güzelini yapmışsın canımbırak mektup yazmak istiyorsa o söylesin sen yaz maksat mutlu olsun
İnan çocuklar ufak yaşta öğrenince daha da kolay adapte oluyorlaröğrenmeye daha açık oluyorlar
İnşallah hepimiz evlatlarımızı doğru şekilde yetiştirmeyi onlara Allaha yakın birer kul olarak büyütebilirizAminnnn
tamam arkadasim basliycam emin ol niyetim vardi ama vesile oldunuz kizlar ben kildikca insallah sizde sevaba girin insallah allah razi olsun ama kildinmi diye sor bana canim olurmuuuTamam canım inşallah yarın soracagım ama bak ona göre
Sormammı canıminşallah vesile oluruz birbirimizetamam arkadasim basliycam emin ol niyetim vardi ama vesile oldunuz kizlar ben kildikca insallah sizde sevaba girin insallah allah razi olsun ama kildinmi diye sor bana canim olurmuuu
Benimde esim evde ama cogu zaman sizip kalmis oluyor tv izlerken...Benim cadılarda bu gece erkenden uyudularküçük zaten 21:00 dedinmi yatıp uyur büyükte 1 saat evvel odasında ufak mumları yakıp uyumuş hatta uyumadan tembihledi bak kokulu mum yakıyorum söndürmeyi unutma diye gerçi mumluklarım derin bardak gibi bir şey olmaz ama ne olur ne olmaz diye o uyur uyumaz söndürdüm
En güzelini yapmışsın canımbırak mektup yazmak istiyorsa o söylesin sen yaz maksat mutlu olsun
İnan çocuklar ufak yaşta öğrenince daha da kolay adapte oluyorlaröğrenmeye daha açık oluyorlar
İnşallah hepimiz evlatlarımızı doğru şekilde yetiştirmeyi onlara Allaha yakın birer kul olarak büyütebilirizAminnnn
saol canimmSormammı canıminşallah vesile oluruz birbirimize
canim nerde yasiyosunuzBenimde esim evde ama cogu zaman sizip kalmis oluyor tv izlerken...ikimizin de tayini merkeze gelsin kurban kesecegim adagim var. Ne sosyal hayat ne baska birsey kalmadi bizde.
iyi geceler canim allah rahatlik versin bende esimi bekliyorum gelsinde bende yaticam sabah bizim oglaninda kursu var erkende sende allaha emanet ollKızlar ben yatıyorummalum yarın sabah erken kalkacağım kurs için
eşimde şükür 10 dakika önce evin yolunu buldu
Allaha emanet olun
İnşallah herkes yarın bol eksi görür .........Aminnnnn
Eskisehirdeyiz canim. Merkezde. Kadromuz 92 km uzaklikta olan bir ilcede. Bizi katekulleye getirip benim tayin hakkimi elimden aldilardaCa
canim nerde yasiyosunuz
Tabiki ben regl bitti banyonun yapim kaldığımız yerden devam inşallah ara ara başlayıp bırakıyoruz malesef eşim babasının vefatından beri sabahları bile kalkıp kılıyor bende öyleyim aslında regl döneminden sonra sapıtıyorumEveeeeeeet yokmu artıran kızlar topluca namaza başlıyoruz kim var başkaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?