Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sen hangi sehirdesin canım

Eskisehirdeyim canim.

sende ben gibi bi aliyon bi veriyon demekki arkadasim bende oyle.bi keresnde 10 kiloya yakin verdm hepsini geri aldim malesef olsun pes etmek yok canim yola devam tam gazzzz

Aslinda ben surekli aliyordum. Verdigim cok nadir goruluyordu. Ilk defa ciddi bir sekilde diyet yapiyorum.

D vitamini b12 TSH t3 t4 İnsülin direnci demir bunlar zayıflamaya engel düzgün çalışmıyorsa tahlilinde hangileri eksikse tamamla canim
Insilun direnci ne diye yaziyor ki olsa soylerdi herhalde. B 12 ye arkadasim alt sinirlara yakin dedi ama doktor birsey demedi. Endokrine mi gitsem acaba ya? Tahlilde okulda kalmis. Yarin resmini paylasayim olmazsa burda canim. Sen uzun sure gitmissin ya daha bilgilisindir benden.

kizlar bende basliyim sizinle yaa cok heveslendim yarin basliyim insallahhhh

Benim cadılarda bu gece erkenden uyudular küçük zaten 21:00 dedinmi yatıp uyur büyükte 1 saat evvel odasında ufak mumları yakıp uyumuş hatta uyumadan tembihledi bak kokulu mum yakıyorum söndürmeyi unutma diye gerçi mumluklarım derin bardak gibi bir şey olmaz ama ne olur ne olmaz diye o uyur uyumaz söndürdüm

En güzelini yapmışsın canım bırak mektup yazmak istiyorsa o söylesin sen yaz maksat mutlu olsun
İnan çocuklar ufak yaşta öğrenince daha da kolay adapte oluyorlar öğrenmeye daha açık oluyorlar
İnşallah hepimiz evlatlarımızı doğru şekilde yetiştirmeyi onlara Allaha yakın birer kul olarak büyütebiliriz Aminnnn

insallah en buyuk temennim o iyi ahlakli terbiyeli allaha islama yakin evlatlar yetistrrirz insallah yarin yazalim oglumla insallahh

Benimde esim evde ama cogu zaman sizip kalmis oluyor tv izlerken... ikimizin de tayini merkeze gelsin kurban kesecegim adagim var. Ne sosyal hayat ne baska birsey kalmadi bizde.

Kızlar ben yatıyorum malum yarın sabah erken kalkacağım kurs için
eşimde şükür 10 dakika önce evin yolunu buldu

Allaha emanet olun
İnşallah herkes yarın bol eksi görür .........Aminnnnn

Kızlar ben yatıyorum malum yarın sabah erken kalkacağım kurs için
eşimde şükür 10 dakika önce evin yolunu buldu

Allaha emanet olun
İnşallah herkes yarın bol eksi görür .........Aminnnnn
iyi geceler canim allah rahatlik versin bende esimi bekliyorum gelsinde bende yaticam sabah bizim oglaninda kursu var erkende sende allaha emanet oll

Günaydin kizlar hemen kilo bildirimimi yapayım. Biraz sonra okula cikacağım.

Gecen hafta 94.1
Bu hafta 93.3
Fark 0.8
%0.85
Cok sukur bu haftada kilo verebildim. Sabit cıksa bile üzülmeyecektim.

Herkese hayırlı cumalar.

Eveeeeeeet yokmu artıran kızlar topluca namaza başlıyoruz kim var başkaa
Tabiki ben regl bitti banyonun yapim kaldığımız yerden devam inşallah ara ara başlayıp bırakıyoruz malesef eşim babasının vefatından beri sabahları bile kalkıp kılıyor bende öyleyim aslında regl döneminden sonra sapıtıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…