anlıyorum seni bitanem bende evleneli 2 yıl olacak 13 gün sonra ilk başlarda bende korundum senin düşündüğün gibi düşünüyordum hep 8 ay korundum daha sonra eşim dediki yaşımız geçiyor artık çoçuk yapalım bıraktık korunmayı ilk ay birşey olmadı tabi 2 ay adetim gelmedi test yaptım negatif 2 ay daha gelmedi sonra geldi ondan sonra doktora gittik kilo vereceksin dediler ilaçlar kullnadım bir sürü bu zaman zarfında mam olmadı halen çabalıyorum ama malesef olmuyor geçen ay rahim filmi çektirdim biliyorsundur senden hayatımda hiç birşey okadar çok canımı yakmamıştı şimdi bebek için yapmıyacağım şey yok anlıyacağın dayanmıyacağımda acı yok bunları sende yaşıyacaksın demiyorum elbet allah korusun inşallah düşündüğün ay hamile kalırsın da bunları yaşamazsın ben 15 aydır gitmediğim doktor kalmadı verdiğim paranın kullnadığım ilaçın hesabı yok ama şuan bukadar sıkılmamın sebebi zaten bunlar hem madi açıdan hemde manevi acıdan çok zarar verdi bu tedavi süreci bana birde sonuç alamamış olmam iyice beni yıprattı
kıyamam canım sana ben inanıyorum Allahın yardımıyla kısa sürede başarıya ulaşacaksın ve çok da iyi bir anne olacaksın...
canım benn korunmuyorum eşime söyledim ben korunmam zaten yaşım belli bir de artı hormon alıp yumurtalıklarımı tembelleştiremem dedim..yakında gidip bir kadın doğumcuya duruma baktırcam çocuk olmasını engeller bir durum var mı yok mu diye..seneye falan duruma bakıcaz..ama kısmet bu işler..Allah hayırlısını versin hepimize işallah..