Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Güzelbi liste olmuş kaptanim hadi hayırlısı

Kaptancim guzel bir liste sicak su var her ogunde sebebini sordunmu yag yakimi icinmi acaba?
Insallah diledigin kiloya inersin canim hayirlisi olsun
Bende gitsemmi diyetisyene diye dusunuyorum kendi cabamla istedigim gibi veremiyorum

Bence sevinmelisin canm 2 ayda 8 kilo cok iyi bence ben 4 ayda 4 kiloyu zor verdim :)
Bu azimle bence yaza istedigin kiloda olacaksin

Hosgeldin banu abla. Uzulme benimde metebolizma yasim 46 hala 46 olsun ama bir anda gencleseceğim.
Menumun guzelmis ve uygulamasida zor degil. Hatta seni tanidigim kadariylada tam senlik. Hadi Allah kolaylik versin

Aynen çok fazla ayrıntılı uğraştıracak gibi değil öğlen yemekleri derdim olmayacak o çok güzel akşamlıkta az kıymalı bir sebze yemeği yapınca çocuklarda itiraz etmez bence
Ay bak Huzurvemavi sarma diyince oda aklıma geldi kıymalı sarma al sana sebze yemeği

Güzelbi liste olmuş kaptanim hadi hayırlısı

İnşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhh
Eşim yarın alışverişini yapalımda sende pazartesi başla dedi hani ille pazartesi başlatacak sanki öğlen başlanmıyor

Selam kizlar
Asma yapragi sardim piserken bakayim dedim nasilsiniz

Ohhh hamarat hatun valla pek severim sarmayı ellerine sağlık

Kaptancim guzel bir liste sicak su var her ogunde sebebini sordunmu yag yakimi icinmi acaba?
Insallah diledigin kiloya inersin canim hayirlisi olsun
Bende gitsemmi diyetisyene diye dusunuyorum kendi cabamla istedigim gibi veremiyorum

Aminnn inşallah hepbirlikte canım Eğer yakınında uygun bir yer varsa bir dene bence belki çok daha güzel faydasını görürsün

Hee sıcak su sanırım yağ yakımı için çünkü ısrarla sıcak su dedi
Hatta sonra aklıma geldi sırf sıcak su yerine herhangi bir çay atsam olurmu diye sormadım :) neyse bir sonrakinde sorularımı not eder öyle giderim

Çok güzel liste olmuş inşallah tam uygularsan faydasını görürsün. Sıcak suyun amacı yağ yakmak için mi.

Ben 1 haftadir hindistan cevizi yagi kullaniyorum kizlar bagirsaklarim daha duzenli calisiyor ...
Metebolizma hizlandiriyor ve hipo troidim var onun icinde iyi bakalim belki hizlanir kilolarimin gidisi
Artik havalarda isindi sabah yuruyusune baslasam diyorum

Çok sevindim memnun kalmana. İnşallah bu enerji ve gayretle istediğin gibi kilo verirsin canım. Hangi hastane ya da diyetisyenin adı nedir acaba. Bakayım bi gidebilirsem ben de giderim inşallah.

Çok sevindim memnun kalmana. İnşallah bu enerji ve gayretle istediğin gibi kilo verirsin canım. Hangi hastane ya da diyetisyenin adı nedir acaba. Bakayım bi gidebilirsem ben de giderim inşallah.

İnşallah canım bu kez çok inanıyorum üstelik bir daha gelmemek üzere gidecek Allahın izniyle

Kadının Adı Sibel Baysal hatta facedede bakabilirsin öncesi sonralarıda koyuyor

Korumada olanlarda çok ya yoğunluk oluyor valla şişman hatun 8 kişiyse 18 zayıf vardı 6 aylık koruma dönemini ücretsiz sunuyor hedefine ulaşanlara o çok cazip geldi açıkçası

Bu arada kızlar küçük kuşumu yüzmeye yazdırdım tabi bekleme listesine aldılar yoğunluk var diye okullar kapanıncaya kadar sıra gelir tatilde kuşum hem yüzmeyi öğrenir hemde spor yapmış olur
Zaten şimdiden bana diyor ben hiç kilo almayacağım göbişim var diyet yapacağım diye ki hiç alakası yok ama evde ip atlar mekik çeker anası kızı kadar olamadı

Bu arada kızlar ya sormayı unuttum diyetisyene yürüyüş dedi ya dışarı çıkamazsam koşu bandımı kullansam olurmu diye sordu Ayşe ona tabiki olur nasıl istersen dedi acaba aynı şey epileptik bisiklet içinde geçerlimi olmadı eşimi ikna edeyimde kızların odasından yine salona alayım onu Mügeyi izlerken binerim

Korumada olanlarda çok ya yoğunluk oluyor valla şişman hatun 8 kişiyse 18 zayıf vardı 6 aylık koruma dönemini ücretsiz sunuyor hedefine ulaşanlara o çok cazip geldi açıkçası
aa süpermiş niye kalabalık olduğu belli oldu. ben de almıştım randevu nolur nolmaz diye. o vakte kadar gittiğim diyetisyenden memnun kalmazsam giderim.

İyi aksamlar kizlar aksamin bu saati oldu isim yeni bitti sabah temizlige bi giristim ayaklarimin alti agriyo valla e cocuklarda olunca malum sildigim yerlere giriyolar durmadan bagirmaktan bogazlarim acito valla zar zor bi fasulye yemegi yaptim patatesli kiymali yaninada.ispanakli makarna demin camasir astim bi posta bi postada yikaniyooo ayyy biz kadinlarin hic isi bitmezmi yaaaaaa bide o kadar temizlik yap yarin tekrar aynisi olacak su ev isi cok nankorr vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…