ahahaaa çok güldüm ya bak sen miniğe. besle büyüt patlatırsın diye topunu vermesinAyyyyyy kizlar insallah guzel guzel sonuclar alirsiniz insallah bizde sizden gorup duyup gaza geliriz bende kahvaltimi yaptim birazda cocuklarin zip zip toplariyla pilates yaptim tabi bizim kucuk fare topunu aldi izin vermedi patlatrsin dyoooglum alirim ben sana dedimsede nafileee
evet canim bende cok sukur ben buraya girince 79 kiloydum simdi 75 500 olmusum az gitti ama genede cok mutluyum en azindan almamak icin dikkat etmis oluyorum canim insallah hep birlikte cok cok guzel sonuclar alicaz yeterki istekli ve birazcik iradeli olalim bide canim sen kac kilosun ben bilmiyorumda merak ettimahahaaa çok güldüm ya bak sen miniğe. besle büyüt patlatırsın diye topunu vermesin
Bu arada ben şimdiden gaza geldim.oynakbasi34 nın heyecanı beni de gaza getirdi. güzel sonuçlar alalım hep birlikte inşallah
Canım ben 97 kiloyum. 3 ay önce doğum yaptım. doğuma 98 kiloyla girmiştim zaten. hiç gitmedi maalesefevet canim bende cok sukur ben buraya girince 79 kiloydum simdi 75 500 olmusum az gitti ama genede cok mutluyum en azindan almamak icin dikkat etmis oluyorum canim insallah hep birlikte cok cok guzel sonuclar alicaz yeterki istekli ve birazcik iradeli olalim bide canim sen kac kilosun ben bilmiyorumda merak ettim
canim daha cok yeni olmus dogum yapali eger sezeryanla olduyca zaten dogumda cok gitmiyo canim hic sikma canini birbirimizin destegiyle vericez bu kilolari insallah sende istedigin kilolara dusersin canimCanım ben 97 kiloyum. 3 ay önce doğum yaptım. doğuma 98 kiloyla girmiştim zaten. hiç gitmedi maalesefÜç ay geçti hala baskülde bir oynama olmayınca ben de dedim bişiler yapmalıyım. ilk hedefim 80. Hayırlısı bakalım.
Ayyyyyy kizlar insallah guzel guzel sonuclar alirsiniz insallah bizde sizden gorup duyup gaza geliriz bende kahvaltimi yaptim birazda cocuklarin zip zip toplariyla pilates yaptim tabi bizim kucuk fare topunu aldi izin vermedi patlatrsin dyoooglum alirim ben sana dedimsede nafileee
Selam kızlar ben yine kv mesaisindeyim
oynakbasi34
Kaptanım cok güzel bi başlamgiç olsun inşallah senin için
moni yle çekindiginz resmi koyunda bizde görelim
Bu ara herkes izin almaya başladı gecen haftalarda listeye sogmıyoduk yaprak dökümü başladı galiba
T turkmenkizi86 rakibem senden naber dün için tebrik ediyorum seni enazından benim gibi artı da degilsin
evet canim bende cok sukur ben buraya girince 79 kiloydum simdi 75 500 olmusum az gitti ama genede cok mutluyum en azindan almamak icin dikkat etmis oluyorum canim insallah hep birlikte cok cok guzel sonuclar alicaz yeterki istekli ve birazcik iradeli olalim bide canim sen kac kilosun ben bilmiyorumda merak ettim
Canım ben 97 kiloyum. 3 ay önce doğum yaptım. doğuma 98 kiloyla girmiştim zaten. hiç gitmedi maalesefÜç ay geçti hala baskülde bir oynama olmayınca ben de dedim bişiler yapmalıyım. ilk hedefim 80. Hayırlısı bakalım.
evet canım sezeryanla yaptım. şekerden ve hamurdan uzak durabilirsem gidecek zaten bu kilolar eminim. aslında süt olsun diye değil de kendimi tutamadığım için yiyorum valla. yeni doğum yaptığım zamanlar çok iyiydi annem yanımdaydı hep sağlıklı yemekler yaptı. sonra annem gidince ben bebekle kendime yemek yapmaya bile fırsat bulamadım e emzirirken insan çok acıkıyor. ben de elime ne geçerse onu yiyordum. yemek yapamadığım için akşam da eşimle dışarıdan yiyorduk. şimdi uykuları biraz uzamaya başladı bebişin. biraz daha rahatladım gibi sanki. böyle yavaş yavaş bir hayat düzeni oturtmaya çalışıyorum ama çok yavaş olmasa iyi olur yaniÇok güldüm
Sagol canım. Olsun uzulme mukafatı cennette senin orucunun.
Sabirli olcaz gidecek hepsi insalah...
Cok kisa zamanda iyi kilo verdin canım.
Eger sezeryanla dogum yaptıysan normal canım. Sakin süt olsun diye tatli yeme hatasına dusme. Süt artirici seyler ye tabi. Emin ol sende o kilolarindan kurtulursun. Ben 99 la cikmistim dogumdan buraya basladigimda 104.5 hep sut oldun diye yemekten oldu.
Evet canim cok sukur yagdan gidiyor. Kas kutlesinden cok gitmiyor simdiye kadar belden 10 cm belden 12 cm kalcamdan incelmişim.Canim dayanabilirsin bence evet kimse kilolari sak diye vermiyo bizde veremeyiz oyuzden birazcik sabir dogru herseyden yiycez tabi ama az az kaloriyi yariya bolmek lazim biz cok uygulamiyoruz bu islemi canim ayriyetten yagdan gitmesi cok cok guzel insallah hep boyle yagdan gider canim
inşallah canım. inanıyorum gidecek bu kilolar. burası bana şimdiden çok iyi geldi. bir frenleme mekanizması oluşuyor insanın beyninde. tam elimi bişe atıcam. birinin "yiyecektim ama yemedim" yazısını okuyorum. dur diyorum ben de yemeyeyim. menüleri yazmak da çok iyi oluyor. ben zaten kendime liste hazırlamıştım. yazıyordum. burda yazmak daha da motive etti açıkçasıcanim daha cok yeni olmus dogum yapali eger sezeryanla olduyca zaten dogumda cok gitmiyo canim hic sikma canini birbirimizin destegiyle vericez bu kilolari insallah sende istedigin kilolara dusersin canim
evet canım sezeryanla yaptım. şekerden ve hamurdan uzak durabilirsem gidecek zaten bu kilolar eminim. aslında süt olsun diye değil de kendimi tutamadığım için yiyorum valla. yeni doğum yaptığım zamanlar çok iyiydi annem yanımdaydı hep sağlıklı yemekler yaptı. sonra annem gidince ben bebekle kendime yemek yapmaya bile fırsat bulamadım e emzirirken insan çok acıkıyor. ben de elime ne geçerse onu yiyordum. yemek yapamadığım için akşam da eşimle dışarıdan yiyorduk. şimdi uykuları biraz uzamaya başladı bebişin. biraz daha rahatladım gibi sanki. böyle yavaş yavaş bir hayat düzeni oturtmaya çalışıyorum ama çok yavaş olmasa iyi olur yani
ohh ne guzellinşallah canım. inanıyorum gidecek bu kilolar. burası bana şimdiden çok iyi geldi. bir frenleme mekanizması oluşuyor insanın beyninde. tam elimi bişe atıcam. birinin "yiyecektim ama yemedim" yazısını okuyorum. dur diyorum ben de yemeyeyim. menüleri yazmak da çok iyi oluyor. ben zaten kendime liste hazırlamıştım. yazıyordum. burda yazmak daha da motive etti açıkçası
inşallah canım.Canım benim velet 7 aylikti basladigimda haziranda basladim yazin maas alabilmek icin. Her tenefus basimi masaya koyardim. Benimkiyle cokbyakin bebekleri olan arkadaslar bizimki sabaha kadar uyuyor derdi ben saat basi kalkiyordum ama zamanla uzayacak uyuma sureleri. Bende senin gibi ne bulsam yiyordum. Keske o zamandan bilinclenseymisim. Saglikli beslenerek verebilirsin. Benim diyetisyenim hep yemekleri etli yap diyor. Et kiyma ekleyerek daha iyi olabilir canim kilo vermen. Zaten diyetisyene de gideceksin guzel sonuclarin olur insallah.
Canım verdiğin kilo çok görünmese bile sonuçta yağdan gitmiş. Bu çok önemli. İnşallah bir dahaki sefere daha iyi olacak. Canım listeni bana özelden atabilir misin. Merak ediyorum.Bende ditetisyenime gittim geldim kızlar. 92.7 geldim. 92 gelirim diye bekliyordum ama yok olmadi1.8 kg vermisim. 2 kg yagdan gitmis 200 gr kasa dönüsmü. 100 grda su. Az gitmis dedim. Hatta bu son hafta ben cok spor yaptim dedim. Bana terliyormusun yururken dedi hayir dedim. Evde de bol bol hareket edeceksin dedi bir kac hareket gosterdi. Yeni bir liste verdi bunu 1 hafta uygula yapabilirsen 3 hafta dedi ama sakin kacamak yapma dedi. Bu kez kacamak yazmadi yani. Bir kac hareket gosterdi karnimin erimesi icin onuda burda anlatacağım. Cok mekik cekiyorum dedim orasi zor erir ama olacak dedi. Sabirli olman lazim dedi. Benden kitle indeksin 39 un uzerindeydi elinde bir tablo var onu gosterdi sen bunun disindaydin bak icindesin dedi.
2 ayda 10 kg verdirmeyi hedefliyoruz dedi. Ama ben 8 kg verdim az oldu dedi. Metebolizmani hizlandirmak icin hareketli olacaksin leslie 5bin adimi yap evde cok ise yarar dedi. Dertlestim baya. He birde sadece sebze yiyerek kilo veremezsin yag yaparsin dedi. Nasil yani dedim bak ineklere koyunlara sadece ot yiyorlar dedi. Ilginc geldi. Simdi listemi iyice inceleyecegim eksikleri alacağım yarından tezi yok yeni listeme baslayacağım ve dayanabilirsen 3 hafta yapacağım.
Ben başakşehirde yaşıyorum canım. Bu arada ben de merak ettim sizin bu diyetisyen nerede. bana yakın bir yerlerde ise siz memnun kalırsanız ben de giderim
Selam kızlar ben yine kv mesaisindeyim
oynakbasi34
Kaptanım cok güzel bi başlamgiç olsun inşallah senin için
moni yle çekindiginz resmi koyunda bizde görelim
Bu ara herkes izin almaya başladı gecen haftalarda listeye sogmıyoduk yaprak dökümü başladı galiba
T turkmenkizi86 rakibem senden naber dün için tebrik ediyorum seni enazından benim gibi artı da degilsin
Canım senin adına çok sevindim. İstediğin gibi biri olması çok önemli. İnşallah herşey dilediğin gibi olur. Listeni paylaşsan bakayım çok merak ettim. Bende daha dikkatli olucam sizlerle daha motive olurum inşallah.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Ayşeyle Diyetisyende buluştukÇok keyifli geçti gerçi baya bekledik
İnanılmaz kalabalıktı ama çoğunluk korumaya geçmiş artıkAyşeyi beklerken bir bayanla sohbet ettim 7 ayda 26 kg vermiş hatun
Önce bir odaya geçip ölçüm yapılıyor ve maalesef kilomdan dolayı metabolizma yaşım 49 çıktıama ölçümü yapan hatun müthiş enerjili biriydi Sakın rakama ve metabolizma yaşına takılma Ablacığım emin ol burada okadar güzel kilolar verenler varki sende onlardan biri olacaksın dedi kilon fazla olduğu için çok daha güzel gidecek hatta dedi
1 saatten fazla bekledik diyetisyenle görüşmek için ama o arada hoş sohbetimizi de ettik Ayşeyle
Bana 3 ana 4 ara öğünlü çok güzel bir liste verdi hemde öyle antin kuntin yemekler olmadan ( hani bazı diyetisyenler enginarı şöyle yap yok bilmemne otunu şu şekilde pişir derler ya onlar gibi değil )
Önümüzdeki salı değilde bir sonraki salı tekrar çağırdı ( haftasonu daha kalabalık olur diye haftaiçine aldıkPerşembeye deng geleydi iyidi de salı diyince hadi tamam dedim )
Diyetisyende çok tatlı dilli bir hatunMeğer doğru bildiğimiz ne kadar çok yanlış varmış Çok şükür oda ekmeğe karşı olan bir hatun hiç ekmek yok listemde hatta birazdan size bir sonraki tartı gününe kadar uygulayacağım listeyi atayım
Bakalım bir sonraki görüşmeye kadar en az 2.2 kg verirsin diye bekliyorum Ablacığım dediheee haftada 4 gün 45 dakika yürüyüş istiyorum senden dedi ama AVM ve alışveriş için çıkılanı spordan saymıyorum dedi Peki dışarı çıkamadığım zaman evde Leslie yapsam olurmu dedim yok dedi meğer Leslie kas yapıyormuş ve zayıflama sürecinde kesinlikle tavsiye etmiyor sadece yürüyüş ( dışarda yada koşu bandında sanırım epileptik bisiklette buna dahil olabilir onu sormayı unuttum açıkçası
Birde sabah 6da parka çıksam yürüsem olurmu dediğimde aç karnına kesinlikle yürüyüş yapma yemeklerden yarım saat sonra her an uygun dedi
Tabi 3 litrede su içilecek en az
Cidden çok enerjik gittim ve bu kez nedense daha çok inanıyorum kilolardan kurtulacağıma
4 ayda 40 kg bile veren olmuş ölçümü yapan bayanın demesi
Kesinlikle harfiyen listeye uy ve sakın kaçamak yapma sende çok güzel kilolar verirsin dediBirlikte 40 kg vereceğiz sonrada korumaya alıcağız dedi
Canım gittiğimiz diyetisyen Sultanciftliğindesana baya uzak ama eğer tranvayla gelme imkanı varsa çokda uzun sürmez Ayşe Bahçeşehirden geldi ( gerçi ilk olduğu için eşi bıraktı ama aktarmalıda olsa trafik derdi olmadan gelinebilir hatta bir sonraki görüşmelere öyle gelecek
Valla nasıl heycan yaptıysak tramvay beklerken aklımıza geldi ama ordada ortam müsait değildibir sonraki buluşmada inşallah unutmayacağız hem öncesi sonrası için lazım olacak nasılsa
Resim eklemeyi denedim ama hep hata verdi bari yazayım
Sabah uyanınca; 1 su bardağı oda sıcaklığında su
( sabah aç karnına şekersiz türk kahvesi yada filtre kahve sevdiğimi söyleyince onuda içebilirsin dilediğin zaman dedi ama 2si1 aradalar yasak )
Kahvaltı 09:00da;
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir
Bol şekillik tabağı
1 fincan maydanozlu yeşil çay
ara 11:00de
1 fincan sıcak su
1 adet kivi
Öğle 13:00de;
1 kepçe çorba
1 kase yoğurt
Bol yeşil salata
ara 15:00de
1 Fincan sıcak su
1 adet kivi
ara 17:00de
1 adet elma veya 3 adet gün kurusu
Akşam 19:00da
Bol salata
4 yemek kaşığı kıymalı sebze yemeği
1 kase cacık ( içine bir kaşık zerdeçal )
ara 21:00de
1 fincan sıcak su
1 adet kivi
Gün içinde en az 3 litrede su
Bunu ayın 11ine kadar uygulayacağımve tabiki yürüyüş şart 4 x 45 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?