- 1 Ağustos 2016
- 121
- 193
- 103
- 27
Merhaba 18 yaşındayım 60 kgyim boyum 165 hedefim 52küsür benide aranıza alır mısınız
ayy yok ben çok karşıyım ameliyata izin yok sanaBen bile bazen dusunuyorum ameliyat isini. Diyet yaparken bir kac hafta veremedigin oluyor ama onda hizlica kilo veriyorsun... Tabi eşim kesinlikle izin vermeyeceği için ona teklif dahi etmiyorum.
siniri yatışınca evinede döner sanada gelir merak etme tatlımKizlar acayip moralim bozuk. Benim oglana kayinvalidem bakiyor iki aydir oncesinde annem bakiyordu. Annem biraz dinlensin diye onu cagirdik.
Annemle babam tartismislar bugunde koye geceklerdi. Annem abime sebiha kvsini gondermesin ben donmeyecegim demis. Hakikaten donmez mi yakv de gidecek. 3 hafta fazladan tuttuk onu. Koyde de isleri var. Zaten cok yoruluyorum bahsetmistim de...
[USER=181962]@moni Kuzummmm arıyorum telin mi değişti yoksa :) Yarın nasıl yapacağız nasıl buluşacağız diye konuşalım istedim[/USER]
Valla yaaa bende çok istiyordum ama takım dolu sanıp 5. Takıma geçmişoradaki listede şu anda ama eminim fırsat buldukça oda gelir
bi yanlışlığa kurban gittim dermişim
yettim yettimSimdi siz diyetisyenle birlikte cok guzel kilolar vereceksiniz insallah bizde gaza gelecegiz. Ben iki haftada 3.4 kg vermistim basta. Eminim sizde oyle olacaksiniz
oynakbasi34 moni
Bu kadar etikete gelir herhalde
evett yena dan ilk haber geldi çok şükürMerhabalar kızlar
@YENA topraam çıkmiş ameliyattan odadaymış,çok şükür..berfin mesaj yazınca size de haber vermek istedim merak edebileceginizi düşünerekten..
Öpüyorum hepinizi,özlendiniz
86 kilodan 57 kiloya düştüm.hapsız diyetisyensiz.Tek gereken istemek ve kararlı olmak.Fazla uzatmadan temel konuları yazayım.İlk madde kan ve sağlık değerlerinizi araştırın hormonlarınıza baktırın.Her şey normal ise zayıflamaya başlayabilirsiniz.Benim hiç bir kan değerimde sorun olmadığı gibi aksine daha sağlıklıyım.Başlıyoruz..
SABAH KAHVALTI
Çalışıyosanız bir çay bardağı süte 2 kaşık yulaf ezmesi ,1 kaşık tam tahıl gevrek,1 tatlı kaşığı bal tercihe göre k.üzüm fındık vs..
Çalışmıyosanız daha sağlıklı olan yiyebildiğiniz kadar salatalık domates zeytin peynir yeşil biber acı olanı tercihtir.1 adet haşlanmış yumurta çok haşlanmayacak.
ÖĞLEN
Sebze yemeği 1.5 porsiyon yada çorba 1.5 porsiyon yada et 1.5 porsiyon ekmeksiz.
ARA
Bir porsiyon meyve
AKŞAM
Sabah yulaf yemeyenler sütlü yulaf ,yumurtalı tarifi yemeyenler kahvaltı yapabilir
SONRA
istediğiniz saate kadar ayran ,cacık sarımsak,acı biberli yoğurt ,sütlü sade kremasız kahve serbest.meyve yemiyoruz akşam.
MUTLAKA HER GÜN kAhvaltıdan 2 saat sonra duble bira bardağıyla yeşilçay içine bol limon ve kök tarçın.Çaydan 2 saat sonra yemek.Her gün 3 bira bardağı su.
EKMEK ,TATLI VS.. KESİNLİKLE YOK ! HAFTA SONU TEK ÖĞÜN SERBEST (PİZA İSKENDER TOST,BÖREK VS..İSTEDİĞİ KADAR)
Öpüyorum hepinizi.Bu bilgilerle başarıya ulaşılmış ve hayata adeta yeniden gelinmiştir.Liste tamamen bana aittir.Kıymetini bilin derim :)Bozarsanız pes etmeden tekrar tekrar devam edin.Bu listeyle 5 ayda sağlığınızı bozmadan 30 kilo verirsiniz.Spor yapanlar daha da çok verebilirler.Ben mutluyum sizde olun istedim.Sevgiler..
ayy yok ben çok karşıyım ameliyata izin yok sana
siniri yatışınca evinede döner sanada gelir merak etme tatlım
[B]bi yanlışlığa kurban gittim dermişim:KK70:
canımcım benim gönlüm sizlerle burayı bırakabilirmiyim zaten baksana zırt pırt çıkıveriyorum bi yerlerden:KK70:
5.takım zaten kardeş takım sizde gelin sohbete:KK56:biraz disipline oluyorum oradaHoppa onlarda sizin kadar tatlılar:KK68:[/B]
[B]yettim yettim:-)
banuşuma anlattım bugün komşumda cuma kuranındaydım telefonun sesini kısıp girişe bırakmışım bide eve gelince gördüm Hoppa[/B]
yarın banumla unutmassak fotoğraf çekiliriz öncesi ve sonrası için lazım olur
ayy o günleri görürüz inşallah
kızlar sizlerin desteğine ihtiyacımız var 8. ve 5. takım olarak yanımızda olduğunuzu biliyoruz
evett yena dan ilk haber geldi çok şükür
kızlar dolanırken şunu buldum bi göz atın isterseniz
Kızlar o kadar yorgunum ki. Bebişle ikea ya gitme gafletinde bulundum. Ölüyorum yorgunluktan. Menümü paylaşıp yatayım ben. Herkese hayırlı geceler.
9.30
1 havuç
12.30
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
1 haşlama yumurta
havuç, salatalık, 1 ceviz
16.30
1 ayva
17.30
bir kase sade yulaflı yoğurt
20.00
8 küçük köfte
sebze haşlama
1 bardak ayran
1 minik içli köfte
su: 2 lt
spor:yok
günaydın hayırlı güzel hafta sonları olsun
ayy bende aynıyım banum heyecan yaptım niyeyse
ben dün akşam makarna yedimKesinlikle ne derse harfiyen uyacağız canımeminim bir sonraki hafta bile güzel rakamlar göreceğiz
Sabah yine artı çıktım tartıdabakalım orada ne çıkacağız
Artık ona göre son miladımız olur da çok güzel kilolar veririz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım bu haftasonunu kaçamaksız ve bol eksili geçiririz
Bugün kendimi okul gezisine gidecek diye heycanlı hisseden öğrenci gibi hissediyorum
Dün gece 23:00de yattımtabi bir an önce sabah olsun diye değil sadece gün içinde fazla yoruldum sanırım ama aslında erken yatmayı alışkanlık haline getirsem süper olur
Bakalım bugün nasıl geçecekAklımda deli sorular daha doğrusu diyetisyenle menü oluştururken herşeyimi düzgün anlatmam lazımki sonradan ay şunuda sorsaydım diye düşünmeyeyim
Normalde randevu saatine kadar deli gibi su içmiş olurdum da bugün su bile içmeye çekiniyorum sonuçta hatun tartıya çıkarak
Önce bir kendime gelmek için şekersiz kahvemi yapayım da sonra artık hafif birşeyler yerim ki bari tok ta olsam fazla ağır çıkmamayım
Evet yaaaaşöyle güzel bir resim çekilelim ki bir kaç ay sonra fark olunca tekrar kıyaslama yapabilelim
Alllahımmmm duy sesimizibizede inşallah nasip olurda bakınca vayyy be diyelim ve dedirtelim tabi en önemlisi çok daha sağlıklı ve rahat hareket edebilelim
Ay şükürler olsun dünden beri aklım ona takılmıştıİnşallah bundan sonra çok daha mutlu olur ve güzelce kiloları bir daha gelmemek üzere gönderir
Hemen inceliyorum canım
Menün gayet güzel canımvalla bence spor yaptım deme İkeayı gezmek başlıca spor
Bu arada sen nerede yaşıyordun canımİkea diyince her yerde yok ya o bakımdan merak ettim
Ay pek de bişi yememişsin yani. bi tek mısır iyi olmamış. onun dışındakiler çok sağlıklı. Bu arada bayılırım kabak yemeğine. Bi ara yapayım bariKizlar menumu yazayim kac gundur yazmiyom
SABAH kahvalti yapmadim oglusu kursa goturdum o yuzden 1 bucuk gibi geldim eve kabak yemegi yapmistim yogurtla ondan yedim
ARA OGUN yapmadim
AKSAM 5 GİBİ GENE BİR TABAK KABAK KAVURMASİ 1 TABAK PİRASA YEMEGİ YANİNA YOGURT BİRAZ COK YEDİM GALİBA
AKSAM 1O GİBİ SUTLU KAHVE VE YANİNA AZYAGLİ AZ TUZLU BİR AVUC MİSİR PATLATTİM BU KOTU OLDU AMA YAGİ COK AZDİİ
3 LİTREYE YAKİNDA SU İCTİM BİDE 3 BARDAK YESİLCAY NE COK SEY YEMİSİM YORULDUM YAZARKEN
evet kahvalti yapmayinca obur ogunler cok yeniyo ama erkenden gidiyoruz kursa e malum pogca simit almakta istemiyorum canim bende cok seviyorum yemegini sevmiyorumda bol soganla kavurmasini cok seviyorum misir kotu oldu evet evde cocuklar oldugu icin biskivi tarzi seyler oluyo malum onlardan yemiyimdiye e bide kahve yani bos olmuyo az bise yaptim istee pismanimmmmmmAy pek de bişi yememişsin yani. bi tek mısır iyi olmamış. onun dışındakiler çok sağlıklı. Bu arada bayılırım kabak yemeğine. Bi ara yapayım baribi de kahvaltı önemli diyorlar. atlamamak lazım ama bu aralar ben de sürekli atlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?