Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba 18 yaşındayım 60 kgyim boyum 165 hedefim 52küsür benide aranıza alır mısınız

Alırız tabi Aramıza hoş geldin canım
Ben kendimi tanıtayım;

Adım Banu, 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim
Takımın kaptanlığını yapıyorum

Hemen aklımdayken sana kuralları kısaca özetliyeyim;

Her Üyeden her gün en azından 5 mesaj bekliyoruz
Herkes kendi dilediği gibi diyet yapıyor ve günlük menü hatta yapıyorsa spor dakikasını burada paylaşıyor
Her cuma tartı günümüz yani herkes saat en geç 12:00 hadi taş çatlasın 14:00de kadar kilo bildirimini yapıyor;

Örn.
Başlangıç ; 80
Geçen hafta 78
bu hafta 77
giden - 1
Yüzdesi 1,28 ( Verilen kg miktarı / geçen haftanın kilosu x 100 olarak hesaplanıyor )

Tabi yüzdeyi hesaplamayı öğrenene kadar ben seve seve yardımcı olurum

Yeni üyelerimiz ancak 3.cü bildirimde takım listesine kalıcı olarak dahil olabilir ( deneme süresi gibi bir şey öncesi ve maalesef bu kurali esnetme gibi bir şansım yok )

Eminim sende sağlıklı beslenerek burada motive olur hedefine ulaşırsın

Ben bile bazen dusunuyorum ameliyat isini. Diyet yaparken bir kac hafta veremedigin oluyor ama onda hizlica kilo veriyorsun... Tabi eşim kesinlikle izin vermeyeceği için ona teklif dahi etmiyorum.
ayy yok ben çok karşıyım ameliyata izin yok sana
siniri yatışınca evinede döner sanada gelir merak etme tatlım

[USER=181962]@moni
Kuzummmm arıyorum telin mi değişti yoksa :) Yarın nasıl yapacağız nasıl buluşacağız diye konuşalım istedim [/USER]

[QUOTE="afy2646, post: 50777287, member: 542640"]Kaptaninim [USER=181962]@moni
ablamızı da bizim takima alalim yaa lutfeenn...[/QUOTE]

Valla yaaa bende çok istiyordum ama takım dolu sanıp 5. Takıma geçmiş oradaki listede şu anda ama eminim fırsat buldukça oda gelir

Kaptanlar izin verince takim degistiremiyor mu ki? moni duy sesimi
bi yanlışlığa kurban gittim dermişim
canımcım benim gönlüm sizlerle burayı bırakabilirmiyim zaten baksana zırt pırt çıkıveriyorum bi yerlerden
5.takım zaten kardeş takım sizde gelin sohbetebiraz disipline oluyorum orada onlarda sizin kadar tatlılar

Simdi siz diyetisyenle birlikte cok guzel kilolar vereceksiniz insallah bizde gaza gelecegiz. Ben iki haftada 3.4 kg vermistim basta. Eminim sizde oyle olacaksiniz
oynakbasi34 moni

Bu kadar etikete gelir herhalde
yettim yettim
banuşuma anlattım bugün komşumda cuma kuranındaydım telefonun sesini kısıp girişe bırakmışım bide eve gelince gördüm
[/user]

Kizlar menumu yazayim kac gundur yazmiyom
SABAH kahvalti yapmadim oglusu kursa goturdum o yuzden 1 bucuk gibi geldim eve kabak yemegi yapmistim yogurtla ondan yedim
ARA OGUN yapmadim
AKSAM 5 GİBİ GENE BİR TABAK KABAK KAVURMASİ 1 TABAK PİRASA YEMEGİ YANİNA YOGURT BİRAZ COK YEDİM GALİBA
AKSAM 1O GİBİ SUTLU KAHVE VE YANİNA AZYAGLİ AZ TUZLU BİR AVUC MİSİR PATLATTİM BU KOTU OLDU AMA YAGİ COK AZDİİ
3 LİTREYE YAKİNDA SU İCTİM BİDE 3 BARDAK YESİLCAY NE COK SEY YEMİSİM YORULDUM YAZARKEN

kızlar dolanırken şunu buldum bi göz atın isterseniz

Kızlar o kadar yorgunum ki. Bebişle ikea ya gitme gafletinde bulundum. Ölüyorum yorgunluktan. Menümü paylaşıp yatayım ben. Herkese hayırlı geceler.
9.30
1 havuç

12.30
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
1 haşlama yumurta
havuç, salatalık, 1 ceviz

16.30
1 ayva

17.30
bir kase sade yulaflı yoğurt

20.00
8 küçük köfte
sebze haşlama
1 bardak ayran
1 minik içli köfte

su: 2 lt
spor:yok

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Umarım bu haftasonunu kaçamaksız ve bol eksili geçiririz

Bugün kendimi okul gezisine gidecek diye heycanlı hisseden öğrenci gibi hissediyorum
Dün gece 23:00de yattım tabi bir an önce sabah olsun diye değil sadece gün içinde fazla yoruldum sanırım ama aslında erken yatmayı alışkanlık haline getirsem süper olur

Bakalım bugün nasıl geçecek Aklımda deli sorular daha doğrusu diyetisyenle menü oluştururken herşeyimi düzgün anlatmam lazımki sonradan ay şunuda sorsaydım diye düşünmeyeyim
Normalde randevu saatine kadar deli gibi su içmiş olurdum da bugün su bile içmeye çekiniyorum sonuçta hatun tartıya çıkarak
Önce bir kendime gelmek için şekersiz kahvemi yapayım da sonra artık hafif birşeyler yerim ki bari tok ta olsam fazla ağır çıkmamayım

Evet yaaaa şöyle güzel bir resim çekilelim ki bir kaç ay sonra fark olunca tekrar kıyaslama yapabilelim
Alllahımmmm duy sesimizi bizede inşallah nasip olurda bakınca vayyy be diyelim ve dedirtelim tabi en önemlisi çok daha sağlıklı ve rahat hareket edebilelim

evett yena dan ilk haber geldi çok şükür

Ay şükürler olsun dünden beri aklım ona takılmıştı İnşallah bundan sonra çok daha mutlu olur ve güzelce kiloları bir daha gelmemek üzere gönderir

kızlar dolanırken şunu buldum bi göz atın isterseniz

Hemen inceliyorum canım

Menün gayet güzel canım valla bence spor yaptım deme İkeayı gezmek başlıca spor
Bu arada sen nerede yaşıyordun canım İkea diyince her yerde yok ya o bakımdan merak ettim

Dün nasıl yorulduysam resmen bilgisayarın başında otururken gözlerim kapanmış eşim nasıl gülüyor halime Hatun resmen uyuyorsun diye yok yok uyumuyorum kızlara bakıyorum diyince iyice koptu adam

Kendide ufakken Ramazanda uyuyarak sahur yaparmış ne yani

günaydın hayırlı güzel hafta sonları olsun
ayy bende aynıyım banum heyecan yaptım niyeyse

Kesinlikle ne derse harfiyen uyacağız canım eminim bir sonraki hafta bile güzel rakamlar göreceğiz
Sabah yine artı çıktım tartıda bakalım orada ne çıkacağız
Artık ona göre son miladımız olur da çok güzel kilolar veririz

ben dün akşam makarna yedim köprüden önce son çıkış misali bende artıdayım bu sabah
zaten diyetisyende +5 çıkarım ben kesin
inşallahh
kahvaltı yapmadım henüz hazırlıyım da yiyeyim bari

Ayyyyyy kizlar insallah guzel guzel sonuclar alirsiniz insallah bizde sizden gorup duyup gaza geliriz bende kahvaltimi yaptim birazda cocuklarin zip zip toplariyla pilates yaptim tabi bizim kucuk fare topunu aldi izin vermedi patlatrsin dyoo oglum alirim ben sana dedimsede nafileee

Ben başakşehirde yaşıyorum canım. Bu arada ben de merak ettim sizin bu diyetisyen nerede. bana yakın bir yerlerde ise siz memnun kalırsanız ben de giderim

Ay pek de bişi yememişsin yani. bi tek mısır iyi olmamış. onun dışındakiler çok sağlıklı. Bu arada bayılırım kabak yemeğine. Bi ara yapayım bari bi de kahvaltı önemli diyorlar. atlamamak lazım ama bu aralar ben de sürekli atlıyorum

evet kahvalti yapmayinca obur ogunler cok yeniyo ama erkenden gidiyoruz kursa e malum pogca simit almakta istemiyorum canim bende cok seviyorum yemegini sevmiyorumda bol soganla kavurmasini cok seviyorum misir kotu oldu evet evde cocuklar oldugu icin biskivi tarzi seyler oluyo malum onlardan yemiyimdiye e bide kahve yani bos olmuyo az bise yaptim istee pismanimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…