Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İnşallah canım bu kez çok inanıyorum üstelik bir daha gelmemek üzere gidecek Allahın izniyle

Kadının Adı Sibel Baysal hatta facedede bakabilirsin öncesi sonralarıda koyuyor
banu abla insallah istedigin kiloya ulasirsin sende bi an once bence sicak suyun icine yesil cayda at limonda sik bence daha.faydali olur tabi nacizane fikrimmm

İnşallah canım bu kez çok inanıyorum üstelik bir daha gelmemek üzere gidecek Allahın izniyle

Kadının Adı Sibel Baysal hatta facedede bakabilirsin öncesi sonralarıda koyuyor
Canım aksam en geç kacta yemek gerekiyor. Birşey söyledi mi.
Hemde ne nankördür. Benimde bir suru isin var bugün hic yapmak istemedim ama kaçış yok yarin mecburen yapilacak. Haftasonu misafirim gelmesin diye dua ediyorum çok mahcup olurum.

Bende yazayim bari
Sabah 2 tane haslanmis yumurta
Peynir biraz
1 bardak sutlu kahve
1 dilim tam bugday ekmegi

Saat 4 de yarim tabak kabak kavurmasi 2. 3 kasik yogurtt

Ayyy kizlar 6 gibi kacamak yaptim utaniyorum yazarken biskivi yedim

Aksam 1 tabak fasulye yemegi 1 dilim tam bugday ekmegi 3. 4 kasik yogurt kizlar simdilik 1 litre su

Menüm
11.00
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
10 zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 havuç 1 salatalık

14.00
1 ayva

16.00
1 tabak ey sote
1 kase mercimek çorbası

18.00
İki ceviz

20.00
1 tabak yeşil fasulye
1 kase mercimek çorbası
1 kaşık makarna
3 kaşık yoğurt

Su 2.5 lt yarım lt daha içerim
Spor yok

Not: Çayın yanında 1 avuç kuru yemiş yerim

canim menun gayet guzel ama birazcik spor yapabilsen daha guzel olur

Yine ben geldimmmmmmmm

Küçük kuşum akşam üzere biraz çizgi film izlemek isteyince hadi izle bari dedim
İkiside bu saatte yattı ( gerçi ufak cimcime salonda yatıyor ama birazdan uyur büyükte başım ağrıyor hafif uzanayım dedi oda birazdan horuldamaya başlar )

Eşim dükkanda yine her zamanki gibi Adamcağız nerden estiyse görüntülü aradı bir ara tabi biz bakışıp gülüşünce büyük bana yastık sıpıttı sen yine ne sırıtıyorsun adama diye
İyice ergenler gibi ne bakışıyorsunuz diyip durdu Bizimkide karşıdan sadece beni izliyor kahvesini içerken Hep söyleniyordum ya hiç dükkandan bana vakit ayırmıyorsun diye sanırım az ilgisini uzaktan da olsa belli etmek istedi

Bu arada yarın sabah itibaren listeye uygun besleniceğim gerçi evde kivi yok ama öğlen alışverişe çıkarız nasılsa Pazartesi başlarsın dedi eşim ama 1 günde olsa geçiştirmek istemiyorum
Yürüyüşlerimide 2 günde bir yapacağım inşallah Küçük kuzuyu okula almaya gitmeden 1 saat önce çıkar yürüyüşümü yapar sonrada dönüşte kuzuyu alıp direk eve geçerim yada evde epileptik bisikletimi kullanırım

aa süpermiş niye kalabalık olduğu belli oldu. ben de almıştım randevu nolur nolmaz diye. o vakte kadar gittiğim diyetisyenden memnun kalmazsam giderim.

İyi yapmışsın canım kız belki deng geliriz kim bilir
Umarım çok çok güzel kilolar veririzde şöyle fıstık gibi oluruz Facedeki öncesi sonraları gördükçe çok daha gaza geliyor insan

Ay senelerdir hala söylenirim evhanımlığı bana göre değil gerçi çalışsamda ben yapacaktım
Bende eve gelir gelmez mutfağa daldım makineyi boşaltıp ben yokken çıkan bulaşıkları dizdim
Yarın benimde çamaşır yıkamam lazım Allahtan küçük cimcimenin yedek okul forması varda hafta içi acil yıkanacak pek olmuyor

banu abla insallah istedigin kiloya ulasirsin sende bi an once bence sicak suyun icine yesil cayda at limonda sik bence daha.faydali olur tabi nacizane fikrimmm

Onu işte sormayı unuttum ama pazartesi günü giden bana bu diyetisyeni öneren arkadaşım sormuş Allahtan Ona istersen yeşil çay yada başka bir bitki çayı koyabilirsin demiş ben yeşil çayı pek sevmiyorum ama olmadı içine biraz limon sıkarım ( gerçi tansiyon düşmesin diye pek limonu tavsiye etmiyormuş ama benim öyle bir sorunum yok şükür )

Akşam yemeğini 19:00da vermiş zaten akşam 21:00de son ara olduğu için gayet güzel bir zaman hem eşimlede birlikte yiyebilirim o zaman önceden saat 17:00de yiyordum eee tabi sonrada midem kazınıyor oluyordu

Menüm
Sabah
2 yumurta
2 zeytin
Biraz ekmek
Peynir

Öğle
4 tane etsiz çiğ köfte
Domates
Salatalik
Marul

Aksam
2 kaşık bezelye yemegi
Bol salata
1 kase yoğurt

Canım akşam keşke 4 kaşık yemek yeseydin zaten ekmek yemiyorsun Yoksa menün gayet güzel bence

Biraz boyutunu degistirdim ama yazilar okunuyor mu bilmiyorum. Telefondan giriyorum da ben. Karbonhidrat cok az bu listede.

Senin listende gayet güzelmiş Aslında isimleri belirtmiş olması güzel en azından ne pişireceğim diye düşünmek zorunda kalmazsın benim listede isim yok ama en azından her gün değişik yapacaksın diye bir kural olmadığı için atıyorum kıymalı semizotu yaparsam az fazla yapıp ertesi güne bile kalsa yemek derdim olmaz
Gerçi ben alışkın değilim sebzeyi kıymalı yapmaya ama protein ihtiyacınıda oradan alacağız demekki ( tabi yoğurt da var her iki öğünde de )
Bende de karbonhidrat sadece salata olarak var

Ay inşallah ikimizde hatta hepimiz her hafta çok daha güzel eksiler görürüzde şu dertten bir an önce kurtuluruz

Bence gayet güzel bir menü keşke piskevit yediysen akşamlık ekmek yemeseydin ama yinede dengelenmiştir çok geç yememişsin sonuçta piskeviti :)

Vayyy senin menüde gayet güzel aynen devam cuma senden harika bir sonuç gelecek eminim

Yarin esimin babasi geliyor kvyi goturmeye. Ptesi aksam donecekler. Sali ben bakacagim ogluma carsambaya annem gelecek insallah. Kv gidince esimde ctesi yurtta nobete kalacak e bende evde hic yanluz kalamam anneme rica edecegim. Bizde kal diye. Hazir kv gitmisken evi kirklamayi dusunuyorum acikcasi.
Ya insan evdeki tozdan kirden hic mi rahatsiz olmaz. Bizimki olmayanlardan. Annemde aksine temizlik hastasına yakin. Evini bir gun supurmezse ertesi gun supurur. Halbuki dagitan edende yok
Esim tutturdu illa kuzenimin ailesini yemege alalim diye. Cok agir yemek yapmayi dusunmuyorum ama bu listeye yarinda uymayacağım. Ptesi ilk defa diyete basliyormus gibi baslayacağım ins.

oynakbasi34 kaptanim evet liste esnek ve 1. Gunden sonra ustersen 5. Gunu yapabilirsin. degisik yemekler ogrendim bende diyetisyen sayesinde kereviz salatasini hic yememistim bana direk tarifini anlatti. Pirasayi kiymali yapmasinı ogrendim. Hatta pisince bir on dk kadar firina koyuyorum cok lezzetli oluyor. Benim öğünde ton balikli salata yada tavuk salata oldugu zaman ikinci bir yemek yapiyorum. Yada tavukları actifry da yapiyorum kalanini esimle kv yiyor. Tek zorlugu farkli oldugu icin iki defa hazirliyorum. Onada kiymali sebze yemegi yapip oglen aksam olurdu demisti gecenki gidisimde. Bu kez kararliyim harfiyen uyacağım.

Bugun uzulmedim uzulmedim desemde icten ice uzuldum kilo veremeyisime. Zaten uzuluyordumda... Sonra dusundum en azindan vucudumdan 8 kilo yag kutlesi gitti cok azi kas olarak dondu ama olsun. Hem iki beden inceldim beni uzun zamandir gormeyenler sen zayifladin mi ya diye soruyorlar. Alyansimi parmağımı sıksada takabiliyorum. Hem kacamaklarda yapiyorum minik olsada. Saldim aslinda. Ben bunlara dikkat edersem vucudum da artik karsiligini verecek. Kilo verenler basaranların yaptığı sey sabretmek. Benim yapmam gerekende bu.

Bir Haftada Dört Kilo Vermek İçin..

Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir.Detaylar videomuzda hanımlar!
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Kizlar sorvyvr izlerken 1 saatte bisiklet surdum yuruyus yapamiyorum bari bisiklet suriyim bizim yakinlarda yuruyus yapabilecek kadar buyuk bi parkimiz yok malesef ya

Süpersin canım hem spor aradan çıkmış olur hemde boş boş oturmamış olursun onu izlerken
Ay bak sen diyince benimde canım çekti ama benim epileptik bisiklet kızların odasında ve bu saatte salona alamam neyse yarın inşallah eşimle birlikte alırızda bende Tv izlerken boş durmamış olurum

Ohhh ne güzel dediğin gibi hem hafif yemekler yaparsın hemde öncesinde o bahaneyle evde temizlenmiş olur
Benim kızlar bu ara iyice saldılar kendilerini dağıtıyorlar bende yoğunluktan pek ses etmiyorum peşlerini toplamak zorunda kalsamda Normalde onlarada odanızı toplayın diyorum ama bir kaç gündür ufaklıkta ablası gibi keyif peşinde :) Geçen gün dedim hatta haftalık plan hazırlayacağım görevini yerine getirmeyene harçlık yok diye heee ufaklık için sorun yok ona zaten arada çıkarıp bir iki lira veriyorum onuda biriktiriyor harcayacak bir şey olmadığı için ama büyük hem akbil parası alıyor bizden hemde geçenlerde aylık 100 lira harçlık pazarlığı yapıyordu
Yerınden kalkmayan hatun valla işim olmaz ne akbiline yüklerim nede para veririm yürüyerek gider gelirsin diye blöf yaptım da anında ben salonda dağıttıklarımı toplarım demişti bu ara o blöfü yine yapayım bari

Benim Annemde inanılmaz titizdir bana kahve içmeye gelir ortadan kaybolduysa bilki banyoda lavaboyu temizliyor yada mutfakta birşeyler siliyor hemen yakalayıp söyleniyorum kız git kendi evini temizle seni çağırırken temizlik içinmi çağırdım diye eskiden yazdan yaza gelir birde dolaplarıma bakardı hani dolaplar düzenli değilse yatağın üzerine indirip hadi bakalım birlikte katlayıp tekrar dizelim derdi Allahtan artık onu yapmıyor
Gerçi dağınık yakalasa bizi valla tefe koyar hadi temizliğe der

Diyetisyenin yemekleri hariç yemek yapma derdim olmayacak çünkü eşim de benimde nasılsa fazlam var bize ayrı hazırlama ne yazıyorsa yeriz bizde dedi büyük kızda az verse sıkıntı olmaz nasılsa
Ufaklıkta bu akşam tartıldı ( gerçi gece ağır çıkacağını ben biliyordum da o ille tartılayım dedi ) 27 kg çıktı :) gelişim tablosuna göre 7 yaşında bir çocuk için normal değerlerde ( tabi geçenlerde sabah aç karnına 26dı ) tabi bizimki geçen gün gördüğünden fazlasını görünce morali bozuldu ama göbişimde yok ki neden öyle oldu banane bende sen ne yersen onu yiyeceğim dedi dedim istesende başka bir şey vermem sende şimdiden düzene gir diye :) tabi ona listede ayran var ara oğün olarak derim yada atıyorum ceviz falan gibi sağlıklı şeyler
Birde demezmi Anneciğim Babamı ara yarın kızında diyete başlıyor bari son kez bir cips al ona de diye kopardı beni tabi ben aramadım ama ablası gelirken bir şey lazımmı diye aradığında arkadan bağırıyor bana cips al diye :) ki çok sık almalarına müsaade etmem hatta en son bende dayanamayıp yemiştim ama bu kez ağzıma sürmedim kızlarada bu kesinlikle son ölüyorum deseniz almam dedim kabul ettiler Atıştırmayı seviyor daha doğrusu çoğu zaman can sıkıntısından ne yesem diyor onada sağlıklı atıştırmalıklar veririm

Aynen canım sakın üzülme sonuçta hepsi yağdan gitmiş ve bu geri dönmemek üzere Sakın ay fıstık gibi olmuşsun diyenlerin rehavetinede kapılma ( o hatayı ben maalesef yaptım )
Arada dinlenmeyede alacak vücut kendini bak bugün bir hatun bana dedi ki harfiyen listeye uydum 3 hafta veremedim baya kilo verdikten sonra ama sabrettim dedi sadece bir kere kaçamak yapmış oda sonradan diyetisyene itiraf etmiş onuda sonra direnç kırılınca da çok çok daha güzel gitmiş birden

oynakbasi34 . Kaptanim kivi yerine baska bir meyve yiyip basla bence. Yada yarın yiyecegin kadar alip yine yapabilirsin. Bence zaman kaybetme.

Evde peynir yok eşime gelirken alırmısın dedim de sabah erkenden gider alırım ben dedi hemen 2 tanede olsa aldırırım ki en azından öğleden sonrayı kurtarır

Ayni seyi banada diyetisyen anlatti bir kadin ben veremiyorum birakicam artik demis. Diyetisyen sen bilirsin demis. Iki ay sonra 13 kg vermis olarak geldi karsima dedi. 80 lere dustugunde vucudun direnecek belki 2 gun belki 2 hafta belki 2 ay dedi. Sonra birden hizli hizli vermeye baslayacaksin vucudun kilo vermeye alisak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…