Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

inşallah çok iyi sonuçlar alırsınız. Canım senin çok yuksek bir enerjin var keske devamlı bizim takimda olsan.

Hayırlı sabahlar yine 6.30 da kalkan 1 adet sebiha var. Bogazım cok agriyor üşütecek birseyde yapmadim niye bilmiyorum...
Geçmiş olsun canım. Sanada günaydın.

Herkese günaydın
Günaydınlar.

günaydın şekerler.musmutlu kaçamaksız bir pazar olsun
inşallah çok iyi sonuçlar alırsınız. Canım senin çok yuksek bir enerjin var keske devamlı bizim takimda olsan.

Günaydınlar.
teşekkür ederim tatlım ben zaten devamlı buradayım başka takımda olmam etkilemiyor
8.takım benim ilk göz ağrım senelerce kaptanlığını yaptım 5.takımla zaten kardeş takımsınız

Geçmiş oldun rakibem nolduki acep

Günaydınlar.

Tesekkur ederim kizlar
Valla ben kacamaksiz olacagina bugun soz veremiyorum aksama misafir var.
Misafiri cok severim ama esime acayip kizginim. Ev les gibi. Bugun kayinbabam yoldan geldi aksama israrla misafir istedi. Adam yorgunken ben nasil temizlik ve yemek yapicam. Annesininde bir isin ucundan tuttugu yok. İsin icine kendi sulalesi girince beni hic dusunmuyor. Onlarin ne ona ne bana deger verdigi var. Bir ay boyuncw kuzenine yalvardi gel annemi gotur diye ama onlar kabul etmedigi gibi birde burdaki ogullarina goturelim diye birseyler koymuslar. Karisik anlattim sanirim ama acayip kizginim. Bir derdim var a cevirdim burayı icimi dokmek istedim

canını sıkma bitanem erkekler malesef ev ve temizlik konusunda bilgisizler ev topluysa onlar için temiz oluyoreşim hep der temizlik nedir 30 dakikada tüm evi temizlerimhe he diyorum çünkü anlamıyorlartelaş yapma ver süpürgeyi eline süpürsün sende mutfağa gir sonra bi siler toz alırsın bittisenin için kolay ve güzel bir gün olsun canım

Ah ah bir bilsen cektigimi kv camasir makinesini bozarim diye calistiramaz korkar. Bulasik makinesini calistiramaz bozarim diye korkar. Elektirik supurgesi calistiramaz korkar. Ayrica cok ses yapiyormus. Camasir suyu kotu kokarmis kullanmama laf eder. Yuzume soyleyemez ama of kokmus der. Esimde alismis bu duruma. Onun memlekete gidince yol yorgunlugunu atar atmaz temizlige girisiriz. Hic gelinim oglum geliyor deyip temizlik yapmaz cunku. Bulasiklar mutfaktan disari tasar hatta. Gorumcem gelince yengem iyi temizlemis der. Soyledigimde tek kelime abartı yok.
Temizligin bir kismini bitirdim sukur. Kv ile kp oglani bir saatligine parka goturduler. Elime ayagima dolasan olmadi. Onceden anne sende gel derdi babasinla bile cikmazdi.
Esim kursa gitti. Bende gelince mutfak dolaplarının temizligine sokacagim onu.
Haftada alti gun calisiyor 3 saat yol gidiyor kabul ama bende okul bittince bir bes dakika oturayim diyemiyorum. Ben otursam oglan izin vermiyor.gün intikam zamanı.

tatlım rabbim yardımcın olsun hepimiz uğraşıyoruz kocişlerle bir şekilde adamların beyni farklı çalışıyor lay lay lom lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…