Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dediğini yapicam aksam meyve yemiycem canım çok isterse erken yerim.

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim Umarım daha kötü olmaz korkusundan su bile içmek istemiyor ama yinede midesi hala bulanıyormuş

kuzuya geçmiş olsun canım
bende inanıyorum banuşum olacak inşallah
eliptikte kas yapar mı acaba onuda bi sormak lazım
bende yarın gidebilirsem sabah sağlık ocağına gidicem tahliller için

Aklıma takılanları ben not etmeyi düşünüyorum kontrole gittiğimde sorarım
Mesela bana kahvaltıda bol yeşillik dedi ( normalde rokayı ancak salata yiyen ben sabah için maydanoz ve roka aldım ) ama Dilek görüştüğünde domates istediğin zaman yiyebilirsiniz demiş o yüzden bu sabah azda olsa domates yedim
Yeşillik kısmına salatalık giriyormu bilmiyorum ama sabah minik bir tane yedim yarın sabah da yarım da olsa yerim diye düşünüyorum

Epileptik koşu bandından farksız gibime geldiği için olur gibime geldi ama onuda not eder sorarım ne olur ne olmaz

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kuzun sabaha daha iyi olur. Mide usutmeside ne kotudur. Allah iyiliğini versin inşallah.
Doğum günü ve sen birşey yememişsin gerçekten sağlam irade budur. Tebrik ederim.

Teşekkür ederim canım bundan sonra tam olması gerektiği gibi iradeli olacağım herkese duyurdum diyetisyeni ( ağzımda bakla ıslanmıyor ) vermem farz oldu hem görümcemin eşi benden kiloluydu adam diyet yaparak baya kilo verdi en son 103 kgya indi ki 125 kgdu oda yurtdışında çalıştıkları zaman ( inşaat mühendisi kendisi ) tanıştıkları bir doktorla intibahtı kesmemiş ve kadının dediği tahlilleri yaptırdıktan sonra onun verdiği diyet listesiyle zayıflıyor tabi sülalede en kilolu ben kalınca daha bir gaza geldim o kilolar gidecek ve ondan daha zayıf olacağım kesinlikle

Ben yatayım hepinize iyi geceler.

Bu gece bana uyku haram belli oldu kuşum yine kustu
Tamda koltuğa tek kişilik lastikliği geçirip ona yatak yapmıştım 10 dakika bile olmadı daha yatalı eğer iki kere daha kusarsa acile götürürüz Allah korusun vücut susuz kalırsa daha kötü olur

Gece gece koltuk sildim, çamaşırlarıda makinede yıkanıyor hala ve tekrar bir kat kirli çıktı gerçi iyi olsun da ben razıyım çamaşırla koltukla uğraşmaya

Gecmis olsun banu abla oynakbasi34

Misafirim gitti o kadar yorgunumki. Allahtan bulasiklara falan yardim etti.
Tum bulasiklari yikadadim sadece makine var bosalacak. Onuda yarin yaparim insallah.
Kv dede yarin aksam gidiyor.
Ay kotu gelin oldum ama benimki hakediyor valla. Sukur kavgasız 2 ay gecirdik.

Oglan uyudu bende uyumak istiyorum. Yarin nobetciyim okulda hemde bahcede. Israrla yuruyerek gidecegim.
Bugun kacamak yaptim ama yarin sifirdan diyete basliyorum insallah.

Herkese hayırlı geceler...

Sağ olasın canım şükür uyudu şimdilik inşallah bir daha kusmaz valla kovayı dibine koydum temizlik malzemeleride ortada bende daha yeni oturdum yıkanan çamaşırları hole serdim petekleride yaktım hem biraz üşüdüm hemde çamaşırlar sabaha kadar kurusunda kızım uyanmadan onları toparlıyayım gerçi daha yıkanacak iki posta daha çıktı yatak yorgan da batınca ama onları yarın sabah yıkayıp balkonun dışına sererim ki açık havada daha çabuk ve daha sağlıklı bir şekilde kurusun normalde içeri sermem de balkon çok soğuktu ( kapalıda olsa )

Seninde gözün aydın canım hiç kendini kötü gelin olarak görme insan çok güzel anlaşsa bile farklı yetiştirilme tarzlarından dolayı ne olursa olsun aynı evde iki bayan yaşamaya zorlanıyor
Benimkiyle aramız çok iyi ama arada bana yatıya geldiğinde hiç zararı olmadığı halde ben sıkılıyorum çünkü o telefonla saatlerce oynar ama ben elime alırsam laf eder diye saatine bile bakamıyorum telin değil laptob başına oturup uzun uzun meşgul olmak

Bende tekli koltuğumu siliceğim birazdan sonra inşallah kuşumun yanına uzanırım
Tekli koltuğa kusmadı gerçi ama hazır malzemeler ortadayken sileyim bayadır niyetim vardı zaten hem sabaha kadar kurur nasıl alışkanlık olduysa tekli koltuk benim her zaman oturduğum yer ya diğer taraflarda rahat edemiyorum sildikten sonrada örtü kullanacağım çoğu yeri beyaz ya en ufak şeyde kirleniyor

Herkese iyi geceler

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür kuşum dün gece bir daha kusmadı ama biraz evvel uyandığında ufaktan bir halsiz tavrı var inşallah bir daha kusmaz da bugün biraz kendini toparlar

Bende sabaha koca bir bardak su ve şekersiz Türk kahvemle başladım şimdi saat 09:00da kahvaltı edeceğim inşallah

Gunaydin kizlar ben bugun amasya yolcusuyum annemler gidiyodu bende dedim bende gideyim esimde git istersen deyincee kacirmadim

Size hayırlı yolculuklar canım yalnız ordan kkya girmek sıkıntı olmaz inşallah malum bu cuma normalde listeye gireceksin

günaydın herkese kaç gündür yoktum çok hastaydım eşim anneme götürüp bıraktı bizi annem baktı bize akşam geldim eve şimdi daha iyiyim şükür ama ağzım dudaklarım ateşten hep yara oldu diyetimi hiiiiç bozmadım mecburiyetten hem iştahım yoktu hemde ağzım komple yara olunca çorbadan başka bişi tüketemedim oynakbasi34 geçmiş olsun inşallah küçük kuzuya salgın var bu aralar galiba herkes hasta A Azmin zaferi iyi yolculuklar canım ne güzeldir amasyanın elması kütür kütür sulu sulu çocukluğum aklıma geldi

Günaydınlar herkese
Günaydın canım.
Aleykum selam.Canım kızının iyi olmasina sevindim. İnşallah bugün çok daha iyi olur.
Gunaydin kizlar ben bugun amasya yolcusuyum annemler gidiyodu bende dedim bende gideyim esimde git istersen deyincee kacirmadim
Güle Güle git canım ama burayı unutma.

Günaydın kızlar
Iki kayısı ve suyla güne başladım
Kızım uyanincada kahvaltı yaparız

Günaydın canım
Ohh yarasın inşallah bol bol eksi de görürsün
Bende şimdi kahvaltı edeceğim şimdiden sanada afiyet olsun

Çok çok geçmiş olsun canım Umarım çabucak ağzındaki yaralarda geçer
Kuşum biraz daha iyi korka korkada olsa peynir ve salatalık yedi az hatun ben ne yersem onu yiyecekmiş ekmek dahi yemiyor yumurtasını yemedi sadece ama onu ben nasılsa birazdan ona kakalarım

günaydın
ruh halim

Sanada günaydın canım
Aaa hemen o ruh halinden çık bakalım bak çok güzel ve yeni bir hafta var önümüzde, çooook güzel kilolar vereceğiz hepbirlikte
Hadi kocaman bir bardak su al ve iç suyla birlikte bütün kötü enerjileri at gitsin

Bu arada bende kahvaltımı ettim;

1 haşlanmış yumurta
1 minik parça beyaz peynir
6 tane peynir toplarından ( yağsız tuzsuz olanlardan )
bol Maydanoz ve Roka

1 Fincan Bergamotlu Yeşil çay ( doktor ilk yeşil çay dediğinde ben pek içemiyorum onu diyince bana Maydanozlusunu dene istersen dedi ama onu bulamayınca Bergamotlusunu aldım sonuçta yeşil çayın her türlüsü içilebiliyor gayette içimi keyifliymiş

Daha evvel Rokayı hiç sade yemeyi sevmiyordum hatta salatada bile pek tercihim olmazdı ama bu sabah üzerine limon sıkıp bismillah diyip tadına baktım baya lezzetliymiş çok sevdim Kesinlikle tavsiye ederim

oynakbasi34 kaptanım diyetisyene gittin mi canım? Nasıl geçti? Neler yapacakmışın?

Gittim canım çokta zevkli geçti Ölçümleri yapan bayanda diyetisyende çok enerjiklerdi valla Ayşeyle birlikte ( moni ) resmen uçarak çıktık sanki hatta öncesi sonrası için resim çekilecektik onu bile unuttuk o heycanla

Çok güzel bir liste verdi bana ve haftanın 4 günüde 45 dakika yürüş istedi 10 gün sonra kontrole gideceğiz o zamana kadar en az 2.2 kg vermiş olarak seni görmek istiyorum dedi tabi kiloların hepsini yağdan vereceğiz harfiyen dediklerime uyarsan dedi toplam 40 kg vereceğiz Allahın izniyle
Gerçi ben vereceğim hatun 34 beden resmen
Şekersiz olmak üzere Türk kahvesi ve Filtre kahve serbest 3 ana 4 ara öğünüm var
Listemde hiç ekmek yok ama bu zaten benim istediğim birşeydi o yüzden çok sevindim
Birde tembihledi şeker hapını mutlaka düzenli kullan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…