Dediğini yapicam aksam meyve yemiycem canım çok isterse erken yerim.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şimdi yeni girdik eveGörümceme gittik doğum günüsü için
Söz verdiğim gibi sadece 4 adet marulla çiğ köfte yedimNe börekten, ne tuzlu kurabiyeden nede pastadan bir parça dahi almadım
Tabi hepsi benim diyetisyene gitmeye başladığımı duydukları için ısrar etmedileraksine yaparsın veririsin diye verdiler çoşkuyu
Bu arada küçük kuşum gitmeden az karnım ağrıyor diyordu ve tam görümceme daha gideli 5 dakika olmuştu ki bizim cimcime gitti beyazlı kremli halısına kustuSanırım mideyi üşüttü kuşum
Hemen onun üzerini temizledikten sonra bir güzel halısınıda sildim hatta dur hızımı alamayıp bütün halıyı bir su silsem mi dedim
Korkusundan hiç bir şey yemedi oda hatta yanında kova hazırda bekledik. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum dediği için erken kalktık iyikide kalkmışız çünkü tam arabaya bindik iki dakika sonra arabaya da kustu
Eve gelir gelmez hemen kuşumu temizleyip kirlileri makineye attım ki sabaha kadar kokmasın onlar diyeAlt komşumada mesaj attım durum bu normalde adetim değil ama bu saatte makineyi çalıştırmam lazım diye hani çocukları uyuyorsa diye endişe ettim ama sağ olsun hemen geçmiş olsun Ablacığım ne demek hiç sıkıntı değil rahat ol yazmış
Bu gece küçük kuşumla birlikte salonda yatacağızbaş ucumuza kovada koyacağım ki bari banyoya yetişemeyecek gibi olursa etrafı batırmayalım diye yarında okula göndermem çünkü belli öyle bir anlık bir şey değil kuşumun yüzü sapsarı oldu
Canım bildirim yapmadı olarak girmektense seni izne ayırdım bildirimsiz2 hafta sonra tekrar dönüş yaparız hem seninde o arada yoğunluğun gitmiş olur heee izinlisin diye gelmemezlik etme canım mutlaka her fırsatta yine gel hem sohbetimizi edelim hemde kiloları gönderelim
Şimdide kilocukları vereceğiz AyşemBen hala çok inanıyorum bu kez olacak
Kuşum hasta yarın yürüyüş zor olur ama öğleden sonra hastaneye randevumuz vardı anlındaki iz için plastik cerrah doku iyileştirici krem yazsın diyeo bahaneyle baya yürümüş olurum ( gerçi diyetisyen onu spordan saymıyorum dedi ama kuşum böyleyken zaten çıkıp gidemem ancak evde epileptik bisikleti kullanırım akşam üzere eve geldikten sonra
Tabi yarın kursada gitmeyeceğim bu durumdaoda iyi oldu ilk gün en azından listeme odaklanabilirim ( gerçi öğle yemeğinde zaten hep çorba salata yiyorduk ona sadece yoğurt eklenecekti )
Bol bol su içerim tuvalet sorunsalı olmadantabi hastaneye gitmeden 1 saat önce keserim ki yolda sakata gelmiyeyim
Canım miktarı gayet güzel dengelemişsinbizim diyetisyende akşam 21:00de bana meyve vermiş heee fazla şeker içeren meyveler tercih etmemeye çalış bana kivi verdi antioksidan diye ama bir başkasınada ananas vermiş hani o tür meyveler daha iyi portakal yerine daha güzel tercih olur gibime geliyor elma gayet güzel bir tercih birde mümkünse tek meyve ye
kuzuya geçmiş olsun canım
bende inanıyorum banuşum olacak inşallah
eliptikte kas yapar mı acaba onuda bi sormak lazım
bende yarın gidebilirsem sabah sağlık ocağına gidicem tahliller için
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kuzun sabaha daha iyi olur. Mide usutmeside ne kotudur. Allah iyiliğini versin inşallah.
Doğum günü ve sen birşey yememişsin gerçekten sağlam irade budur. Tebrik ederim.
Ben yatayım hepinize iyi geceler.
Gecmis olsun banu ablaoynakbasi34
Misafirim gitti o kadar yorgunumki. Allahtan bulasiklara falan yardim etti.
Tum bulasiklari yikadadim sadece makine var bosalacak. Onuda yarin yaparim insallah.
Kv dede yarin aksam gidiyor.
Ay kotu gelin oldum ama benimki hakediyor valla. Sukur kavgasız 2 ay gecirdik.
Oglan uyudu bende uyumak istiyorum. Yarin nobetciyim okulda hemde bahcede. Israrla yuruyerek gidecegim.
Bugun kacamak yaptim ama yarin sifirdan diyete basliyorum insallah.
Herkese hayırlı geceler...
Gunaydin kizlar ben bugun amasya yolcusuyum annemler gidiyodu bende dedim bende gideyim esimde git istersen deyincee kacirmadim
Hayırlı yolculuklar canım bende severim amasyayiGunaydin kizlar ben bugun amasya yolcusuyum annemler gidiyodu bende dedim bende gideyim esimde git istersen deyincee kacirmadim
Günaydın canım.Günaydınlar herkese
Aleykum selam.Canım kızının iyi olmasina sevindim. İnşallah bugün çok daha iyi olur.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür kuşum dün gece bir daha kusmadı ama biraz evvel uyandığında ufaktan bir halsiz tavrı varinşallah bir daha kusmaz da bugün biraz kendini toparlar
Bende sabaha koca bir bardak su ve şekersiz Türk kahvemle başladımşimdi saat 09:00da kahvaltı edeceğim inşallah
Güle Güle git canım ama burayı unutma.Gunaydin kizlar ben bugun amasya yolcusuyum annemler gidiyodu bende dedim bende gideyim esimde git istersen deyincee kacirmadim
Günaydın kızlar
Iki kayısı ve suyla güne başladım
Kızım uyanincada kahvaltı yaparız
günaydın herkese kaç gündür yoktum çok hastaydım eşim anneme götürüp bıraktı bizi annem baktı bize akşam geldim eve şimdi daha iyiyim şükür ama ağzım dudaklarım ateşten hep yara oldu diyetimi hiiiiç bozmadım mecburiyetten hem iştahım yoktu hemde ağzım komple yara olunca çorbadan başka bişi tüketemedimoynakbasi34 geçmiş olsun inşallah küçük kuzuya salgın var bu aralar galiba herkes hasta A Azmin zaferi iyi yolculuklar canım ne güzeldir amasyanın elması kütür kütür sulu sulu çocukluğum aklıma geldi
günaydın
ruh halim
oynakbasi34 kaptanım diyetisyene gittin mi canım? Nasıl geçti? Neler yapacakmışın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?