Ev isi hic bitmek bilmez. Bende sabahtan beri temizlik yapıyorum yoruldum yaa....Ah ah bir bilsen cektigimikv camasir makinesini bozarim diye calistiramaz korkar. Bulasik makinesini calistiramaz bozarim diye korkar. Elektirik supurgesi calistiramaz korkar. Ayrica cok ses yapiyormus. Camasir suyu kotu kokarmis kullanmama laf eder. Yuzume soyleyemez ama of kokmus der. Esimde alismis bu duruma. Onun memlekete gidince yol yorgunlugunu atar atmaz temizlige girisiriz. Hic gelinim oglum geliyor deyip temizlik yapmaz cunku. Bulasiklar mutfaktan disari tasar hatta. Gorumcem gelince yengem iyi temizlemis der. Soyledigimde tek kelime abartı yok.
Temizligin bir kismini bitirdim sukur. Kv ile kp oglani bir saatligine parka goturduler. Elime ayagima dolasan olmadi. Onceden anne sende gel derdi babasinla bile cikmazdi.
Esim kursa gitti. Bende gelince mutfak dolaplarının temizligine sokacagim onu.
Haftada alti gun calisiyor 3 saat yol gidiyor kabul ama bende okul bittince bir bes dakika oturayim diyemiyorum. Ben otursam oglan izin vermiyor.gün intikam zamanı.
bi mesaj atayım bari neredeymişEvet nerde acaba?
Allahtan camasir isini hafta ici hallettim. Onlari katlamak vardi birde.Ev isi hic bitmek bilmez. Bende sabahtan beri temizlik yapıyorum yoruldum yaa....
Tesekkur ederim kizlar
Valla ben kacamaksiz olacagina bugun soz veremiyorum aksama misafir var.
Misafiri cok severim ama esime acayip kizginim. Ev les gibi. Bugun kayinbabam yoldan geldi aksama israrla misafir istedi. Adam yorgunken ben nasil temizlik ve yemek yapicam. Annesininde bir isin ucundan tuttugu yok. İsin icine kendi sulalesi girince beni hic dusunmuyor. Onlarin ne ona ne bana deger verdigi var. Bir ay boyuncw kuzenine yalvardi gel annemi gotur diye ama onlar kabul etmedigi gibi birde burdaki ogullarina goturelim diye birseyler koymuslar. Karisik anlattim sanirim ama acayip kizginim. Bir derdim var a cevirdim burayıicimi dokmek istedim
Ah ah bir bilsen cektigimikv camasir makinesini bozarim diye calistiramaz korkar. Bulasik makinesini calistiramaz bozarim diye korkar. Elektirik supurgesi calistiramaz korkar. Ayrica cok ses yapiyormus. Camasir suyu kotu kokarmis kullanmama laf eder. Yuzume soyleyemez ama of kokmus der. Esimde alismis bu duruma. Onun memlekete gidince yol yorgunlugunu atar atmaz temizlige girisiriz. Hic gelinim oglum geliyor deyip temizlik yapmaz cunku. Bulasiklar mutfaktan disari tasar hatta. Gorumcem gelince yengem iyi temizlemis der. Soyledigimde tek kelime abartı yok.
Temizligin bir kismini bitirdim sukur. Kv ile kp oglani bir saatligine parka goturduler. Elime ayagima dolasan olmadi. Onceden anne sende gel derdi babasinla bile cikmazdi.
Esim kursa gitti. Bende gelince mutfak dolaplarının temizligine sokacagim onu.
Haftada alti gun calisiyor 3 saat yol gidiyor kabul ama bende okul bittince bir bes dakika oturayim diyemiyorum. Ben otursam oglan izin vermiyor.gün intikam zamanı.
bende eve yeni geldim bu ara bende gezenti oldumGezenti Kaptan demiyorum boşuna
Bu arada müthiş paylaşımlar yapmışsın Ayşem ellerine sağlık
Yarın itibaren dört dörtlük olacak menülerim
Birazdan görümceye gidincede kesin kararlıyım hiç bir şey yemeyeceğim daha doğrusu akşam yemeği yemedim çiğköfteyi duyuncabari 3 tanecik marulla akşam yemeği niyetine yerim dedim ama pasta ve diğer hamur işlerinden aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oynakbaşı sözü
Kahvemide içtim artık bol suya devamnasılsa tuvalet orda sorun olmaz
dışarı çıkınca hiç içmedim sıkıntı olmasın diye
Hoşgeldin canimKızlar Merhaba, geçen hafta hiç giremedim egitimdeydim Üzgünüm , kilom sbt
Menün gayet guzel canım benim diyetisyen veriyordu ara öğünde bir taneİyi aksamlar kızlar
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta ile salata
Salatalik
Domates
Peynir
3 zeytin
Öğle
Yoğurt
kabak yemeği
Aksam
Bol salata
1 kase yoğurt
Biraz önce
Yarim elma
Yarim portakal
Su 2lt
Kızlar aksam meyve yemekten vazgeçemiyorum ne yapsam acaba. Diyetisyenler izin veriyor mu
inşallah canım. Diyetisyene giden arkadaşlar sayesinde bizde daha dikkatli oluruz diye düşünüyorum.Slm kızlar bende bugün alışveriş yaptım tonbaligi active yoğurt meyveli aldım
Yeşillik bol bol bu hafta inş güzel geçer hepimiz için
Bu hafta hepimiz iyi sonuçlar alalım inşallah. Takim olarak buna çok ihtiyacımız var. Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama kilo vermem biraz yavaşladı ilk haftalar gibi veremiyorum. Yine de pes etmek yok yola devam ediyorum elbette 72 bandını kıracağım. Sende dilediğin kiloya varmak için mücadeleni bırakma.Menün gayet guzel canım benim diyetisyen veriyordu ara öğünde bir tane
sen güzel dengeliyorsun eminim bu hafta güzel sonuç alırsın ; )
Kızlar Merhaba, geçen hafta hiç giremedim egitimdeydim Üzgünüm , kilom sbt
bende eve yeni geldim bu ara bende gezenti oldumkoca kışı evde geçirdim aldım kiloları
İyi aksamlar kızlar
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta ile salata
Salatalik
Domates
Peynir
3 zeytin
Öğle
Yoğurt
kabak yemeği
Aksam
Bol salata
1 kase yoğurt
Biraz önce
Yarim elma
Yarim portakal
Su 2lt
Kızlar aksam meyve yemekten vazgeçemiyorum ne yapsam acaba. Diyetisyenler izin veriyor mu
Bu hafta hepimiz iyi sonuçlar alalım inşallah. Takim olarak buna çok ihtiyacımız var. Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama kilo vermem biraz yavaşladı ilk haftalar gibi veremiyorum. Yine de pes etmek yok yola devam ediyorum elbette 72 bandını kıracağım. Sende dilediğin kiloya varmak için mücadeleni bırakma.[/QUOTE
Sağol canım bu hafta şu aldığım artı gitse iyi olacak 6li rakamları görmek istiyorum
kuzuya geçmiş olsun canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şimdi yeni girdik eveGörümceme gittik doğum günüsü için
Söz verdiğim gibi sadece 4 adet marulla çiğ köfte yedimNe börekten, ne tuzlu kurabiyeden nede pastadan bir parça dahi almadım
Tabi hepsi benim diyetisyene gitmeye başladığımı duydukları için ısrar etmedileraksine yaparsın veririsin diye verdiler çoşkuyu
Bu arada küçük kuşum gitmeden az karnım ağrıyor diyordu ve tam görümceme daha gideli 5 dakika olmuştu ki bizim cimcime gitti beyazlı kremli halısına kustuSanırım mideyi üşüttü kuşum
Hemen onun üzerini temizledikten sonra bir güzel halısınıda sildim hatta dur hızımı alamayıp bütün halıyı bir su silsem mi dedim
Şimdide kilocukları vereceğiz AyşemBen hala çok inanıyorum bu kez olacak
Kuşum hasta yarın yürüyüş zor olur ama öğleden sonra hastaneye randevumuz vardı anlındaki iz için plastik cerrah doku iyileştirici krem yazsın diyeo bahaneyle baya yürümüş olurum ( gerçi diyetisyen onu spordan saymıyorum dedi ama kuşum böyleyken zaten çıkıp gidemem ancak evde epileptik bisikleti kullanırım akşam üzere eve geldikten sonra
Tabi yarın kursada gitmeyeceğim bu durumdaoda iyi oldu ilk gün en azından listeme odaklanabilirim ( gerçi öğle yemeğinde zaten hep çorba salata yiyorduk ona sadece yoğurt eklenecekti )
Bol bol su içerim tuvalet sorunsalı olmadantabi hastaneye gitmeden 1 saat önce keserim ki yolda sakata gelmiyeyim
Canım miktarı gayet güzel dengelemişsinbizim diyetisyende akşam 21:00de bana meyve vermiş heee fazla şeker içeren meyveler tercih etmemeye çalış bana kivi verdi antioksidan diye ama bir başkasınada ananas vermiş hani o tür meyveler daha iyi portakal yerine daha güzel tercih olur gibime geliyor elma gayet güzel bir tercih birde mümkünse tek meyve ye
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kuzun sabaha daha iyi olur. Mide usutmeside ne kotudur. Allah iyiliğini versin inşallah.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şimdi yeni girdik eveGörümceme gittik doğum günüsü için
Söz verdiğim gibi sadece 4 adet marulla çiğ köfte yedimNe börekten, ne tuzlu kurabiyeden nede pastadan bir parça dahi almadım
Tabi hepsi benim diyetisyene gitmeye başladığımı duydukları için ısrar etmedileraksine yaparsın veririsin diye verdiler çoşkuyu
Bu arada küçük kuşum gitmeden az karnım ağrıyor diyordu ve tam görümceme daha gideli 5 dakika olmuştu ki bizim cimcime gitti beyazlı kremli halısına kustuSanırım mideyi üşüttü kuşum
Hemen onun üzerini temizledikten sonra bir güzel halısınıda sildim hatta dur hızımı alamayıp bütün halıyı bir su silsem mi dedim
Korkusundan hiç bir şey yemedi oda hatta yanında kova hazırda bekledik. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum dediği için erken kalktık iyikide kalkmışız çünkü tam arabaya bindik iki dakika sonra arabaya da kustu
Eve gelir gelmez hemen kuşumu temizleyip kirlileri makineye attım ki sabaha kadar kokmasın onlar diyeAlt komşumada mesaj attım durum bu normalde adetim değil ama bu saatte makineyi çalıştırmam lazım diye hani çocukları uyuyorsa diye endişe ettim ama sağ olsun hemen geçmiş olsun Ablacığım ne demek hiç sıkıntı değil rahat ol yazmış
Bu gece küçük kuşumla birlikte salonda yatacağızbaş ucumuza kovada koyacağım ki bari banyoya yetişemeyecek gibi olursa etrafı batırmayalım diye yarında okula göndermem çünkü belli öyle bir anlık bir şey değil kuşumun yüzü sapsarı oldu
Canım bildirim yapmadı olarak girmektense seni izne ayırdım bildirimsiz2 hafta sonra tekrar dönüş yaparız hem seninde o arada yoğunluğun gitmiş olur heee izinlisin diye gelmemezlik etme canım mutlaka her fırsatta yine gel hem sohbetimizi edelim hemde kiloları gönderelim
Şimdide kilocukları vereceğiz AyşemBen hala çok inanıyorum bu kez olacak
Kuşum hasta yarın yürüyüş zor olur ama öğleden sonra hastaneye randevumuz vardı anlındaki iz için plastik cerrah doku iyileştirici krem yazsın diyeo bahaneyle baya yürümüş olurum ( gerçi diyetisyen onu spordan saymıyorum dedi ama kuşum böyleyken zaten çıkıp gidemem ancak evde epileptik bisikleti kullanırım akşam üzere eve geldikten sonra
Tabi yarın kursada gitmeyeceğim bu durumdaoda iyi oldu ilk gün en azından listeme odaklanabilirim ( gerçi öğle yemeğinde zaten hep çorba salata yiyorduk ona sadece yoğurt eklenecekti )
Bol bol su içerim tuvalet sorunsalı olmadantabi hastaneye gitmeden 1 saat önce keserim ki yolda sakata gelmiyeyim
Canım miktarı gayet güzel dengelemişsinbizim diyetisyende akşam 21:00de bana meyve vermiş heee fazla şeker içeren meyveler tercih etmemeye çalış bana kivi verdi antioksidan diye ama bir başkasınada ananas vermiş hani o tür meyveler daha iyi portakal yerine daha güzel tercih olur gibime geliyor elma gayet güzel bir tercih birde mümkünse tek meyve ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?