Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ev isi hic bitmek bilmez. Bende sabahtan beri temizlik yapıyorum yoruldum yaa....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

herkese hayırlı akşamlar

Sabah beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Bugün nedense geç uyandım ve hadi kahvaltı hazırla falan derken baktım saat 11 oldu Diyetisyenin kahvaltısına harfiyen uydum ama tabi geç kalınca ara öğünlere fırsat olmadı saat şaştı diye sonrada eşim hadi çıkalım ne lazımsa sana alalım diyetimiz için dedi ( onlarda bana uyacak ya )

Çocuklarıda alıp AVMye gittik tabi orda baya dolaşınca açıktı ufak kuşum Neyse eşim bugün nasılsa eksiklerin var tam uymadın bari bir yemek yiyelim ama sağlıklı türden tabiki dedi bende kabul ettim
Normalde benim listede köfte yok ama bu seferlik ; Köfte ve buharda pişmiş brokoli, kabak, havuç ve karnabahardan oluşan sebzeler tercih ettim yanında da peynirli salata tabi tabağın yanına az fırında patates eklemişler onlardan da biraz yedim saat 13:30 gibiydi
Sonrasında marketimizide yaptık ve aslında iyi oldu tok karnına gittiğimiz çünkü abur cubur reyonuna kızlar bile girmek istemedi
Güzelce sağlıklı şeyler aldık eve geldik sonrada tabi onları al dolaba yerleştir sonrada yarınki yemeğimi yap derken daha yeni yorgunluk kahvemi aldım elime Akşamlık yemeği düşünmüyorum açıkçası zaten birazdanda görümceme gidecekmişiz
Neymiş hatunun doğum günüsüymüş de sürpriz parti yapılacakmış ( eşime dedim o Ananı bir gün yolacağım ama neyse diye tamam her doğum günümde arar da bir kerede dur şu kızada bir doğum günü yapalım demez bırak doğum gününü bende kuran olduğunda bile elini kolunu sallar gelir bugün kızı için börek yapmış görümceside kurabiye yapmış, birde pasta ve çiğköfte olacakmış ama ben kesinlikle kararlıyım o pastadan asla yemeyeceğim )
20 yaşındaki oğlu organize etmek için whatsuppdan grup kurmuş ordan planlanıyor herşey tabi ben görüyorum eklendiğim için oğlu Annesini bir bahaneyle dışarı çıkaracakmışde bizde evlerine girip o geldiğinde sürpriz yapacakmışız dedim gelmiş 50 yaşına ne doğum günü eşimde yuh len daha 44 olacak diyor çokta lü lü

Neyse D&Rdan bir kitap aldık ( ki Allah biliyor ya onu bile istemeden aldım sonuçta ben 18 senedir bir iğne görmedim ondan her ne kadar iyi geçinsek bile )
Geçen senede aynı şekilde yaptılar ben ne bileyim koca kadına hediye de beklendiğini herkes almış bir ben almamıştım bari bu sene en ucuz yollu kurtarayım dedim

Birazdan çıkarız herhalde ama çok geç dönmem ki yarın sabah benim kursum kızlarında okulu var

Bende de aynısının laciverdi var
Hayatta düşünmez hatun yorgunmu ev temizmi diye eskiden birde arardı beni aşkım yarım saat sonra kuzenle geleceğiz ne yemek var diye yada işte akşam annemler gelecek diye tabi o an şansa hep ev talan olurdu ve ben motoru popişe takar resmen koşturarak hem yemek yapardım hemde bir yandan temizlik
Heee şükür elim hızlıda hiç bir zaman öyle yakalanmadım ve her gelen şükür evimden çok memnun ayrıldı ama en son eşime isyan bayrağını açtığımdan beri artık dur hatuna bir sorayım diyor herkese
Vakit varsada hemen diyor dur ben hemen geliyorum beraber yapalım temizliği diye

Erkekler çok düz düşünüyor gönül yaparken gönül kırdıklarının farkında değiller
Bak bugün bende eşime uyuz oldum ama tek kelime etmedim o konuyla ilgili Ablasının doğum günü muhabbeti olunca içimden aman bir şey alalımda eşim mahcup olmasın eşim nasılsa akıl etmez diye düşünürken bizimki demezmi aşkım ablama ama hediye alalım ayıp olur maksat gönlü olsun demezmi Len eşşek Şubatta benim doğum günümde benim gönlüm niye yapılmadı demek istedim ama sonra vazgeçtim çünkü sonra fesatlandı olur ki ben inan bir gram kimseyi bu güne kadar fesatlanmadım
Hee seneye sorarım ben ona beni boş geçerse
Onun Nisanın 12sinde doğum günü ve sırf onu utandırmak için bir şey almayı düşünüyorum utansın eşşek

Allah yardımcın olsun cidden işin zor makinelerden korkuyorsa o zaman yemek ve silmeyi toz almayı ona ver bari el insaf sonuçta sende çalışıyorsun günah kız sanada
Dediğim gibi adamlar düz yapacak bir şey yok heee kendilerine zırt pırt emrivaki yapılsa kıyameti koparırlar

Kolay gelsin canım inşallah geceyi de hasarsız atlatırsın

Gezenti Kaptan demiyorum boşuna
Bu arada müthiş paylaşımlar yapmışsın Ayşem ellerine sağlık

Yarın itibaren dört dörtlük olacak menülerim
Birazdan görümceye gidincede kesin kararlıyım hiç bir şey yemeyeceğim daha doğrusu akşam yemeği yemedim çiğköfteyi duyunca bari 3 tanecik marulla akşam yemeği niyetine yerim dedim ama pasta ve diğer hamur işlerinden aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Oynakbaşı sözü

Kahvemide içtim artık bol suya devam nasılsa tuvalet orda sorun olmaz
dışarı çıkınca hiç içmedim sıkıntı olmasın diye

bende eve yeni geldim bu ara bende gezenti oldumkoca kışı evde geçirdim aldım kiloları

İyi aksamlar kızlar
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta ile salata
Salatalik
Domates
Peynir
3 zeytin

Öğle
Yoğurt
kabak yemeği

Aksam
Bol salata
1 kase yoğurt

Biraz önce
Yarim elma
Yarim portakal

Su 2lt
Kızlar aksam meyve yemekten vazgeçemiyorum ne yapsam acaba. Diyetisyenler izin veriyor mu

Slm kızlar bende bugün alışveriş yaptım tonbaligi active yoğurt meyveli aldım
Yeşillik bol bol bu hafta inş güzel geçer hepimiz için

Menün gayet guzel canım benim diyetisyen veriyordu ara öğünde bir tane
sen güzel dengeliyorsun eminim bu hafta güzel sonuç alırsın ; )

Menün gayet guzel canım benim diyetisyen veriyordu ara öğünde bir tane
sen güzel dengeliyorsun eminim bu hafta güzel sonuç alırsın ; )
Bu hafta hepimiz iyi sonuçlar alalım inşallah. Takim olarak buna çok ihtiyacımız var. Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama kilo vermem biraz yavaşladı ilk haftalar gibi veremiyorum. Yine de pes etmek yok yola devam ediyorum elbette 72 bandını kıracağım. Sende dilediğin kiloya varmak için mücadeleni bırakma.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şimdi yeni girdik eve Görümceme gittik doğum günüsü için
Söz verdiğim gibi sadece 4 adet marulla çiğ köfte yedim Ne börekten, ne tuzlu kurabiyeden nede pastadan bir parça dahi almadım

Tabi hepsi benim diyetisyene gitmeye başladığımı duydukları için ısrar etmediler aksine yaparsın veririsin diye verdiler çoşkuyu

Bu arada küçük kuşum gitmeden az karnım ağrıyor diyordu ve tam görümceme daha gideli 5 dakika olmuştu ki bizim cimcime gitti beyazlı kremli halısına kustu Sanırım mideyi üşüttü kuşum
Hemen onun üzerini temizledikten sonra bir güzel halısınıda sildim hatta dur hızımı alamayıp bütün halıyı bir su silsem mi dedim
Korkusundan hiç bir şey yemedi oda hatta yanında kova hazırda bekledik. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum dediği için erken kalktık iyikide kalkmışız çünkü tam arabaya bindik iki dakika sonra arabaya da kustu

Eve gelir gelmez hemen kuşumu temizleyip kirlileri makineye attım ki sabaha kadar kokmasın onlar diye Alt komşumada mesaj attım durum bu normalde adetim değil ama bu saatte makineyi çalıştırmam lazım diye hani çocukları uyuyorsa diye endişe ettim ama sağ olsun hemen geçmiş olsun Ablacığım ne demek hiç sıkıntı değil rahat ol yazmış

Bu gece küçük kuşumla birlikte salonda yatacağız baş ucumuza kovada koyacağım ki bari banyoya yetişemeyecek gibi olursa etrafı batırmayalım diye yarında okula göndermem çünkü belli öyle bir anlık bir şey değil kuşumun yüzü sapsarı oldu

Kızlar Merhaba, geçen hafta hiç giremedim egitimdeydim Üzgünüm , kilom sbt

Canım bildirim yapmadı olarak girmektense seni izne ayırdım bildirimsiz 2 hafta sonra tekrar dönüş yaparız hem seninde o arada yoğunluğun gitmiş olur heee izinlisin diye gelmemezlik etme canım mutlaka her fırsatta yine gel hem sohbetimizi edelim hemde kiloları gönderelim

bende eve yeni geldim bu ara bende gezenti oldumkoca kışı evde geçirdim aldım kiloları

Şimdide kilocukları vereceğiz Ayşem Ben hala çok inanıyorum bu kez olacak
Kuşum hasta yarın yürüyüş zor olur ama öğleden sonra hastaneye randevumuz vardı anlındaki iz için plastik cerrah doku iyileştirici krem yazsın diye o bahaneyle baya yürümüş olurum ( gerçi diyetisyen onu spordan saymıyorum dedi ama kuşum böyleyken zaten çıkıp gidemem ancak evde epileptik bisikleti kullanırım akşam üzere eve geldikten sonra
Tabi yarın kursada gitmeyeceğim bu durumda oda iyi oldu ilk gün en azından listeme odaklanabilirim ( gerçi öğle yemeğinde zaten hep çorba salata yiyorduk ona sadece yoğurt eklenecekti )
Bol bol su içerim tuvalet sorunsalı olmadan tabi hastaneye gitmeden 1 saat önce keserim ki yolda sakata gelmiyeyim

Canım miktarı gayet güzel dengelemişsin bizim diyetisyende akşam 21:00de bana meyve vermiş heee fazla şeker içeren meyveler tercih etmemeye çalış bana kivi verdi antioksidan diye ama bir başkasınada ananas vermiş hani o tür meyveler daha iyi portakal yerine daha güzel tercih olur gibime geliyor elma gayet güzel bir tercih birde mümkünse tek meyve ye

kuzuya geçmiş olsun canım
bende inanıyorum banuşum olacak inşallah
eliptikte kas yapar mı acaba onuda bi sormak lazım
bende yarın gidebilirsem sabah sağlık ocağına gidicem tahliller için

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kuzun sabaha daha iyi olur. Mide usutmeside ne kotudur. Allah iyiliğini versin inşallah.
Doğum günü ve sen birşey yememişsin gerçekten sağlam irade budur. Tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…