- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Kaptanim leslie kas yapiyormus ya zumbada yapar mi acaba? Plates kilo verdirmez dedi benim diyetisyen ben kas yapmak istemiyorumda.Gittim canım çokta zevkli geçtiÖlçümleri yapan bayanda diyetisyende çok enerjiklerdi valla Ayşeyle birlikte ( moni ) resmen uçarak çıktık sanki hatta öncesi sonrası için resim çekilecektik onu bile unuttuk o heycanla
Çok güzel bir liste verdi bana ve haftanın 4 günüde 45 dakika yürüş istedi10 gün sonra kontrole gideceğiz o zamana kadar en az 2.2 kg vermiş olarak seni görmek istiyorum dedi tabi kiloların hepsini yağdan vereceğiz harfiyen dediklerime uyarsan dedi toplam 40 kg vereceğiz Allahın izniyle
Gerçi ben vereceğim hatun 34 beden resmen
Şekersiz olmak üzere Türk kahvesi ve Filtre kahve serbest3 ana 4 ara öğünüm var
Listemde hiç ekmek yok ama bu zaten benim istediğim birşeydi o yüzden çok sevindim
Birde tembihledi şeker hapını mutlaka düzenli kullan diye
iyi bir başlangıç yaptım başlangıçta sorun yok devamı önemliSanada günaydın canım
Aaa hemen o ruh halinden çık bakalımbak çok güzel ve yeni bir hafta var önümüzde, çooook güzel kilolar vereceğiz hepbirlikte
Hadi kocaman bir bardak su al ve içsuyla birlikte bütün kötü enerjileri at gitsin
Allah acil sifa versin canim.Kızlar merhaba
Kusura bakmayın dün giremedim. Cevap da yazamadım kimseye. Babamla annem geldi. Babam da rahatsız onlarla ilgileniyorum. Yarından itibaren aranıza döneceğim inşallah.
Kaptanim leslie kas yapiyormus ya zumbada yapar mi acaba? Plates kilo verdirmez dedi benim diyetisyen ben kas yapmak istemiyorumda.
Bu 3 hafta yine az kilo verirsem spor salonuna girecegim esimle oyle konustuk. Ama hic spor salonunangitmisligim yok ne ne ise yarar bilmiyorum.
Kızlar merhaba
Kusura bakmayın dün giremedim. Cevap da yazamadım kimseye. Babamla annem geldi. Babam da rahatsız onlarla ilgileniyorum. Yarından itibaren aranıza döneceğim inşallah.
iyi bir başlangıç yaptım başlangıçta sorun yok devamı önemli
ama bu gün geçmişi silip baştan başlayacağım yeşil çay bile aldım
Canım. Çok geçmiş olsun.günaydın herkese kaç gündür yoktum çok hastaydım eşim anneme götürüp bıraktı bizi annem baktı bize akşam geldim eve şimdi daha iyiyim şükür ama ağzım dudaklarım ateşten hep yara oldu diyetimi hiiiiç bozmadım mecburiyetten hem iştahım yoktu hemde ağzım komple yara olunca çorbadan başka bişi tüketemedimoynakbasi34 geçmiş olsun inşallah küçük kuzuya salgın var bu aralar galiba herkes hasta @Azmin zaferi iyi yolculuklar canım ne güzeldir amasyanın elması kütür kütür sulu sulu çocukluğum aklıma geldi
Allah şifa versin arkadaşım. Nasıl olsa hepimiz buradayız islerini hallettikten sonra uğrarsın.Kızlar merhaba
Afiyet olsun canim. Çok güzel inşallah boyle devam... Mercimek çorbasına bayılırım olsa da yesem.Bu arada bende Öğle yemeğimi yedim
Hemen aklımdayken yazayım hatta
1 kepçe süzme mercimek çorbası ( tabiki çok az yağ ve çok çok az tuz ekledimunsuz )
1 tabak karışık mevsim salata ( bol limonlu ve yağsızçok çok az tuz ekledim tuzsuz denecek kadar )
1 küçük kase yoğurt
Elhamdülillah bu öğünde de doydum
Saat 10:30 gibide 1 adet kivi + 1 bardak sıcak suyla ara öğünümü yapmıştım
Birazdan da sonraki ara öğünlerimi ( biri 15:00de biri 17:00de ) yanıma alıp kuşumla dışarı atacağız kendimizi
Bizim burada bugün sosyete pazarı var normalde kursum var diye gidemiyordum birde eşim bana bir ara atlet alsana diyince dur hastaneye gitmeden bir uğrayayım dedimadam tükkanda çalışmaya başladığından beri atletlerini katletti talaşlardan resmen sarardı atletleri ve çamaşır suyuda para etmedi bari 3 - 4 tane alayımda işe giderken olanlar ayrı dükkana giderken giyeceklerini ayrı koyayım
Küçük kuşumun randevusu 15:30da ama tabi trafik de var geç kalmamak için erken çıkayım dedimAslında ikinci ara Öğüne kadar eve dönmüş olurum diye tahmin ediyorum ama ne olur ne olmaz yanıma alacağım
Akşamlıkta kıymalı Ispanak var 4 kaşıkyanında 1 kase cacık ve bol salata Ama cacığın içine 1 tatlı kaşığı zerdeçal ekle dedi umarım tadını bozmaz
şu ana kadar 2 litre su içmişim bileartık hastaneden dönene kadar da su içmem yoksa yolda sakata gelirim
Afiyet olsun canim. Çok güzel inşallah boyle devam... Mercimek çorbasına bayılırım olsa da yesem.
Ben gwldim diycektimki eşim ögle yemegine geldi
Kactım ben
Süpermiş:) inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Ekmek vermeyen diyetisyen ilk defa duydumGittim canım çokta zevkli geçtiÖlçümleri yapan bayanda diyetisyende çok enerjiklerdi valla Ayşeyle birlikte ( moni ) resmen uçarak çıktık sanki hatta öncesi sonrası için resim çekilecektik onu bile unuttuk o heycanla
Çok güzel bir liste verdi bana ve haftanın 4 günüde 45 dakika yürüş istedi10 gün sonra kontrole gideceğiz o zamana kadar en az 2.2 kg vermiş olarak seni görmek istiyorum dedi tabi kiloların hepsini yağdan vereceğiz harfiyen dediklerime uyarsan dedi toplam 40 kg vereceğiz Allahın izniyle
Gerçi ben vereceğim hatun 34 beden resmen
Şekersiz olmak üzere Türk kahvesi ve Filtre kahve serbest3 ana 4 ara öğünüm var
Listemde hiç ekmek yok ama bu zaten benim istediğim birşeydi o yüzden çok sevindim
Birde tembihledi şeker hapını mutlaka düzenli kullan diye
İYİ YAPMIŞSIN CANIM AMA ÜZÜLDÜM YAA, AKSİLİK OLMASA BÖYLE OLMIYCAKTISelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şimdi yeni girdik eveGörümceme gittik doğum günüsü için
Söz verdiğim gibi sadece 4 adet marulla çiğ köfte yedimNe börekten, ne tuzlu kurabiyeden nede pastadan bir parça dahi almadım
Tabi hepsi benim diyetisyene gitmeye başladığımı duydukları için ısrar etmedileraksine yaparsın veririsin diye verdiler çoşkuyu
Bu arada küçük kuşum gitmeden az karnım ağrıyor diyordu ve tam görümceme daha gideli 5 dakika olmuştu ki bizim cimcime gitti beyazlı kremli halısına kustuSanırım mideyi üşüttü kuşum
Hemen onun üzerini temizledikten sonra bir güzel halısınıda sildim hatta dur hızımı alamayıp bütün halıyı bir su silsem mi dedim
Korkusundan hiç bir şey yemedi oda hatta yanında kova hazırda bekledik. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum dediği için erken kalktık iyikide kalkmışız çünkü tam arabaya bindik iki dakika sonra arabaya da kustu
Eve gelir gelmez hemen kuşumu temizleyip kirlileri makineye attım ki sabaha kadar kokmasın onlar diyeAlt komşumada mesaj attım durum bu normalde adetim değil ama bu saatte makineyi çalıştırmam lazım diye hani çocukları uyuyorsa diye endişe ettim ama sağ olsun hemen geçmiş olsun Ablacığım ne demek hiç sıkıntı değil rahat ol yazmış
Bu gece küçük kuşumla birlikte salonda yatacağızbaş ucumuza kovada koyacağım ki bari banyoya yetişemeyecek gibi olursa etrafı batırmayalım diye yarında okula göndermem çünkü belli öyle bir anlık bir şey değil kuşumun yüzü sapsarı oldu
Canım bildirim yapmadı olarak girmektense seni izne ayırdım bildirimsiz2 hafta sonra tekrar dönüş yaparız hem seninde o arada yoğunluğun gitmiş olur heee izinlisin diye gelmemezlik etme canım mutlaka her fırsatta yine gel hem sohbetimizi edelim hemde kiloları gönderelim
Şimdide kilocukları vereceğiz AyşemBen hala çok inanıyorum bu kez olacak
Kuşum hasta yarın yürüyüş zor olur ama öğleden sonra hastaneye randevumuz vardı anlındaki iz için plastik cerrah doku iyileştirici krem yazsın diyeo bahaneyle baya yürümüş olurum ( gerçi diyetisyen onu spordan saymıyorum dedi ama kuşum böyleyken zaten çıkıp gidemem ancak evde epileptik bisikleti kullanırım akşam üzere eve geldikten sonra
Tabi yarın kursada gitmeyeceğim bu durumdaoda iyi oldu ilk gün en azından listeme odaklanabilirim ( gerçi öğle yemeğinde zaten hep çorba salata yiyorduk ona sadece yoğurt eklenecekti )
Bol bol su içerim tuvalet sorunsalı olmadantabi hastaneye gitmeden 1 saat önce keserim ki yolda sakata gelmiyeyim
Canım miktarı gayet güzel dengelemişsinbizim diyetisyende akşam 21:00de bana meyve vermiş heee fazla şeker içeren meyveler tercih etmemeye çalış bana kivi verdi antioksidan diye ama bir başkasınada ananas vermiş hani o tür meyveler daha iyi portakal yerine daha güzel tercih olur gibime geliyor elma gayet güzel bir tercih birde mümkünse tek meyve ye
Süpermiş:) inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Ekmek vermeyen diyetisyen ilk defa duydum
İYİ YAPMIŞSIN CANIM AMA ÜZÜLDÜM YAA, AKSİLİK OLMASA BÖYLE OLMIYCAKTI
kızlar iyi akşamlar sizinle bişey paylaşıcam ama instagramda takip ettiğim birini burda söyleyebiliyomuyum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür eve gelebildim
Anam yollar felaket kalabalıktı resmen arabayla 10 dakika süren yol 1 saat sürdü neredeyse ama Allahtan randevu saatinden çok önce çıkmıştım da hem geç kalmadık hemde fazla beklemedik
Ara öğünlerimi yanımda götürdüm ve çaktırmadan yedim ( aslında bazen rahatsız oluyorum ortalıkta yemeye ama düzenim şaşsın istemiyorum hazır bukadar istikrarlıyken) Kızıma yediriyormuş gibi yapıp 1 kiviyi kendimde götürdüm hatta yanımızda ufak bir oğlan vardı onada ikram ettikte istemedi
Giderken telefonumu evde unutmuşum benim akıllı kocacığımda büyük kıza git götür hastaneye demişAllahtan hastanede bir arkadaşıma deng geldimde onun cebinden eşime haber vereyim dediğimde öğrendim yoksa arkadaşa deng gelmeseydim kantinde iki sohbet edeceğimize ben direk dönüş yoluna çıkardım cocukda boşa gitmiş olurdu Neyseki o arayıp nerede olduğumuzu ilettide buluştuk
Tabi kantinde hiç birşekilde kaçamak yapmadık hatta çay bile içmedik :)
Bu arada buluştuğumuz arkadaşım beni bu diyetisyene gidelim diyen arkadaşımveeee bugün onun kontrolü vardı hatun tam 3 kg vermiş üstelik yürüyüşe hiç çıkamadım aksine iki gün migren yüzünden listeye uymayı geç yemek bile yiyemedim tam dedi üstelik 1 kgsu yağdan gitmiş
Valla bana çok güzel bir motivasyon oldu bu haberinşallah benimde en az 3 kg gider ve daha da fazlası yağdan gider
İkinci öğünüme yetişemezsem diye elmamıda yanıma almıştımonuda dönüşte direksiyon başında yedim zaman geçmesin diye
Şimdi bir yorgunluk kahvesi içip akşam yemeğine kadar suyla devamtabi arada birde bitki çayı içerim
Valla bende şaşırdım açıkçası sonuçta devlette gittiğim bana her öğüne 2şer dilim vermiştitabi ben 3 kg aldım o ayrı
Bugün arkadaşın listesini değiştirmiş onunkinde mesala geçen hafta hiç ekmek yokken bu hafta kahvaltıya etimek vermiş bir tanede olsasanırım kilolar gittikçe ufak ufak ekleyecek ki bünye ömür boyu hiç ekmeksiz yada hamursuz yaşamayacağına göre
Olsun kuzu önemli değilbildirimsiz kalmaktansa böylesi daha iyi oldu sende o arada yoğunluğu atlatırsın ama dediğim gibi her fırsatta bekliyorum senide buraya [/
Canım çok güzel gidiyorsun. Bence çok iyi bir sonuç seni bekliyor. Hem arkadasın da iyi kilo vermiş bu seni gerçekten çok motive eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?