Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanim leslie kas yapiyormus ya zumbada yapar mi acaba? Plates kilo verdirmez dedi benim diyetisyen ben kas yapmak istemiyorumda.
Bu 3 hafta yine az kilo verirsem spor salonuna girecegim esimle oyle konustuk. Ama hic spor salonunangitmisligim yok ne ne ise yarar bilmiyorum.

iyi bir başlangıç yaptım başlangıçta sorun yok devamı önemli
ama bu gün geçmişi silip baştan başlayacağım yeşil çay bile aldım

Kızlar merhaba
Kusura bakmayın dün giremedim. Cevap da yazamadım kimseye. Babamla annem geldi. Babam da rahatsız onlarla ilgileniyorum. Yarından itibaren aranıza döneceğim inşallah.

Canım bana diyetisyenim kiloları verene kadar sadece yürüyüş dedi Hatta Ayşe Koşu bandı olurmu diye sorunca olur ister acık havada ister koşu bandında dedi Platesde sıkılaştırıyor kas yapıyor diye biliyorum canım
Yürümeyi dene o 3 hafta içinde olmadı spor salonuna yazıldığında zaten sana oradaki hocalar çalışma programı hazırlıyorlar problemli bölge neresiyse ona biraz daha ağırlık veriyorlar

Bende kiloları verdikten sonra spor salonuna yazılacağım ama yolum uzun önce bu kilolardan bir kurtulayım
gerisi kolay nasılsa

Kızlar merhaba
Kusura bakmayın dün giremedim. Cevap da yazamadım kimseye. Babamla annem geldi. Babam da rahatsız onlarla ilgileniyorum. Yarından itibaren aranıza döneceğim inşallah.

Çok çok geçmiş olsun canım Sıkıntı yok canım sen ilgilen Annenlerle nasılsa daha sonra çok vakit geçireceğiz birlikte

Bu arada bende Öğle yemeğimi yedim
Hemen aklımdayken yazayım hatta

1 kepçe süzme mercimek çorbası ( tabiki çok az yağ ve çok çok az tuz ekledim unsuz )
1 tabak karışık mevsim salata ( bol limonlu ve yağsız çok çok az tuz ekledim tuzsuz denecek kadar )
1 küçük kase yoğurt

Elhamdülillah bu öğünde de doydum
Saat 10:30 gibide 1 adet kivi + 1 bardak sıcak suyla ara öğünümü yapmıştım

Birazdan da sonraki ara öğünlerimi ( biri 15:00de biri 17:00de ) yanıma alıp kuşumla dışarı atacağız kendimizi
Bizim burada bugün sosyete pazarı var normalde kursum var diye gidemiyordum birde eşim bana bir ara atlet alsana diyince dur hastaneye gitmeden bir uğrayayım dedim adam tükkanda çalışmaya başladığından beri atletlerini katletti talaşlardan resmen sarardı atletleri ve çamaşır suyuda para etmedi bari 3 - 4 tane alayımda işe giderken olanlar ayrı dükkana giderken giyeceklerini ayrı koyayım

Küçük kuşumun randevusu 15:30da ama tabi trafik de var geç kalmamak için erken çıkayım dedim Aslında ikinci ara Öğüne kadar eve dönmüş olurum diye tahmin ediyorum ama ne olur ne olmaz yanıma alacağım

Akşamlıkta kıymalı Ispanak var 4 kaşık yanında 1 kase cacık ve bol salata Ama cacığın içine 1 tatlı kaşığı zerdeçal ekle dedi umarım tadını bozmaz

şu ana kadar 2 litre su içmişim bile artık hastaneden dönene kadar da su içmem yoksa yolda sakata gelirim

iyi bir başlangıç yaptım başlangıçta sorun yok devamı önemli
ama bu gün geçmişi silip baştan başlayacağım yeşil çay bile aldım

Bergamotlu Yeşil çayı tavsiye ederim canım normalde ben hiç sevmem yeşil çayı ama bu gayet keyifli içimi ve hoş bir kokusu var

Canım. Çok geçmiş olsun.
Kızlar merhaba
Allah şifa versin arkadaşım. Nasıl olsa hepimiz buradayız islerini hallettikten sonra uğrarsın.

Afiyet olsun canim. Çok güzel inşallah boyle devam... Mercimek çorbasına bayılırım olsa da yesem.

Hay bin kunduz tam kıza hadi Anneciğim giyin diyecektim bir döndüm uyumuş koltukta
Neyse bir 15 dakika daha uyusun mecbur uyandıracağım nasılsa daha vakit var bende o arada ara öğünleri çantama koymayı hallederim

Afiyet olsun canim. Çok güzel inşallah boyle devam... Mercimek çorbasına bayılırım olsa da yesem.

Sağ olasın canım cidden çok doyurucu oldu
Demekki eskiden cidden hatalarım varmış çünkü hep masadan davul gibi kalkardım fazla yemediğim halde ama 2 saat sonra açlıktan midem kazınırdı üstelik yağsız salatada gayet lezzetliymiş

Süpermiş:) inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Ekmek vermeyen diyetisyen ilk defa duydum

İYİ YAPMIŞSIN CANIM AMA ÜZÜLDÜM YAA, AKSİLİK OLMASA BÖYLE OLMIYCAKTI

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür eve gelebildim

Anam yollar felaket kalabalıktı resmen arabayla 10 dakika süren yol 1 saat sürdü neredeyse ama Allahtan randevu saatinden çok önce çıkmıştım da hem geç kalmadık hemde fazla beklemedik

Ara öğünlerimi yanımda götürdüm ve çaktırmadan yedim ( aslında bazen rahatsız oluyorum ortalıkta yemeye ama düzenim şaşsın istemiyorum hazır bukadar istikrarlıyken ) Kızıma yediriyormuş gibi yapıp 1 kiviyi kendimde götürdüm hatta yanımızda ufak bir oğlan vardı onada ikram ettikte istemedi

Giderken telefonumu evde unutmuşum benim akıllı kocacığımda büyük kıza git götür hastaneye demiş Allahtan hastanede bir arkadaşıma deng geldimde onun cebinden eşime haber vereyim dediğimde öğrendim yoksa arkadaşa deng gelmeseydim kantinde iki sohbet edeceğimize ben direk dönüş yoluna çıkardım cocukda boşa gitmiş olurdu Neyseki o arayıp nerede olduğumuzu ilettide buluştuk
Tabi kantinde hiç birşekilde kaçamak yapmadık hatta çay bile içmedik :)

Bu arada buluştuğumuz arkadaşım beni bu diyetisyene gidelim diyen arkadaşım veeee bugün onun kontrolü vardı hatun tam 3 kg vermiş üstelik yürüyüşe hiç çıkamadım aksine iki gün migren yüzünden listeye uymayı geç yemek bile yiyemedim tam dedi üstelik 1 kgsu yağdan gitmiş
Valla bana çok güzel bir motivasyon oldu bu haber inşallah benimde en az 3 kg gider ve daha da fazlası yağdan gider

İkinci öğünüme yetişemezsem diye elmamıda yanıma almıştım onuda dönüşte direksiyon başında yedim zaman geçmesin diye
Şimdi bir yorgunluk kahvesi içip akşam yemeğine kadar suyla devam tabi arada birde bitki çayı içerim

Süpermiş:) inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Ekmek vermeyen diyetisyen ilk defa duydum

Valla bende şaşırdım açıkçası sonuçta devlette gittiğim bana her öğüne 2şer dilim vermişti tabi ben 3 kg aldım o ayrı
Bugün arkadaşın listesini değiştirmiş onunkinde mesala geçen hafta hiç ekmek yokken bu hafta kahvaltıya etimek vermiş bir tanede olsa sanırım kilolar gittikçe ufak ufak ekleyecek ki bünye ömür boyu hiç ekmeksiz yada hamursuz yaşamayacağına göre

İYİ YAPMIŞSIN CANIM AMA ÜZÜLDÜM YAA, AKSİLİK OLMASA BÖYLE OLMIYCAKTI

Olsun kuzu önemli değil bildirimsiz kalmaktansa böylesi daha iyi oldu sende o arada yoğunluğu atlatırsın ama dediğim gibi her fırsatta bekliyorum senide buraya

kızlar iyi akşamlar sizinle bişey paylaşıcam ama instagramda takip ettiğim birini burda söyleyebiliyomuyum

Canım benim bildiğim sıkıntı değil sonuçta burasıyla çok farklı bir platform üstelik orasıda güzel motive ediyor insanları bende İGde varım Yediklerimin resimini koyuyorum müthiş kilolar verenleride takip edip dahada gaza geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…