Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Akşamlık yemeğimi ateşe koydum bende
Normalde sebze yemeğini ben zeytinyağlı severim hatta hayatım boyunca hiç kıymalı yememiştim :) hadi ıspanak kırk yılın başı yemişliğim vardı da bugün kabak yemeğini kıymalı yaptım
İnşallah güzel olur normalde bol naneli severim

Keşke bana haşlama sebze yanında küfte ye desedi

Bu arada kızlar ilk fırsatta şu buharda pişiren makinelerden almak istiyorum en son eşimle dışarda yemek yediğimizde normalde haşlama sebzeyi sevmeyen ben garnitür olarak tabağımda gelince yedim ve cidden normal haşlamayla arada müthiş bir fark var
Aslında bir ara vardı onlar bir mağazada çok uygun hatta eşim alsana dediğinde amannn ne yapacağım onu sevmiyorum haşlama sebzeyi diye keşke alaydım

Şimdide tekrar ara öğün zamanım geldi 3 adet gün kurusu yada elma seçeneğim var ama elma beni çok acıktırıyor o yüzden bugünde gün kurusuyla denemek istiyorum bakalım o acıktıracakmı

Ge
gecmis olsun canim

Kizlar hayirli guzel gunler cok giremiyorum kusura bakmayin babamlarin bahcesi var agaclari var e mecbur gelmisken yardim etmesen olmuyo o yuzden pek aktif olamiyorum. Sizlerin yorumlarinada karsilik veremiyorum arada girmeye calisiyorum sirf girmedi kk ya diyee

Sana kolay gelsin canım sıkıntı değil nasılsa fırsatın oldukça bakarsın burayada
Benim Annemler haftaya Almanyadan dönüyorlar ondan sonra her cumartesi başlar hadi bahçeye gidelim şunu ekeceğiz bunu ekeceğiz diye
Haftaya cumartesi onlar gelmeden çim serdirmeye gideceğiz hatta belki eşimle

Insallah sende gorumcen kadar guzel hatya faha guzel olursun.

Benim göz kapagima dikis atılmıştı hala acır. Esim yada oglum yanlislikla dokunsa. Bilmiyorum cok hassas bir yer.

Canimcim unutmadik tabi seni. Corbaci
Babacığına Allah tez zamanda sifa versin.

Allah kolaylik versin...

Elma baslarda benide aciktiriyor gibi geliyordu. Artik alistim hatta ara öğünümde baya acliğımı bastırıyor.

Kizlar bugun okuldaydım annem aradi beni. Amcan gelmis ben Erdemi alip eve gidiyorum dedi tamam dedim. Nasil gittiniz dedim baban geldi aldi dedi. Babamda sabah kantine gitti birinin yerine bakmaya.
Dersteyken abim mesaj attı Erdemin tcsini yolla diye niye dedim birsey yok dedi. Bende tenefuste atayim dedim. Sinifta cok yaramaz bende sevdigim konuyu anlatiyorum cok dikkate almadim. Öglen yemegimi yedim. Telefonu karistirirken abim niye aradi ki diye aradim sabah kusmus biraz hastalığı artarsa gotururum diye aradim dedi. Sonra annemi aradim o da bana baska birsey anlatti. Agiz birligi yapmamislar. Ben okuldan gelmeyim diyede birsey demiyorlar. Aglamaya basladim anne birsey mi oldu bak doguruyu soyle diye. Sonra anlatti benim sinirlerim bozuldu. Oglumun resmini falan attilar. Muduru aradim izin aldim ciktim. Ben okuldan cikinca onlarda çıkmış. abimlerde bulsutuk kuzum iyiydi cok sukur. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Doğruyu söyleseler bu kadar aglamayacaktım. Cunku kustugunu biliyordum. Sabahları uyanık olduğunda arkamdan aglar hep bende keske bu isi yapmasaydım diye pişmanlık duyarım.
Anneme de emanet etsem benden cok daha iyi baktığını bildigim halde gözüm arkada kalıyor hep...

Kızlar size göz kapagımın resmini koyuyorum bide siz bakın cok yorgun olursam dahada kötü oluyo
T turkmenkizi86 görümcem cıktı bikaç saattir beraberdik hiç acı hissetmedigini söylüyor ama şişti baya bide morardı biraz doktor normal demiş hayırlısı bakalım

Eklentiler

• IMG_0498.webp
    6 KB · Görüntüleme: 36
Canımgecmış olsun noldmuş ogluna

Ilacların etkisiyle acımıyordur belki canım şismeside normal. Sen kendini nasil daha iyi hissedeceksen onu yap canım. Bu arada gözlerin çok güzelmiş masaallah

Ilacların etkisiyle acımıyordur belki canım şismeside normal. Sen kendini nasil daha iyi hissedeceksen onu yap canım. Bu arada gözlerin çok güzelmiş masaallah
Cok teşekkür ederim canım ama işte kapaklarım cok düşük
Bugun bikadın görümcemi görünce direk gelininizde yaptırsın isterse ihtiyacı var dedi biz bişey demeden

Bugünkü menüm

Sabah

1 kk peynir
3 zeytin
Domates
Salatalik
Marul maydanoz
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Öglen
4 köfte
Marul salatası

Ara
1 kaşık piyaz (liste disi)

Aksam
1 tabak ıspanak yemeği
3 4 kaşık yoğurt

Ara
1/2 su bardağı yogurt ( belki activya yerim)

Menün süper yine canım venimki bugun karıştı ama yazım yinede

Sabak 1 tabak menemen
1dilim peynir
2dilim ekmek biraz kalındı
Cay
Kahvaltıyı baya gec yaptık
Bugun az bişey sarma sardım onun içinden yedim biraz sararkengörümcemin orda

1 yeşil elma

Akşam
1kase ezogelin corba
4-5 sarma
Patates salatası

Canım çok kalorili olmamışki menun seninkide gayet güzel.
ben kendime söz verdim diyeyisyenin listesine harfiyen uyacağım 3 hafta diye. Annemde bizde artık. Anne su yemegi yap diyebiliyorum cok sukur. Bugun ben etrafı toplarken o ispanaklari ayikladi ben yikarken sogani dogradi mesela. Normaldede hic yardım ettirmez bir ise basladiysa o isi o bitirir birden sen elini surme der. Kendide diyet yaptigi icin aman onu yesen ne olur demiyor. Cok sukur rahatlikla uyacağım.

Sarmadan galıba cok şiş hissediyorum kendimi ya
Begüzel annenin olması yanında rahatlarsın artık kaynanan gitti degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…