- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın kızlar. Dun Çok yoğun bir gün geçirdim sabahtan ise başladım öğleye kadar temizlik sonrasinda da yemekler. Tabiki islerin bitmesi saat 7 yi buldu. 7.30 da da misafirler geldi. Allah im ne yoruldum bide cami kapıyı açtım içeri yemek kokusu girmesin diye bu defada belim tutulmadı mi resmen misafirler dağılınca pert oldum. Sabah ta uyanamayıp çocuğu okula götüremeyecektim saat çaldı ama tekrar uyumuşum. Yavruyu hemen kaldırdım apar topar okula götürdüm.
Çok güzel yemekler tatlılar olmasına rağmen menüm iyi diye düşünüyorum. Tabi baklavalara icim gitmedi değil nasıl canım istedi hemde aman kendini kontrol et sonra pişman olursun diye kendime telkinde bulundum.
Sabah gayet güzel kahvaltı yaptım
Öğle minicik yufka böreği ilk defa bu böreği yaptım nasıl olmuş diye tadına baktım.
Aksam tavuk çorbası etli patlıcan güveç ve salata
Dun yedeklerim bunlar. Simdi mutfakta isler beni bekliyor belim tutulunca akşam yapamadim simdi yapayım bari kaçışı yok.
günaydın herkese mutlu sağlıklı bir gün olsun inşallah hepimize dün öğlen kv rahatsızlandı apar topar onu hastaneye götürdük serum tahliller falan akşam üstü eve çıkardık gece 11 buçuktu kendi evimize geldiğimizde kuzumda zor kalktı okul için dün hiç doğru düzgün yemek yemedim sabah kahvaltı etmiştim onunla akşam 7 oldu akşamda 3 köfte küçük bir dilim fırın makarna yedim okadar spor falanda yok tabioynakbasi34 inşallah hepberaber güzel kilolar veririz haftasonuna
Guzel sonuclar gorursun insallah canm azimli ve kararli gordum seni bu defa olacakÇok geçmiş olsun canım KVneİnşallah önemli bir şey yokturda çabucak toparlanır
Koşturmaca olunca bazen düzen şaşabiliyor heleki acil durumlardatakılma nasılsa önümüzde 2 gün daha var ve eminim güzel rakamlar göreceksin sende
Ben salı gününü iple çekiyorum bakalım ne göreceğim Diyetisyendeki tartıdaharifiyen uyuyorum ve kendimi çok dinç hissediyorum
Gecmis olsun canim Allah sifalar versin ....günaydın herkese mutlu sağlıklı bir gün olsun inşallah hepimize dün öğlen kv rahatsızlandı apar topar onu hastaneye götürdük serum tahliller falan akşam üstü eve çıkardık gece 11 buçuktu kendi evimize geldiğimizde kuzumda zor kalktı okul için dün hiç doğru düzgün yemek yemedim sabah kahvaltı etmiştim onunla akşam 7 oldu akşamda 3 köfte küçük bir dilim fırın makarna yedim okadar spor falanda yok tabioynakbasi34 inşallah hepberaber güzel kilolar veririz haftasonuna
Gunaydin hayirli sabahlar kizlar
Ben geldim bu aralar cok yogun gecti pek yazma firsatim olmadi nasilsiniz ...
Dun oyle sistimki 6 aylik gibiydim :)
Her duydugumu denersem olacagi bu kekik suyu ictim sisirdi beni arastirdim troidi olanlar icin zararliymis meger olan gobusume oldu balon gibiydim dun bugun daha iyyim cok sukur
Guzel sonuclar gorursun insallah canm azimli ve kararli gordum seni bu defa olacak
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün biraz geç uyandımdaha doğrusu sabaha karşı eşimin başı ağrımış bende yatakta yokluğunu hissedince uyandım bir yarım saat kadar onunla oturup tekrar yatınca 1 saat gecikmeli uyanmışım
Allahtan küçük kuzu uyanıp giyindikten sonra Anneciğim okul saatim geçmedi dimi ben hazırım diye uyandırdı da öyle uyandım
Hemen bol suyumu içtim şimdide kendime Türk kahvemi yapacağım
misafir geince bende senin gibi pert oluyorum canım. illa herşey dört dörtlük olsun diye canımı çıkarıyorumGünaydın kızlar. Dun Çok yoğun bir gün geçirdim sabahtan ise başladım öğleye kadar temizlik sonrasinda da yemekler. Tabiki islerin bitmesi saat 7 yi buldu. 7.30 da da misafirler geldi. Allah im ne yoruldum bide cami kapıyı açtım içeri yemek kokusu girmesin diye bu defada belim tutulmadı mi resmen misafirler dağılınca pert oldum. Sabah ta uyanamayıp çocuğu okula götüremeyecektim saat çaldı ama tekrar uyumuşum. Yavruyu hemen kaldırdım apar topar okula götürdüm.
Çok güzel yemekler tatlılar olmasına rağmen menüm iyi diye düşünüyorum. Tabi baklavalara icim gitmedi değil nasıl canım istedi hemde aman kendini kontrol et sonra pişman olursun diye kendime telkinde bulundum.
Sabah gayet güzel kahvaltı yaptım
Öğle minicik yufka böreği ilk defa bu böreği yaptım nasıl olmuş diye tadına baktım.
Aksam tavuk çorbası etli patlıcan güveç ve salata
Dun yedeklerim bunlar. Simdi mutfakta isler beni bekliyor belim tutulunca akşam yapamadim simdi yapayım bari kaçışı yok.
günaydın herkese mutlu sağlıklı bir gün olsun inşallah hepimize dün öğlen kv rahatsızlandı apar topar onu hastaneye götürdük serum tahliller falan akşam üstü eve çıkardık gece 11 buçuktu kendi evimize geldiğimizde kuzumda zor kalktı okul için dün hiç doğru düzgün yemek yemedim sabah kahvaltı etmiştim onunla akşam 7 oldu akşamda 3 köfte küçük bir dilim fırın makarna yedim okadar spor falanda yok tabioynakbasi34 inşallah hepberaber güzel kilolar veririz haftasonuna
Gunaydin hayirli sabahlar kizlar
Ben geldim bu aralar cok yogun gecti pek yazma firsatim olmadi nasilsiniz ...
Dun oyle sistimki 6 aylik gibiydim :)
Her duydugumu denersem olacagi bu kekik suyu ictim sisirdi beni arastirdim troidi olanlar icin zararliymis meger olan gobusume oldu balon gibiydim dun bugun daha iyyim cok sukur
günaydın kızlar bügün bende geç uyananlardanım bir kendıme gelemedim.
eşim kalkmış ütüsünü yapmış çağırdı beni saat 6.40 . dün geç kaldığımız zamanlar için ona poşet çay almıştım. ona onu yaptım kendime de kahvaltımı hazırladım hatta resmim çektimeşim napıyorsun diyor ins koycam sende görürsün artık ne yediğimi dedim
günaydın afiyet olsun
misafir geince bende senin gibi pert oluyorum canım. illa herşey dört dörtlük olsun diye canımı çıkarıyorum
hadi geçmiş olsun.
kv Allah acil şifa versin canım.
Sana da Günaydın mekik rakibem. mekik çekmediğindendir o şişlik
bak bu cuma biz Diademe ile yeniden başlıyoruz senide beklerim :)
Ohhh afiyet olsun canımpaylaştıkça daha da motive olursun emin ol ben büyük kilolar veren diyet hesaplarını takip ettikçe inan dahada gaza geliyorum
Bizimki alıştı artık resimini çektinmi diye soruyorönceden salatayı ayrı ayrı yapmıyordum o zamanlarda yiyebilirmiyim çektinmi diyordu
Merhaba canım, bir süre yoktum kusura bakmayın belli bir süre daha çok aktif olamayacağım gibi babam ameliyat oldu yoğun bir süreçten geçiyorum vakit bulmuşken hemen bakayım dedim buraya da. Faydasını gördüğüne çok sevindim, tam olarak neler yaptın anlatsana güncel kaç kilodasınbizim çorbacı nerde yaaBalonyanak
yarım şekilde uyguluyorum sıvı diyetini faydasını gördüm teşekkürlerrr
Merhaba, beni sormuşsunuz çok sevindim akılda kalmamaMaşallah ne enerjik kadınsın sana hayranım.
Afiyet olsun..
Yeni arkadaş iyi olur diye düşünüyorum. Kalabalık olursan daha fazla sohbet edebiliriz.Balonyanak nerelerde hic görünmüyor.
Çok teşekkür ederim canım. Simdi daha iyiyim şükür. Uzun zamandır çağırmayı düşünüyordum kaygısı bitti elhamdülillah.Çok çok geçmiş olsunzorda olsa atlatmışsın misafir faslını belini sıcak tut canım hatta evde varsa biraz bengay sür onun sıcağıyla zaten ağrın geçer sende işini rahat yaparsın yada sıcak havlu bağla en kötü
Bende bugün kız uyanmasaydı geç kalacaktım az daşimdi çocuk hazır daha vakit var ama eşim direniyor kalkmamak için 5 dakikaya çıkarlar Allahtan okul sokağın başında
Geçmiş olsun canım.günaydın herkese mutlu sağlıklı bir gün olsun inşallah hepimize dün öğlen kv rahatsızlandı apar topar onu hastaneye götürdük serum tahliller falan akşam üstü eve çıkardık gece 11 buçuktu kendi evimize geldiğimizde kuzumda zor kalktı okul için dün hiç doğru düzgün yemek yemedim sabah kahvaltı etmiştim onunla akşam 7 oldu akşamda 3 köfte küçük bir dilim fırın makarna yedim okadar spor falanda yok tabioynakbasi34 inşallah hepberaber güzel kilolar veririz haftasonuna
Aynen canım bayanlar olarak herşey güzel olsun istiyoruz tabi o da bizleri yoruyor.günaydın kızlar bügün bende geç uyananlardanım bir kendıme gelemedim.
eşim kalkmış ütüsünü yapmış çağırdı beni saat 6.40 . dün geç kaldığımız zamanlar için ona poşet çay almıştım. ona onu yaptım kendime de kahvaltımı hazırladım hatta resmim çektimeşim napıyorsun diyor ins koycam sende görürsün artık ne yediğimi dedim
günaydın afiyet olsun
misafir geince bende senin gibi pert oluyorum canım. illa herşey dört dörtlük olsun diye canımı çıkarıyorum
hadi geçmiş olsun.
kv Allah acil şifa versin canım.
Sana da Günaydın mekik rakibem. mekik çekmediğindendir o şişlik
bak bu cuma biz Diademe ile yeniden başlıyoruz senide beklerim :)
Geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah babanın durumu iyidir. Allah şifa versin.Merhaba canım, bir süre yoktum kusura bakmayın belli bir süre daha çok aktif olamayacağım gibi babam ameliyat oldu yoğun bir süreçten geçiyorum vakit bulmuşken hemen bakayım dedim buraya da. Faydasını gördüğüne çok sevindim, tam olarak neler yaptın anlatsana güncel kaç kilodasın
Tünaydın kuzu.Tunaydinnnn kızlar
Tabiki akılda kaldın canım. Sen bizim corbacimizdin nickinde çok sevimli unutmak ne mümkün. Yine uğra kendini özletme.Merhaba, beni sormuşsunuz çok sevindim akılda kalmamaYoğun bir süreçten geçtiğim için giremedim buraya kusura bakmayın, tabi o sıra diyeti ben bıraktım Aynı kilodayım ama dikkat ederek devam ettim, vakit buldukça buradayım yine. İşyerimde de arkadaş çıktı, çok koşturuyorum. Siz neler yaptınız ben yokken, İnşallah eksilerin dibine vurmuşsunuzdur
teşekkür ederim kızlar hepinizeoynakbasi34 en önemlisi inanmakmış zaten onu anladım bu dönemde inanmayınca olmuyor ben hep zor veriyorum diyodum şimdi allaha şükür gidiyo birde dün hastaneye büyük görümcem geldi uzun zamandır görmüyordum hatun bir zayıflamış fıstık gibi olmuş gençleşmiş bayıldım sende zayıflamışsın dedi onu öyle gördümya daha bi inandım istenirse zayıflanıyo şimdi daha hırslıyım
eGunaydin kizlar
Bugun gorumcemin cocuklarinin yanindayim 4 taneler gorumcem ust goz kapagi ameliyati oluyo su saatlerde
Bende cocuklara bakiyorum bugun
Eger guzel olursa ilerde bende dusunuyorum ,cunku hem anneden hemde babadan goz kapaklarimiz cok dusuk .
ilerde eminim benimkilerde cok dusecek simdi bilecok dusuk hic sevmiyorum
Bakim gorumceme dedim sen yaptir guzel olursa bende yaptiririm
dedi cok kotusun beni deneme tahtasi yapiyosun
Napim kendimi riske bari atmayim
aslinda ben estetige gercekten karsiyim
Bide Allah korkusuda var ama gercekten cok mutsuzum bi sekilde
Cok sasirtici bisekilde
16-17 yasima kadar kaslarimi almama izin vermeyen annem buna karsi degil
Esimde cok istiyosan yaptir dedi
30 umu gecmeyi bekliyorum bide para biriktirmem lazim
Hayirlisi artik kizlarr
Merhaba canım, bir süre yoktum kusura bakmayın belli bir süre daha çok aktif olamayacağım gibi babam ameliyat oldu yoğun bir süreçten geçiyorum vakit bulmuşken hemen bakayım dedim buraya da. Faydasını gördüğüne çok sevindim, tam olarak neler yaptın anlatsana güncel kaç kilodasın
Merhaba, beni sormuşsunuz çok sevindim akılda kalmamaYoğun bir süreçten geçtiğim için giremedim buraya kusura bakmayın, tabi o sıra diyeti ben bıraktım Aynı kilodayım ama dikkat ederek devam ettim, vakit buldukça buradayım yine. İşyerimde de arkadaş çıktı, çok koşturuyorum. Siz neler yaptınız ben yokken, İnşallah eksilerin dibine vurmuşsunuzdur
çok geçmiş olsun canım,Merhaba canım, bir süre yoktum kusura bakmayın belli bir süre daha çok aktif olamayacağım gibi babam ameliyat oldu yoğun bir süreçten geçiyorum vakit bulmuşken hemen bakayım dedim buraya da. Faydasını gördüğüne çok sevindim, tam olarak neler yaptın anlatsana güncel kaç kilodasın
yemeklerden bozuldu sanırm :)anam ne kilomu gösteriyorum ne boyumu ( daha doğrusu boyumun olmayışı ) ne şanslıyım yaw
Aynen canım şu anda tek amacım tekrar 110u görüp takıma dönmek sonrada daha aşağıları görmek tabiki
Canım BNYKKNCLK diye geçiyorum
Yediklerimin resimlerini atıyorum düzenli olarak ( gerçi bir ara savsaklıyordum ama 2 gündür yine düzenli paylaşıma devam )
Ohhh ellerinize sağlık canımgüle güle kullanın mis gibi evi
Bende şu anda kahvemi yudumluyorumCanım miden niye ağıryor ki acaba açlıktansa ayran iç oda sıvı hem tok tutar yada nane limon kaynat mideni üşüttüysen rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?