Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok çok geçmiş olsun zorda olsa atlatmışsın misafir faslını belini sıcak tut canım hatta evde varsa biraz bengay sür onun sıcağıyla zaten ağrın geçer sende işini rahat yaparsın yada sıcak havlu bağla en kötü
Bende bugün kız uyanmasaydı geç kalacaktım az da şimdi çocuk hazır daha vakit var ama eşim direniyor kalkmamak için 5 dakikaya çıkarlar Allahtan okul sokağın başında

günaydın herkese mutlu sağlıklı bir gün olsun inşallah hepimize dün öğlen kv rahatsızlandı apar topar onu hastaneye götürdük serum tahliller falan akşam üstü eve çıkardık gece 11 buçuktu kendi evimize geldiğimizde kuzumda zor kalktı okul için dün hiç doğru düzgün yemek yemedim sabah kahvaltı etmiştim onunla akşam 7 oldu akşamda 3 köfte küçük bir dilim fırın makarna yedim okadar spor falanda yok tabi oynakbasi34 inşallah hepberaber güzel kilolar veririz haftasonuna

Çok geçmiş olsun canım KVne İnşallah önemli bir şey yokturda çabucak toparlanır
Koşturmaca olunca bazen düzen şaşabiliyor heleki acil durumlarda takılma nasılsa önümüzde 2 gün daha var ve eminim güzel rakamlar göreceksin sende
Ben salı gününü iple çekiyorum bakalım ne göreceğim Diyetisyendeki tartıda harifiyen uyuyorum ve kendimi çok dinç hissediyorum

Gunaydin hayirli sabahlar kizlar
Ben geldim bu aralar cok yogun gecti pek yazma firsatim olmadi nasilsiniz ...
Dun oyle sistimki 6 aylik gibiydim :)
Her duydugumu denersem olacagi bu kekik suyu ictim sisirdi beni arastirdim troidi olanlar icin zararliymis meger olan gobusume oldu balon gibiydim dun bugun daha iyyim cok sukur

Guzel sonuclar gorursun insallah canm azimli ve kararli gordum seni bu defa olacak

Gecmis olsun canim Allah sifalar versin ....

Sanada Günaydın canım hayırlı sabahlar
Canım bol su iç eminim cumaya kalmaz bir şey

Guzel sonuclar gorursun insallah canm azimli ve kararli gordum seni bu defa olacak

Aminnn canım inşallah inan bende herşeyden çok bu kez inanıyorum

günaydın kızlar bügün bende geç uyananlardanım bir kendıme gelemedim.
eşim kalkmış ütüsünü yapmış çağırdı beni saat 6.40 . dün geç kaldığımız zamanlar için ona poşet çay almıştım. ona onu yaptım kendime de kahvaltımı hazırladım hatta resmim çektim eşim napıyorsun diyor ins koycam sende görürsün artık ne yediğimi dedim

günaydın afiyet olsun

misafir geince bende senin gibi pert oluyorum canım. illa herşey dört dörtlük olsun diye canımı çıkarıyorum
hadi geçmiş olsun.

kv Allah acil şifa versin canım.

Sana da Günaydın mekik rakibem. mekik çekmediğindendir o şişlik
bak bu cuma biz Diademe ile yeniden başlıyoruz senide beklerim :)

Ohhh afiyet olsun canım paylaştıkça daha da motive olursun emin ol ben büyük kilolar veren diyet hesaplarını takip ettikçe inan dahada gaza geliyorum
Bizimki alıştı artık resimini çektinmi diye soruyor önceden salatayı ayrı ayrı yapmıyordum o zamanlarda yiyebilirmiyim çektinmi diyordu

Benimkide sorar buyuk ihtimal

teşekkür ederim kızlar hepinize oynakbasi34 en önemlisi inanmakmış zaten onu anladım bu dönemde inanmayınca olmuyor ben hep zor veriyorum diyodum şimdi allaha şükür gidiyo birde dün hastaneye büyük görümcem geldi uzun zamandır görmüyordum hatun bir zayıflamış fıstık gibi olmuş gençleşmiş bayıldım sende zayıflamışsın dedi onu öyle gördümya daha bi inandım istenirse zayıflanıyo şimdi daha hırslıyım

Gunaydin kizlar
Bugun gorumcemin cocuklarinin yanindayim 4 taneler gorumcem ust goz kapagi ameliyati oluyo su saatlerde
Bende cocuklara bakiyorum bugun
Eger guzel olursa ilerde bende dusunuyorum ,cunku hem anneden hemde babadan goz kapaklarimiz cok dusuk .
ilerde eminim benimkilerde cok dusecek simdi bilecok dusuk hic sevmiyorum
Bakim gorumceme dedim sen yaptir guzel olursa bende yaptiririm
dedi cok kotusun beni deneme tahtasi yapiyosun
Napim kendimi riske bari atmayim
aslinda ben estetige gercekten karsiyim
Bide Allah korkusuda var ama gercekten cok mutsuzum bi sekilde

Cok sasirtici bisekilde
16-17 yasima kadar kaslarimi almama izin vermeyen annem buna karsi degil
Esimde cok istiyosan yaptir dedi

30 umu gecmeyi bekliyorum bide para biriktirmem lazim
Hayirlisi artik kizlarr

bizim çorbacı nerde yaa Balonyanak
yarım şekilde uyguluyorum sıvı diyetini faydasını gördüm teşekkürlerrr
Merhaba canım, bir süre yoktum kusura bakmayın belli bir süre daha çok aktif olamayacağım gibi babam ameliyat oldu yoğun bir süreçten geçiyorum vakit bulmuşken hemen bakayım dedim buraya da. Faydasını gördüğüne çok sevindim, tam olarak neler yaptın anlatsana güncel kaç kilodasın

Maşallah ne enerjik kadınsın sana hayranım.

Afiyet olsun..

Yeni arkadaş iyi olur diye düşünüyorum. Kalabalık olursan daha fazla sohbet edebiliriz. Balonyanak nerelerde hic görünmüyor.
Merhaba, beni sormuşsunuz çok sevindim akılda kalmama Yoğun bir süreçten geçtiğim için giremedim buraya kusura bakmayın, tabi o sıra diyeti ben bıraktım Aynı kilodayım ama dikkat ederek devam ettim, vakit buldukça buradayım yine. İşyerimde de arkadaş çıktı, çok koşturuyorum. Siz neler yaptınız ben yokken, İnşallah eksilerin dibine vurmuşsunuzdur

Çok teşekkür ederim canım. Simdi daha iyiyim şükür. Uzun zamandır çağırmayı düşünüyordum kaygısı bitti elhamdülillah.
Geçmiş olsun canım.
Aynen canım bayanlar olarak herşey güzel olsun istiyoruz tabi o da bizleri yoruyor.
Geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah babanın durumu iyidir. Allah şifa versin.

Tunaydinnnn kızlar
Tünaydın kuzu.

Tabiki akılda kaldın canım. Sen bizim corbacimizdin nickinde çok sevimli unutmak ne mümkün. Yine uğra kendini özletme.

Ne güzel bak iltifatlar alınmaya başlanmış ama bak sakın benim düştüğüm hataya düşüp şımarma Sanki çok zayıfmışım gibi manken oldum ayaklarına yatıp saldım kendimi ama artık eksinlikle çok güzel kilolar gidiyor ve gitmeye devam edecek hedefe de ulaşsam şımarmak bana yasak

e

Görümcene çok geçmiş olsun canım benim bildiğim zaten psikolojiyi ve sağlığı etkiliyorsa estetik yaptırılabilir
Valla ben tüp mideyi bile o zaman dini açıdan biraz takıldığım için düşünememiştim ama tabi asıl sebebi korkuydu yemedi o dönem kendimi devamlı acaba günah mı diye bir nevi kendi kendime soğuttum sanırım farkında olmadan ama bugün sonuçta bu ameliyatı sağlık için olanlar çoğunlukta
Göz kapaklarında seni çok rahatsız ediyorsa da kesinlikle yaptır hee ama doku çok ince olduğu için ağrın olacaktır gerçi görümcen söyler onu sana

Bende eşime şakasına seneler önce len bak zayıflarsam çistalar ( şimdi o ne dersiniz göğüs ) ufalırsa silikon yaptırırım demiştim adamın gözler tabi gözler böyle oldu Len seni deli yatıyorsun patlatırsın onları dedi
Sonra tabi ciddi ciddi konuşunca eğer cidden rahatsız hissedersen olur ama bak öyle kafam kadar olmasın belli olmayacak tarzta olsun ki milletin diline düşmeyelim dedi
Valla benim Annem krem bile sürmez hatunun cildi pamuk gibi hatta hiç kırışıklığı yok denecek kadar az ben nadiren makyaj yaparım öyle tam anlamında ama kızkardeşime babam bile hep der tavuk popişine benzedin daha bu yaşta bak Anan pamuk gibi diye estetiğede çok karşı ama kocam istiyor desem Annem yaptır yaptır der kocan istiyorsa

Hoş geldin kaçak
Babacığına çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin canım
Umarım çabucak toparlanırsında aramıza tekrar dönersin

Ben diyetisyene başladım sonunda şükür ve gayette keyifli gidiyor Bakalım salı günü kontrolde ne göreceğim tartıda öğlen fixs çorba + salata + yoğurt

Senin adına çok sevindim en azından verdiğini almaman bile süper ne güzel iş yerinde de arkadaşının olması güzel dahada motive olursun ve daha da güzel gider

çok geçmiş olsun canım,
bende eğitimdeydim aktif olamadım, şu an 67yim, 1,5 kg verdim ama olsun bayadır veremediğimden mutluyum şu an :)

yemeklerden bozuldu sanırm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…