Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet gitti canim. Herkes yerinde sağolsun.
Keske azıcık duzenli bir kadin olsaydı. Cidden cok yorgun hissediyordum o varken.
Neyse umarım uzun süre gelmez
Annen le daha rahat edersin tabiki çalışan kadın olmak zor valla rabbim yardımcın olsun

Neyse umarım uzun süre gelmez
Annen le daha rahat edersin tabiki çalışan kadın olmak zor valla rabbim yardımcın olsun
Seneye kışa kadar rahatım. Annem dinlensin diye çağırmıstık. Onun fizik tedavisi vs cıkınca uzattık süreyi.
Çalışan olmak gercekten zormus. Babamın bu kadar emeği olmasa yapmam diyorum bazen...

saol canim evet bahce olunca bakim istiyo isi hic bitmiyo

Canım geçmiş olsun. İnşallah görümcen güzel sonuçlar alır.
Çok Geçmiş olsun canım.

Canım geçmiş olsun. İnşallah görümcen güzel sonuçlar alır.
Çok Geçmiş olsun canım.

Menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir
Salatalik

Öğle
1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt

Aksam
2 bardak ayran
Bir parca tavuk göğsü
Biraz patlıcan yemeği

Su 2.5lt

Sagol canim. Menude cok guzel bu arada afiyet olsun.

Canım çok tatlı istiyor ve gözlerimden uyku akıyor. En iyisi uyuyup kacamak yapmamak
Herkese hayirli geceler.

bende yazıyım memümü
sabah
1 parça peynir
5 zeytin
bol limonlu yeşillik
ara
yeşil çay
1 galeta
öğlen
1 kase yoğurt çorbası salata
ara
sade türk kahvesi 2 hurma
akşam
1 tabak ıspanak yemeği pirinçsiz
1 kase cacık
spor 45 dk
su 2.5 lt

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Biraz geçte olsa gelebildim
Dün size anlattım mı bilmiyorum ama arkadaşımın oğlu geçen gün sokakta yeni doğmuş yavru kedi bulmuş ve hemen Annesini arayıp Anne bu sokakta kalırsa ölür getireyim mi demiş Zaten evde kedi var diye tabiki hemen kabul etmiş arkadaşım ama aksilik bu ya evdeki kedi yavruyu istememiş hatta hiç rahat vermemiş
3 gün idare etmişler ama ya kendi kedilerini ayrı odaya kapatmak zorunda kalmışlar yada yavruyu kutusunda bırakmak zorunda kalmışlar
En sonunda dün bana ya senin ufak kız çok seviyor bakmak istersen size vereyim dedi tabi ufak bir pürüz var benim büyük kız deli gibi kediden korkuyor Onada dedi hatta bak korkunu yenersin zaten yavru daha diye tabi bizimki hık mık yaptı cevap vermedi Dün akşamda eşime şapşikin resmini gösterince eee biz alalım işte zaten ufaklık uzun zamandır istiyordu dedi

Akşam yemeğinden sonra yavruyu ufaklıkla almaya gittik Yarın dışarda işi varmış arkadaşın iki kediyi ayrı ayrı odalarda bırakmaya kıyamadığı için bugün gelip alırmısın dedi hem birlikte şekersiz kahve keyfi yaptık
Buse Cerenim kucağında getirdi hatta yol boyu pisiciği ama büyük henüz değil eline almak ben yere saldığım an odasına kapandı

Bir güzel besledim sonrada tuvaletini kumuna yaptırıp popişinide sildim ve uyudu şükür Sabah 6 gibi uyanıyormuş genelde ve çok oyuncu ( erkekmiş Allahtan yoksa yarın öbür gün birde yavru derdi olurdu gerçi ufak kıza kalsa keşke kız olsaydı bir sürü yavrumuz olur diyordu )

Bakalım Allah rizası için sahiplendik ama eğer benim büyük kız korkusunu yenemezse Arkadaşla anlaştık tekrar ona veririm diye gerçi eşim bu bizde kalır bundan sonra nasılsa büyükte alışacak diyor
Ama bir görün okadar tatlı ki anlatamam

Elma baslarda benide aciktiriyor gibi geliyordu. Artik alistim hatta ara öğünümde baya acliğımı bastırıyor.

Bugün elma yerine gün kurusu seçeneğini denedim oda gayet iyi geldi hem tatlı ihtiyacını gidermek içinde güzel bir seçenek gerçi benim canım hiç canım istemiyor tatlı çok şükür

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah sıpa şimdi daha iyidir
Dediğin gibi saklandığı zaman insan daha büyük şeyleri düşünüp daha beter oluyor Rabbim evlatlarımızla sınamasın bir daha ....Aminnnnnnnn

Canım dediğin gibi baya düşükmüş ki bu iyi hali diyorsun eğer görümcen memnun kalırsa sende yaptır madem seni rahatsız ediyor

Harika bir menü canım bol bol eksi olarak döner inşallah

Senin menünde gayet güzel canım cumaya süper sonuçlar alacağız inşallah

Ne güzel Annende diyette olunca daha rahat olur benimki sağ olsun sanki içine doğuyormuş gibi ne zaman diyete başlasam aynı gün araryıp şunu yaptım gel der diyetteyim diyincede aaa bir şey olmaz akşam çorba içersin sadece diyip beni deli eder gerçi şimdi haftaya Almanyadan dönsün asla izin vermem yanımda gerekirse yemeğimi götürüm yine bozmam

Menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir
Salatalik

Öğle
1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt

Aksam
2 bardak ayran
Bir parca tavuk göğsü
Biraz patlıcan yemeği

Su 2.5lt

Senin menünde gayet güzel canım ohhh missss valla kızlar menüleriniz bu hafta çok daha iyi bence

Bugün ıspanak günü sanırım afiyetler olsun bol eksilerle dönecek inşallah

Bende bugünki menüyü paylaşayım;

Uyanınca 07:00de
Bol su ve 1 fincan şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı 09:00da
1 haşlanmış yumurta ( karabiber ektim az )
1 ufak parça beyaz peynir
5 - 6 top peynirlerden
5 - 6 yaprak roka
Maydanoz
1 fincan bergamotlu yeşil çay

ara; 11:00de
1 adet kivi + 1 fincan sıcak su

Öğlen; 13:00de
1 kepçe Tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 büyük kase salata bol limonlu ( marul, kırmızı biber, salatalık ve tabiki yağsız )

ara; 15:00de
1 adet kivi + 1 fincan sıcak su

ara: 17:00de
3 adet gün kurusu ( koyu renkli kayısılardan )

Akşam 19:00da
4 yk kıymalı kabak ( ilk kez böyle yaptım ama eşim çok beğendi )
3 YK çacık
1 tabak salata ( marul ve salatalık )

Gün içinde de 4 litre su :)

Afiyet olsun menu harika
Yarin sende bir tartil merak ediyorum. :)
Yeni yavrunuz hayırlı olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Küçük kızım sevdasına erkenden uyanmış kalktığımda bir baktım kediyle oynıyor
Tabi fedakar bir Anne olarak önce evladımın çişini yaptırdım, sütünü verdim, kakasını yaptı popişini bile sildim Küçük kızım nasıl gülüyor kedinin popişini sildin diye
Küçük kızımıda hazırladım kendime şekersiz Türk kahvemi yaptım şimdide

İnşallah bugün de tam listeye uygun devam eder salıya harika bir rakam görürüm

Günaydınnn banucum salatalarına sızma zeytinyağı ekle zayiflaman kolaylaşır ben bol zeytinyağı ve doğal tereyağiyla verdim kilolarimi Karatay teyze öyle diyordu doğruymuş

Günaydınnn banucum salatalarına sızma zeytinyağı ekle zayiflaman kolaylaşır ben bol zeytinyağı ve doğal tereyağiyla verdim kilolarimi Karatay teyze öyle diyordu doğruymuş

Aslında bende biliyorum onuda kadının listesinle çakışırda engel olursa korkusuna hiç kullanmıyorum salı bakalım sonuca göre birde o şekilde denerim fark olmazsa azda olsa kullanırım sonuçta ömür boyu sağlıklı beslenecegim

Kahvaltımıda ettim dünki gibi akşam toplu olarak yazarım

Minik Kedimizi de kucağımda uyuttum öncesinde Büyük kız uyandığı halde odasından çıkmadı daha yada tekrar yattı bakmadım açıkçası ufak ufak alışır inşallah yoksa kediyi geri vermem gerekecek ama çok tatlı yaaa kıyamam ki ben ona dün arkadaşım bile biz gittikten sonra çok ağlamış hatta küçük kızım ay Annen seni neden vermek istemedi sen çok tatlısın diyip duruyor dünden beri hatta okula bile gitmek istemedi neymiş ŞapŞik sıkılırmış dedim merak etme ben oynarım onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…