Bakıcam işte görümceminki iyileştıgınde güzel olursa düşünüyorum bide para biriktirmen lazımCanım evet dusuk biraz. Kendini daha iyi hissedeceksen ve ilerde bir sıkıntı oluşturmayacaksa yaptir.
Evet gitti canim. Herkes yerinde sağolsun.Sarmadan galıba cok şiş hissediyorum kendimi ya
Begüzel annenin olması yanında rahatlarsın artık kaynanan gitti degilmi
Neyse umarım uzun süre gelmezEvet gitti canim. Herkes yerinde sağolsun.
Keske azıcık duzenli bir kadin olsaydı. Cidden cok yorgun hissediyordum o varken.
Seneye kışa kadar rahatım. Annem dinlensin diye çağırmıstık. Onun fizik tedavisi vs cıkınca uzattık süreyi.Neyse umarım uzun süre gelmez
Annen le daha rahat edersin tabiki çalışan kadın olmak zor valla rabbim yardımcın olsun
saol canim evet bahce olunca bakim istiyo isi hic bitmiyoSana kolay gelsin canım sıkıntı değilnasılsa fırsatın oldukça bakarsın burayada
Benim Annemler haftaya Almanyadan dönüyorlar ondan sonra her cumartesi başlar hadi bahçeye gidelim şunu ekeceğiz bunu ekeceğiz diye
Haftaya cumartesi onlar gelmeden çim serdirmeye gideceğiz hatta belki eşimle
Canım geçmiş olsun. İnşallah görümcen güzel sonuçlar alır.Gunaydin kizlar
Bugun gorumcemin cocuklarinin yanindayim 4 taneler gorumcem ust goz kapagi ameliyati oluyo su saatlerde
Bende cocuklara bakiyorum bugun
Eger guzel olursa ilerde bende dusunuyorum ,cunku hem anneden hemde babadan goz kapaklarimiz cok dusuk .
ilerde eminim benimkilerde cok dusecek simdi bilecok dusuk hic sevmiyorum
Bakim gorumceme dedim sen yaptir guzel olursa bende yaptiririm
dedi cok kotusun beni deneme tahtasi yapiyosun
Napim kendimi riske bari atmayim
aslinda ben estetige gercekten karsiyim
Bide Allah korkusuda var ama gercekten cok mutsuzum bi sekilde
Cok sasirtici bisekilde
16-17 yasima kadar kaslarimi almama izin vermeyen annem buna karsi degil
Esimde cok istiyosan yaptir dedi
30 umu gecmeyi bekliyorum bide para biriktirmem lazim
Hayirlisi artik kizlarr
Çok Geçmiş olsun canım.Kizlar bugun okuldaydım annem aradi beni. Amcan gelmis ben Erdemi alip eve gidiyorum dedi tamam dedim. Nasil gittiniz dedim baban geldi aldi dedi. Babamda sabah kantine gitti birinin yerine bakmaya.
Dersteyken abim mesaj attı Erdemin tcsini yolla diye niye dedim birsey yok dedi. Bende tenefuste atayim dedim. Sinifta cok yaramaz bende sevdigim konuyu anlatiyorum cok dikkate almadim. Öglen yemegimi yedim. Telefonu karistirirken abim niye aradi ki diye aradim sabah kusmus biraz hastalığı artarsa gotururum diye aradim dedi. Sonra annemi aradim o da bana baska birsey anlatti. Agiz birligi yapmamislar. Ben okuldan gelmeyim diyede birsey demiyorlar. Aglamaya basladim anne birsey mi oldu bak doguruyu soyle diye. Sonra anlatti benim sinirlerim bozuldu. Oglumun resmini falan attilar. Muduru aradim izin aldim ciktim. Ben okuldan cikinca onlarda çıkmış. abimlerde bulsutuk kuzum iyiydi cok sukur. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Doğruyu söyleseler bu kadar aglamayacaktım. Cunku kustugunu biliyordum. Sabahları uyanık olduğunda arkamdan aglar hep bende keske bu isi yapmasaydım diye pişmanlık duyarım.
Anneme de emanet etsem benden cok daha iyi baktığını bildigim halde gözüm arkada kalıyor hep...
Canım geçmiş olsun. İnşallah görümcen güzel sonuçlar alır.
Çok Geçmiş olsun canım.
Menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir
Salatalik
Öğle
1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
Aksam
2 bardak ayran
Bir parca tavuk göğsü
Biraz patlıcan yemeği
Su 2.5lt
Elma baslarda benide aciktiriyor gibi geliyordu. Artik alistim hatta ara öğünümde baya acliğımı bastırıyor.
Kizlar bugun okuldaydım annem aradi beni. Amcan gelmis ben Erdemi alip eve gidiyorum dedi tamam dedim. Nasil gittiniz dedim baban geldi aldi dedi. Babamda sabah kantine gitti birinin yerine bakmaya.
Dersteyken abim mesaj attı Erdemin tcsini yolla diye niye dedim birsey yok dedi. Bende tenefuste atayim dedim. Sinifta cok yaramaz bende sevdigim konuyu anlatiyorum cok dikkate almadim. Öglen yemegimi yedim. Telefonu karistirirken abim niye aradi ki diye aradim sabah kusmus biraz hastalığı artarsa gotururum diye aradim dedi. Sonra annemi aradim o da bana baska birsey anlatti. Agiz birligi yapmamislar. Ben okuldan gelmeyim diyede birsey demiyorlar. Aglamaya basladim anne birsey mi oldu bak doguruyu soyle diye. Sonra anlatti benim sinirlerim bozuldu. Oglumun resmini falan attilar. Muduru aradim izin aldim ciktim. Ben okuldan cikinca onlarda çıkmış. abimlerde bulsutuk kuzum iyiydi cok sukur. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Doğruyu söyleseler bu kadar aglamayacaktım. Cunku kustugunu biliyordum. Sabahları uyanık olduğunda arkamdan aglar hep bende keske bu isi yapmasaydım diye pişmanlık duyarım.
Anneme de emanet etsem benden cok daha iyi baktığını bildigim halde gözüm arkada kalıyor hep...
Kızlar size göz kapagımın resmini koyuyorum bide siz bakın cok yorgun olursam dahada kötü oluyo
T turkmenkizi86 görümcem cıktı bikaç saattir beraberdik hiç acı hissetmedigini söylüyor ama şişti baya bide morardı biraz doktor normal demiş hayırlısı bakalım
Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
Salatalik
Marul maydanoz
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Öglen
4 köfte
Marul salatası
Ara
1 kaşık piyaz (liste disi)
Aksam
1 tabak ıspanak yemeği
3 4 kaşık yoğurt
Ara
1/2 su bardağı yogurt ( belki activya yerim)
Sabak 1 tabak menemen
1dilim peynir
2dilim ekmek biraz kalındı
Cay
Kahvaltıyı baya gec yaptık
Bugun az bişey sarma sardım onun içinden yedim biraz sararkengörümcemin orda
1 yeşil elma
Akşam
1kase ezogelin corba
4-5 sarma
Patates salatası
Canım çok kalorili olmamışki menun seninkide gayet güzel.
ben kendime söz verdim diyeyisyenin listesine harfiyen uyacağım 3 hafta diye. Annemde bizde artık. Anne su yemegi yap diyebiliyorum cok sukur. Bugun ben etrafı toplarken o ispanaklari ayikladi ben yikarken sogani dogradi mesela. Normaldede hic yardım ettirmez bir ise basladiysa o isi o bitirir birden sen elini surme der. Kendide diyet yaptigi icin aman onu yesen ne olur demiyor. Cok sukur rahatlikla uyacağım.
Menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir
Salatalik
Öğle
1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
Aksam
2 bardak ayran
Bir parca tavuk göğsü
Biraz patlıcan yemeği
Su 2.5lt
bende yazıyım memümü
sabah
1 parça peynir
5 zeytin
bol limonlu yeşillik
ara
yeşil çay
1 galeta
öğlen
1 kase yoğurt çorbası salata
ara
sade türk kahvesi 2 hurma
akşam
1 tabak ıspanak yemeği pirinçsiz
1 kase cacık
spor 45 dk
su 2.5 lt
Bende bugünki menüyü paylaşayım;
Uyanınca 07:00de
Bol su ve 1 fincan şekersiz Türk Kahvesi
Kahvaltı 09:00da
1 haşlanmış yumurta ( karabiber ektim az )
1 ufak parça beyaz peynir
5 - 6 top peynirlerden
5 - 6 yaprak roka
Maydanoz
1 fincan bergamotlu yeşil çay
ara; 11:00de
1 adet kivi + 1 fincan sıcak su
Öğlen; 13:00de
1 kepçe Tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 büyük kase salata bol limonlu ( marul, kırmızı biber, salatalık ve tabiki yağsız )
ara; 15:00de
ara: 17:00de
3 adet gün kurusu ( koyu renkli kayısılardan )
Akşam 19:00da
4 yk kıymalı kabak ( ilk kez böyle yaptım ama eşim çok beğendi )
3 YK çacık
1 tabak salata ( marul ve salatalık)
Gün içinde de 4 litre su :)
Günaydınnn banucum salatalarına sızma zeytinyağı ekle zayiflaman kolaylaşır ben bol zeytinyağı ve doğal tereyağiyla verdim kilolarimi Karatay teyze öyle diyordu doğruymuşBende bugünki menüyü paylaşayım;
Uyanınca 07:00de
Bol su ve 1 fincan şekersiz Türk Kahvesi
Kahvaltı 09:00da
1 haşlanmış yumurta ( karabiber ektim az )
1 ufak parça beyaz peynir
5 - 6 top peynirlerden
5 - 6 yaprak roka
Maydanoz
1 fincan bergamotlu yeşil çay
ara; 11:00de
Öğlen; 13:00de
1 kepçe Tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 büyük kase salata bol limonlu ( marul, kırmızı biber, salatalık ve tabiki yağsız )
ara; 15:00de
ara: 17:00de
3 adet gün kurusu ( koyu renkli kayısılardan )
Akşam 19:00da
4 yk kıymalı kabak ( ilk kez böyle yaptım ama eşim çok beğendi )
3 YK çacık
1 tabak salata ( marul ve salatalık)
Gün içinde de 4 litre su :)
Günaydınnn banucum salatalarına sızma zeytinyağı ekle zayiflaman kolaylaşır ben bol zeytinyağı ve doğal tereyağiyla verdim kilolarimi Karatay teyze öyle diyordu doğruymuş
İNŞ canım :)1.5 kilo azmı canım ohh maşallah devamıda gelir inşallah
yok ya geçmiyo valla hergün bulantıUmarım biraz daha iyisindir şimdiNane limon kaynat kendine istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?