Bende yediklerime dikkat ettim baya bende eksi bekliyorum rakibemYesil mercimekli salatami yedim. Oglumda uyurken pazardan aldiklarimi yerlestirip aksam yemegimi yapayim.
Diademe canim benim pek sporum yok bu hafta ama insallah eksi gelecek tartida
Sen ne durumdasin?
Kız eminmisin 1.52 olduğuna resimde 165 gibi duruyorsun baniş
Abowwww üç hafta sonra iyi kilolar vererek dönelim banucum kilomuz fazla biz destek atalım guruba
Masallah canim.
oynakbasi34
Kaptanim instagramda kullanici adin ne takip edeyim seni. Bende yediklerimi paylascam artık.
banu abla yazdigini simdi gordum malum yolculuk eve geldik temizlik falan anca firsat buldum ama sorun olmaz internetim bitmedigi surece girerim bitersede yuklerim insallahh
şu an kahve içiyorum şu ana kadar tek iki kaşık kısır yedim katı olarak onun dışında bişey yok ama midem ağırıyor yaa
saol canim.tesekkur ederim olsun canim onemli diyilBende hayirli yolculuklar diyemedim sana canim. Guzel gunlerin olsun insallah...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr bu arada yarın Allah nasip kısmet ederse ailemize yeni bir üye katılıyor
Geçen gün Arkadaşımın oğlu okul dönüşü sokakta daha en fazla 1 hafta evvel doğmuş kedi yavrusu bulmuşEve getirmiş ama evde zaten kedileri var ve maalesef yavru kediyi o kedi evde istemiyormuş
Fırsatını bulunca hemen patiyi basıyormuşArkadaşda dün dedi Banu ya sen alsana yavruyu hem kedileri çok seviyorsun hemde büyük kızının kedi fobisini yenersiniz yavru olduğu için diye hatta kız yanımdaydı resmini görünce acaba mı dedi ama o an tabi babasını öne sürdü hani babam kabul etse ederim hesabı ( babasının asla kabul etmeyeceğini sandı )
Bende biraz evvel sohbet ederken bahsedip resimini gösterdimeşimde hemen arkadaşını arayıp fazladan kediniz varmış alalım biz onu dedi tabi ben şok uzun zamandır aslında yavru köpek istiyorduk ama apartmanda zor olur diye niyetlenmedik, küçük kızda ozaman kedi alalım dediğinde büyük isyan etti evi terk ederim diye o yüzden kediyi hiç düşünmemiştik :) şimdi kendi kabul etti hem kedi korkumu yenerim o bahaneyle dedi
Yarın akşam yavruyu almaya gideceğim Allah nasip kısmet eder
Bakalım Annem gelince ne diyecek bu durumagerçi ne derse desin sonuçta zaten çok sık gelmiyor gelsede alışır önceden köpek lafı geçtiğinde de ilkten evinize gelmem diyordu sonradan gelirim demeye başlamıştı nasılsa alışır yeni torununa
Hadi canim insallah. Bu hafta gecti ama cumadan itibaren tekrar mekik cekelim mi?Bende yediklerime dikkat ettim baya bende eksi bekliyorum rakibem
Kaptanim takip ediyorum seni.
Bende yarin sabahtan itibaren yediklerimi paylaşacağım insallah.
Kızınla araniz en kisa zamandq düzelir insallah.
Bugunku menum kizlar
Sabah
5 zeytin (fazlalik)
1 kk peynir
Domates
1 kasık tahin pekmez
2 dilim ekmek
Ara
8 adet zeytin
Öglen
Yesil mercimekli salata bol limonlu
Ara
1 elma
Akşam
1 tabak kıymali pirasa
1 dilim ekmek
1 parcada beyaz ekmek (fazlalik ama cok tazeydi)
Ara
Tarcinli süt
Su 2 lt
Spor 40 dk
Haftalik toplamda 40 dk.
Hic cikolata tatli vb birsey surmedim agzima aferin bana
Helalllllllllllllllllllllll
Aynen devam canım cuma bomba bir rakam gelecek senden eminim
Ara findik olacakti yedigim zeytine takilmisim
Rakam bomba olmaz cunku hafta sonu ipin ucuni kacirdim ve sporum yok bu hafta. Insallah haftaya
Fencisebiha. Daha hic resim yok yeni actim.
Buldum ve takipe aldım seniHadi bakalım bundan sonra emin ol çok daha rahat devam edersin hatta benim takip ettiklerime bak kilona uygun olanları da istersen takibe al onlara izin vermene gerek yok nasılsa takip etmelerine
Valla ben her takip isteğini kabul etmiyorum :) heleki bana ürün kakalayacak tipleri ve erkekleri direk red ediyorum
Bende suan es dost kimseyi eklemiyorum hatta ismimi degistireceğim. Sadece yemeklerin resmini koyarım buyuk ihtimal.
Cekelim canim cok iyi olur valla hergun soralim birbirimizeHadi canim insallah. Bu hafta gecti ama cumadan itibaren tekrar mekik cekelim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?