Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yesil mercimekli salatami yedim. Oglumda uyurken pazardan aldiklarimi yerlestirip aksam yemegimi yapayim.

Diademe canim benim pek sporum yok bu hafta ama insallah eksi gelecek tartida
Sen ne durumdasin?
Bende yediklerime dikkat ettim baya bende eksi bekliyorum rakibem

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Şükür gelebildim

Eşim bugün biraz erken geldi hatta dükkana gidecekti hesapta ama malum evde kriz yaşanıyor
Uzun uzun büyük kızımla odasında konuştu tabi bende tvnin sesini iyice kısıp dinledim
Gereken herşeyi izah etti ve yaptığını aslında dolaylıda olsa kendini de üzdüğünü fark etmesini istedi Sonra gelip salonda hepbirlikte konuştuk tabi ben tavırlarını değiştirdiğini görmeden konuşmayacağımı söylediğim için herşeyi eşime anlattım içimden geçenlerin hani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı

Defalarca özür diledi ve ben tavırlarda düzelme görmeden konuşmam diye yemin ettiğim için şimdilik sessiz kalıyorum

Akşam yemeğimizide saat 19:30da yedik
4 kaşık dünden kalan kıymalı ıspanak
1 kase cacık ( 1 çay kaşığı zerdeçal ekledim )
1 büyük kase mevsim salata bol limonlu

Son ara öğün olarak aslında 1 kivi vardı ama salatayı fazla kaçırdım sanırım şimdi hiç açlık hissi olmadığı için ara öğünü boş geçmektense sade kahve içeyim dedim

Kız eminmisin 1.52 olduğuna resimde 165 gibi duruyorsun baniş

anam ne kilomu gösteriyorum ne boyumu ( daha doğrusu boyumun olmayışı ) ne şanslıyım yaw

Abowwww üç hafta sonra iyi kilolar vererek dönelim banucum kilomuz fazla biz destek atalım guruba

Aynen canım şu anda tek amacım tekrar 110u görüp takıma dönmek sonrada daha aşağıları görmek tabiki

Masallah canim.

oynakbasi34
Kaptanim instagramda kullanici adin ne takip edeyim seni. Bende yediklerimi paylascam artık.

Canım BNYKKNCLK diye geçiyorum
Yediklerimin resimlerini atıyorum düzenli olarak ( gerçi bir ara savsaklıyordum ama 2 gündür yine düzenli paylaşıma devam )

banu abla yazdigini simdi gordum malum yolculuk eve geldik temizlik falan anca firsat buldum ama sorun olmaz internetim bitmedigi surece girerim bitersede yuklerim insallahh

Ohhh ellerinize sağlık canım güle güle kullanın mis gibi evi

şu an kahve içiyorum şu ana kadar tek iki kaşık kısır yedim katı olarak onun dışında bişey yok ama midem ağırıyor yaa

Bende şu anda kahvemi yudumluyorum Canım miden niye ağıryor ki acaba açlıktansa ayran iç oda sıvı hem tok tutar yada nane limon kaynat mideni üşüttüysen rahatlatır

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr bu arada yarın Allah nasip kısmet ederse ailemize yeni bir üye katılıyor
Geçen gün Arkadaşımın oğlu okul dönüşü sokakta daha en fazla 1 hafta evvel doğmuş kedi yavrusu bulmuş Eve getirmiş ama evde zaten kedileri var ve maalesef yavru kediyi o kedi evde istemiyormuş
Fırsatını bulunca hemen patiyi basıyormuş Arkadaşda dün dedi Banu ya sen alsana yavruyu hem kedileri çok seviyorsun hemde büyük kızının kedi fobisini yenersiniz yavru olduğu için diye hatta kız yanımdaydı resmini görünce acaba mı dedi ama o an tabi babasını öne sürdü hani babam kabul etse ederim hesabı ( babasının asla kabul etmeyeceğini sandı )

Bende biraz evvel sohbet ederken bahsedip resimini gösterdim eşimde hemen arkadaşını arayıp fazladan kediniz varmış alalım biz onu dedi tabi ben şok uzun zamandır aslında yavru köpek istiyorduk ama apartmanda zor olur diye niyetlenmedik, küçük kızda ozaman kedi alalım dediğinde büyük isyan etti evi terk ederim diye o yüzden kediyi hiç düşünmemiştik :) şimdi kendi kabul etti hem kedi korkumu yenerim o bahaneyle dedi

Yarın akşam yavruyu almaya gideceğim Allah nasip kısmet eder
Bakalım Annem gelince ne diyecek bu duruma gerçi ne derse desin sonuçta zaten çok sık gelmiyor gelsede alışır önceden köpek lafı geçtiğinde de ilkten evinize gelmem diyordu sonradan gelirim demeye başlamıştı nasılsa alışır yeni torununa

Kaptanim takip ediyorum seni.
Bende yarin sabahtan itibaren yediklerimi paylaşacağım insallah.
Kızınla araniz en kisa zamandq düzelir insallah.

Bugunku menum kizlar

Sabah
5 zeytin (fazlalik)
1 kk peynir
Domates
1 kasık tahin pekmez
2 dilim ekmek

Ara
8 adet zeytin

Öglen
Yesil mercimekli salata bol limonlu

Ara
1 elma

Akşam
1 tabak kıymali pirasa
1 dilim ekmek
1 parcada beyaz ekmek (fazlalik ama cok tazeydi )

Ara
Tarcinli süt

Su 2 lt

Spor 40 dk
Haftalik toplamda 40 dk.

Hic cikolata tatli vb birsey surmedim agzima aferin bana

Kaptanim takip ediyorum seni.
Bende yarin sabahtan itibaren yediklerimi paylaşacağım insallah.
Kızınla araniz en kisa zamandq düzelir insallah.

Kız sen hangisisin
Hadi bakalım sıkı takipte olayım bende

Valla kıza takılmıyorum babası gerekeni söyledi hatta banada sende konuşmamazlık etme dedi ama dedim yemin ettim tavırlarının düzeldiğini görünce konuşacağım dedim bir gün daha gözlemliyeyim de bari yeminim yerine gelmiş olsun olmadı birde çocuk sevindireyim garanti olsun sonra bir anlık sinir yüzünden başıma iş gelmesin

Helalllllllllllllllllllllll
Aynen devam canım cuma bomba bir rakam gelecek senden eminim

Ara findik olacakti yedigim zeytine takilmisim
Rakam bomba olmaz cunku hafta sonu ipin ucuni kacirdim ve sporum yok bu hafta. Insallah haftaya
Fencisebiha. Daha hic resim yok yeni actim.

Buldum ve takipe aldım seni Hadi bakalım bundan sonra emin ol çok daha rahat devam edersin hatta benim takip ettiklerime bak kilona uygun olanları da istersen takibe al onlara izin vermene gerek yok nasılsa takip etmelerine
Valla ben her takip isteğini kabul etmiyorum :) heleki bana ürün kakalayacak tipleri ve erkekleri direk red ediyorum

Bende suan es dost kimseyi eklemiyorum hatta ismimi degistireceğim. Sadece yemeklerin resmini koyarım buyuk ihtimal.

Bende suan es dost kimseyi eklemiyorum hatta ismimi degistireceğim. Sadece yemeklerin resmini koyarım buyuk ihtimal.

Valla en güzeli tanıdık kabul etmemek beni maşallah bütün sülale takip ediyor KV dahil gerçi benim umurumda değil ama bu sefer ay gittimi gitmedi mi diye sorarlar :) hee bizimkiler sormuyor Allahtan çünkü herkese ilan etmiştim zaten diyet günlüğüm var diye

Bu arada kızlar bugün Yenayla yazıştık birazda şükür taburcu olup evine geçmiş kendini çok iyi hissediyor ve inşallah bomba gibi çok yakında listeye dönecek
Aslında bu cuma dönebilse tam süper olurdu :) kurtarıcı misali Ne güzel şimdi patır patır gidecek kilocukları

Neyse geç oldu ben ufak ufak yatayım

Sabah Allahın izniyle görüşürüz inşallah yine
Hayırlı geceler herkese ( sonradan gelenlerde dahil )

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün biraz geç uyandım daha doğrusu sabaha karşı eşimin başı ağrımış bende yatakta yokluğunu hissedince uyandım bir yarım saat kadar onunla oturup tekrar yatınca 1 saat gecikmeli uyanmışım
Allahtan küçük kuzu uyanıp giyindikten sonra Anneciğim okul saatim geçmedi dimi ben hazırım diye uyandırdı da öyle uyandım

Hemen bol suyumu içtim şimdide kendime Türk kahvemi yapacağım

Günaydın kızlar. Dun Çok yoğun bir gün geçirdim sabahtan ise başladım öğleye kadar temizlik sonrasinda da yemekler. Tabiki islerin bitmesi saat 7 yi buldu. 7.30 da da misafirler geldi. Allah im ne yoruldum bide cami kapıyı açtım içeri yemek kokusu girmesin diye bu defada belim tutulmadı mi resmen misafirler dağılınca pert oldum. Sabah ta uyanamayıp çocuğu okula götüremeyecektim saat çaldı ama tekrar uyumuşum. Yavruyu hemen kaldırdım apar topar okula götürdüm.
Çok güzel yemekler tatlılar olmasına rağmen menüm iyi diye düşünüyorum. Tabi baklavalara icim gitmedi değil nasıl canım istedi hemde aman kendini kontrol et sonra pişman olursun diye kendime telkinde bulundum.
Sabah gayet güzel kahvaltı yaptım
Öğle minicik yufka böreği ilk defa bu böreği yaptım nasıl olmuş diye tadına baktım.
Aksam tavuk çorbası etli patlıcan güveç ve salata
Dun yedeklerim bunlar. Simdi mutfakta isler beni bekliyor belim tutulunca akşam yapamadim simdi yapayım bari kaçışı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…