Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Öğleden sonra eşimin halasına gittim kızlarla Sağ olsun diyette olduğumu bildiği için patates salatası yapmış ama yemedim Dedim ben yemeğimi yedim Halacığım birazdan ara öğün saatim gelince sadece 1 adet kivi yiyeceğim listeye göre Helal kız sana sırf salata da olsa dışına çıkmadın dedi
Eniştede beni görünce Banu iyi gördüm seni dedi dedim dur enişte daha 3 gün oldu başlayalı yok yok ben inanıyorum sen çok güzel kilolar vereceksin dedi

Eve 17:00de geldim ama malum yavruyu evde bırakınca hemen önce onunla ilgilendim biberonuyla sütünü verdim çişini yaptırdım şimdi az kızım onunla oynarken size bakayım dedim bir 5 dakika daha oynasın da sonra ben yavruyu uyutayımda oda dersini yapsın eşşek benim göğsüme alınca daha çabuk uyuyor

Saat 19:00da da yemeğimi yerim nasılsa yemeğim dünden var bir sonraki güne artık Allah kerim nasılsa kurstan gelirken birşeyler alır hemen pişiririm
Bugün mama almak için markete gitmişken en azından pırasa alaydım iyidi ama neyse artık yarın öğlen gelirken alırım

banucum şapşiğiniz hayırlı olsun güle güle büyütün
pek sevimli maşallah
kedi besleyen bir arkadaşın olarak bir kaç uyarı da bulunmak istedim
canım evde hayvan beslemek baya zahmetlidir,yemeği,aşıları,bakımı.. mesela evde yalnız bırakıp tatile gidemessin gibi.benim dana 6 yaşında oldu benden çok masrafı var
erkek kedilerin de üreme sorunu var şöyle ki onlar doğurmuyor ama kızgınlık dönemlerinde evin her yerine kötü kokular bırakıyorlar o yüzden bir süre sonra kısırlaştırılması gerekebiliyor.benimki 6,ayda başladı bunu yapmaya o dönemde napıcaz diye düşünürken benim eski evin terasından aşağıya düştü kolu kırıldı ameliyata girdiğinde kısırlaştırma işlemide yapıldı.yeri gelmişken cam dan balkondan da atlayabiliyorlar çok dikkat etmek gerekiyor canım bu konudada
bakımı içinde şöyle 2 link buldum.
http://www.petist.net/oksuz-yavru-kediler-icin-bakim-rehberi-1-6-haftalik-yavru-kedi-bakimi/
https://www.evdekedivar.com/blogs/e...di-sahiplenecek-kisiler-icin-evde-kedi-bakimi

Hayirli aksamlar

Bugunku menum

Sabah
Mantarli omlet
Domates salatalik
Marul maydanoz
1 dilim ekmek

Ara
1 elma
2si 1 arada

Öglen
Peynirli salata
1 dilim ekmek

Ara
1 kivi
2 galeta

Aksam
1 tabak nohut yemegi
Yarim kase yogurt
Yağsız tuzsuz salata

Ara
1 bardak tarcinli sut

2 lt su
Nescafe ve galetalar listemde yoktu cok acikmistim anca kesti.

Yarina bol eksimiz olsun insallah...

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana Kuzular 3 olunca baya işim çıktı
Akşam 19:40 gibi ancak yemeğimi yiyebildim son ara öğün saatim geçtiği içinde şimdi kendime bitkisel bir çay yaptım
Şapşiğimiz fena oyun istiyor ve devamlı benim dibimde Zırt pırt kumuna koydum aman bir yere yapmasın diye ( zaten devamlı gözüm üzerinde ) ama sanırım kabız oldu bugün yatmadan tuvaletini yapmadı eşşek
Nasıl oyun oynadıysak resmen ayakkta uyuya kalacaktı
Yatırdım kutusuna sonrada küçük kızımla ilgilendim oda bugün Nazaramı geldi nedir eve geldikten sonra derslerimizi yaptık zar zor sonrada başım ağrıyor diye tuturdu
Bugün eşimin halasında arkadaşları da vardı ve kuşuma hayran kaldılar Bu zamanda maşallah böyle sakin ve akıllı evlat çok nadiren deng geliyoruz diyip durdular Hemen okudum kuşumu ablasının migrem kreminden de az anlına sürdüm de rahatladı oda uyudu

Büyük cadı hala kedi korkusu yüzünden tedirgin odasından zaten dünden beri çıkmıyordu bu akşamda Okçuluk dersinden sonra Babasıyla dükkana gitti Valla yandık bu korkusu yüzünden inşallah alışır bir kaç güne
Olmadı arkadaş geri alırım bizim kediyle anlaşma sağlayamazsada oğlunun bir arkadaşı daha evvel senelerce kedi bakmış o alırım demiş tabi bende onlarda bizde kalsın istiyoruz ama hayvancağız da rahat etmesi gerekiyor

Ucuncu çocuğun gibi olmuş resmen banucum:)) bendede papağan var yeni geldi 3.kizim

Ay sorma valla tam bir bebek gibi ilgi istiyor devamlı eşşek oyun oynarken göğsümü tırnaklamış farkında değilim banyoda gördüm çizdiğini

Ohhh ne güzel Anneciğin yardımcı olmuş Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ....Aminnnn

Ayşem Dilek kediyi verirken onların hepsini söyledi hatta en ufak şeyde ona danışıyorum yanlış bir şey yapmamak için Bugün kuru mama alacaktım da veterinere bir danışalım ne olur ne olmaz dedi ( kabızlığı var diye pek pişmiş tavukta olsa katı vermek istemiyorum ) Cumartesi günü onların kedisinin aşısı için evlerine gelecekmiş doktora durumu izah edince onlara da uğrayıp bir bakalım o zaman Cumartesi günü ne kadarlık diye ona göre olmadı ben gelirken mamada getiririm uygunsa onu veririz olmadı isim veririz gidip alırlar demiş
Normalde doktorun veteriner kliniği varmış ama onlar 4 senedir gidip geldikleri için artık evede geliyormuş bazı hastalara

En korktuğum şey kendine zarar vermesi ve minicik olduğu halde dışarı çıkarken balkona bırakıp camlarıda kapatıyorum ne olur ne olmaz diye Bugün eşimin halasında bile içimden hep aman acıkmışmıdır diye geçirdim durdum hatta enişte yaza bak Akçaya kesin geleceksiniz bak bekliyoruz dedi bende kısmet dedim ( içimden şapşiği bırakamayız dedim tabi ) hatta eşimi bahane ettim ona bağlıyız diye aman boşver kap çocukları gel işte dedi

Allahtan alırken arkadaşla anlaştık hani malum benim büyük kızın felaket bir kedi fobisi var alışamazsa geri getiririm diye inan dünden beri odasından çıkmıyor bugünde diyor evet hayvanları seviyorum ama nedense kediye bakınca bile kötü oluyorum diye ( ufakken komşunun erkek kedisi kızışma döneminde bizimkine saldırmıştı tabi aklı çıktı ve şimdi bana sokaktaki kedileri bile arada besleyince söyleniyor alıştırma seni görünce mahallenin bütün kedileri koşarak geliyor aklım çıkıyor diye )
Ona kalsa köpek istiyordu ve bugün dilekte diyor birazda kardeşinin istediği oldu diye de abartıyor olabilir bakalım bir kaç gün daha geçsin de alışır inşallah

Canım harika bir menü Eminim yarın harika rakamlar göreceksin

Seninde menün gayet güzel canım hatta sporda var daha ne olsun Allahın izniyle herkes güzel sonuçlarla gelecek yarın

Kızlar gözüm ağrıyor mevsim alerjisi oldu galiba. Tele bakamıyorum yarin bildirim yaparım inşallah.

Çok çok geçmiş olsun canım bayat çayla pansuman yap ılık canım hani alerjik bir durumsa biraz rahatlatır

Hayirli aksamlar
Aksam yemegimi yedim kizimi alip biraz yuruyus yaptim iyi geldi ordan arkadasa ugradim aksam gezmesi oldu ...
Benim gunes alerjim cikti birde guneste yuruyunce kabariyorum leke yapiyor cildime dr 50 faktor krem verdi biraz rahatlatti
Gunese cikma mumkun oldukca dedi bende yuruyusu aksam yapsam diyorum

oynakbasi34
Banucum gordum 3. Kuzunu cok tatli masallah benim kizimda cok istiyor ama bizim evde bakimi zor olur sizin kedicigin resmini gordu bayildi bizde alalim tuturdu
bizim de kusumuz var

Menude yazayim bayadir paylasmiyorum tabi her zamanki gibi dikkat ediyorum
Carsamba gunu hamurlu yedim ama sucumu biliyorum ispanakli pide yaptim haliyle 1 kucuk pide yedim kizlar itiraf edeyim
Ama 1 saat yurudum cezami cektigimi disunuyorum:)

Bu gun Sabah ...
2 bardak su
Peynir
Zeytin
2 d.kizarmis ekmek
1 parca hindistan cevizi yagi
Yesillik

Oglen ...
Kepekli 2 dilimden tost
Cay

Ara..
1 turk kahvesi
2 kayisi

Aksam...
Barbunya yemegi
2 kasik pilav
Yogurt
Cihali salata
Salatalarima serpistiriyorum faydalari icin

1 avuc findik

2.5 lt su
1 saat yuruyus tempolu
3 saatte temizlik dip köşe :)

Haf spor.. 2 saat yuruyus

Canım inan çok çok sevimli hatta bebek sever gibi seni yaradana kurban olurum diyip duruyorum ama Ayşenin de dediği gibi dezavantajları da var daha doğrusu dezavantaj demiyeyimde sorumluluk alınca insan adımını atarken onu düşünüyor bak bugün eşimin halasına gitmeden doyurdum tuvaletini de yaptırdım balkona kapattım ( ben yokken bir yere işerde göremezsem koku oluşur hem balkon nasılsa kapalı üşümez diye )
Gittik ama aklım evde kaldı ay acaba acıktı mı yada tuvaleti geldi mi çokmu ağlıyor falan düşündüm durdum
Bak eşimin eniştesi tatile çağırıyor ille yazlığa gelin diye eee Annemde kızkardeşimde kediden korkalar onlarada gelip en azından mamasını koyup su verin desem hayatta kabul etmezler

Hee onunla ilgilenmek desen inanılmaz zevkli üstelik insanı çok rahatlatıyor hani biz anlaşmalı aldık ki ben kesinlikle geri verme taraftarı değilim ama çocuklar bir an heves edip sonradan vazgeçince Annelere kalıyor bütün iş beni arkadaşımda diyor sokaktan 4 sene evvel kedimizi aldığımızda hepsi söz verdiler ilgileneceğiz diye ama ne iki oğlum nede eşim 2 ay sonra umursamadılar sadece sevmeye hazırlar yoksa hep ben temizliği ile uğraştım diyor
Tek çekincem büyük kızın korkusu ve evde koku yaparmı diye ( gerçi tuvaletini yapınca popişini bile siliyorum ve anında o yaptığını kumun bir kısmıyla alıp atıyorum ( arkadaş önerdi o zaman uzun süre hem kumu kullanırsın hemde koku olmaz dedi ) Şimdi ensesine pire için bir sprey sıkacakmış veteriner sonra tabi birde aşılar var

Lcwnin internetinden esofman alti almistim. xxl alayimda zayiflayinca giyerim diye. Bir actim tayt gibi olanlar varya onlardanmis. Siyah olunca dikkat edememisim ekrandan. Eyvah bu bana olmaz dedim bir giydim benden keyiflisi yok 4xl giyiyordum basladigimda. Pek bir sevindirik oldum. Esim bayramlik giymis gibi mutlusun diyor.

Huzurvemavi . Rakibem yarin yeniden mekik cekmeye basliyorum Diademe ile birlikte sende var misin?

oynakbasi34 kaptanim valla kedi zor ismis. Bende hayvanları cok severim ama sen anlatınca yok dedim evde bakamam. Muhabbet kusu besledim yillarca. Son besledigim kus inadina gidip esimi ısırınca bir daha almadım. Suan kuş bile olsa bakımını üstlenemem herhalde...

Herkese hayirli geceler kizlar yarin bol eksi gormek umidiyle

Allah kolaylik versin canm sevince herseye katlanir insan
tabi buyuk sorumluluk bir canlinin bakimini ustlenip onunla mutlu olmak

Cok sevindim kendim giymis kadar canim ayy m beden giydigimiz gunlerde gelir insallah
Umarim yarin guzel rakamlar gorup mutlu olur hepimiz hayirli geceler
Mekik cekmek istiyorum duzenli olmasada varim rakibem
Yaz temizligine niyetim var o arada pek yapamam belki ama cekmek lazim gitsin su gobus artik

Iyi geceler kızlar yarın bol eksili bir gün olur inşallah
Ben dün artı da görünce kendimi saldim biraz
oynakbasi34 Banu abla izne ayrılmak istiyorum 74 kiloyu görüp buraya devam etmek istiyorum

Motivasyonum enerjim acayip düşük

En gec Mayıs çıkmadan burdayım

Canım inşallah çok daha ufak bedenleri aldığımızı da paylaşmak nasip olacak

Eşim hepimizden önce atladı biraz evvel az sende ilgilensene bütün gün ben oynadım onunla diyince senin kedin dedi direk daha ilk günden üzerime sorumluğu attı
Küçük kız Allahtan korkmuyor da beslemeye falan yardımcı oluyor
Bak yarın kursum var şimdiden kara kara düşünüyorum valla ne yapacağım diye büyük kız evde ama giderken balkona kapat diye tutturdu değil saati gelince yemeğini versin ufaklık 2 gibi gelecek okuldan hadi o balkona gidip besler nasılsa tavuğunu haşlayıp dolaba koydum ama tuvaletini yaptırmak için kumuna zamanında anlayıp oturtabilirmi bilmiyorum Aslında hazır büyük evdeyken 4e kadar kursta kalırım diyordum ama mecbur yarım gün gideceğim
Kuru mama yemeğe başlamış olsa kutusuna koyup giderdim ama henüz ya biberonla süt içiyor yada işte minik minik tavuk veriyorum

Allah kolaylik versin canm sevince herseye katlanir insan
tabi buyuk sorumluluk bir canlinin bakimini ustlenip onunla mutlu olmak

Kesinlikle uzaktan lay lay lom gibi görünüyor ama büyük sorumlulukmuş Allahtan ben çok seviyorum da şu anda ilgilenirken pek zor gelmiyor ama kesinlikle ben bile bukadar olacağını düşünmemiştim :)

Canım keşke salmasaydın belki yarın daha güzel bir rakam görürdün
Sen bilirsin canım ama bak unutma sürüden ayrılanı kurt kapıyor Eğer yarında aynı karardaysan izne ayırırım tabi Kendini motive edecek birşeyler izle canım netten inan çok işe yarıyor Facede ece atmaca var 40kilonasılgidiyor diye arat çıkıyor her gün bir kaç video paylaşıyor ve cidden insan daha fazla verebileceğine inanıyor

Motive oldugumda dönerim Banu abla artilardan kurtuldugum an
Izne ayrilmakta kararliyim arada yazarım buraya

Güneş alerjisi bendede var canım yazın azcik güneş görsem kollarım kasinir kabarir

Gunaydinlar hayirli cumalar 8. Takim
Tesekkur ederim kizlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…