Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canim yarim kiloda gayet guzel canim moralini bozma eger hatali taraf sensen canim o konusmasada sen konusmaya calis sebeklik falan yap op saril nacizane dayanamaz merak etme ben kavga ettigimizde falan eger hatali bensem giderim operim sarilirim sebeklik yaparim dayanamaz hemen yumusarrr

canim bide3 gunde pek belli olmaz bildigim kadariylaa

Genelde ise yaradi onlarda busefer cok kizdi

8. Takım 512. Etap

Diademe ( 71,5 /71,0 /0,5 /%0,70)
serenalar ( 75,6 / / / % )
Huzurvemavi ( 89,8 / 89,5/0,3 / % 0,33)
zambak86 ( 65,0/ / / % )
saimeberen ( 64,8 /63,9 /0,9 / % 1,39)
Sevimasi ( 72,0/70,7 /1,3 / %1,81)
Alya39 ( 71,0 / / / % )
afy2646 ( 92,9 /91,2 / 1,7/% 1,83)

Takım ortalaması; %

Canım Rabbim nasip ederse ol der oluveririr. Hayirli evlatlar nasip etsin insallah....
Esinlede aran hemen duzelir insallah...

Gecen hafta 71, 5
Buhafta 71
Farkk 500 gr
Yuzde 699

Canim rakiben gayet guzel. Yavas yavas gitsin yağdan gitsin bir daha geri gelmesin ;

8. Takım 512. Etap

Diademe ( 71,5 /71,0 /0,5 /%0,70)
serenalar ( 75,6 / / / % )
Huzurvemavi ( 89,8 / 89,5/0,3 / % 0,33)
zambak86 ( 65,0/ / / % )
saimeberen ( 64,8 /63,9 /0,9 / % 1,39)
Sevimasi ( 72,0/70,7 /1,3 / %1,81)

Alya39 ( 71,0 )sabit
afy2646 ( 92,9 /91,2 / 1,7/% 1,83)

Takım ortalaması; %

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Tekrar hayırlı cumalar

Kurstan eve geldim tabi ilk işim pisiciği beslemekti yavrum çok acıkmış nasıl saldırdı yemeğine birde nedense yedikten 5 dakika sonra hepsini kustu yarın arkadaşa veteriner gelecek bakalım ona göstereceğiz
Acıkcası bizim kedi krizimiz büyüyor büyük kesinlikle çok midem bulanıyor eğer kalır ben Babannemin evine taşınırım diyor ufaklıkda kedi de ablamda gitmesin diye ağlayıp durdu daha yeni susturabildim

Keşke baştan kabul etmeseydim olayın bukadar büyüyeceğini bilemedim
Arkadaşda ya ben geri alayım oğlumun bir arkadaşı bana verin diye çok ısrar etmişti olmadı ona veririz zaten senelerce kedi bakmış insanlar dedi ama ben bile alıştım kararsızım eşimde evladının üzülmesi mi daha önemli kedi mi diyip duruyor bende ona fırça attım baştan düşünmeden kabul eden sensin diye şimdi beni zorda bırakıyorsun diye

Kısmet bakalım büyük kızla tekrar konuşacağım eğer cidden kesinlikle kabul etmem Babanneme taşınacağım diye tuturursa üzülerek de olsa Şapşikten vazgeçmek zorunda kalabilirim çok alıştım ama ben ona yaaa

geçen hafta 64.8 ve bugün 63.9 fark 900 gr aslında daha çok bekliyodum ben ama regl dönemindeyim belki ondan bunada şükür hayatımda 63 olmadım belki enson lise 1 de

Tebrik ederim canım ne mutlu sana Bende inan 7li rakamları bile görsem kesinlikle bayram ilan edeceğim ve inanıyorum kesinlikle her hafta çok daha güzel kilolar verebileceğim

Ayşeciğim Ellerine ve emeğine sağlık zahmet oldu

Hazır kimse yokken bende akşamlık kıymalı pırasamı yapayım iki günde onu yerim ohhh yemek derdi çok az böyle valla sevdim ben bu işi

Canım kızını çok iyi anlıyorum. Basta söylemiştim ya bende de kedi korkusu var diye bi de yavru kedilerden benimde midem bulanıyor neden bilmiyorum ama elimde değil. Keske boyle olmasaydım. yemek yerken tv de görsem midem kalkıyor. Oğlum anne ne kadar şirin niye mideni bulunduruyorsun diyor ama kesinlikle elimde olan bisey değil. Hele ki
kedi topluluğu görsem mahvoluyorum. Yazarken bile suratım düştü anla....
Canım çok olup devamlı olmamasindansa az olsun sürekli olsun. Maşallah istikrarlı devam ediyorsun. Okul bitene kadar inceleceksin inşallah.

Pistikten sonra hafif yanana kadar firina ver tadi harika oluyor

Valla mis gibi koktu fırına vermeye fırsatım olurmu bilmem şimdi eşim aradı geliyorum kediyi teslim edelim de rahatlasın büyük kız diye

İnan aslında dünyanın en güzel duygusu ama dediğin gibi elinde olmadan onunda midesi bulanıyor
Allahtan alırken anlaşmalı aldım da sıkıntı olmadı Bak sabah beri odasından çıkmadı eee kızımada şimdi daha fazla eziyet etmenin alemi yok Üstelik çok büyük sorumluluk eşimede dedim asla bundan sonra eve canlı sokmam ( büyük kuştan da deli gibi korkuyor hatta resmen ağlama krizlerine giriyor aniden bir kuş yanından bile uçtuğunda

zambak86 canım ben listeyi taşıyorum eğer gelirsen 20:00den evvel düzeltme yaparız ( bildirim yapmadı olarak girmek zorundayım haftaya yüzdeni 2ye böleriz sıkıntı değil )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…