Vaaav harikasin rakibemTabiki bir 8. Takim klasigi ilk paylasim benden
Geçen hafta 92.9
Bu hafta 91.2
Fark 1.7
% 1.83
Resmen bugun boyleyim
canim yarim kiloda gayet guzel canim moralini bozma eger hatali taraf sensen canim o konusmasada sen konusmaya calis sebeklik falan yap op saril nacizane dayanamaz merak etme ben kavga ettigimizde falan eger hatali bensem giderim operim sarilirim sebeklik yaparim dayanamaz hemen yumusarrrGunaydin kizlar bugun baya kotu bi gun geciriyorum yaa moralim cok bozuk
Adetim 3 gun gecti test yaptim negatif cikti.
Bide dun gece esimle cok kotu kavga ettik tamamenbenim hatam yuzunden cok kizdi bana
Simdi eve gelir kesin konusmuycak benimle
Nasil davransam hic bilmiyorum yaa
canim bide3 gunde pek belli olmaz bildigim kadariylaacanim yarim kiloda gayet guzel canim moralini bozma eger hatali taraf sensen canim o konusmasada sen konusmaya calis sebeklik falan yap op saril nacizane dayanamaz merak etme ben kavga ettigimizde falan eger hatali bensem giderim operim sarilirim sebeklik yaparim dayanamaz hemen yumusarrr
Genelde ise yaradi onlarda busefer cok kizdicanim yarim kiloda gayet guzel canim moralini bozma eger hatali taraf sensen canim o konusmasada sen konusmaya calis sebeklik falan yap op saril nacizane dayanamaz merak etme ben kavga ettigimizde falan eger hatali bensem giderim operim sarilirim sebeklik yaparim dayanamaz hemen yumusarrr
Benim esim zaten azosperm kuzum yaa cok zorda bi umuttu istecanim bide3 gunde pek belli olmaz bildigim kadariylaa
e canim allah verdikten sonra hersey bahane allah isterse verir canim her sarttaa canim bide daha adet olmamissin belli olmazzzBenim esim zaten azosperm kuzum yaa cok zorda bi umuttu iste
Gunaydin kizlar bugun baya kotu bi gun geciriyorum yaa moralim cok bozuk
Adetim 3 gun gecti test yaptim negatif cikti.
Bide dun gece esimle cok kotu kavga ettik tamamenbenim hatam yuzunden cok kizdi bana
Simdi eve gelir kesin konusmuycak benimle
Nasil davransam hic bilmiyorum yaa
Gecen hafta 71, 5
Buhafta 71
Farkk 500 gr
Yuzde 699
geçen hafta 64.8 ve bugün 63.9 fark 900 gr aslında daha çok bekliyodum ben ama regl dönemindeyim belki ondan bunada şükür hayatımda 63 olmadım belki enson lise 1 de
8. Takım 512. Etap
Diademe ( 71,5 /71,0 /0,5 /%0,70)
serenalar ( 75,6 / / / % ) Üye sabit, izne ayrılmak istiyor
Huzurvemavi ( 89,8 / 89,5/0,3 / % 0,33)
zambak86 ( 65,0/ / / % )
saimeberen ( 64,8 /63,9 /0,9 / % 1,39)
Sevimasi ( 72,0/70,7 /1,3 / %1,81)
Alya39 ( 71,0 )sabit
afy2646 ( 92,9 /91,2 / 1,7/% 1,83)
Takım ortalaması; %
Pistikten sonra hafif yanana kadar firina ver tadi harika oluyorHazır kimse yokken bende akşamlık kıymalı pırasamı yapayımiki günde onu yerim ohhh yemek derdi çok az böyle valla sevdim ben bu işi
Akşama cekerim canım sözBugun 100 mekigimi tamamladim
50 sabah
50 de az once cektim
Hantallasmisim birakinca. Ve karar verdim oyle ucuk rakamlarla cekmeyecegim. 100 yeterli bu iki hafta icin. Birakmaktansa devamli olmasi daha mantikli olur sanirim.
Diademe ve Huzurvemavi siz ne yaptınız?
Canım kızını çok iyi anlıyorum. Basta söylemiştim ya bende de kedi korkusu var diye bi de yavru kedilerden benimde midem bulanıyor neden bilmiyorum ama elimde değil. Keske boyle olmasaydım. yemek yerken tv de görsem midem kalkıyor. Oğlum anne ne kadar şirin niye mideni bulunduruyorsun diyor ama kesinlikle elimde olan bisey değil. Hele kiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Tekrar hayırlı cumalar
Kurstan eve geldim tabi ilk işim pisiciği beslemektiyavrum çok acıkmış nasıl saldırdı yemeğine birde nedense yedikten 5 dakika sonra hepsini kustu yarın arkadaşa veteriner gelecek bakalım ona göstereceğiz
Acıkcası bizim kedi krizimiz büyüyorbüyük kesinlikle çok midem bulanıyor eğer kalır ben Babannemin evine taşınırım diyor ufaklıkda kedi de ablamda gitmesin diye ağlayıp durdu daha yeni susturabildim
Keşke baştan kabul etmeseydim olayın bukadar büyüyeceğini bilemedim
Arkadaşda ya ben geri alayım oğlumun bir arkadaşı bana verin diye çok ısrar etmişti olmadı ona veririz zaten senelerce kedi bakmış insanlar dedi ama ben bile alıştım kararsızımeşimde evladının üzülmesi mi daha önemli kedi mi diyip duruyor bende ona fırça attım baştan düşünmeden kabul eden sensin diye şimdi beni zorda bırakıyorsun diye
Kısmet bakalım büyük kızla tekrar konuşacağım eğer cidden kesinlikle kabul etmem Babanneme taşınacağım diye tuturursa üzülerek de olsa Şapşikten vazgeçmek zorunda kalabilirimçok alıştım ama ben ona yaaa
Tebrik ederim canım ne mutlu sanaBende inan 7li rakamları bile görsem kesinlikle bayram ilan edeceğim ve inanıyorum kesinlikle her hafta çok daha güzel kilolar verebileceğim
Ayşeciğim Ellerine ve emeğine sağlık zahmet oldu
Canım çok olup devamlı olmamasindansa az olsun sürekli olsun. Maşallah istikrarlı devam ediyorsun. Okul bitene kadar inceleceksin inşallah.Bugun 100 mekigimi tamamladim
50 sabah
50 de az once cektim
Hantallasmisim birakinca. Ve karar verdim oyle ucuk rakamlarla cekmeyecegim. 100 yeterli bu iki hafta icin. Birakmaktansa devamli olmasi daha mantikli olur sanirim.
Diademe ve Huzurvemavi siz ne yaptınız?
Pistikten sonra hafif yanana kadar firina ver tadi harika oluyor
Canım kızını çok iyi anlıyorum. Basta söylemiştim ya bende de kedi korkusu var diye bi de yavru kedilerden benimde midem bulanıyor neden bilmiyorum ama elimde değil. Keske boyle olmasaydım. yemek yerken tv de görsem midem kalkıyor. Oğlum anne ne kadar şirin niye mideni bulunduruyorsun diyor ama kesinlikle elimde olan bisey değil. Hele ki
kedi topluluğu görsem mahvoluyorum. Yazarken bile suratım düştü anla....
Canım çok olup devamlı olmamasindansa az olsun sürekli olsun. Maşallah istikrarlı devam ediyorsun. Okul bitene kadar inceleceksin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?