Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gecmis olsun canim...

Teşekkür ederim kızlar. Çok sagolun.
Tabiki bir 8. Takim klasigi ilk paylasim benden

Geçen hafta 92.9
Bu hafta 91.2
Fark 1.7
% 1.83

Resmen bugun boyleyim
Maşallah Canım tebrik ediyorum.

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip etsin inşallahhhhhhh.....Aminnnnnnnnnnnn

Bu sabah biraz geciktim sayılır uyanır uyanmaz kediyi besleyip sonrada küçük kuzuma ve bana kahvaltı hazırladım yerken sizlerede bir bakayım dedim gece çok berbat geçti benim açımdan çok korkunç rüyalar gördüm tabi uyku bölününce sabah 6da uyanamadım

Bugün malum kurs günüm yarım günde olsa gideceğim Şimdi hemen tabağımı bitirip hazırlanır çıkarım daha kıza beslenmede hazırlayacağım
Gelince listeyi nasılsa hallederim ben o bakımdan rahat olun

Geçen hafta 92.9
Bu hafta 91.2
Fark 1.7
% 1.83

Resmen bugun boyleyim

Canım harikasınnnnnnnnnnnnnn cidden süper bir rakam

Canım sende müthişsin yüzdeyi ben tekrar gelince hesaplarım şimdi zamanım kısıtlı ama daha fazladır gibime geldi

Kızlar gözlerim çok ağrıyor ekrana bakamiyorum o yüzden geçmişi pek okuyamayabilirim. Bir ay kadar böyle devam ediyor malum ağaçlar çiçeklendi ve bende polen alerjisi oluyor.

Sıkma canını canım günde 1 mesaj atsan bize yine yeter yorma gözlerini
Rabbim şifalar versin ...Aminnn

inşallah canım çok güzel sonuç tebrikler devamını mutlaka görücez çünkü indan eksikeri gördükçe yemek hevesi bile kalmıyo geçmiş olsun ayrıca bendede var dışarı çıkınca hapşırmaktan ölüyorum nisanı bi bitirelim hayırlısıyla

Teşekkür ederim canım inşallah hep beraber kilolardan kurtulucaz. Hapşırmak da çok zor bi sene onuda yaşadım. Hapşırmaktan takatsiz düşerdim. Allah yardim etsin inşallah.

Kizlar ben bugun koydeyim kv nin yaninda kaynanamla annem ayni koylu hatta amca kizlari ama annemler sehirdeler kv koyde oyuzden dun burda kaldim mecburen yakinlarda tartilabilecegim hic biyer yok mecbur ayni kilomu yazicamm insallah kilo almamisimdir bu aralar pek dikkat edemedim 75 500

canim insallah daha daha kucuklerini giymek nasip olur hepimize senin adina cok cok sevindim

Güneş alerjisi bendede var canım yazın azcik güneş görsem kollarım kasinir kabarir
Benimde oyle canm kabarip su topluyor ve kasinti
Cigerleri temizlemek lazim alerjik hastaliklarin nedeni cigerlerdeki sorunlarmis

Geçen hafta 92.9
Bu hafta 91.2
Fark 1.7
% 1.83

Resmen bugun boyleyim
Super sonuc tebrik ederim canm darisi basima

Harikasiniz kizlar motive ettiniz beni bende yapabilirim inaniyorum

Kızlar gözlerim çok ağrıyor ekrana bakamiyorum o yüzden geçmişi pek okuyamayabilirim. Bir ay kadar böyle devam ediyor malum ağaçlar çiçeklendi ve bende polen alerjisi oluyor.
Gecmis olsun canm alerji zor gercekten ...

Aleykum selam hayirli cumalar canm ...
Hayirdir neden kabus gordun biseyimi taktin aklina

geçen hafta 64.8 ve bugün 63.9 fark 900 gr aslında daha çok bekliyodum ben ama regl dönemindeyim belki ondan bunada şükür hayatımda 63 olmadım belki enson lise 1 de
Masallah cok guzel vermisiniz tebrik ediyorum kizlar hepinizi

Kahvaltimi yaptim ..
Arkadas temizlik yapiyor ona yardima gidicem birazdan bugunde ful ayaktayim hareket hayirlisi bakalim ...
Bende bildirim yapayim

Gecen hafta .... 89.8
Bu gun ........... 89.5
Fark ..... _ 300 gr
Benimde 1.5 verdigim gunler gelicek insallah
Az olsun yagdan olsun :) avutuyorum kendimi napim

Canim masallah seninde sonucun cook guzel.
geçen hafta 64.8 ve bugün 63.9 fark 900 gr aslında daha çok bekliyodum ben ama regl dönemindeyim belki ondan bunada şükür hayatımda 63 olmadım belki enson lise 1 de
Canık kilona gore fark cok iyi insallah bende o kilolara duserim. Kimse inanmiyor ama ben yapacağım

canim insallah daha daha kucuklerini giymek nasip olur hepimize senin adina cok cok sevindim
Cok tesekkur ederim canim hep beraber insallah...
Canik suan duraksama donemindesin sabret kırılıcak o direnç. Ben inaniyorum sana.

Kızlar merhaba
Ben bu hafta aktif olamadım kusura bakmayın. Yarın diyetisyene gideceğim. Hafta sonu anneciğim le babacığımı uğurlayacagim. İnşallah önümüzdeki hafta daha aktif olacağım.
Kilo bildirimi
97.1 yani sabit

8. Takım 512. Etap

Diademe ( 71,5 / / /%)
serenalar ( 75,6 / / / % )
Huzurvemavi ( 89,8 / 89,5/0,3 / % 0,33)
zambak86 ( 65,0/ / / % )
saimeberen ( 64,8 /63,9 /0,9 / % 1,39)
Sevimasi ( 72,0/70,7 /1,3 / %1,81)
Alya39 ( 71,0 / / / % )
afy2646 ( 92,9 /91,2 / 1,7/% 1,83)

Takım ortalaması; %

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar bugun baya kotu bi gun geciriyorum yaa moralim cok bozuk
Adetim 3 gun gecti test yaptim negatif cikti.
Bide dun gece esimle cok kotu kavga ettik tamamenbenim hatam yuzunden cok kizdi bana
Simdi eve gelir kesin konusmuycak benimle
Nasil davransam hic bilmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…