- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Gecmis olsun canim...
Teşekkür ederim kızlar. Çok sagolun.SElamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturanaKuzular 3 olunca baya işim çıktı
Akşam 19:40 gibi ancak yemeğimi yiyebildimson ara öğün saatim geçtiği içinde şimdi kendime bitkisel bir çay yaptım
Şapşiğimiz fena oyun istiyor ve devamlı benim dibimdeZırt pırt kumuna koydum aman bir yere yapmasın diye ( zaten devamlı gözüm üzerinde ) ama sanırım kabız oldu bugün yatmadan tuvaletini yapmadı eşşek
Nasıl oyun oynadıysak resmen ayakkta uyuya kalacaktı
Yatırdım kutusuna sonrada küçük kızımla ilgilendimoda bugün Nazaramı geldi nedir eve geldikten sonra derslerimizi yaptık zar zor sonrada başım ağrıyor diye tuturdu
Bugün eşimin halasında arkadaşları da vardı ve kuşuma hayran kaldılarBu zamanda maşallah böyle sakin ve akıllı evlat çok nadiren deng geliyoruz diyip durdular Hemen okudum kuşumu ablasının migrem kreminden de az anlına sürdüm de rahatladı oda uyudu
Büyük cadı hala kedi korkusu yüzünden tedirginodasından zaten dünden beri çıkmıyordu bu akşamda Okçuluk dersinden sonra Babasıyla dükkana gitti Valla yandık bu korkusu yüzünden inşallah alışır bir kaç güne
Olmadı arkadaş geri alırım bizim kediyle anlaşma sağlayamazsada oğlunun bir arkadaşı daha evvel senelerce kedi bakmış o alırım demiştabi bende onlarda bizde kalsın istiyoruz ama hayvancağız da rahat etmesi gerekiyor
Ay sorma valla tam bir bebek gibi ilgi istiyor devamlıeşşek oyun oynarken göğsümü tırnaklamış farkında değilim banyoda gördüm çizdiğini
Ohhh ne güzel Anneciğin yardımcı olmuşRabbim sağlıklı uzun ömürler versin ....Aminnnn
Ayşem Dilek kediyi verirken onların hepsini söyledi hatta en ufak şeyde ona danışıyorum yanlış bir şey yapmamak içinBugün kuru mama alacaktım da veterinere bir danışalım ne olur ne olmaz dedi ( kabızlığı var diye pek pişmiş tavukta olsa katı vermek istemiyorum ) Cumartesi günü onların kedisinin aşısı için evlerine gelecekmiş doktora durumu izah edince onlara da uğrayıp bir bakalım o zaman Cumartesi günü ne kadarlık diye ona göre olmadı ben gelirken mamada getiririm uygunsa onu veririz olmadı isim veririz gidip alırlar demiş
Normalde doktorun veteriner kliniği varmış ama onlar 4 senedir gidip geldikleri için artık evede geliyormuş bazı hastalara
En korktuğum şey kendine zarar vermesi ve minicik olduğu halde dışarı çıkarken balkona bırakıp camlarıda kapatıyorum ne olur ne olmaz diyeBugün eşimin halasında bile içimden hep aman acıkmışmıdır diye geçirdim durdum hatta enişte yaza bak Akçaya kesin geleceksiniz bak bekliyoruz dedi bende kısmet dedim ( içimden şapşiği bırakamayız dedim tabi ) hatta eşimi bahane ettim ona bağlıyız diye aman boşver kap çocukları gel işte dedi
Allahtan alırken arkadaşla anlaştık hani malum benim büyük kızın felaket bir kedi fobisi var alışamazsa geri getiririm diyeinan dünden beri odasından çıkmıyor bugünde diyor evet hayvanları seviyorum ama nedense kediye bakınca bile kötü oluyorum diye ( ufakken komşunun erkek kedisi kızışma döneminde bizimkine saldırmıştı tabi aklı çıktı ve şimdi bana sokaktaki kedileri bile arada besleyince söyleniyor alıştırma seni görünce mahallenin bütün kedileri koşarak geliyor aklım çıkıyor diye )
Ona kalsa köpek istiyordu ve bugün dilekte diyor birazda kardeşinin istediği oldu diye de abartıyor olabilirbakalım bir kaç gün daha geçsin de alışır inşallah
Canım harika bir menüEminim yarın harika rakamlar göreceksin
Seninde menün gayet güzel canım hatta sporda var daha ne olsunAllahın izniyle herkes güzel sonuçlarla gelecek yarın
Çok çok geçmiş olsun canımbayat çayla pansuman yap ılık canım hani alerjik bir durumsa biraz rahatlatır
Maşallah Canım tebrik ediyorum.Tabiki bir 8. Takim klasigi ilk paylasim benden
Geçen hafta 92.9
Bu hafta 91.2
Fark 1.7
% 1.83
Resmen bugun boyleyim
Tabiki bir 8. Takim klasigi ilk paylasim benden
Geçen hafta 92.9
Bu hafta 91.2
Fark 1.7
% 1.83
Resmen bugun boyleyim
Günaydın kızlar.Hadi ikinci bildirim benden gelsin.
Geçen hafta 72
Bu hafta 70.7
Fark 1.3
Yüzde 1.8 Yüzdeyi pek yapamiyorum yanlışla düzelirsinoynakbasi34 kaptanım.
Çok şükür 3 haftadan sonra güzel bir sonuç gordum. Darısı diğer haftalara inşallah.
Kızlar gözlerim çok ağrıyor ekrana bakamiyorum o yüzden geçmişi pek okuyamayabilirim. Bir ay kadar böyle devam ediyor malum ağaçlar çiçeklendi ve bende polen alerjisi oluyor.
süpeeeerrrrr çok güzel 1.7 görünce dedim offff çok iyi tebrik ederimTabiki bir 8. Takim klasigi ilk paylasim benden
Geçen hafta 92.9
Bu hafta 91.2
Fark 1.7
% 1.83
Resmen bugun boyleyim
inşallah canım çok güzel sonuç tebrikler devamını mutlaka görücez çünkü indan eksikeri gördükçe yemek hevesi bile kalmıyo geçmiş olsun ayrıca bendede var dışarı çıkınca hapşırmaktan ölüyorum nisanı bi bitirelim hayırlısıylaGünaydın kızlar.Hadi ikinci bildirim benden gelsin.
Geçen hafta 72
Bu hafta 70.7
Fark 1.3
Çok şükür 3 haftadan sonra güzel bir sonuç gordum. Darısı diğer haftalara inşallah.
Teşekkür ederim canım inşallah hep beraber kilolardan kurtulucaz. Hapşırmak da çok zor bi sene onuda yaşadım. Hapşırmaktan takatsiz düşerdim. Allah yardim etsin inşallah.inşallah canım çok güzel sonuç tebrikler devamını mutlaka görücez çünkü indan eksikeri gördükçe yemek hevesi bile kalmıyo geçmiş olsun ayrıca bendede var dışarı çıkınca hapşırmaktan ölüyorum nisanı bi bitirelim hayırlısıyla
canim insallah daha daha kucuklerini giymek nasip olur hepimize senin adina cok cok sevindimLcwnin internetinden esofman alti almistim. xxl alayimda zayiflayinca giyerim diye. Bir actim tayt gibi olanlar varya onlardanmis. Siyah olunca dikkat edememisim ekrandan. Eyvah bu bana olmaz dedim bir giydim benden keyiflisi yok4xl giyiyordum basladigimda. Pek bir sevindirik oldum. Esim bayramlik giymis gibi mutlusun diyor.
Huzurvemavi . Rakibem yarin yeniden mekik cekmeye basliyorum Diademe ile birlikte sende var misin?
oynakbasi34 kaptanim valla kedi zor ismis. Bende hayvanları cok severim ama sen anlatınca yok dedim evde bakamam. Muhabbet kusu besledim yillarca. Son besledigim kus inadina gidip esimi ısırınca bir daha almadım. Suan kuş bile olsa bakımını üstlenemem herhalde...
Herkese hayirli geceler kizlar yarin bol eksi gormek umidiyle
Benimde oyle canm kabarip su topluyor ve kasintiGüneş alerjisi bendede var canım yazın azcik güneş görsem kollarım kasinir kabarir
Super sonuc tebrik ederim canm darisi basimaTabiki bir 8. Takim klasigi ilk paylasim benden
Geçen hafta 92.9
Bu hafta 91.2
Fark 1.7
% 1.83
Resmen bugun boyleyim
Harikasiniz kizlar motive ettiniz beni bende yapabilirim inaniyorumGünaydın kızlar.Hadi ikinci bildirim benden gelsin.
Geçen hafta 72
Bu hafta 70.7
Fark 1.3
Gecmis olsun canm alerji zor gercekten ...Kızlar gözlerim çok ağrıyor ekrana bakamiyorum o yüzden geçmişi pek okuyamayabilirim. Bir ay kadar böyle devam ediyor malum ağaçlar çiçeklendi ve bende polen alerjisi oluyor.
Aleykum selam hayirli cumalar canm ...Selamün aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip etsin inşallahhhhhhh.....Aminnnnnnnnnnnn
Bu sabah biraz geciktim sayılıruyanır uyanmaz kediyi besleyip sonrada küçük kuzuma ve bana kahvaltı hazırladım yerken sizlerede bir bakayım dedim gece çok berbat geçti benim açımdan çok korkunç rüyalar gördüm tabi uyku bölününce sabah 6da uyanamadım
Bugün malum kurs günüm yarım günde olsa gideceğimŞimdi hemen tabağımı bitirip hazırlanır çıkarım daha kıza beslenmede hazırlayacağım
Gelince listeyi nasılsa hallederim ben o bakımdan rahat olun
Canım harikasınnnnnnnnnnnnnn cidden süper bir rakam
Canım sende müthişsinyüzdeyi ben tekrar gelince hesaplarım şimdi zamanım kısıtlı ama daha fazladır gibime geldi
Sıkma canını canım günde 1 mesaj atsan bize yine yeteryorma gözlerini
Rabbim şifalar versin ...Aminnn
Masallah cok guzel vermisiniz tebrik ediyorum kizlar hepinizigeçen hafta 64.8 ve bugün 63.9 fark 900 gr aslında daha çok bekliyodum ben ama regl dönemindeyim belki ondan bunada şükür hayatımda 63 olmadım belki enson lise 1 de
Canim masallah seninde sonucun cook guzel.Günaydın kızlar.Hadi ikinci bildirim benden gelsin.
Geçen hafta 72
Bu hafta 70.7
Fark 1.3
Canık kilona gore fark cok iyi insallah bende o kilolara duserim. Kimse inanmiyor ama ben yapacağımgeçen hafta 64.8 ve bugün 63.9 fark 900 gr aslında daha çok bekliyodum ben ama regl dönemindeyim belki ondan bunada şükür hayatımda 63 olmadım belki enson lise 1 de
Cok tesekkur ederim canim hep beraber insallah...canim insallah daha daha kucuklerini giymek nasip olur hepimize senin adina cok cok sevindim
Canik suan duraksama donemindesin sabret kırılıcak o direnç. Ben inaniyorum sana.Kahvaltimi yaptim ..
Arkadas temizlik yapiyor ona yardima gidicem birazdan bugunde ful ayaktayim hareket hayirlisi bakalim ...
Bende bildirim yapayim
Gecen hafta .... 89.8
Bu gun ........... 89.5
Fark ..... _ 300 gr
Benimde 1.5 verdigim gunler gelicek insallah
Az olsun yagdan olsun :) avutuyorum kendimi napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?