- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım kusura bakma, hastanedeydim bildirim yapamadım wc'ye de çıkamadım sen beni sabit yaz istersen izinli de yaz bu ara çok telaşlıyım ne diyet ne spor yapabiliyorumzambak86 canım ben listeyi taşıyorum eğer gelirsen 20:00den evvel düzeltme yaparız ( bildirim yapmadı olarak girmek zorundayım haftaya yüzdeni 2ye böleriz sıkıntı değil )
Canım kusura bakma, hastanedeydim bildirim yapamadım wc'ye de çıkamadım sen beni sabit yaz istersen izinli de yaz bu ara çok telaşlıyım ne diyet ne spor yapabiliyorum
Rakibem harikasın birakmamak bile azda olsa eksilmek süper bende eksilmisim izindeyim ama şuraciga yazayım 82.8 belki bilmek istersiniz baya artidaydim attım şükür 5 sene sonra gene geldim sana 82 şükür kavuşturanaKahvaltimi yaptim ..
Arkadas temizlik yapiyor ona yardima gidicem birazdan bugunde ful ayaktayim hareket hayirlisi bakalim ...
Bende bildirim yapayim
Gecen hafta .... 89.8
Bu gun ........... 89.5
Fark ..... _ 300 gr
Benimde 1.5 verdigim gunler gelicek insallah
Az olsun yagdan olsun :) avutuyorum kendimi napim
Rakibem harikasın birakmamak bile azda olsa eksilmek süper bende eksilmisim izindeyim ama şuraciga yazayım 82.8 belki bilmek istersiniz baya artidaydim attım şükür 5 sene sonra gene geldim sana 82 şükür kavuşturana
Benim kardesimde öyle kedi fobisi var kedi lafı geçince bile bize kusuyor kedili bir yastık aldım küçük kızım istemişti eve gelince çığlık attı o kadar yani gözüme sok tiksiniyorum diye bilerek mı yapiyonuz diyor kız sen delimisin diyorumCanım kızını çok iyi anlıyorum. Basta söylemiştim ya bende de kedi korkusu var diye bi de yavru kedilerden benimde midem bulanıyor neden bilmiyorum ama elimde değil. Keske boyle olmasaydım. yemek yerken tv de görsem midem kalkıyor. Oğlum anne ne kadar şirin niye mideni bulunduruyorsun diyor ama kesinlikle elimde olan bisey değil. Hele ki
kedi topluluğu görsem mahvoluyorum. Yazarken bile suratım düştü anla....
Canım çok olup devamlı olmamasindansa az olsun sürekli olsun. Maşallah istikrarlı devam ediyorsun. Okul bitene kadar inceleceksin inşallah.
Bu zamana kadar tekim diye düşünüyordum. Benim gibi azda olsa birileri varmış.Benim kardesimde öyle kedi fobisi var kedi lafı geçince bile bize kusuyor kedili bir yastık aldım küçük kızım istemişti eve gelince çığlık attı o kadar yani gözüme sok tiksiniyorum diye bilerek mı yapiyonuz diyor kız sen delimisin diyorum
Banu bizim papağan çok fena çekirdek citliyor kanatlarını cirptikta eve saçıyor her yer karınca oldu napicam ya çekirdek niye dersen ben demiştim çünkü onun yemi cekirdekmis
Kapıya koyasim geldi hayvanı minik kuşum sabah papağan papağan diye yataktan atlayıp yanına koşup oturuyor kızım bu kadar düşkün olmasa veren arkadaşa iade edicem
Bu zamana kadar tekim diye düşünüyordum. Benim gibi azda olsa birileri varmış.
oynakbasi34 . Kaptanimnkacinciyiz ilk 3 e girebildik mi?
oynakbasi34 . Kaptanimnkacinciyiz ilk 3 e girebildik mi?
Hadi insallah...Canım bu hafta 6.cı olmuşuzönceki haftalara göre çok çok daha iyi ve inşallah bir sonraki hafta ilk 3 e de gireriz de şu sarı kartlardan birini sildiririz
Banucum yenayi izinden çağır haftaya bir sarı kartimizi sildirsin 5 kg vermiş bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?