Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bildirimi taşıdım alana maalesef gidip şapşiği arkadaşa teslim etmeye gideceğiz eşimle Büyük bizimle yemeğe bile oturmuyor öbür türlü ama bir daha tövbe hiç birşekilde kendini de yırtsa eve canlı sokmam

Bir saat daha buralardayım :) arkadaş dışardaymış
Neyse o arada yemeğimi yerim bende 19:00 a doğru

zambak86 canım ben listeyi taşıyorum eğer gelirsen 20:00den evvel düzeltme yaparız ( bildirim yapmadı olarak girmek zorundayım haftaya yüzdeni 2ye böleriz sıkıntı değil )
Canım kusura bakma, hastanedeydim bildirim yapamadım wc'ye de çıkamadım sen beni sabit yaz istersen izinli de yaz bu ara çok telaşlıyım ne diyet ne spor yapabiliyorum

Rakibem harikasın birakmamak bile azda olsa eksilmek süper bende eksilmisim izindeyim ama şuraciga yazayım 82.8 belki bilmek istersiniz baya artidaydim attım şükür 5 sene sonra gene geldim sana 82 şükür kavuşturana

Rakibem harikasın birakmamak bile azda olsa eksilmek süper bende eksilmisim izindeyim ama şuraciga yazayım 82.8 belki bilmek istersiniz baya artidaydim attım şükür 5 sene sonra gene geldim sana 82 şükür kavuşturana

Harikasın canım darısı benimde başıma

Bende akşam yemeğimi yedim 1 saat sonra son ara öğünümü yapacağım bol eksiler olarak dönecek çok şükür

Benim kardesimde öyle kedi fobisi var kedi lafı geçince bile bize kusuyor kedili bir yastık aldım küçük kızım istemişti eve gelince çığlık attı o kadar yani gözüme sok tiksiniyorum diye bilerek mı yapiyonuz diyor kız sen delimisin diyorum

Kapıya koyasim geldi hayvanı minik kuşum sabah papağan papağan diye yataktan atlayıp yanına koşup oturuyor kızım bu kadar düşkün olmasa veren arkadaşa iade edicem

Bu zamana kadar tekim diye düşünüyordum. Benim gibi azda olsa birileri varmış.

Bugunki menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Domates salatalik
Marul maydanoz
1 dilim ekmek

Ara
Galeta
1 avub leblebi

Öglen
Tavuklu salata
1 dilim ekmek

Ara
aktivya

Aksam
2 yumurtali melemen

Ara
1nporsiyon meyve

Su 2.5 lt

Banu bizim papağan çok fena çekirdek citliyor kanatlarını cirptikta eve saçıyor her yer karınca oldu napicam ya çekirdek niye dersen ben demiştim çünkü onun yemi cekirdekmis

Kapıya koyasim geldi hayvanı minik kuşum sabah papağan papağan diye yataktan atlayıp yanına koşup oturuyor kızım bu kadar düşkün olmasa veren arkadaşa iade edicem

Allah yardımcın olsun canım çok zor heleki titiz insan için
Biz maalesef götürüp teslim ettik
Eşim eğer bir gün daha kalırsa iyice bağlanacaksınız dedi kapıda en son dayanamayıp ağladım ama bir yanda evladım bir yanda da yavru üstelik oda mutsuz olur her fırsatta balkona kapatılınca
Allahtan büyük oğlunun bir arkadaşı kanserden kedisi vefat ettikten sonra o yavruyu sahiplenmek istemiş senelerce kedisiyle birlikte olan hatta kanser sürecinde bile hayvancağıza her tedavisini yaptıran biri bizden çok çok daha iyi bakar şapşiğimize
Oda hissetti sanırım bütün gün benim kucağımdan inmek istemedi gözlerini benden ayırmadı hatta ayrılırken sanki onun bile gözleri doldu eşime bir daha asla eve canlı hayvan sokmam dedim oda yine dua et mutlu ve sağlıklı olacak Allah korusun iyice alışıp ölüm olayı olsaydı çok daha fazla üzülürdün dedi haklı aslında ama eve geldiğimde sanki onun sesini duydum bir an

Bu zamana kadar tekim diye düşünüyordum. Benim gibi azda olsa birileri varmış.

YOk yok benim kızda var eve geldiğimizde beni öptü tekrar tekrar özür diledi denedim ama olmadı Anne cidden kötü oluyordum dedi Bizim ufaklıkta demezmi sen evlen hemen kendime kedi alacağım diye hatta sen ne hemen evlenmiyorsun ki diye kızdı ablasına Ağlarken güldürdü beni eşşek

oynakbasi34 . Kaptanimnkacinciyiz ilk 3 e girebildik mi?

Kızlar banada müsaade
Malum gece geç yattığım yetmiyormuş gibi birde kabuslar olunca uykumu alamamışım

Hadi sizlere iyi geceler

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Sanırım hafta olacağım boğazlarım şiş uyandım bugün ama yinede tam listeye uygun devam edip salıyı iple çekiyorum

Bugün eşim kahvaltıdan sonra ( ben evde ederim o isterse dışarda edebilir ) Eminönüne gidelim diyor hem kafan dağılır gezmiş olursun hemde bana arkadaş olursun dedi tabi benimde işime geldi hazır adamla giderken birde kumaş alayım kuzenin bebişine yaptığım uyku seti için diğer hamile olan birde amca gelini içinde kumaş alacağım

Banucum yenayi izinden çağır haftaya bir sarı kartimizi sildirsin 5 kg vermiş bile

Hay aklına bin yaşa :) dur hemen bugün yazayım ona varsa hali haftaya onu tekrar listeye alalım Kurtarıcımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…