Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar ben çıkıyorum sohbet çok güzel ama daha hiç iş yapmadım işlerimi yapayım sonra gelirim yine öpüm sizleri bugün uzun zamandır gülmediğim kadar çok güldüm

çilek cidden duruşun sert azcık:))

canı ya 7 yıldır tek yaşıyorum hayatla tek başıma mücadele ediyorum...mecburen zamanla istemesen de sertleşiyorsun...beni tanıyanların ilk yorumu ilk gördüğümüzde çok çekinmiştik ama çok sıcakkanlısın.....süprizzzzz

ha anlatacaksan buarada içkim yok sigaram yok karı-kız ayağım yok..........

valla çilekçim annem hep söylerdi ne istiyorsan Allahtan iste ne istersen verir bana verdi diyordu..ben de salak sürekli allahım benim eşim ince düşünceli olun..beni kırmasın..el üstünde tutsun..bana aşık olsun..çok sevsin..hep aşkla baksın ..hiç parada pulda gözüm yok varsın evi arabası olmasın dedim...al bak her istediğimi verdi Allah:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
karı kıız yok demkki bizden ii karı kızmı yok
husel söle enişteye bizlerle aldattığını:kedi:

estafurullah
aksine sevaba giriyooon
opuyorumnanaktan

evt yaa ne güzel olur:dance::dance:

huselimm biraz bekliyecem geçmez ise artık çektiririm bir günn....ama o gün bugün değiill.....
ertlersen hiiç çektrmen
duruşun sert mi huselcim nerdne gördün:roflol::roflol::roflol:

albümden bakmıştr cnmm resmi varşakkıdı
ayrıca şu elti bozuntunu bana yolla senÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookklava:

cahilin seviyesine inmemek lazım ama haddinide bildirmek lazım.....sen kıyaman yolla bize valla dövelim...zaten oruç stresi var stres atarız kız.........klava:klava:

bir genel kültür oyunu var ya tirivial pursuit diye bizi tanıştıran arkadaş tilt oluyor ona diyor ki birgün ayarlayalım tabu gibi diyelim falan o oyunu oynayalım rezil olsun diyor:roflol::roflol::roflol:
aman neyse ben salon kadını çizgimden kaymıycam kızlar..varsın burnu büyük desin..

duruşun sert mi huselcim nerdne gördün:roflol::roflol::roflol:

yok ya hani sanki karşında dumruş tanıyormuş gibi söyledi ya ondan dedimdi:)
bu arada ben yeni gördüm fotoları aferin çilek çok hoş olmuşsun canım aynen devam..böyle foto olaylarına girince birileri dürtüklesin beni ya atlıyorum:)
kızlar ben yemek molasındayım görüşürüz..

ALlah söyletti bak enişte dedin adama.........opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dur bakalım yaz boyu bulmadıysa tatillerde olur mu olur:)))

elimpia anam salla gitsin hiç duymamış gibi devam et sen

bulsa da ayırırız sorun değil kız...beni görünce duvara çarpmış gibi olacak zaten garibim........
:sm_cool::sm_cool:

he biz ayırırız husel:tomato::tomato:

bu arada nickinin anlamını da çözmüş oldum..
dağ çileği...
ulaşmak zor..çetin şartlarda yaşar ama emek verip de oralara çıkabilirsen eğer o değerli şeye ulaşırsın..dağ çileği de tadından yenmez hani..
nasıl iyi mi:)

SLM KIZLARR.....

ÇOK YOĞUNUM AMA DıŞıMıN AĞRISINDAN KAFAMI TOPLAYIP ıŞE KENDıMı VEREMıYORUMM DELıRıCEMM.....

yawww niyetliyizzz çilek falan diyorsunuzzz.....olmuyor ama......HEHEHE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…