çilek cidden duruşun sert azcık:))
canı ya 7 yıldır tek yaşıyorum hayatla tek başıma mücadele ediyorum...mecburen zamanla istemesen de sertleşiyorsun...beni tanıyanların ilk yorumu ilk gördüğümüzde çok çekinmiştik ama çok sıcakkanlısın.....süprizzzzz
ha anlatacaksan buarada içkim yok sigaram yok karı-kız ayağım yok..........
çilek cidden duruşun sert azcık:))
estafurullahvalla azracım ya sorma öğretmen kız arayan arayana anam sanki öğretmen olunca etrafım bekar doluyor ya da bende azcık p...tipi mi var bilmiyomki
gerçi daha hiç becerdiğim bişey yok ama hadi hayırlısı bakalım:))
çilek bi dene vardı burda kıs hastanede çalışıyor devlet memuru kendi evide var yeni aldı
hem aileside istanbuldaydı yaşıda 31 :))
evt yaa ne güzel olur:dance::dance:oley oley oleyy düğün var kızlar düğün çabuk bul kız bizim kızımıza düğüne kadar hedef belirlerizde kilo veririz birde göbek attıkmı düğünde kilolar hepten gider :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ertlersen hiiç çektrmenhuselimm biraz bekliyecem geçmez ise artık çektiririm bir günn....ama o gün bugün değiill.....
duruşun sert mi huselcim nerdne gördün:roflol::roflol::roflol:
cahilin seviyesine inmemek lazım ama haddinide bildirmek lazım.....sen kıyaman yolla bize valla dövelim...zaten oruç stresi var stres atarız kız.........klava: klava:
duruşun sert mi huselcim nerdne gördün:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
karı kıız yok demkki bizden ii karı kızmı yok
husel söle enişteye bizlerle aldattığını:kedi:
ALlah söyletti bak enişte dedin adama.........opuyorumnanaktan
dur bakalım yaz boyu bulmadıysa tatillerde olur mu olur:)))
elimpia anam salla gitsin hiç duymamış gibi devam et sen
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ALlah söyletti bak enişte dedin adama.........opuyorumnanaktan
dur bakalım yaz boyu bulmadıysa tatillerde olur mu olur:)))
elimpia anam salla gitsin hiç duymamış gibi devam et sen
bulsa da ayırırız sorun değil kız...beni görünce duvara çarpmış gibi olacak zaten garibim........
:sm_cool::sm_cool:
neslicim çok geçmiş olsun canım ya o diş ağrısını Allahım eltime bile vermesin çok zor vallahi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?