Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ama yeni alacağım adamın beni param için sevmeyeceğini nerden bilebilirim ki.....
:umursamaz:
bak o benim aklıma gelmedi doğru söylüyorsun ozmaan ben senin için şöyle dua edeyim şöyle filinta gibi bir delikanlı kalbi kalbine ruhu ruhuna uygun versin rabbim sana sonra istediğin kadar bebeler versin diyeyim

neslihan hiç çekme git doktora canım ya oruçluyken hiç çekilmez bu illet
eşimde aynı dertteydi dün zorla gönderdim doktorada rahatladı

ilter ayağı çukurda kocayı ne yapayım kız...............bana benim gibi genç lazım.....koşalım oynaşalım cilveleşelim......yaşlı adam ilk cilveleşme de gider...........
daha ii yaaakaydirigubbakcemile3
en ii koca ölü koca:roflol:

amin kaptanım amin inşallah gerkesin gönlüne göre veriri yüce rabbim
amin:Saruboceq:
kız aşk olsun bir ayağı çukurda olsunki ilk çilveleşmede gitsin öteki tarafa sende çok zengin ol ve yeni alacağın adamla durmadan cilveleş dur diye dedim şekerimm
tabii sonra onun paracıklaryla git genç herif bulkaydirigubbakcemile5
onla cilveleşkaydirigubbakcemile3:kedi:

MUHABBET HIZLA İLERLİYOR YETİŞEMİYOM OKUMAYA YAHU AZCIK YAVAŞ OLUN
takıl bize hayatını yaşavereliniortak
Aminn güsel gözlü kaptımm...

Güel dileklerin için çok teşekkür ederiz.....

Rabbim seninde gönlüne göre versinn....
amin cnm bnm cümlesinin:Saruboceq:turkbayragi

sağol kaptan bende seni kaçırmazdım..boy desen boy...daha ne isterim ben............
doğru yaa hm enine hem boyuna ye ye bitmez:1ninca:lülülülülülü

kızlar ya ben çok kötüyümm bir dişim ağrıyor ki sormayınnnn....deliricemmm...beynime vuruyor ağrısı...ilaçta içemiyorumm oruç varr...
ufff bana diş ağrısı deme
nler çektim şu 20 liklerden
korkumdan ameliyat olamıyorum düşün yaniimafoldumben
allah yardımcın olsun bacım:Saruboceq:

azracım takılcam takılmasınada beni bekleyen dağ gibi işleri kim yapacak ya neyse ben gene arada göz atmakla yetineyim bari

bak o benim aklıma gelmedi doğru söylüyorsun ozmaan ben senin için şöyle dua edeyim şöyle filinta gibi bir delikanlı kalbi kalbine ruhu ruhuna uygun versin rabbim sana sonra istediğin kadar bebeler versin diyeyim

Bak bu süper oldu....
Allah ne muradın varsa versin..
Allah tuttuğunu altın etsin...
Allah senden razı olsun....
Allah gönlüne göre versin.........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Dilencilere döndüm valla...aklıma bu kadar geldi....

yuh ya sen bunları öğrendikten sonra o insanın samimiyetine nasıl inanacan artık....
zayıfla kız....gözü hiç olmazsa güzel görür............sositosositosositososito

ay ne ayıp şeyler ya inanamıyorum...bu kız benden 5 yaş küçük acayip cahil bir kız..tam bir mahalle kadını havalarında eşimle konuşurken falan salakça el hareketleri falan gırla gidiyor..hiç aşağılamadım elimden geldiğince iyi davrandım..habersiz evime geldiler yatılı..annesini kardeşini de almış gelmiş haftaiçi..yine bişi demedim..ama bu lafları duydum ya asla yüzüne gülmem..eşime de söyledim kusura bakma benn rol yapamma dedim..insanlara kötü de davranamam..şimdi bayramda ankaraya gelcek onlar da kayınvalidemlere..orda görsün beni çatlasın istiyorum...
geçen geldiğimde de zayıflamaya başlamıştım ben kayınvalideme demiş zayıflamış iyi olmuş diye bana hiç bişi demedi..

valla azracım ya sorma öğretmen kız arayan arayana anam sanki öğretmen olunca etrafım bekar doluyor ya da bende azcık p...tipi mi var bilmiyomki
gerçi daha hiç becerdiğim bişey yok ama hadi hayırlısı bakalım:))
çilek bi dene vardı burda kıs hastanede çalışıyor devlet memuru kendi evide var yeni aldı
hem aileside istanbuldaydı yaşıda 31 :))

kız bende 31 im...nasıl mübarek bir yaşsa......benden de öğretmen kız çok istiyorlarda hiç sormuyorlar seni alsak diye....çevremdekiler mizacımdan çekiniyor...oysa ne kadar yumuşak biriyim..............klava:

:roflol::roflol::roflol: amin amin amim :Saruboceq::Saruboceq:

cahilin seviyesine inmemek lazım ama haddinide bildirmek lazım.....sen kıyaman yolla bize valla dövelim...zaten oruç stresi var stres atarız kız.........klava:klava:

huselimm biraz bekliyecem geçmez ise artık çektiririm bir günn....ama o gün bugün değiill.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…