ayyy geçmiş olsun bitanem yaa diş agrısı gerçekten çok kötü olur inşallah geçer bir an öncekızlar ya ben çok kötüyümm bir dişim ağrıyor ki sormayınnnn....deliricemmm...beynime vuruyor ağrısı...ilaçta içemiyorumm oruç varr...
bak o benim aklıma gelmedi doğru söylüyorsun ozmaan ben senin için şöyle dua edeyim şöyle filinta gibi bir delikanlı kalbi kalbine ruhu ruhuna uygun versin rabbim sana sonra istediğin kadar bebeler versin diyeyimama yeni alacağım adamın beni param için sevmeyeceğini nerden bilebilirim ki.....
:umursamaz:
daha ii yaaakaydirigubbakcemile3ilter ayağı çukurda kocayı ne yapayım kız...............bana benim gibi genç lazım.....koşalım oynaşalım cilveleşelim......yaşlı adam ilk cilveleşme de gider...........
amin:Saruboceq:amin kaptanım amin inşallah gerkesin gönlüne göre veriri yüce rabbim
tabii sonra onun paracıklaryla git genç herif bulkaydirigubbakcemile5kız aşk olsun bir ayağı çukurda olsunki ilk çilveleşmede gitsin öteki tarafa sende çok zengin ol ve yeni alacağın adamla durmadan cilveleş dur diye dedim şekerimm
takıl bize hayatını yaşavereliniortakMUHABBET HIZLA İLERLİYOR YETİŞEMİYOM OKUMAYA YAHU AZCIK YAVAŞ OLUN
amin cnm bnm cümlesinin:Saruboceq:turkbayragiAminn güsel gözlü kaptımm...
Güel dileklerin için çok teşekkür ederiz.....
Rabbim seninde gönlüne göre versinn....
doğru yaa hm enine hem boyuna ye ye bitmezsağol kaptan bende seni kaçırmazdım..boy desen boy...daha ne isterim ben............
ufff bana diş ağrısı demekızlar ya ben çok kötüyümm bir dişim ağrıyor ki sormayınnnn....deliricemmm...beynime vuruyor ağrısı...ilaçta içemiyorumm oruç varr...
çilek ben bulurum sana koca dert etme sen:))
azracım takılcam takılmasınada beni bekleyen dağ gibi işleri kim yapacak ya neyse ben gene arada göz atmakla yetineyim bari
bak o benim aklıma gelmedi doğru söylüyorsun ozmaan ben senin için şöyle dua edeyim şöyle filinta gibi bir delikanlı kalbi kalbine ruhu ruhuna uygun versin rabbim sana sonra istediğin kadar bebeler versin diyeyim
yuh ya sen bunları öğrendikten sonra o insanın samimiyetine nasıl inanacan artık....
zayıfla kız....gözü hiç olmazsa güzel görür............sositosositosositososito
oley oley oleyy düğün var kızlar düğün çabuk bul kız bizim kızımıza düğüne kadar hedef belirlerizde kilo veririz birde göbek attıkmı düğünde kilolar hepten gider :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:çilek ben bulurum sana koca dert etme sen:))
çilek ben bulurum sana koca dert etme sen:))
valla azracım ya sorma öğretmen kız arayan arayana anam sanki öğretmen olunca etrafım bekar doluyor ya da bende azcık p...tipi mi var bilmiyomki
gerçi daha hiç becerdiğim bişey yok ama hadi hayırlısı bakalım:))
çilek bi dene vardı burda kıs hastanede çalışıyor devlet memuru kendi evide var yeni aldı
hem aileside istanbuldaydı yaşıda 31 :))
:roflol::roflol::roflol: amin amin amim :Saruboceq::Saruboceq:Bak bu süper oldu....
Allah ne muradın varsa versin..
Allah tuttuğunu altın etsin...
Allah senden razı olsun....
Allah gönlüne göre versin.........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Dilencilere döndüm valla...aklıma bu kadar geldi....
ay ne ayıp şeyler ya inanamıyorum...bu kız benden 5 yaş küçük acayip cahil bir kız..tam bir mahalle kadını havalarında eşimle konuşurken falan salakça el hareketleri falan gırla gidiyor..hiç aşağılamadım elimden geldiğince iyi davrandım..habersiz evime geldiler yatılı..annesini kardeşini de almış gelmiş haftaiçi..yine bişi demedim..ama bu lafları duydum ya asla yüzüne gülmem..eşime de söyledim kusura bakma benn rol yapamma dedim..insanlara kötü de davranamam..şimdi bayramda ankaraya gelcek onlar da kayınvalidemlere..orda görsün beni çatlasın istiyorum...
geçen geldiğimde de zayıflamaya başlamıştım ben kayınvalideme demiş zayıflamış iyi olmuş diye bana hiç bişi demedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?