Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bnde 3 :45 kalkıyorum
yiyorum 4:15 de ezan okunuyor zaten
ama bnde geri uymakta zorlanıyorum
suyu çok içtiğimdenmdr nedir

ben demleme çay içiyorum saolsun annecim demler yumurta haşlar ekmeklerı kızartır kahvaltımızı hazırlıyor öyle kalkıyorum çoğu zaman ama hafta sonları ben hazırlıyorum ilk günler cümbür cemaat kalkıyorduk evde hekez tutuyordu dün akşam annem ve ben sadece ikimiz vardık sofrada birnin mide problemi başlamış birinin şekeri yükselmiş birini uyandıramak :roflol:ilk defa iki kişi sahur yaptık anlıyacağın öyle olmasına ragmen herşeyimiz tamdı sende gel bizimle yap birlikte sahur yapalım
ben izmirliyim canım..ama kökende balıkesir de var...
hemşeri sayılırız bende egeliyim yani kuşadası

insanlar böyle bir konuda neden tartışıyorlar ki çok enteresan geldi:)
hamilelikle ilgili tartışılmıyorki kişilerin kişilik yaqpıları ile alakalı bir durum aramızda biri vardı hamile kaldı allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 1 aydır korunmuyormuş 2 ay hamile kaldı işte hepimiz çok sevindik ama bu kız durmadan 2 ayda hamile kalı verdim yok şeyle yaptım yok böyle yaptım felan dedikçe yıllardır bekliyen insanların gerildi ve laf söylediler haklı olarak arkası hep devam etti zaten hiç bitmedi 3 tane topik kapandı bu olay yüzünden ama kız halen ara ara gelir laf söyler giderdi şimdi mesala bunu yazdığımı okusa dünyanın lafı söyler bana bir sürü küfürler bedualar çoçuğun olmasın felan gibi laflar eder yani

efeler diyarı aydınlısın ha..ben milasta yaşadım 7 sene çocukken..toprak çekiyor demek ki sna akanım ısınmıştı hemen:)
bu arada siz evde kaç kişi kalıyorsunuz kuzum ya ??

efeler diyarı aydınlısın ha..ben milasta yaşadım 7 sene çocukken..toprak çekiyor demek ki sna akanım ısınmıştı hemen:)
bu arada siz evde kaç kişi kalıyorsunuz kuzum ya ??
canım biz abimler annemler hepimiz bir apartmanda oturuyoruz ben alt dairede oturuyorum yan tarafımda kiracımız var onun üstünde annemler oturuyor onlarında üstünde abimler oturuyor anlıyacağın çok kalabalık bir aileyiz yemekler felan hep annemin orda yapılır ya abimin hanımı yapar yada ben bazen annem yapar tabi birlikte yemek yeriz sofraya birlikte oturu birlikte kalkarız bir kişi eksik olsa babam sofraya otutmaz bekleriz

ay inanmıyorum ben bu insanlara ya..şu dünyada daha ne görcem diyorum ama yok yok..kimbilir neler görcez neler duycaz..eşimin dediği gibi sen çok safsın der hep bana..

geldimmmmm.....

Evet yaa iftara az kalmış bugün misafirliğe gidiyorummm....bakalım menüde neler varrrr....yolumda uzuun zaten metrobüse binicemm 1 saat yolum varrr....iftara kadar anca giderim artık.....hehehe hazırrr...ya ben bugün feci acıktım niyeki acabaaaa.....

vayy be ...geniş aile ha italyan dizilerindekiler gibiyiz desene:))

ben gece 00.00 gibi yatıyorumm 3.30 da kalkıyorum 5.20 gibi yatıp tekrar 7.30 da kalkıyorummm....YLAALMA OLUCAM BELLı DıMEEE...HEHEHE :lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet toplasan 5 saat aralıklı uyku uyumuŞ oluyorummm....sonra mıllet te dalga geÇıyorrr ee tok aÇın halınden anlamazmıŞŞŞ.....

kızlar ben size söylemeyi unuttum sahi..benim saçlarım fotolarımdan görmüşsünüzdür çok uzundu belimin altına bile inmeye başlamıştı..ben de hazır izmire gitmişken biraz aldırayım kat verdireyim diye kuaföre gittim dedim ki 3 parmak al boyundan bir de kat at..o keserken dedim ki ya çok kesmiyor musun yok yok dedi ben katları düzenliyordum aynadan baktım önlere ka atılıyor kısaldı olsun dedim değişiklik sonra bitirdi elimi bir attım arkaya amanın kuşa dönmüşüm..2 karış kesmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…