ben saat 3 buçukta kalkıyorum kaptanım hazıtlıyoruz annemle saat 4 sofraya oturuyoruz 4 buçukta kalkarız ezan okununcaya kadar bekliyorum hemen yatmıyorum yediklerim çok rahatsız ediyor sonra özellikle su çok içtiğim için rahatsız oluyor siz kaçta kalkıyorsunuz sahura
çok fazla problemler olduya yok tartışmalar yok o yok bu ben çok sıkıldım o yüzden uzak durmak istedim ama şimdi orda hiç bulunmamışım gibi geliyor yani çok uzak geliyor orası bana artık eski tadı yok
ben demleme çay içiyorum saolsun annecim demler yumurta haşlar ekmeklerı kızartır kahvaltımızı hazırlıyor öyle kalkıyorum çoğu zaman ama hafta sonları ben hazırlıyorum ilk günler cümbür cemaat kalkıyorduk evde hekez tutuyordu dün akşam annem ve ben sadece ikimiz vardık sofradacanım sahura kalktığınızda çay da için o harareti alıyor..o saatte kim demleyecek sabah iş var dersen de benim gibi yap :lipton poşet...
artı gün içerisinde ara ara yüzünüzü yıkayın kızlar dudaklarınızı ıslatın o da işe yarıyor..çünkü cilt de kuruyor o dönemde ve ferahlatıyor...
hemşeri sayılırız bende egeliyim yani kuşadasıben izmirliyim canım..ama kökende balıkesir de var...
hamilelikle ilgili tartışılmıyorki kişilerin kişilik yaqpıları ile alakalı bir durum aramızda biri vardı hamile kaldı allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 1 aydır korunmuyormuş 2 ay hamile kaldı işte hepimiz çok sevindik ama bu kız durmadan 2 ayda hamile kalı verdim yok şeyle yaptım yok böyle yaptım felan dedikçe yıllardır bekliyen insanların gerildi ve laf söylediler haklı olarak arkası hep devam etti zaten hiç bitmedi 3 tane topik kapandı bu olay yüzünden ama kız halen ara ara gelir laf söyler giderdi şimdi mesala bunu yazdığımı okusa dünyanın lafı söyler bana bir sürü küfürler bedualar çoçuğun olmasın felan gibi laflar eder yaniinsanlar böyle bir konuda neden tartışıyorlar ki çok enteresan geldi:)
ben demleme çay içiyorum saolsun annecim demler yumurta haşlar ekmeklerı kızartır kahvaltımızı hazırlıyor öyle kalkıyorum çoğu zaman ama hafta sonları ben hazırlıyorum ilk günler cümbür cemaat kalkıyorduk evde hekez tutuyordu dün akşam annem ve ben sadece ikimiz vardık sofradabirnin mide problemi başlamış birinin şekeri yükselmiş birini uyandıramak :roflol:ilk defa iki kişi sahur yaptık anlıyacağın öyle olmasına ragmen herşeyimiz tamdı sende gel bizimle yap birlikte sahur yapalım
hemşeri sayılırız bende egeliyim yani kuşadası
canım biz abimler annemler hepimiz bir apartmanda oturuyoruz ben alt dairede oturuyorum yan tarafımda kiracımız var onun üstünde annemler oturuyor onlarında üstünde abimler oturuyor anlıyacağın çok kalabalık bir aileyiz yemekler felan hep annemin orda yapılır ya abimin hanımı yapar yada ben bazen annem yapar tabi birlikte yemek yeriz sofraya birlikte oturu birlikte kalkarız bir kişi eksik olsa babam sofraya otutmaz beklerizefeler diyarı aydınlısın ha..ben milasta yaşadım 7 sene çocukken..toprak çekiyor demek ki sna akanım ısınmıştı hemen:)
bu arada siz evde kaç kişi kalıyorsunuz kuzum ya ??
hamilelikle ilgili tartışılmıyorki kişilerin kişilik yaqpıları ile alakalı bir durum aramızda biri vardı hamile kaldı allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 1 aydır korunmuyormuş 2 ay hamile kaldı işte hepimiz çok sevindik ama bu kız durmadan 2 ayda hamile kalı verdim yok şeyle yaptım yok böyle yaptım felan dedikçe yıllardır bekliyen insanların gerildi ve laf söylediler haklı olarak arkası hep devam etti zaten hiç bitmedi 3 tane topik kapandı bu olay yüzünden ama kız halen ara ara gelir laf söyler giderdi şimdi mesala bunu yazdığımı okusa dünyanın lafı söyler bana bir sürü küfürler bedualar çoçuğun olmasın felan gibi laflar eder yani
canım biz abimler annemler hepimiz bir apartmanda oturuyoruz ben alt dairede oturuyorum yan tarafımda kiracımız var onun üstünde annemler oturuyor onlarında üstünde abimler oturuyor anlıyacağın çok kalabalık bir aileyiz yemekler felan hep annemin orda yapılır ya abimin hanımı yapar yada ben bazen annem yapar tabi birlikte yemek yeriz sofraya birlikte oturu birlikte kalkarız bir kişi eksik olsa babam sofraya otutmaz bekleriz
benim eşimde milaslı sayılır milasın bafa gölünün orda akçalı diye bir köy var oralı bneim eşimde
ben gece 00.00 gibi yatıyorumm 3.30 da kalkıyorum 5.20 gibi yatıp tekrar 7.30 da kalkıyorummm....YLAALMA OLUCAM BELLİ DİMEEE...HEHEHE :lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet toplasan 5 saat aralıklı uyku uyumuŞ oluyorummm....sonra mİllet te dalga geÇİyorrr ee tok aÇın halİnden anlamazmıŞŞŞ.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?