Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

elimphia cım cnaım sen boşver hiçte üzülme eltinin söyledikerine o snei çekemediği için öyle söylemiştir ama sana şunu söyliyebilirimki benim arkadaşım zayıflıacak ve manken gibi olacak bakan dönüm birdaha bakacak eltinde kıskançlığından çatlıyacak sen hiç merak etme yeterki zayıflamayı iste

ayrıca elimphiaaa
bn fotolarına baktıım fıstık gbiisin maşallah
o şişgo görmemiş sen o eltini bna yolla

elimpha cığımmm sakın üzülme kıskançlığından fesatlığından öyle söylemiştir üstelik sizin orda diyorsun senin kulağına gideceğini bile bile söylemiştir bence seni üzmek için...

ben resimlerine baktım bence çok güzelsinn resman kıskanmış seni çekememişş.....

AMA SEN KıLOLARINDAN KURTULUACAKSINN VE DAHADA KISKANACAK SENı.....

ahh ahh ben neler yaşadımmm yazsam kitap olurrr....

ya normalde tervaihi hiç aksatmam...ama buralarda yakında cami yok...iftarı topla açıyoz...dediğini yapacam akşam cami arayacam........
git canım git bende gitmek istiyorum bu akşam gideyim bende inşallah sen benim için dua et bende snein için dua edeyim allahım diyeyim bizim dağçileğime şöyle zenginmi zengin bir ayağı çukurda bir koca ver yarabbim diyeyim lülülülülülü lülülülülülü
kötü yol haaa süper allah korusun :roflol::roflol:
ben anlamam ben verdim isterim repimi banane banane naniknanik

bn bnm cadıya yemek yedirim de geliim kızlar
sayfaları çabuk ilerletmeyin haaa yetişemiiom
şaka şaka yazışında
inanın sizleri ve takımımı çok seviyorum
süper uyumlu olduuuk bana göre
gereçkten diğer takımlar yazardı aile gibiyiz dieee
bnm gözümde de ölesiniz
hepinizin yiyliğini can-ı gönlümden istiyorum
rabbim herdaim güzel kalbinize göre versin
şu mübarek günde oruç ağzımla en içten dua ediyorum inanın
dilerim her biriniziz hm bu tarafta hm gerçek taraf diğer tarafta allah utandırmaz
ve tüm dileklerinz gerçek olur

ilter ayağı çukurda kocayı ne yapayım kız...............bana benim gibi genç lazım.....koşalım oynaşalım cilveleşelim......yaşlı adam ilk cilveleşme de gider...........

amin kaptanım amin inşallah gerkesin gönlüne göre veriri yüce rabbim

ilter ayağı çukurda kocayı ne yapayım kız...............bana benim gibi genç lazım.....koşalım oynaşalım cilveleşelim......yaşlı adam ilk cilveleşme de gider...........
kız aşk olsun bir ayağı çukurda olsunki ilk çilveleşmede gitsin öteki tarafa sende çok zengin ol ve yeni alacağın adamla durmadan cilveleş dur diye dedim şekerimm

Aminn güsel gözlü kaptımm...

Güel dileklerin için çok teşekkür ederiz.....

Rabbim seninde gönlüne göre versinn....

kızlar ya ben çok kötüyümm bir dişim ağrıyor ki sormayınnnn....deliricemmm...beynime vuruyor ağrısı...ilaçta içemiyorumm oruç varr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…