bu ne ya amanın...3. gece tv ye çıkma canım:dance::dance:
buldum buldum ya su gibi yada zuhal topalla izdivaç:roflol::roflol::roflol:
valla nedendir çevremdeki herkes beni bu programlara yollamak istiyor....kızlar bari yabanciya gitmim bari çevrenize bir bakın varsa şöyle eli ayağı düzgün düşünürüm valla.....
mafoldumben
git canım git bende gitmek istiyorum bu akşam gideyim bende inşallah sen benim için dua et bende snein için dua edeyim allahım diyeyim bizim dağçileğime şöyle zenginmi zengin bir ayağı çukurda bir koca ver yarabbim diyeyim lülülülülülü lülülülülülüya normalde tervaihi hiç aksatmam...ama buralarda yakında cami yok...iftarı topla açıyoz...dediğini yapacam akşam cami arayacam........
kötü yol haaa süper allah korusun :roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kötü yola düşmede nere düşersen düşkaydirigubbakcemile3
korkme korkme çık gezkaydirigubbakcemile2
he ya yararı bile olur:Saruboceq::Saruboceq:
bize de dua et
bn bugün baktım herkese repim açık yarın kilo verenlere rep dağıtacaamkaydirigubbakcemile5
sen o cadı eltiyi buraya bi yollasana kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
hakkından gelek biz onunklava: klava: klava: klava:
:roflol::roflol:birde kızlar bn regl oluyorumm ama burundankaydirigubbakcemile3
halen kanamam devam ediooo :1ninca:
amin kaptanım amin inşallah gerkesin gönlüne göre veriri yüce rabbimbn bnm cadıya yemek yedirim de geliim kızlar
sayfaları çabuk ilerletmeyin haaa yetişemiiom
şaka şaka yazışında
inanın sizleri ve takımımı çok seviyorum
süper uyumlu olduuuk bana göre
gereçkten diğer takımlar yazardı aile gibiyiz dieee
bnm gözümde de ölesiniz
hepinizin yiyliğini can-ı gönlümden istiyorum
rabbim herdaim güzel kalbinize göre versin
şu mübarek günde oruç ağzımla en içten dua ediyorum inanın
dilerim her biriniziz hm bu tarafta hm gerçek taraf diğer tarafta allah utandırmaz
ve tüm dileklerinz gerçek olur
kız aşk olsun bir ayağı çukurda olsunki ilk çilveleşmede gitsin öteki tarafa sende çok zengin ol ve yeni alacağın adamla durmadan cilveleş dur diye dedim şekerimmilter ayağı çukurda kocayı ne yapayım kız...............bana benim gibi genç lazım.....koşalım oynaşalım cilveleşelim......yaşlı adam ilk cilveleşme de gider...........
erkek olsam hiç kaçırmam seni :jeyyar:
hoşgeldin canım sormaya ya bu gün iyice cenemize vurdu vallahi sohbet çok güzel geçmişi sonra okursun gel sohbet edelimMUHABBET HIZLA İLERLİYOR YETİŞEMİYOM OKUMAYA YAHU AZCIK YAVAŞ OLUN
kız aşk olsun bir ayağı çukurda olsunki ilk çilveleşmede gitsin öteki tarafa sende çok zengin ol ve yeni alacağın adamla durmadan cilveleş dur diye dedim şekerimm
kızlar ya ben çok kötüyümm bir dişim ağrıyor ki sormayınnnn....deliricemmm...beynime vuruyor ağrısı...ilaçta içemiyorumm oruç varr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?