Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

siz burda olmayınca bizim hamile kalmak isteyenler topiğine bir bakayım dedim ama artık orda çok sıkılıyorum ben yaa acaba hamile kalma fikrinden uzaklaşıyormuyum ne

ıLTERıMMM DÖFERıM SENııııııııııı........ mafoldumben...HANı BERABER HAMıŞ OLACAKTIKKK...HANı VERDıĞıN SÖZLERRR NE OLDUUU.....

kızlar bende çok susadım yaa dün akşam niyetlenmiyecem diye düzenimi bozmamak için kalktım sahura ama suyu az içtim sanırım çok susadım sonrada niyetlendim adet olmadığımı görünce tabiii

ben hamiş olmıyacam demedimki sadece kendimi soyutlamaya düşünemeye çalışırken iyice soyutlamışım gibi geldi yadar ortam beni soyutlamış

sizde sahuru geç yapıosunz ama:çok üzgünüm:
ben saat 3 buçukta kalkıyorum kaptanım hazıtlıyoruz annemle saat 4 sofraya oturuyoruz 4 buçukta kalkarız ezan okununcaya kadar bekliyorum hemen yatmıyorum yediklerim çok rahatsız ediyor sonra özellikle su çok içtiğim için rahatsız oluyor siz kaçta kalkıyorsunuz sahura

kızlar bende çok susadım yaa dün akşam niyetlenmiyecem diye düzenimi bozmamak için kalktım sahura ama suyu az içtim sanırım çok susadım sonrada niyetlendim adet olmadığımı görünce tabiii

canım sahura kalktığınızda çay da için o harareti alıyor..o saatte kim demleyecek sabah iş var dersen de benim gibi yap :lipton poşet...
artı gün içerisinde ara ara yüzünüzü yıkayın kızlar dudaklarınızı ıslatın o da işe yarıyor..çünkü cilt de kuruyor o dönemde ve ferahlatıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…