Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

mecburumm çalışıyorumm iftardı namazdı işim oluyor derken yatmamm 12 buluyorrr....

ALLAHDAN HAZIRA KALKIYORUM ÇÜNKÜ ANNEMLE KARŞILIKLI OTURUYORUZ SAHURA ORDA YAPIYORUZ HAZIRA GıDıYORUM GELıYORUM NAMAZ KILIP YATANA KADAR SAAT 5 - 5,30 OLUYOO....

evet döndüm.........biraz hava aldım geldim....yürüyeyim belki adet olurum dedim ama nafile....ya inşallah akşam adet olurum da gündüz orucum bozulmaz...............

herkes annesine yakın benim annem izmirde :gitme::gitme:

ühühühühü ağlamak istiyorum neler neler kaynatmışınız ya inanmıyorum taaaaa nerelerde kalmış son yazzımm
evde temizlik vardı bitti çok şükür
sabah 1bardak süt,
saat 4de 1kase diyet tatlı irmikli
azönce 1dilim ekmekle çemen yedimmm

öfffffff ne güzel oruçken yemiyodum be ne ya

olsun canım ya arada yemekde lazım......

slm kızlar ya ne kadar çooook yazılar yazmışınız okuyana kadar gözüm ağrıdı valla ya bizim takım çok gzl valla öğlen ben de olsaydım azcık kaynatırdım sizle

ben de akşam 5tane köfte salata kepek ekmek birazda çorba içtim 50dklık koşu yaptım bugn fazla dikkat edemedim diete ve sporlara( aha biazdan da mısır yicem bugn kaçamak yapıyorum ama sadece bugne has bi özellik:umursamaz:

evet gene ben :) sahurda corba ıctım bı dılım kepek ekmek bıraz sutlac yemıstım :) cok cnm cekmıstı. neyse ıftarda da bı kase corba, ıkı uc tane patates kızartması, 2 tane ızgara kofte, ton balıklı ve mısırlı salata yedım. her gun 100 gr verıyorum yaa :) sahura kalkmasam da kalksam da

olmasın bi dahalmaz:lmaz:

sen nerdesn bakim
eski paylaşım yok sendekötükedihüso

adet dönemim bu hafta az kilo verecem ya............
olsun cnmm
her hafta çok çook vercen die

ama kaptanım ben çok inek bir öğrenciyim performansım düşmemeli benim ama bir türlü sibop patlamadı ya..............:umursamaz:

bnde de patlamdı şu sibop :1ninca:
ama burun halen şırış şırılkaydirigubbakcemile3
herhalde bn burundan regl oluyorum:1shok::1shok:
acaba boşuna mı oruç tutuyorumdelikafaduldendelikafadulden

en azından 15 yıldır ilk kez teravi namazına gittim kızımla beraber sude camide önümde uyudu halimiz komikti epey artık allah kabul etsin demekten başka çarem yok:))

Aferin kız iyisin ha! ben galiba geri eski kiloma dönüyorum.60.6 dan 59.6 ya düşmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…