- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
mecburumm çalışıyorumm iftardı namazdı işim oluyor derken yatmamm 12 buluyorrr....
ALLAHDAN HAZIRA KALKIYORUM ÇÜNKÜ ANNEMLE KARŞILIKLI OTURUYORUZ SAHURA ORDA YAPIYORUZ HAZIRA GİDİYORUM GELİYORUM NAMAZ KILIP YATANA KADAR SAAT 5 - 5,30 OLUYOO....
evet döndüm.........biraz hava aldım geldim....yürüyeyim belki adet olurum dedim ama nafile....ya inşallah akşam adet olurum da gündüz orucum bozulmaz...............
ühühühühü ağlamak istiyorum neler neler kaynatmışınız ya inanmıyorum taaaaa nerelerde kalmış son yazzımm
evde temizlik vardı bitti çok şükür
sabah 1bardak süt,
saat 4de 1kase diyet tatlı irmikli
azönce 1dilim ekmekle çemen yedimmm
öfffffff ne güzel oruçken yemiyodum be ne ya
olmasın bi dahaben de akşam 5tane köfte salata kepek ekmek birazda çorba içtim 50dklık koşu yaptım bugn fazla dikkat edemedim diete ve sporlara( aha biazdan da mısır yicem bugn kaçamak yapıyorum ama sadece bugne has bi özellik:umursamaz:
sen nerdesn bakimevet gene ben :) sahurda corba ıctım bı dılım kepek ekmek bıraz sutlac yemıstım :) cok cnm cekmıstı. neyse ıftarda da bı kase corba, ıkı uc tane patates kızartması, 2 tane ızgara kofte, ton balıklı ve mısırlı salata yedım. her gun 100 gr verıyorum yaa :) sahura kalkmasam da kalksam da
olsun cnmmadet dönemim bu hafta az kilo verecem ya............
olsun cnmm
her hafta çok çook vercen die
ama kaptanım ben çok inek bir öğrenciyim performansım düşmemeli benim ama bir türlü sibop patlamadı ya..............:umursamaz:
sen nerdesn bakim
eski paylaşım yok sendekötükedihüso
evet gene ben :) sahurda corba ıctım bı dılım kepek ekmek bıraz sutlac yemıstım :) cok cnm cekmıstı. neyse ıftarda da bı kase corba, ıkı uc tane patates kızartması, 2 tane ızgara kofte, ton balıklı ve mısırlı salata yedım. her gun 100 gr verıyorum yaa :) sahura kalkmasam da kalksam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?