Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

banum bende liste için uğramıştım paylaşmışsınzehra gelmemiş canım o yüzden düzenlemedim zaten son 10 dk kaldı liste paylaşımı için

devam edicem canım belki veremem ama hiç olmazsa kilomu koruyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece 23:30da eve girdik ama okadar uykum var dı ki hemen yatıp uyudum
Şükür yemektede fazla kaçırmadım 1 kepçe kadar çorba, 3 adet köfteli patlıycanlı şiş 1 kaşık kadar da patates ve bol salata tabiki
Tatlılardan ağzıma dahi sürmedim ( ben giderken Güllaç götürdüm oda Tiramisu yapmış )

Kendimle yine gurur duydum Demek ki cidden isteyince oluyormuş eskiden olsa güllaç sevmiyorum diye tiramisudan gayet okkalı bir dilim alırdım

Bu arada masada eşiminde dikkatini çekti ( beni masa altından dürttü ) kızkardeşim ben ne yediysem miktar olarak aynısını yedi ve normalde oda tatlıyı çok severken ağzına bile sürmedi hatunun aklı çıkıyor ondan daha zayıf olacağım diye gerçi bekarkende öyleydi millet bana tombiş dediğinde deli gibi sırıtırdı şimdi resmen etekleri zil çalıyor

Kızlar ben kahvaltımı ettim zerine Yeşilçayımı da içtim Birazdan da giyinip eşimle birlikte Eminönüne ineceğiz Hem ben yürümüş olacağım hem eşim bir iki eksiği var onlarıda alacağız gitmişken ama otobüsle gideceğiz ki daha fazla yürümüş olayım

Olaysız geçmiş demekki senin adına sevindim. Kendi evinde de tatsızlık çıksa kesinlikle gidilmezdi.

Yaaa ne güzel Eminönüne gidip yürüyeceğim diye sevinirken eşim yağmur çişeliyor diye hemen bir yere girip çıktık Parkta az yürüyeyim dedim baştan tamam dedi sonrada ya ben kahvaltı etmedim bugünlük unut yarın sabah birlikte çıkarız sabah dedi Neyse bende evde epileptik bisiklete binerim

Yarın sabahda ister gelir ister gelmez umurum olmaz ben çıkarım

Olaysız geçmiş demekki senin adına sevindim. Kendi evinde de tatsızlık çıksa kesinlikle gidilmezdi.

Sohbet etmeye çalıştı da ben biraz mesafeli davrandım anlasın hatasını
Zaten kendi evinde hayatta yapmaz hep ya Annemlerdeyken yada bahçedeyken yoksa suçlu durumuna düşer onu göze almaz

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr

Öğleden sonra bizim şu hamile kuzen ve amca gelinine söz verdiğim kokulu taşlardan yapmaya başladım
Kuzen iki çeşit istemişti ( bebekli puset ve emzik ) diğeride araba şeklinde
Emzik biraz uğraştırıyor daha doğrusu onun tamamen kuruduğuna emin olmadan çıkarınca kırılıyor

Baya zevkliydi ama hakikaten o bile sabır istermiş
Neyse artık cumartesi yeterli taş tozu alıp devam ederim nasılsa daha çok vakit var her gün 2 saat uğraşsam 10 günde biter birininki

Eşim nerden estiyse bugün Sinemaya gidelim dedi tabi ufaklığa duyurmadık ki zaten bende geleyim nereye gidecekseniz diyor birde sinemayı duysa kıyamet kopar
O bizi eminönüne bir şey almaya iniyoruz sanıyor
Valla bir yandan gözüm üzerinde yoksa cadı bunları bile okusa felaket küser
Hee bu arada eşimde nerden tutturduysa ille korku filmine gidelim diyor sabahlatacak beni anlaşılan neyse bir gidelim de ikna ederim inşallah

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Eşimle planladığımız gibi AVMye gittik ama erken yeme hayali suya düştü
Hadi gel şu LCW bir bakalım dedi tabi baya bir dolandık bakındık derken oldu saat 20:00 o saattede yemek katına çıktığımızda herkes iftarı masalarda bekliyordu ve çoğu yer de iftara kadar servis yapmayınca mecbur bizde bekledik
Tabi girmek istediğimiz film biz yemek faslını bitirene kadar başlamıştı ( 5 dakika olmuştu ama başını görmedikten sonra ne alemi var dedim vazgeçtik )

Kendime Bayramlık aldım İlk kez zevkle alış veriş yaptım çünkü kilolar yüzünden LCWde bile kendime zor kıyafet buluyordum Güzel çiçekli bir üst aldım ( Üst 44 beden oldu ) kendime altına da lacivert bir parlak kumaş pantolon ( 48 beden ama baya dar bir kesimdi ve çok rahat oldu belki 46da olurdu ama bu sefer midemi pörtletirdi )
Her denediğim oldu hatta 2 tanesi bol bile geldi eşim onlar hoş durmadı bir ufağına bak dedi ama sonra ilk denediklerimi aldım
Küçük kuşumada siyah yırtık kot ( altında kumaşı var tabi teni görünmeyenlerden ) üzerine güzel bir Kremli kahveli Tshirt üzerinde eteği olan bir kız resmi var onun üzerine de kolsuz bir yelek aldım kalplı yıldızlı
Kuşum baştan ona bir şey almadığım yalanını duyunca hafif bir bozuldu sonra aldıklarımı da görünce çok multu oldu
Büyük kızada siyah bir kot aldım üst alacaktım da beğenmez diye vazgeçtim onuda artık çarşamba götürürüm oraya istediğini seçsin
Birer de ayakkabı aldık mı tamamdır

Eşime diyorum sinemaya yetişseydik sana çok daha ucuza patlayacaktı nasıl gülüyor aşkım sen zayıfla da önemli değil alırız yine herşeyi

İyi akşamlarr kızlar biz daha açmadık orucumuzu eşimin amcasının eşi arap ona yemege davetliyiz gidiyoruz
Bakalım neler hazırladı
Gerci ben çok şeyden yiyemem herşeye et koyar yemeklere

Bende bugün alisveris yaptım. Modanisada %50 indirim var bugün. Simdi farkettim ayni urunun farkli renklerini almisim canim sıkıldi. Bedenleri farklı gerçi... Olmadi birini iade ederim. Bu kez 40 42 aldım. Normalde lcw dan 44 giyiyorum ama onların kalıpları büyük sanki. Birde bol giyinmeye alışmışım uzerime tam olanı alamıyorum ila biraz bol gelecek. Bu aldıklarımda dar olursa yazin içine girmek için sebebim olur insallah. Aldiklarimi bir ay giyiyorum sonra bol geliyor eskimesine bile fırsat kalmıyor. Bu durum cok güzel ama bazen can sıkıcı oluyor. Dönüp dolaşıp aynı şeyleri giyiyorum. Bir yere gidecek olsam aynı şeyleri giymek zorunda kalıyorum.

Ay kardeşin şaka gibi kaç kg o?

Bende de aynı sorun var daha doğrusu eşim sorun haline getiriyor dolapta bir sürü şey var ama ben bol veya dar geliyor diye çoğunu giyemiyorum ( gerçi eşim onları beğenmiyor ille spor sana daha çok yakışıyor diyor )
Genelde aynı şeyleri giyip duruyorum ama ben pek sıkıntı yapmıyorum sonuçta hep daha aşağıları da göreceğim hedefe ulaşınca gardolabı komple yenilerim
Bugün aldıklarımı da eşim beğendi ( gerçi benimde hoşuma giden şeyler )
Bayramlık aldığım bluz tam oturuyor ama nasılsa gidecek bayrama kadar bir 3 kg daha en az o zaman da zaten daha da bol olur ( eşim deli oluyor salaş şeylere evdeki tshirtlerimin hepsinin yakası okadar açık ki ya önden açık kalıyor yada yana kayınca Banu alkan modunda tek omuz açıkta geziyorum

Ay kardeşin şaka gibi kaç kg o?

valla kimse bilmez onun kilosunu devlet sırrı daha kolay ortaya çıkar okadar diyeyim sana Gerçi 2 hafta evvel bahçede ( daha sonraki hafta kapışmıştık o gün konuşuyorduk gayet rahat ) kilo muhabbeti olmuştu hatun gülüyordu o ara o çocuklarıla hamakta keyif yapıyordu Kızı herkesin içinde ben şukadar kiloyum arkadaşım bukadar Annemde 80 kg demişti bizimki nasıl rengten renge girdi yok 100 kg diye kızını tersledi
Hani çocuktan al haberi derler ya biz sormadan kızı kendi söyledi ki o zayıflamış haliydi
Hee çok zayıf olduğu dönemde önüne gelene ben 48 kgyum diyip duruyordu ( ben 52 kgken )

Hayır kilodan öte onun şansızlığı bedenin orantisiz olması armut tipi derler ya bizimki de Yasemin yalçının Gülazer tiplemesindeki gibiydi tabi abartılı o biraz ama onun üst atıyorum 42yse alt 48 falandı bir dönemi
Aslında pantolon bedenini de bilmezdik de bir gün bir pantalonunu çıkarıp Annemdeyken etek giymişti uzun neymiş pantalonu kirlenmesinmiş bende şeytan o an dürttü gidip onun pantolon bedenine baktım ve 48i gördüm ( ki o pantalonda düdük gibiydi üzerinde ) Annemde başka bir şey için gelince bak kız aynı bedenmişiz dedim annem bile şok oldu o an tabi birde bizimkine o an yakalanınca bir hışımla aldı pantalonu elimden nasıl benim bedenime bakarsın diye bağırıp durdu bende gülümseyerek kız hoşuma gitti bana olacak gibimi diye baktım hani ödünç alırım bir ara hesabı yaptım bizimki tabi yalan anında hazır bunu başka yerden aldım kalıpları çok çok dar yoksa ben 44 giyiyorum demişti yersek

Şimdi ufaldı onunda popişi ama inan sırf ben ne yersem onu yiyecek bende kıllığına İGde resim koymuyorum yada kilo rakamımı belirtmiyorum Kem gözlerden sakınmak şart

Hahahaha kız sanki el bu kardeşin kız senin o bilmeyecekte kim bilecek bedenini kilonu evlere şenlik valla banucum Allah sabrını versin

Hahahaha kız sanki el bu kardeşin kız senin o bilmeyecekte kim bilecek bedenini kilonu evlere şenlik valla banucum Allah sabrını versin

Valla calismasam hic sorun etmeyeceğim bende. Simdi yeni okula geçeceğim ya bu hafta. Burdakiler biliyordu. Cabucak gelse aldiklarim. Her gün birini giyer giderim. Iyi bir terzi bulursam bu son aldıklarımı daralttiracagim.

Bu arada bende kardesin gibiyim altla üst bedenim arasında iki beden fark var. Umarım eliptik su bacaklarımi toplar.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah biraz geç uyandım Normalde hep 06:00da ayakta olurdum bugün 07:30da ancak uyandım
Dün biraz geç yemek yemiş olmam bana 500 gr artı olarak döndü ama hiççççççç umurumda değil askine çok sevindim çünkü eskiden olsa 2 kg anında oynardı şimdi sadece gram oda zaten hem yürüyüş yapamadım hemde yeterli su içemedim
Neyse sıkıntı değil telafi ederim fazlasıyla nasılsa bugün

Kahvaltımı yapıp parka yürüyüşe çıkacağım bir saate kadar Eşim bende gelirim diyordu ama bakalım teklif ederim isterse o gelip oturur bir kenarda ( hayatta yürümez okadar benimle daha doğrusu aynı yerde dolanıp durmak ona ters )
Kulaklıklarımı da takar veririm kendimi müziğin ritmine

Kız el ne demek elden beter ben arkadaşlarımın bedenlerini kilolarını bilirim ama onunki devlet sırrı
Tam evlere şenlik
Bak geçen cumartesi Bahcede tartıştığımızdan beri inatla beni hiç aramıyor bende bu sefer inat ettim aramayacağım Annemede hiç çaktırmıyoruz eskiden olsa kesin şikayet ederdi beni ama olay KVnin yanında olduğu için Annem direk ona kalayı basar sen ablanı KVsinin yanında niye öyle bir duruma düşürdün diye o yüzden ses etmiyor

İnşallah bir kaç güne gelir canım Modanisanın ürünleri çok güzel ben bir keresinde büyük kız ordan etek üst beğendi diye sipariş verdim malına bayıldım aslında bende arada bir yine oraya bakmam lazımda fazla masraf çıkmasın diye bakmıyorum yoksa dayanamam yada ben dayansam eşim tutturur alsana diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…